ElekiD 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2008 Φοβερη δουλεια!!το χα δει καιρο κ ολο ελεγα να το βαλω!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ValeRR 2.857 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2008 Φοβερη δουλεια!!το χα δει καιρο κ ολο ελεγα να το βαλω!! nai ton exo dei apo ta limeria mas einai... skaei kato sti krifi tou marathona kai otan to eixa protodei marese poly! kai to kranos einai ola ta lefta xaxaxaxax ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2008 Δεν μ'αρεσε, ο μαμα κωλος της μπουσας ειναι πολυ ομορφος και δενει πολυ με το ολο συνολο. Και τα 2 μπουρια ειναι πολυ ποιο κ@υ...κα απο το μονο τελικο. anyway γουστα ειναι αυτα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Athan 287 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2008 είναι πιο ωραία σαν σέλα από την δικιά του, αλλά δεν κολλάει σε αυτή τη μηχανή. η υπερβολική καμπυλωτή μάζα που έχει απο τη μαμά του δεν κολλάει με τη κοφτή αεροδυναμική σέλα του gsxr ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΠΑΝΤΑ, έτσι? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2008 Εμενα μου αρεσε...Μου αρεσε ΠΟΛΥ θα ελεγα...εψαξα και αλλα βιντεο του παιδιου και ειναι πολυ ομορφο μοτορι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BLOODY64 522 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2008 πολυ ωραιο μοντα, Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Θάνος 157 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2008 Τον εχω δει και εγω αρκετες φορες...πραγματικα πολυ πιο ομορφο..οχι βολικο ομως για συνεπιβατη..απο οτι ξερω που μου ειπε ενας γνωστος απο το φορουμ των μπουσεων την εχει κανει μονος του τελειως την παντεντα και χρειαστεικε αρκετο χρημα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DeadRider 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2008 To πιό άσχημο μέρος της busa εγινε..πολλά πολλά ομορφο....ωραίιιο.... ...αλλα θέλω να δώ μια busa streetfighter γυμνή... με τετοιο κώλο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Giwrgakis 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2008 παρα πολυ ωραιο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KARAFLODAIMON 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2008 Και μένα μ'αρέσει καλυτερα έτσι!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Scandal 95 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2008 Δεν μ'αρεσε, ο μαμα κωλος της μπουσας ειναι πολυ ομορφος και δενει πολυ με το ολο συνολο. είναι πιο ωραία σαν σέλα από την δικιά του, αλλά δεν κολλάει σε αυτή τη μηχανή. η υπερβολική καμπυλωτή μάζα που έχει απο τη μαμά του δεν κολλάει με τη κοφτή αεροδυναμική σέλα του gsxr Καλά... αν σας κάτσει μια γκόμενα με μεγάλα βυζ0μπαλ@ και σφιχτό κωλ@ράκι μη την γαμή$ετε... γιατί... δεν κολλάει! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
valas-GSX-R 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2008 Τρελή μοντίφα.Συνδυασμός που σκοτώνει!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tsagos 321 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2008 Ανωμαλία στο μαξιμουμ! Τα παιδιά καναν ωραία δουλεία στο busa αλλά μαλλον χασαν καμια δικιά τους βίδα στην πορεία! :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kleftokotas666 21 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2008 Ωραιο αισθητικα,μου αρεσε.. αλλα δεν θα το εκανα ποτε σε μοτορι μου, μαλλον...πρεπει να εφυγαν πολλα λεφτα..και μαζι με οσα εδωσε για να το παρει... :pray: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BILLAROS4 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2008 ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΚΟΛΑΕΙ ΜΕ ΚΑΜΙΑ ΠΑΝΑΓΙΑ!! ΠΟΛΥ ΚΟΦΤΟ! ΜΑΝΙΣΙΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΑΝΙΣΙΟ!!!!!!!!!!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ValeRR 2.857 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17 , 2008 ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΚΟΛΑΕΙ ΜΕ ΚΑΜΙΑ ΠΑΝΑΓΙΑ!! ΠΟΛΥ ΚΟΦΤΟ! ΜΑΝΙΣΙΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΑΝΙΣΙΟ!!!!!!!!!!!!!! ελα ρε φιλε ο μαμισιος κωλος ειναι σα βατραχακι αναποδογυρισμενο με μεγαλα ματια :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ElekiD 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17 , 2008 Καλά... αν σας κάτσει μια γκόμενα με μεγάλα βυζ0μπαλ@ και σφιχτό κωλ@ράκι μη την γαμή$ετε... γιατί... δεν κολλάει! xaxaxaxaxaxxaxaxa +1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KARAFLODAIMON 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17 , 2008 ελα ρε φιλε ο μαμισιος κωλος ειναι σα βατραχακι αναποδογυρισμενο με μεγαλα ματια :P Συμφωνώ κι επαυξάνω!!! +998 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ellessar_GR 360 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17 , 2008 Καλά... αν σας κάτσει μια γκόμενα με μεγάλα βυζ0μπαλ@ και σφιχτό κωλ@ράκι μη την γαμή$ετε... γιατί... δεν κολλάει! My point excactly Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17 , 2008 Μ@λ@κιες.. (Με το συμπαθειο.. ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SnodeGR 29 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17 , 2008 Κι εμένα μ'αρέσει πολύ το Busa μ'αυτό το κ#λαράκι.. Για την ακρίβεια το πίσω μέρος του Busa είναι το μόνο που δε μ'άρεσε σε όλη τη μηχανή.. Και να που βρέθηκε λύση και γι'αυτό.. :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dare-Devil 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17 , 2008 Φοβερη δουλεια!!το χα δει καιρο κ ολο ελεγα να το βαλω!! O τυπα ςπου τνη εχει ειναι γαλατσιώτης και ειναι γνωστός φίλων μου.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ElekiD 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2008 O τυπα ςπου τνη εχει ειναι γαλατσιώτης και ειναι γνωστός φίλων μου.... ορεα! για ματηε ποσα εδωσε για την πατεντα.... μαθε*** Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
oroumpe 27 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2008 Ούτε κι εμένα μου άρεσε (να με συμπαθάτε!)... πολύ όγκος μπροστά και μικρό, λεπτεπίλεπτο κ@λαράκι, γίνεται??? Κάτι άλλο ήθελε... Επίσης από αυτό το βιντεάκι μαθαίνουμε πως όσοι έχουν μεγάλες μηχανές, έχουν και μικρά πουλιά :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
delaaa 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2008 Κολασηηηηηηηηηηηη!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες