Jump to content
themata

Πόση ώρα αντέχετε?

Recommended Posts

Κοιταξτε αυτη την διαδρομη.

Ξεκινημα απο Καλαμπακα και σερι μεχρι Νυδρι μεσω της πρασινης διαδρομης.

Σε ολη αυτη την διδρομη εκανα και 2 τσιγαρα στα πεταχτα.

5 ωρες.Σας φαινονται πολλες οι λιγες για το ειδος της διαδρομης?

post-46-1137492365_thumb.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

ΣΕ ΤΑΞΙΔΙ ΜΕ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ ΣΤΑΜΑΤΑΩ ΑΝΑ 1,5 ΩΡΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΚΑΘΕ ΑΝΕΦΟΔΙΑΣΜΟ ΓΙΑ ΒΕΝΖΙΝΗ ΓΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ 10 ΛΕΠΤΑ.

ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΞΕΧΝΑΩ.

ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙΣ.

ΕΙΧΑ ΕΝΑ SUZUKI DR 650 ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ Η ΣΕΛΑ ΗΤΑΝ ΣΤΕΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΚΟΥΡΑΖΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 1 ΩΡΑ.

ΜΕ ΤΟ YAMAHA FAZER ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ HAYABUSA ΔΕΝ ΠΙΑΝΟΜΑΙ ΣΤΟ ΤΑΞΙΔΙ.

ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ 2 ΜΗΧΑΝΕΣ ΠΗΓΑ ΣΕΡΡΕΣ ΣΤΟΝ ΑΔΕΛΦΟ ΜΟΥ NON STOP 600+km ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΙΠΟΤΑ,ΞΕΚΑΒΑΛΑΓΑ ΚΑΙ ΕΝΙΩΘΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

H σέλα από το CB είναι πολύυυυυυυυ καλή. Μετά από 200κμ σε 1 ώρα και 40 λεπτά, χωρίς καμία στάση (δεν καπνίζω :_shifty: ) και όταν κατεβαίνεις είσαι....σαν καινούργιος. Δεν ξέρω, φτου φτου μη το ματιάσω, δεν νομίζω να υπάρχει χιλιομετρική απόσταση ικανή όπου η μηχανή θα επιφέρει την καταπόνηση ώστε να χρειαστεί να σταματήσω και όχι κάτι άλλο (πχ πείνα, νύστα, κατούρημα).

Α και δεν είναι μόνο θέμα σέλας, αλλά και θέσης οδήγησης, τιμονιού, πόσο σκυφτός είσαι, πόσο λυγίζουν τα γόνατα κτλ. Με το CB και μένα (1:85 110 κιλά) ήρθα και "κλείδωσα" στην θέση.

I Love Me Bike ! :grin:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Με ΧΤ τώρα τι να πω;

Δύο ώρες αντέχω και πολύ λέω!!! Για συνεπιβάτη δεν το συζυτώ! στάση κάθε μισάωρο...Πιστεύω όμως αν είχα καλύτερη σέλα(v-strom,varadero,GS) δεν θα σταμάταγα ποτέ...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Με ΧΤ τώρα τι να πω;

Δύο ώρες αντέχω και πολύ λέω!!! Για συνεπιβάτη δεν το συζυτώ! στάση κάθε μισάωρο...Πιστεύω όμως αν είχα καλύτερη σέλα(v-strom,varadero,GS) δεν θα σταμάταγα ποτέ...

<{POST_SNAPBACK}>

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ

1. ΚΑΛΗ ΣΕΛΑ

2. ΚΑΛΟ FAIRING

3. ΚΑΛΟ ΜΟΤΕΡ

4. ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΟΣ ΒΟΗΘΑΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΟΥ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΙΔΕΕΣ

:devil::devil::devil:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ

1. ΚΑΛΗ ΣΕΛΑ

2. ΚΑΛΟ FAIRING

3. ΚΑΛΟ ΜΟΤΕΡ

4. ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΟΣ ΒΟΗΘΑΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΟΥ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΙΔΕΕΣ

:devil:  :devil:  :devil:

<{POST_SNAPBACK}>

Επειδή είμαι και λίγο άσχετος το fairing;;;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΜΕ ΤΟ ΧΤ ΣΟΥ ΜΕΤΑ ΤΑ 130 ΔΕΝ ΣΕ ΠΕΡΝΕΙ Ο ΑΕΡΑΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΙΣΩ;;;

ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΠΕΡΝΕΙ ΜΕΤΑ ΤΑ 200 ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΚΥΨΩ ΛΙΓΟ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Με ΧΤ τώρα τι να πω;

Πιστεύω όμως αν είχα καλύτερη σέλα(v-strom,varadero,GS) δεν θα σταμάταγα ποτέ...

<{POST_SNAPBACK}>

...παρέες σου λενε μετά...τα παλιοπαιδα... :drunk::winking::winking:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
ΜΕ ΤΟ ΧΤ ΣΟΥ ΜΕΤΑ ΤΑ 130 ΔΕΝ ΣΕ ΠΕΡΝΕΙ Ο ΑΕΡΑΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΙΣΩ;;;

ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΠΕΡΝΕΙ ΜΕΤΑ ΤΑ 200 ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΚΥΨΩ ΛΙΓΟ.

<{POST_SNAPBACK}>

ΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!! οκ το πιασα... :clapping::clapping::clapping::clapping::clapping:

Ναι με παίρνει προς τα πίσω, έχεις δίκιο. Δεν ξέρω αν είχα τζαμάκι μπροστα. Παίζει ρόλο;;;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μεγάλη διαφορά αυτό το τζαμάκι φίλε Maiden!!!

οδήγησα πρόσφατα ένα vstrom και το διαπίστωσα!!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!! οκ το πιασα... :clapping::clapping::clapping::clapping::clapping:

Ναι με παίρνει προς τα πίσω, έχεις δίκιο. Δεν ξέρω αν είχα τζαμάκι μπροστα. Παίζει ρόλο;;;

<{POST_SNAPBACK}>

Σίγουρα;Κάτσε να ποσταρω foto για καλό και για κακό.. :)

...

....

post-157-1137540911_thumb.jpg

post-157-1137540954.jpg

post-157-1137541001.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

πριν καπια χρονια που ημουν φοιητητης το πρωτο εξαμηνο ειχα ενα GSXR1100 και η διαδρομη Αθηνα-Λαρισα-Θεσσαλονικη τα εριχνα μια και δυο φορες την εβδομαδα, απο στασεις ελαχιστες γιατι ημουν συνεχεια βιαστικος, συγκεκριμενα εχω κανει και ταξιδι με πλοιο κω-αθηνα 21 ωρες και καπακι βγαινοντας σφυρι αλεξανδρουπολη μονο με μια σταση για βεζινα.....σταση για τσιγαρο?? τι ειναι αυτο ζιππο ειναι η λυση και ασε τον NLS να λεει ο ακαπνιστος.....μη καπνιστης δεν μπορει να καταλαβει τη στερηση νικοτηνης αρα ειναι και OFF-TOPIC, ασε λοιπον...

Περνανε ομως τα χρονια και οι αλλαζουν οι μηχανες και σαφως και εμεις..τωρα αθηνα -γαλαξειδι (223χλμ) περιλαμβανουν minimum 3 στασεις....και το τσιγαρο στις στροφες που παμε χαλαρα(διστομο-ιτεα, 60κλμ).....αλλα παντα παιζει ρολο ο αερας, ο καιρος, η παρεα, η διαθεση, η κινηση, αρα οι παραμετροι ειναι πολυ για να δωσω καθαρη απαντηση στην ερωτηση "ποσο αντεχεις πανω στην μηχανη"....αυτα :smoke:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σίγουρα;Κάτσε να ποσταρω foto για καλό και για κακό.. :)

...

....

<{POST_SNAPBACK}>

Ήσουν σαφέστατος, κατανοητότατος και μπορώ να πω ότι έχω καλυφθεί απόλυτα φίλε μου :thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

@maiden7...και θα σου ποσταρω και καποια καλα ΚΡΑΝΗ...μηπως και... :( :bash: Γιατι περι αντοχης προκειται... :cowboy:

:greece: ΓΚΡΙΚ ρεεεεεε;;;; :oops:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ζελατίνα

φαίρινγκ

θέση οδήγησης που παρέχει το μοτόρι

ταχύτητα

κράνος με καλή αεροδυναμική

σωστή ένδυση(στενό μπουφάν)

καλή φυσική κατάσταση(ψιλογυμνασμένο κορμί)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
ζελατίνα

φαίρινγκ

θέση οδήγησης που παρέχει το μοτόρι

ταχύτητα

κράνος με καλή αεροδυναμική

σωστή ένδυση(στενό μπουφάν)

καλή φυσική κατάσταση(ψιλογυμνασμένο κορμί)

<{POST_SNAPBACK}>

:clapping:

Ζελατινα......εχω....αλλα δεν κανει και πολλα πραγματα :/

Φαιρινγκ......δεν εχω.....

Θεση οδηγησης που παρεχει το μοτορι......θα την ελεγα (για ον οφ) παααραααα πολυ καλη.

Ταχυτητα.....εξαρταται τι ζητας.Τα 160-180 τχ ταξ ειναι πολυ καλη

Κρανος.......UVEX V1 rules :_rock-on:

Σωστη ενδυση.......απ ολα εχει ο μπαχτσες.Και δερματα και κορντουρες.

Τωρα στην φυσικη κατασταση τα χαλαμε λιγο γιατι εχω να γυμναστω απο το 98 :blink: αλλα χοντρος ΔΕΝ ειμαι.

Τωρα γιατι ανεβαινω στην μοτοσυκλετα και ξεχναω να κατεβω....ειναι αλλο θεμα. :P

Αρα δεν εβαλες και ακομη μια παραμετρο.

Την τρελα του μοτοσυκλετιστη.

Αυτην την τρελα που σε κανει να μην καταλαβαινεις τιποτα και να καταβροχθιζεις τα χιλιομετρα ακομα και με μηχανακια που δεν κανουν γι αυτη την δουλεια!!!

(Γι αυτο και παντα ελεγα πως μοτοσυκλετιστες ΔΕΝ ειναι ολοι αυτοι που εχουν μοτοσυκλετα)

Η λεξη μοτοσυκλετιστης(ισμος) εχει μια πολυ μεγαλυτερη εννοια απο αυτην που νομιζει ο κοσμος.Του "εχω μοτοσυκλετα κι ειμαι μοτοσυκλετιστης"

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κορινθος- λιτοχωρο 4,5 ωρες ασταματητα,και γενικα απο 2 με 2,5 ωρες επανω στην σελα ποτε δεν ειχα προβλημα :whip:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αύγουστος του 1985(αν θυμάμαι καλά). Σε κάποια καφετέρια στον Πειραιά βρίσκομαι με ένα φίλο μου και συζητάμε για βόλτες και μηχανές (οι μηχανές μας τότε εγώ μια VESPA 50S το πρώτο μου μηχανάκι και ο φίλος μου ένα YAMAHA RD 50) και τότε πέφτει η ιδέα. Πάμε Θεσσαλονίκη; Απ ότι φάνηκε είμαστε και οι δύο τρελοί και δεν άργησε η σκέψη να γίνει πραγματικότητα. Η ιδέα ήταν να πάμε με το RD. Αφού έγινε το ανάλογο σέρβις στην μηχανή φτιάξαμε μια πρόχειρη σχάρα και εκεί τι δεν βάλαμε. Ένα σάκο με εργαλεία,σαμπρέλα και τρόμπα, ένα σάκο με πράγματα και για τους δυο, σκηνή, sleeping bags, αρκεί να πω ότι τα πράγματα είχαν σηκωθεί αρκετά ψηλά. Το RD γραναζώθηκε κατά ένα δόντι μακρύτερο ώστε να μην ανεβάζει πολλές στροφές με 5η και το ταξίδι ξεκίνησε απο Πειραιά στις 03:00(πρωί). Είχαμε αποφασίσει για οδήγηση εναλλάξ. Η ταχύτητα ταξιδίου ήταν 80 με 90 χλμ.Αρκεί να πω ότι μέχρι τη Θήβα είχαμε κόντρα αέρα και δεν μπορούσα να βάλω καν 5η. Μας έπιασε και βροχή μέχρι την Λειβαδιά αλλά απο εκεί και μετά ευτυχώς τα πράγματα βελτώθηκαν. Θυμάμαι ότι φτάσαμε Λαμία περίπου στις 07:00 και μπήκαμε μέσα για καφέ και πρωί πρωί ο κόσμος έβλεπε ένα RD50 φορτωμένο να μπαίνει στην πόλη. Επόμενη στάση για καφέ στην Λάρισα και μετά απο αρκετή ταλαιπορία στάση στην Κατερίνη για φαγητό. Θυμάμαι φτάσαμε Θεσσαλονίκη στις 17:00. Εκεί κατασκηνώσαμε σε κάμπινκ στην Αγ. Τριάδα και αφού ξεκουραστήκαμε την επόμενη μέρα ξεκινήσαμε για Ροδόπολη Σερρών για να δούμε ένα φίλο που ήταν φαντάρος εκεί ο οποίος βέβαια έπαθε την πλάκα του όταν μας είδε εκεί με το RD. Συνολικά κάτσαμε Θεσσαλονίκη περίπου 3 μέρες και μετά πιο άνετοι πλέον γυρίσαμε Αθήνα,(στον γυρισμό κάναμε μια διανυκτέρευση στα Καμμένα Βούρλα. Τελικά αυτό που έχω να πω είναι ότι κάτι τέτοια πράγματα είναι που μένουν και δεν ξεχνιούνται εύκολα. :yes::this:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

lagada lamia einai sinolika 320km sta diodia tis larisas exei stasi gia tsigaro

oi kapnistes kseroun ti simeni sterisi nikotinis :)

taksidi xoris stasi den ekana pote sinithos stamatao ana 150km

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και ταξίδι μονοκοπανιά με τη ψυχή στο στόμα δεν έχει νόημα κατά τη γνώμη μου.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μεγάλε μου έχεις πολύ μέλλον :)

(και γιατί όχι ε)

εγώ αυτή την διαδρομή την έκανα (έκανα = εξακολουθητικό, όχι μια φορά) για βόλτα με το ΑΧ-1 το 250αράκι...

άντε μωρέ βγες παραέξω... είπαμε ΧΤικιό αλλά οκ δεν είναι και για μέχρι το Σούνιο μόνο ;) αντέχει λίγο πιο πέρα

(άντε javanese -αυτό είναι java + dainese?- τον επόμενο καφέ παρέα στο Σούνιο ...μέσα;...)

<{POST_SNAPBACK}>

γεια σου ρε νλσ ψυχαρα τη κανεις ρε ολα καλα που εισαι χαμενος?

πατρα-αθηνα μονοκοπανια !!!!πουθενα σταματημα

γυρω γυρω ολοι την πελλοπονησο σε οδοιπορικο μονο στα σεχ για υπογραφες και βενζινα!

τωρα ομως σταματαω παντου και παντα με το srx με πιανει συχνωουρια απο τους κραδασμους!!!! :afro:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εξατρτάται γενικώς τι ορίζουμε σαν ταξίδι...

αν λέμε για μια γρήγορη ανάβαση π.χ. ορεστιάδα που σημειωτέον έχει σούπερ δρόμους

ή αν λέμε μια χαλαρή βόλτα με παρέα που χαζεύουμε γενικώς και σε κάθε στροφή του δρόμου πρέπει είναι σημαντικό και επιβεβλημένο να έξετάσουμε τα συμπαθητικά ταβερνάκια ή την ατελείωτη θέα...

με άλλα λόγια μου αρεσει το μακρύ ταξείδι μονοκοπανιά με λίγες στάσεις μάλλον μόνο για βενζίνη με δέρματα σωστά ντυμένος με στωστα στημένο το μηχάνημα duble buble..

μαρσπιέ ρυθμιζόμενα..αμα κάνεις πάνω κάτω με τις εργοστασιακές θέσεις, μαζεύεις τα γόνατά σου ...χεχε..

και επίσης μου αρέσει και το χαζολόγημα στις ωραίες ταβέρνες ή στα χαλαρα,,,

είναι θέμα συμφωνίας απο πριν και παρέας...

Τροποποιήθηκε από τον free rider

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εχω κανει αρκετα 2ωρα αθηνα-καλαβρυτα και παλι πισω...για παραπανω σκοπευω να το ανακαλυψω συντομα (βλπ 36ωρο motoguzzi) ;)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα