veligekas 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2008 (τροποποιήθηκε) Ας δούμε όλοι αυτό το βιντεάκι ας το πλασάρουμε στους φίλους μας ας προβληματιστούμε πάλι όλοι μαζί και ας το ξανακάνουμε πάλι όλοι μαζί 28/3/2009. Υ.Γ Εγω το είχα κάνει . Εκλεισα και τα φώτα της ζουζουρας :lol: :lol: Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 14 , 2008 από τον veligekas Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lykos 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2009 (τροποποιήθηκε) Πλησιαζει η ωρα! Μην μεινουμε στο φως :lol: Η αντίστροφη μέτρηση ξεκινά Στις 20:30, το Σάββατο 28 Μαρτίου 2009, πόλεις και χωριά σε ολόκληρο τον κόσμο θα σβήσουν τα φώτα τους για μία ώρα – την Ώρα της Γης– στέλνοντας ένα ισχυρό παγκόσμιο μήνυμα ότι όλοι μαζί μπορούμε να δράσουμε ενάντια στην υπερθέρμανση του πλανήτη. Ένα δισεκατομμύριο άνθρωποι σε περισσότερες από 1000 πόλεις του πλανήτη αναμένεται να συμμετάσχουν στη φετινή «Ώρα της Γης». Με αυτόν τον τρόπο θα σταλεί ένα μήνυμα στους ηγέτες του κόσμου, λίγους μήνες πριν την Παγκόσμια Σύνοδο των Ηνωμένων Εθνών για το Κλίμα στην Κοπεγχάγη το 2009, ότι απαιτούμε τη δέσμευσή τους για δράσεις που θα μειώσουν τις εκπομπές αερίων του θερμοκηπίου, προς όφελος του πλανήτη. Στην Ελλάδα η παγκόσμια αυτή πρωτοβουλία του WWF διοργανώνεται σε συνεργασία με το ραδιόφωνο και την τηλεόραση του ΣΚΑΙ και την εφημερίδα Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ. Μνημεία που αποτελούν παγκόσμια σύμβολα όπως ο Παρθενώνας και ο ιερός βράχος της Ακρόπολης, αλλά και εθνικά τοπόσημα, όπως το κτίριο του ελληνικού Κοινοβουλίου και ο λόφος του Λυκαβηττού στην Αθήνα, ο Λευκός Πύργος και η Καμάρα στη Θεσσαλονίκη και δεκάδες άλλα ιστορικά κτίρια και τοποθεσίες θα σκοτεινιάσουν, και θα στείλουν ένα ισχυρό συμβολικό μήνυμα σε ολόκληρο τον κόσμο. Μέχρι στιγμής περισσότεροι από 35 δήμοι από όλη την Ελλάδα έχουν δηλώσει συμμετοχή ενώ ο αριθμός τους αυξάνεται συνεχώς. Οι Ελληνικές πόλεις έρχονται να προστεθούν σε ένα διαρκώς αυξανόμενο κατάλογο πόλεων (μέχρι στιγμής 538), μεταξύ των οποίων το Λονδίνο, η Νέα Υόρκη, το Πεκίνο, το Μπουένος Άιρες, η Κωνσταντινούπολη, η Μόσχα και το Παρίσι. «Αν όλοι σκοτεινιάσουμε τα σπίτια και τα δημόσια κτίρια για αυτή τη μια ώρα, θα έχουμε δώσει ένα συμβολικό, αλλά ξεκάθαρο μήνυμα για την ανάγκη άμεσης πολιτικής και προσωπικής δράσης κατά της κλιματικής αλλαγής. Αυτή η παγκόσμια πρωτοβουλία του WWF μας καλεί όλους να ενωθούμε στον αγώνα κατά της κλιματικής αλλαγής, απλά και μόνο σβήνοντας τα φώτα για μια ώρα!», δηλώνει ο Δημήτρης Καραβέλλας, Διευθυντής του WWF Ελλάς. Ήδη, μέσα από το εκτεταμένο διεθνές δίκτυο του WWF, η Ώρα της Γης 2009 διοργανώνεται σε περισσότερες από 70 χώρες και ο αριθμός αυτός μεγαλώνει καθημερινά. Κάθε πολίτης που δηλώνει επίσημα συμμετοχή στην Ώρα της Γης του WWF, στέλνει το μήνυμα ότι συμμετέχει τον αγώνα για την καταπολέμηση της κλιματικής αλλαγής! Όσοι επιθυμούν να δηλώσουν συμμετοχή, μπορούν να επισκεφτούν την ιστοσελίδα www.earthhour.org/greece. Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 20 , 2009 από τον lykos Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MantisZZN 20 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2009 καλη κινηση και μαζικη! αλλα αντε να το θυμηθεις μεσα στην τρεχουσα καθημερινοτητα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lykos 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2009 καλη κινηση και μαζικη! αλλα αντε να το θυμηθεις μεσα στην τρεχουσα καθημερινοτητα... Αφου εισαι ξεχασιαρα :P γιατι δεν βαζεις μια υπενθυμηση στο κινητο σου ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MantisZZN 20 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2009 Αφου εισαι ξεχασιαρα :P γιατι δεν βαζεις μια υπενθυμηση στο κινητο σου ;) μα να σου πω, δεν εχω βαλει ποτε υπνθυμιση. τσαμπα το εχω το παλιοκινητο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2009 και να κλεισω το φως η παραγωγης ενεργειας γινεται ετσι και αλλιως ασχετα αν δεν την χρησιμοποιω εγω. οποτε δεν βρισκω πως βοηθαει αυτο το πραγμα το περιβαλλον. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MantisZZN 20 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2009 και να κλεισω το φως η παραγωγης ενεργειας γινεται ετσι και αλλιως ασχετα αν δεν την χρησιμοποιω εγω. οποτε δεν βρισκω πως βοηθαει αυτο το πραγμα το περιβαλλον. ...και θα στείλουν ένα ισχυρό συμβολικό μήνυμα σε ολόκληρο τον κόσμο... γιατι αλλιως δεν παιρνουμε μπρος... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2009 και μετα ζησανε αυτοι καλα και εμεις καλυτερα ! Πραγματικα δεν προσπαθω να σε προσβαλω. Καλο ειναι που το αναφερεις και ξερω οτι δεν ειναι δικια σου ιδεα . οποτε μην το περνεις στραβα ,απλα το βρισκω ανουσιο. Αφου το "φως" επιστρεψει παλι, ολα θα εχουν ξεχαστει. Πιστευεις επειδη εκλεισες μια λαμπα για μια ωρα αλλαζεις τροπο σκεψεις ? Για να γινει αυτο πρεπει να μαθεις τι γινεται γυρο σου, να δεις το προβλημα, να διαβασεις για αυτο (να δεις δηλαδη σε αλλες χωρες, καθως εσυ και εγω δεν το βιονουμε, τι επιπτωσεις εχει ολο αυτο) . Σβηνοντας την λαμπα δεν γινεται κανενας διαβασμενος. Τωρα θα μου πεις, θα δω τον γειτονα μου που κλεινει τα φωτα και θα ευαισθητοποιηθω. Καλα... αυτος που δεν του εχει σφιξει η καρδια με σποτ της green peace, η καθε green peace δεν θα τον αλλαξει ουτε η κινηση του γειτονα. Εν συντομοια, οποιος εχει μυαλο δεν χριαζεται να κλεισει εναν διακοπτη για να ξερει ποιο ειναι το καθηκον του προς της επομενες γενιες (και ισως και την δικη του) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
st3li0s 1.750 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2009 και μετα ζησανε αυτοι καλα και εμεις καλυτερα ! Πραγματικα δεν προσπαθω να σε προσβαλω. Καλο ειναι που το αναφερεις και ξερω οτι δεν ειναι δικια σου ιδεα . οποτε μην το περνεις στραβα ,απλα το βρισκω ανουσιο. Αφου το "φως" επιστρεψει παλι, ολα θα εχουν ξεχαστει. Πιστευεις επειδη εκλεισες μια λαμπα για μια ωρα αλλαζεις τροπο σκεψεις ? Για να γινει αυτο πρεπει να μαθεις τι γινεται γυρο σου, να δεις το προβλημα, να διαβασεις για αυτο (να δεις δηλαδη σε αλλες χωρες, καθως εσυ και εγω δεν το βιονουμε, τι επιπτωσεις εχει ολο αυτο) . Σβηνοντας την λαμπα δεν γινεται κανενας διαβασμενος. Τωρα θα μου πεις, θα δω τον γειτονα μου που κλεινει τα φωτα και θα ευαισθητοποιηθω. Καλα... αυτος που δεν του εχει σφιξει η καρδια με σποτ της green peace, η καθε green peace δεν θα τον αλλαξει ουτε η κινηση του γειτονα. Εν συντομοια, οποιος εχει μυαλο δεν χριαζεται να κλεισει εναν διακοπτη για να ξερει ποιο ειναι το καθηκον του προς της επομενες γενιες (και ισως και την δικη του) Ναι ετσι λεμε αλλα κινητοποιηση δεν βλεπουμε...πως θα γινει ντε!!!Τουλαχιστον να γινει κατι!Με το να λεμε μεσα στο καθε forum αυτο δεν βγαζει πουθενα!Τουλαχιστον αυτο...αυτο θελουν να δειξουν και αυτοι που το διοργανωνουν!!! Φυσικα και δεν το συζητω το καλυτερο θα ηταν να μην υπηρχε ρευμα αλλα αν μπορει ο καθενας να κανει κατι,τουλαχιστον αυτο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MantisZZN 20 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2009 Τωρα θα μου πεις, θα δω τον γειτονα μου που κλεινει τα φωτα και θα ευαισθητοποιηθω. Καλα... αυτος που δεν του εχει σφιξει η καρδια με σποτ της green peace, η καθε green peace δεν θα τον αλλαξει ουτε η κινηση του γειτονα. Εν συντομοια, οποιος εχει μυαλο δεν χριαζεται να κλεισει εναν διακοπτη για να ξερει ποιο ειναι το καθηκον του προς της επομενες γενιες (και ισως και την δικη του) το θεμα ειναι οτι τελικα μαλλον αυτος ο γειτονας ειναι τοσο βουρλο που δεν ξερει καν τι ειναι η Green Preace... οποτε ας δει εμενα μπας, λεω μπας, και βαλει λιιιιιιιιγο μυαλο... ποτε δεν ξερεις. ο αρνητιμος δεν φερνει ευχαριστα αποτελεσματα... και το μικρο παιδακι που δεν κατανοει ευκολα αυτα τα σποτακια θα παραδειγματιστει απο μενα, απο σενα... γιατι ζωντανο παραδειγμα τετοιου ανθρωπου ηταν η κολλητη μ... μεχρι που εμπλεξε μαζι μου και ανακυκλωνει περισσοτερο απο μενα τωρα...! οποτε ΠΟΤΕ ΜΗ ΛΕΣ ΠΟΤΕ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
veligekas 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2009 (τροποποιήθηκε) Εγω παιδιά την εγγραφή μου την έκανα και φυσικότατα θα συμμετάσχω. Δεν το συζητάω. Το τι θα κάνει ο καθενας αφορά τον ίδιο και μόνον αυτόν. Αλλα να ξέρουμε όλοι πως οι επιλογές που κάνουμε αφήνουν τα αποτυπώματα τους στο μέλλον . Και ο καθένας θα κριθεί για τις πράξεις του .Αλλα δυστηχώς θα μας πάρει όλους το ρέμα. Ο πλανήτης μας είναι λίγο πριν την κόκκινη γραμμη. Στην φάση δλδ που δεν θα υπάρχει αναστρεψιμότητα. Ακόμα μπορούμε να την αναστρέψουμε. Αν ενωθούμε όλοι μαζί θα ακουστεί οι φωνή μας. Όσοι έχουν αυτιά και έχουν μάθει να ακούνε, όσοι έχουν μυαλό και προνοητικότητα μπορούν να αντιληφθούν τι σημαίνει αυτό το μήνυμα που θα στείλουμε . Γιατί στην αντίθετη περίπτωση ξέρουμε όλοι ποιο θα είναι το μέλλον για έμας , για τα παιδά μας και για τα παιδιά των παιδιών μας...... Αν μη τι άλλο αυτά δεν φταίνε σε τίποτα. Είμαστε υποχρεωμένοι απέναντι στους εαυτούς μας, απέναντι στην μητέρα φύση που μας προσέχει τόσες χιλιετίες, απέναντι στα παιδιά μας, σε όλους αυτούς , να τους παραδωσούμε ένα καλύτερο αύριο . Όπως κάνανε και οι προγονοί μας. Το δικαιούμαστε Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 21 , 2009 από τον veligekas Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sniarf 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2009 Ρε παιδιά όταν το θημιθω κλίνω την TV από το κουμπί βγάζω από το ρεύμα το πς κλίνω φωτά κ.τ.λ.μεχουν πει τσιγκούνη αλλά όταν το έκανα σε σπίτι που από τον ενικιαστι δεν του πλήρωνα το ρεύμα πάλη το ίδιο έκανα τι λέτε εσείς κάνετε κάτι έστω και μικρό για το περιβάλλον. μην αφήσετε το θέμα να πατώσει είναι σοβαρό γκεγκεεεεε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SnodeGR 29 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2009 Ρε παιδιά όταν το θημιθω κλίνω την TV από το κουμπί βγάζω από το ρεύμα το πς κλίνω φωτά κ.τ.λ.μεχουν πει τσιγκούνη αλλά όταν το έκανα σε σπίτι που από τον ενικιαστι δεν του πλήρωνα το ρεύμα πάλη το ίδιο έκανα τι λέτε εσείς κάνετε κάτι έστω και μικρό για το περιβάλλον. μην αφήσετε το θέμα να πατώσει είναι σοβαρό γκεγκεεεεε Αυτός που σε είπε τσιγκούνη νομίζω ότι λίγο.. Εμείς σπίτι μου πάντως έχουμε πάρει λάμπες εξοικονόμησης ενέργειας, όταν κλείνουμε την TV της κλείνουμε και το κεντρικό, στο PC όταν δεν το χρησιμοποιώ, του κλείνω και το τροφοδοτικό (και για ασφάλεια μη καεί τίποτα) και γενικά ανακυκλώνουμε μπουκάλια, περιοδικά κλπ. Αλλά από μια οικογένεια και δυο δε σώνονται τα πράγματα.. Εμείς σαν οικογένεια έτσι κι αλλιώς είμαστε σταγόνα στο σύμπαν. Σκοπός είναι να ασχοληθούν με αυτά εκείνοι που κάνουν την κυρίαρχη κατανάλωση, γιατί το να ασχοληθούν όλοι οι απλοί πολίτες το βλέπω τόσο εφικτό όσο το να πάρω αύριο μηχανή.. Πάντως πολύ καλή πρωτοβουλία! Νομίζω είχαμε συμμετάσχει πέρσι εμείς! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
st3li0s 1.750 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2009 Σκοπός είναι να ασχοληθούν με αυτά εκείνοι που κάνουν την κυρίαρχη κατανάλωση, γιατί το να ασχοληθούν όλοι οι απλοί πολίτες το βλέπω τόσο εφικτό όσο το να πάρω αύριο μηχανή.. Πάντως πολύ καλή πρωτοβουλία! Νομίζω είχαμε συμμετάσχει πέρσι εμείς! Απο σενα και απο μενα θα καλυτερεψει ο τοπος και το συμπαν,αν ριχνουμε συνεχεια στον αλλον τα προβληματα αυτα απλα συσσωρευονται και δεν λυνονται!!!Κανε εσυ αυτο που νομιζεις και ασε τον αλλον!!!Κοιτα εσενα!!! Υ.Γ.: Θα σε παρακινησω στο παρα πολυ ωραιο spotακι που εβγαλε αυτες τις μερες το Υ.ΠΕ.ΧΩ.ΔΕ. που με λιγα λογια λεει να κοιταμε τι κανουμε σαν μοναδες και ναμην ζηταμε καποιον υπευθυνο παντα!!! Μερικοι καχυποπτοι θα πουν οτι ειναι πολιτικα τερτιπια αυτο το σποτακι αλλα ειναι οι ιδιοι που δεν θα κανουν κατι για να αλλαξει κατι!!!Σε οτιδηποτε ειναι αυτο,ειτε ειναι η αφορητη καθημερινη κινηση,ειτε ειναι το φαινομενο του θερμοκηπιου,ειτε ειτε ειτε...!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SnodeGR 29 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2009 Απο σενα και απο μενα... του θερμοκηπιου,ειτε ειτε ειτε...!!! Το έχω δει το σποτάκι και μου άρεσε ιδιαίτερα!! Και γενικά, ότι κάνουμε στο σπίτι πχ ανακύκλωση, κλείνουμε άχρηστα φώτα κλπ το κάνουμε έτσι κι αλλιώς. Και αφού έτσι με έμαθαν οι δικοί μου, έτσι θα κάνω αργότερα και στο δικό μου σπίτι, και έτσι θα μάθω και στα παιδιά μου. Και ξέρεις πως οι περισσότεροι που ασχολούμαστε με αυτές τις διαδικασίες δεν περιμένουμε να ακούσουμε κανένα "μπράβο" από κανένα ΥΠΕΧΩΔΕ, το κάνουμε γιατί έτσι αισθανόμαστε και γιατί δε θα μας πέσει ο κώλος αν σηκωθούμε να κλείσουμε ένα φως ή αν έχουμε 2 σακκούλες με σκουπίδια αντί για μια. Είναι θέμα οπτικής. Έχεις δίκιο σ'αυτό που λες και για αυτό ασχολούνται όσοι ασχολούνται.. (Τι έκανες 4:38 το πρωί όρθιος??.. :D ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
st3li0s 1.750 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2009 Μην ξεχνιομαστε...σε 1 βδομαδα ακριβως!!! ;) ;) ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2009 Μεγάλη ανταπόκριση για "Ωρα της Γης" Μόνο δύο ημέρες απομένουν για την "Ωρα της Γης" και η ενθουσιώδης ανταπόκριση της ελληνικής κοινωνίας κορυφώνεται, όσο πλησιάζουμε στο μεγαλύτερη συμμετοχικό γεγονός ενάντια στην κλιματική αλλαγή. Περισσότεροι από 350 δήμοι και κοινότητες έχουν δηλώσει συμμετοχή ενώ και η συμμετοχή των πολιτών αυξάνεται αλματωδώς, αγγίζοντας τις 32.000 ατομικές εγγραφές στην επίσημη ιστοσελίδα της "Ωρας της Γης 2009" (http://www.earthhour.org/news/gr:el) Η επιχείρηση "Ώρα της Γης" (EARTH HOUR), που μας καλεί να σβήσουμε τα φώτα για μια ώρα ώστε να συνεισφέρουμε στη μάχη κατά των κλιματικών αλλαγών και είναι προγραμματισμένη εφέτος να γίνει στις 28 Μαρτίου από τις 20.30 έως τις 21.30 τοπική ώρα για κάθε χώρα, ξεκίνησε ως μία εκστρατεία ευαισθητοποίησης του Παγκόσμιου Ταμείου για τη Φύση (WWF) που καλούσε τους πολίτες του Σίδνεϊ για να σβήσουν τα φώτα τους ένα βράδυ, για μια ώρα. Η ενέργεια αυτή σύντομα μετατράπηκε σε μία από τις μεγαλύτερες πρωτοβουλίες ενάντια στην κλιματική αλλαγή παγκοσμίως. Το 2008 περίπου 50 εκατομμύρια πολίτες από 370 πόλεις 35 χωρών μετείχαν στην επιχείρηση αυτή, σύμφωνα με εκτιμήσεις της οργάνωσης WWF. Για τη φετεινή χρονιά, που είναι αποφασιστικής σημασίας για το κλίμα, στόχος είναι να κινητοποιηθούν πάνω από ένα δισεκατομμύριο πολίτες στον κόσμο, αναφέρεται σε ανακοίνωση της οργάνωσης WWF. Μήνυμα του γγ του ΟΗΕ «Στις 28 Μαρτίου ο κόσμος θα συμμετάσχει στην Ώρα της Γης. Εκατομμύρια άνθρωποι, σε εκατοντάδες πόλεις θα σβήσουν τα φώτα για μία ώρα. Με την Ώρα της Γης, οι πολίτες σε όλο τον κόσμο θα στείλουν ένα ξεκάθαρο μήνυμα. "Θέλουμε δράση κατά της κλιματικής αλλαγής''», αναφέρει σε βιντεοσκοπημένο μήνυμά του με αφορμή την "Ώρα της Γης", ο ΓΓ του ΟΗΕ Μπαν Γκι-Μουν. Ο ΓΓ του ΟΗΕ στο μήνυμά του υπογραμμίζει επίσης τα εξής: «Η Ώρα της Γης θα είναι η μεγαλύτερη εκδήλωση για την κλιματική αλλαγή που έχει γίνει ποτέ. Οι άνθρωποι θα ζητήσουν από τους ηγέτες τους να καταλήξουν σε μια συμφωνία στην Κοπεγχάγη. Σε μια συμφωνία για την κλιματική αλλαγή που θα προστατεύει τους ανθρώπους και τον πλανήτη. Χρειαζόμαστε μια φιλόδοξη συμφωνία. Μια συμφωνία που θα είναι δίκαιη και αποτελεσματική. Μια συμφωνία που θα βασίζεται στα επιστημονικά δεδομένα. Έχουμε πάρει ένα επικίνδυνο μονοπάτι. Ο πλανήτης μας θερμαίνεται. Πρέπει να αλλάξουμε τις συνήθειές μας. Χρειαζόμαστε πράσινη ανάπτυξη προς όφελος όλων. Χρειαζόμαστε βιώσιμη ενέργεια για ένα φιλικό προς το κλίμα κόσμο. Έναν κόσμο ευημερίας. Αυτός είναι ο δρόμος προς το μέλλον. Πρέπει να τον βαδίσουμε μαζί. Σε όλον τον κόσμο, πολλά διάσημα μνημεία θα συσκοτιστούν στην Ώρα της Γης. Στη Νέα Υόρκη, θα σβήσουμε τα φώτα στο κτίριο του ΟΗΕ. Το ίδιο θα γίνει και σε άλλες εγκαταστάσεις των Ηνωμένων Εθνών. Σας παρακαλώ, στείλτε ένα ισχυρό μήνυμα κατά της κλιματικής αλλαγής. Μαζί μπορούμε να βρούμε μια λύση σε αυτό το σοβαρότατο παγκόσμιο πρόβλημα». Πηγή: www.ana.gr Κι επειδή κάθε θέμα έχει και την αστεία του πλευρά, παραθέτω το σχόλιο του γνωστού "πιτσιρίκου", όχι για να σας μπαίνουν ιδέες, αλλά για να γελάσουμε και λίγο με το ανατρεπτικό του χιούμορ που ισοπεδώνει τα πάντα...... http://pitsirikos.blogspot.com/2009/03/blog-post_8891.html Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2009 Up γιατί το έχουνε διαβάσει μόνο 16 άτομα και "πάτωσε". Καλό είναι να διαβαστεί από όσο περισσότερους γίνεται, πιο πολύ για τη γενική αφύπνισή μας ως πολίτες. B) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Drakos 67 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2009 ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 28 ΜΑΡΤΙΟΥ ΣΤΙΣ 20:30 ΤΟ ΒΡΑΔΥ,ΑΝΑΒΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΑ ΦΩΤΑ ΜΑΣ,ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΩΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΤΩΝ ΔΗΘΕΝ ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ WWF... Τι έγινε λέει;;;Η Ελλάδα πρώτη σε συμμετοχή σε αυτή την απίστευτη παπαριά του να σβήσουμε τα φώτα γιά μιά ώρα;;; Οι Κωλότριχες θα ξεπλύνουν την ντροπή και θα σώσουν το κύρος του έλληνα διοργανώνοντας την αντίστοιχη ημερομηνία και ώρα (28 Μαρτίου 2009 στς 20:30) εκδήλωση αντίδρασης ενάντια στην ανέξοδη μαλακία και της τακτικής του κλασίματος των αρχιδιών με φλώρικες ενέργειες που δημιουργούν στους καταστροφείς του περιβάλλοντος χασμουρητά και ξύσιμο των γεννητικών τους οργάνων. ΟΛΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΙΣ 28 ΜΑΡΤΙΟΥ ΣΤΙΣ 20:30 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΑΝΑΒΟΥΜΕ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ ΟΤΙ ΦΩΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ, ΑΝΑΒΟΥΜΕ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ, ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ, ΑΙΡΚΟΝΤΙΣΙΑ, ΚΟΥΖΙΝΕΣ, ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ, ΤΟΣΤΙΕΡΕΣ, ΑΝΑΠΤΗΡΕΣ, ΤΖΑΚΙΑ, ΤΟΥΡΤΕΣ ΓΕΝΝΕΘΛΙΩΝ, ΚΑΦΕΤΙΕΡΕΣ, ΕΚΤΥΠΩΤΕΣ, ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ, ΚΑΛΟΡΙΦΕΡ, ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΕΣ, ΦΩΤΑ ΣΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ, ΑΛΑΡΜ, ΜΙΚΡΕΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΣΚΑΛΕΣ. ΑΝΑΒΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΑΣ (ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟ ΕΞΑΜΗΝΟ). Δηλώστε συμμετοχή στα σχόλια και στο facebook http://www.facebook.com/group.php?gid=58233734599 , να γίνει η νύχτα μέρα. ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΙ ΜΗ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ, ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΩΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ; ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ WWF ΕΔΩ... ΚΑΙ ΜΗΝ ΕΙΣΤΕ ΠΡΟΒΑΤΑ. Μου ήρθε με e-mail αλλά προέρχεται από το PrezaTV έχω την εντύπωση. Όχι ότι συμφωνώ απλά το παραθέτω σαν την άλλη γνώμη :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αιγαιοπλόος 1.661 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2009 Υποκρισία μου φαίνεται κι εμένα. Σβήνουμε τα φώτα για μία ώρα. Και λοιπόν τί έγινε; Ενας απλός συμβολισμός είναι. Από ουσία όμως; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2009 .................................................. Όχι ότι συμφωνώ απλά το παραθέτω σαν την άλλη γνώμη Σίγουρα βομβαρδιζόμαστε από συγκρουόμενες απόψεις και είναι φυσικό να μην ξέρουμε τί είναι αλήθεια και τί όχι. Μπορεί να μου πει όμως κάποιος αν είναι σίγουρος ότι τέτοιες κινήσεις που ενώνουν και αφυπνίζουν τους λαούς όλου του πλανήτη δεν πολεμιώνται σκόπιμα και τεχνιέντως με τέτοιους χλευαστικούς και συκοφαντικούς τρόπους από τους ισχυρούς αυτού του πλανήτη, αυτούς που ζουν εις βάρος μας έχοντας επιχειρήσεις που ρυπαίνουν ασύστολα και αυθαίρετα? Και που φυσικά δεν θα τους συνέφερε να γίνονται τέτοιες ενέργειες για τον περιορισμό των ρύπων, μια και θα σήμαινε περιορισμό του πλουτισμού τους. Λέτε να το άφηναν έτσι να περάσει στο ντούκου? Είναι λιγότεροι, αλλά έχουν τη δύναμη του χρήματος, της απληστίας τους και της ξετσιπωσιάς τους. ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ Η ΠΛΕΟΝ ΔΙΑΔΕΔΟΜΕΝΗ ΜΕΘΟΔΟΣ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΓΙΑ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΕ ΠΡΩΤΗ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ, ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ... Υποκρισία μου φαίνεται κι εμένα. Σβήνουμε τα φώτα για μία ώρα. Και λοιπόν τί έγινε; Ενας απλός συμβολισμός είναι. Από ουσία όμως; Δε διαφωνώ, όμως ας είναι αυτό η πρώτη φορά που η "παγκοσμιοποίηση" θα χρησιμοποιούνταν για κάτι καλό και όχι για να μας "δικαιολογήσουν" το ξεζούμισμά μας οι ισχυροί που καθορίζουν τις τύχες μας. Έχουμε τεράστια δύναμη, απλά δεν την ξέρουμε και κάποιοι δε θέλουν να τη μάθουμε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Al_Bandy 2.780 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2009 Υποκρισία μου φαίνεται κι εμένα. Σβήνουμε τα φώτα για μία ώρα. Και λοιπόν τί έγινε; Ενας απλός συμβολισμός είναι. Από ουσία όμως; +1000 αν θες όντως να κάνεις κάτι άλλαξε τις λάμπες σου με οικονομικές μια και καλή, όπως και οικιακές συσκευές αν έχεις οικονομική άνεση η άπλα χρήζουν αντικατάστασης Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
st3li0s 1.750 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2009 Εχει ξαναπαιξει το θεμα!!! Ρε παιδια ηρεμιστε λιγο...αν θελετε το κανετε...αν θελετε συμμετασχετε σε αυτο ολο!!! Ενα υγειη πολιτη δεν θα τον ενδιαφερε το παρακατω,απλα θα ''μειωνε'' οοοοσο πιο πολυ μπορουσε το ρευμα του σπιτιου του!!!Τι θα γινει δηλαδη αν το κανεις και δεν βγαινεις να λες οτι ειναι παπαριες κτλ κτλ!!!Δεν σε αναγκαζει κανεις!!!Τι ειναι αυτο ρε γαμωτο που μαστιζει τον Ελληνα και τα κανει σκατα!!! Ξερεις τι ωραιο ειναι να εχεις γενεθλια χθες (25/3) και να τα κανεις το Σαββατο(28/3) με κερια μεσα στο σπιτι απο το να αναψεις οοοολα τα φωτα!!!Αυτο ζητανε τιποτα αλλο και μην μου μπλεκεται κυβερνησεις και απο που χρηματοδοτουνται κτλ κτλ!!! Για να βελτιωθει η κατασταση κανε ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ αυτο!!!Δεν σου ειπαμε οτι θα διορθωθει οοοολη η κατασταση αμεσως!!! Ελα πιαστε λιγο το νοημα και παμεεε...δεν ειναι τιποτα,1 ωριτσα ειναι δεν θα σας πεσει ο κωλος!!!Με κερια θα την βγαλουμε!! Τον γενικο ολο ε (εκτος ψυγειου)!!!Οχι σε κατασταση αναμονης οι συσκευες... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2009 +1000 αν θες όντως να κάνεις κάτι άλλαξε τις λάμπες σου με οικονομικές μια και καλή, όπως και οικιακές συσκευές αν έχεις οικονομική άνεση η άπλα χρήζουν αντικατάστασης Δεν είναι η οικονομία το ζητούμενο. Μη μπερδεύεσαι. Ρε παιδια ηρεμιστε λιγο...αν θελετε το κανετε...αν θελετε συμμετασχετε σε αυτο ολο!!! Ενα υγειη πολιτη δεν θα τον ενδιαφερε το παρακατω,απλα θα ''μειωνε'' οοοοσο πιο πολυ μπορουσε το ρευμα του σπιτιου του!!!Τι θα γινει δηλαδη αν το κανεις και δεν βγαινεις να λες οτι ειναι παπαριες κτλ κτλ!!!Δεν σε αναγκαζει κανεις!!!Τι ειναι αυτο ρε γαμωτο που μαστιζει τον Ελληνα και τα κανει σκατα!!! Ξερεις τι ωραιο ειναι να εχεις γενεθλια χθες (25/3) και να τα κανεις το Σαββατο(28/3) με κερια μεσα στο σπιτι απο το να αναψεις οοοολα τα φωτα!!!Αυτο ζητανε τιποτα αλλο και μην μου μπλεκεται κυβερνησεις και απο που χρηματοδοτουνται κτλ κτλ!!! Για να βελτιωθει η κατασταση κανε ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ αυτο!!!Δεν σου ειπαμε οτι θα διορθωθει οοοολη η κατασταση αμεσως!!! Ελα πιαστε λιγο το νοημα και παμεεε...δεν ειναι τιποτα,1 ωριτσα ειναι δεν θα σας πεσει ο κωλος!!!Με κερια θα την βγαλουμε!! Τον γενικο ολο ε (εκτος ψυγειου)!!!Οχι σε κατασταση αναμονης οι συσκευες... Πέστα ντε! Μανία μας να τα μηδενίζουμε όλα χωρίς καν να μπορούμε να τα ελέγξουμε. Με το κλείσιμο του ρεύματος, προσπαθούμε ν' ανοίξουμε το σκουριασμένο και λιγδιασμένο μας μυαλό και τα στραβά μας μάτια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Al_Bandy 2.780 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2009 Δεν είναι η οικονομία το ζητούμενο. Μη μπερδεύεσαι. οικονομια ενεργιας και αλλαγη νεοτροπιας, οχι οικονομια τσεπης γενικα ειμαι υπερ του ακτιβισμου αλλα αυτο κατι δε μου καθεται, πολυ πιθανο να εχω και αδικο Φιλικα παντα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες