Jump to content
μάθο...

Eμποριο μεσω ιντερνετ και "εμπιστοσυνη"...

Recommended Posts

γουσταρω απαντηση για να δουμε....!

ΖΩΑ!

του τα πες στα μουτρα...ετσι θελουν!

ΝΑΟΥΜ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

mAthosala εγραψες....

Τους τα ειπες ολοσωστα, με ωραιο και ηπιο τονο !!! Αν δεν καταλαβουν τι τους προτεινεις τοτε ειναι πραγματικα ΒΟΔΙΑ...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Α ρε Κωστα τι τραβας και εσυ :lol: Οτι και να σου πει...οποιο και να ειναι το αποτελεσμα δωστον στεγνα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το λεπόν!...Ντριννννν!Τηλεφωνημα μολις απο τον εν λογω εμπορο...

Ευγενεστατος μου εξηγησε οτι οι τιμες στο διαδυκτιο στη σελιδα του δεν ειχαν ενημερωθει,με δικη του υπαιτιοτητα και λογω ελλειψης εμπορευματος οπότε και μετα τη δικη μου παραγγελια στο συγκεκριμενο ειδος και κωδικο,εσπευσε να ενημερωθει απο την εταιρεια στη γερμανια οτι οι τιμες στα καγκελα για το 2009 εχουν αυξηθει.Η τιμη που αυτος θα παραλαβει ειναι 160eyro και με διαβεβαιωσε οτι το Τιμολογιο παραγγελιας ειναι στη διαθεση μου εαν θελω να τσεκαρω το αληθές.Μαλιστα σχεδον αμεσα ενημερωσε και την ιστοσελιδα του με τις νεες τιμες.

Του εξηγησα οτι σεβαστά ολα αυτα,απο εμπορικης αποψης,ομως οι αγορες μου διαδικτυακα ειναι αρκετες και σε καμμια ιστοσελιδα δεν δινονται αλλες τιμες απο αυτες που αναγραφονται εκει την στιγμη της συμφωνιας...Μαλιστα του κατεστησα ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ οτι δεν ειναι που με ενοχλει αυτου καθεαυτου η διαφορά τιμης αλλά η νοοτροπια ενος εμπορου να μην παραδεχεται ενα εστω και ακουσιο λαθος του,τη στιγμη που εγω ως πελατης δεν ευθυνομαι για κατι.

Εδειξε να κατανοει οσα ειπωθηκαν τηλεφωνικα αλλά και διαδυκτιακα μεταξυ μας,εκανε μαλιστα μνεια στο τελευταιο e-mail που του εστειλα,λεγοντας μου οτι και αυτος πανω απ'ολα δινει μεγαλη σημασια στο να ειναι ο πελατης ευχαριστημενος και ουδεποτε ηθελησε,εστω και αν αμεσα δεν φταιει για την αλλαγη αυτη,να βγαλει περισσοετρο κερδος ή να δυσαρεστησει καποιον πελατη...

Τελικως,μου προτεινε μια προσφορα αντι της αρχικης συμφωνηθεισας 139e να μου τα δωσει οχι στα 160e που παραλαμβανει αυτος τη νεα παρτιδα,αλλά στα 145e...Και εαν επιθυμω,απολογουμενος για το λαθος του,να κλεισουμε την συμφωνια σε αυτη την τιμη,ζητωντας μαλιστα συγγνωμη για την ολη βαβουρα....

Τι λετε; :unsure:

Υ.Γ.Να σημειωσω οτι πραγματι και στο εξωτερικο οι τιμες που βρισκω για τα καγκελα αυτα ειναι παραπλησιες στα 160e ενω με τα εξοδα αποστολης μου στοιχιζουν πολυ ακριβοτερα σε σχεση με την προσφορα αυτη...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Το λεπόν!...Ντριννννν!Τηλεφωνημα μολις απο τον εν λογω εμπορο...

Ευγενεστατος μου εξηγησε οτι οι τιμες στο διαδυκτιο στη σελιδα του δεν ειχαν ενημερωθει,με δικη του υπαιτιοτητα και λογω ελλειψης εμπορευματος οπότε και μετα τη δικη μου παραγγελια στο συγκεκριμενο ειδος και κωδικο,εσπευσε να ενημερωθει απο την εταιρεια στη γερμανια οτι οι τιμες στα καγκελα για το 2009 εχουν αυξηθει.Η τιμη που αυτος θα παραλαβει ειναι 160eyro και με διαβεβαιωσε οτι το Τιμολογιο παραγγελιας ειναι στη διαθεση μου εαν θελω να τσεκαρω το αληθές.Μαλιστα σχεδον αμεσα ενημερωσε και την ιστοσελιδα του με τις νεες τιμες.

Του εξηγησα οτι σεβαστά ολα αυτα,απο εμπορικης αποψης,ομως οι αγορες μου διαδικτυακα ειναι αρκετες και σε καμμια ιστοσελιδα δεν δινονται αλλες τιμες απο αυτες που αναγραφονται εκει την στιγμη της συμφωνιας...Μαλιστα του κατεστησα ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ οτι δεν ειναι που με ενοχλει αυτου καθεαυτου η διαφορά τιμης αλλά η νοοτροπια ενος εμπορου να μην παραδεχεται ενα εστω και ακουσιο λαθος του,τη στιγμη που εγω ως πελατης δεν ευθυνομαι για κατι.

Εδειξε να κατανοει οσα ειπωθηκαν τηλεφωνικα αλλά και διαδυκτιακα μεταξυ μας,εκανε μαλιστα μνεια στο τελευταιο e-mail που του εστειλα,λεγοντας μου οτι και αυτος πανω απ'ολα δινει μεγαλη σημασια στο να ειναι ο πελατης ευχαριστημενος και ουδεποτε ηθελησε,εστω και αν αμεσα δεν φταιει για την αλλαγη αυτη,να βγαλει περισσοετρο κερδος ή να δυσαρεστησει καποιον πελατη...

Τελικως,μου προτεινε μια προσφορα αντι της αρχικης συμφωνηθεισας 139e να μου τα δωσει οχι στα 160e που παραλαμβανει αυτος τη νεα παρτιδα,αλλά στα 145e...Και εαν επιθυμω,απολογουμενος για το λαθος του,να κλεισουμε την συμφωνια σε αυτη την τιμη,ζητωντας μαλιστα συγγνωμη για την ολη βαβουρα....

Τι λετε; :unsure:

Τσίμπα τα στα 145 ! :_thumbsup: Αφού έτσι κι αλλιώς φθηνότερα ΔΕΝ θα τα βρείς!

Υ.Γ.Να σημειωσω οτι πραγματι και στο εξωτερικο οι τιμες που βρισκω για τα καγκελα αυτα ειναι παραπλησιες στα 160e ενω με τα εξοδα αποστολης μου στοιχιζουν πολυ ακριβοτερα σε σχεση με την προσφορα αυτη...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μάθο εγώ νομίζω πως ξηγήθηκε καλά.

Απο την στιγμή μάλιστα που σου λέει πως το τιμολόγιο είναι στην διάθεσή σου, και παρόλα αυτά σου το δίνει κάτω του κόστους!

Πάρτα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ε πάρτα μωρέ με 145 ευρώ.

άνθρωποι είμαστε και οι εποχές είναι δύσκολες. καλό είναι να ρίχνουμε λίγο νερό στο κρασί μας, η ζωή είναι μικρή.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το ερώτημα είναι ''Γιατί ο Μαθό θέλει κάγκελα???''

Γιατί φοβάται μήν του ΣΠΑΣΕΙ η BMW !!!! :lol:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

πάρτα Κώστα αφού δεν τα βρίσκεις φτηνότερα αλλού. αλλά ήμαρτον ο άνθρωπος, μετά από όλα αυτά, αντί να στα αφήσει στην αρχική τιμή σου τα άφησε και 6 ευρώ παραπάνω. θα καταστρεφόταν οικονομικά το μαγαζί αν έμπαινε μέσα 6 ευρώ. τόση ώρα που σε έπερνε τηλέφωνο θα έχασε τα μισά. και μάλλον και τον πελάτη του με τέτοιους τρόπους... μεγάλη διαφορά με τον τύπο από την προηγούμενη περίπτωση που αναφέρεις.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πάρτα μωρέ να πάει στο διάλο.. Αλλά μετά πες του το εξής... Αν θα τον ενδιέφερε να προσφέρει μια έκπτωση στα προιόντα του στα άτομα του σάιτ... Δηλαδή αν θέλει να κάνει σκόντο προκειμένου να έχει επιπλέον πελατεία... Δεν νομίζω να τον χαλάσει!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πάρτα τα κάγκελα εφόσον λες οτι και οι άλλες τιμές είναι ακριβότερες.Πιστεύω οτι κατάλαβε την βλακεία που έκανε γι'αυτό και στα άφησε στα 145 ευρώ!!! :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πάρτα Κώστα αφού δεν τα βρίσκεις φτηνότερα αλλού. αλλά ήμαρτον ο άνθρωπος, μετά από όλα αυτά, αντί να στα αφήσει στην αρχική τιμή σου τα άφησε και 6 ευρώ παραπάνω. θα καταστρεφόταν οικονομικά το μαγαζί αν έμπαινε μέσα 6 ευρώ. τόση ώρα που σε έπερνε τηλέφωνο θα έχασε τα μισά. και μάλλον και τον πελάτη του με τέτοιους τρόπους... μεγάλη διαφορά με τον τύπο από την προηγούμενη περίπτωση που αναφέρεις.

+10000

(για 6 ευρώ δεν "φεύγεις" από το μαγαζί του με χαμόγελο...).

Εγώ στη θέση σου θα τα έπαιρνα, θα τον ευχαριστούσα που προσπάθησε να λύσει την διαφωνία και θα ξανασκεφτόμουν αν με ικανοποιεί η αντιμετώπισή του, δηλαδή αν θα επέστρεφα στο μαγαζί του.

Είναι δύσκολοι οι καιροί και μου κάνει εντύπωση που συνεχίζουν μερικές εταιρείες να κάνουν αυξήσεις ακόμη και αυτόν τον Ιανουάριο (όπως κάνουν κάθε χρόνο, έτσι "για το καλό του έτους"...)...

Επίσης μου κάνει εντύπωση που σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς μερικοί έμποροι συνεχίζουν να είναι πιο "δυσκίνητοι" στις συναλλαγές από τους πελάτες...

Μάλλον δεν καταλάβαμε ακόμη όλοι μας τι θα είναι το 2009... :(

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εγω ΔΕ θα τα επερνα

οπως ειπε και ο zoo δε θα εφευγα με το χαμογελο απο το μαγαζι.Αρα δε θα ηταν ολοκληρομενη αγορα.

Προτιμω να τα παρω πιο ακριβα αλλα απο αυτον οχι.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εμενα δεν μου αρεσε το 145!

γιατι ρε φιλε... δωστα 139 στο κατω κατω θα χασεις 6ευρα αλλα θα σαι κυριος...

Αλλα ετσι ειναι οι Ελληνες ρε παιδακι μου... τι να πεις...

παντως εγω θα τα παιρνα αλλα θα εφευγα δυσαρεστημενος.

my 50cents

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Έπρεπε να πας κατευθείαν ebay, τι θες και μπλέκεις με τους Έλληνες, λες και δεν ξέρουμε πόσο λαμόγια είμαστε...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πάρτα μωρέ...

Νερό κι αλάτι

Ας πάει και το παλιάμπελο

Κομμάτια να γίνει

Πέντε πάνω πέντε κάτω

Κάλιο 5 και στο χέρι παρά 10 και καρτέρι

...εεεε δεν θυμάμαι άλλες παροιμίες :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κώστα εγώ είμαι ο ξινός της υπόθεσης.. αλλά δεν θα έδινα λεπτό πάνω από την συμφωνημένη τιμή.

Όταν γεμίζεις εκείνο το tick "Αποδέχομαι τους όρους" και πατάς "Παραγγελία" σημαίνει κάτι.

Όχι μόνο θα έπρεπε ο υπεύθυνος να τηρήσει την συμφωνία στα 139 ευρώ. Αλλά για το θράσος και μόνο - να σου ζητήσει περισσότερα χρήματα - θα έπρεπε να ντρέπεται και να ψάχνει τι δώρο να σου κάνει.

Ο αντιπρόσωπος, ή ο μεταπωλητής έχουν κάποιες υποχρεώσεις. Πολλές από αυτές ορίζονται και με νόμους, ενώ άλλες από σωματεία, συλλόγους ή οργανισμούς.

απο την στιγμή που δεν υπάρχει ετοιμοπαράδοτο και θα παραλάβουμε με την νεα τιμη, δεν είναι στο χέρι μας να γίνη αυτό που ζητάτε,οι τιμες μπωρεί να αλάξουν χωρείς προειδοποίηση απο τον προμηθευτή και κατεπέκταση κι'απο εμας.

Αυτό ελπίζω να είναι αστείο.

Κώστα σε παρακαλώ στείλε μου το site με προσωπικό μήνυμα.

Φίλε καταστηματάρχη, με κάθε επιφύλαξη και αν τα πράγματα είναι έτσι όπως τα περιγράφει ο Κώστας, είσαι απαράδεκτος. Τα +36 ή τα +6 ευρώ είναι αστείο ποσό και είναι καθαρά στην κρίση των πελατών σου αν θα πληρώσουν το νταβατζιλίκι. Γιατί περί κάτι τέτοιου πρόκειται. Βλέπεις, στα δικά μας μάτια, με τον τρόπο τον οποίο αντιμετωπίζεις τον πελάτη - δεν μπορούμε να γνωρίζουμε αν αυτό είναι μια πάγια τακτική που εφαρμόζεις όπως έχει αποδειχθεί ότι κάνουν αρκετοί συνάδελφοι/ανταγωνιστές σου.

Βασίλης Παππάς

email: janabetis@gmail.com

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Πάρτα μωρέ...

Νερό κι αλάτι

Ας πάει και το παλιάμπελο

Κομμάτια να γίνει

Πέντε πάνω πέντε κάτω

Κάλιο 5 και στο χέρι παρά 10 και καρτέρι

...εεεε δεν θυμάμαι άλλες παροιμίες

2 λαλουν και 3 χορεύουν

τον αραπη κι αν τον πλενεις...

κλπ κλπ

Τροποποιήθηκε από τον SONY

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
εμενα δεν μου αρεσε το 145!

γιατι ρε φιλε... δωστα 139 στο κατω κατω θα χασεις 6ευρα αλλα θα σαι κυριος...

Αλλα ετσι ειναι οι Ελληνες ρε παιδακι μου... τι να πεις...

παντως εγω θα τα παιρνα αλλα θα εφευγα δυσαρεστημενος.

my 50cents

+1190

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν ξερω...ενω απο τη μια σάν τιμη με απολυτη λογικη ειναι η καλυτερη που βρισκω,η ολη ιστορια της Ελληνικης αντιμετωπισης "εστω και ενα ευρω παραπανω" με απωθει... :/

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τελικα,πρυτανευσε η ΛΟΓΙΚΗ... :_thumbsup: η λογικη που λεει οτι δεν θα δωσω ουτε ενα ευρω παραπανω σε κανεναν εφοσον θεωρω οτι παρα τις οποιες προσπαθειες "μπαλωματος" δεν μου αφηνει τη γευση της ευχαριστησης και του αψογου επαγγελματισμου.Γιατι ας πουμε ο Αμερικανος(βαζω πιο πανω τη συναλλαγη) δεν χρειαστηκε καν e-mail ή τηλεφωνο για λαθος δικο του αλλά προχωρησε ΕΥΓΕΝΕΣΤΑΤΑ σε ολοκληρωση της συναλλαγης με δικη του ευθυνη αφηνοντας με κατενθουσιασμενο και πληρεστατο σε ολη την παραγγελία;......Οπότε μεχρι να μαθουν ολοι οι εμποροι εδω στην Ελλαδα(υπαρχουν καποιοι...)να ΣΕΒΟΝΤΑΙ τον ΠΕΛΑΤΗ ως οφειλουν...η συναλλαγη μου ακυρωνεται με δικη μου "πρωτοβουλια"...τα καγκελα θα τα παρω απο αλλου κι ας πληρωσω και παραπανω. :_thumbsup:

Δεν ειναι θεμα τιμης..ειναι θεμα "τιμης" :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα