Mytilinios 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9 , 2008 Γεια χαρά σε όλους, είμαι νέος στο forum και θέλω να κάνω μια ερώτηση... Η αγαπημένη μου μηχανή είναι η 750z κάποια στιγμή στο μακρινό μέλλον θα την αποκτήσω. Τώρα όμως δεν υπάρχει μεγάλο κεφάλαιο και από μηχανές είμαι άσχετος (kazeR έχω άρα από συμπλέκτη και street όδήγηση μαύρα μεσάνυχτα και δυστυχώς πρέπει να μάθω σε ότι πάρω). Σκεφτόμουν το ninjaki για πρώτη μηχανή αλλά πολοί μου είπανε να μην το κάνω για τους εξής λόγους: 1. δεν κυκλοφορεί πολύ καιρό ώστε να το πάρω μεταχειρισμένο σε καλή τιμή και είναι αμαρτία να δώσω πολλά λεφτά γιατί standar θα πέσω. 2. Τα λεφτά που κάνει είναι γενικότερα πολλά. 4. Θα μου πέσει πολύ να μάθω συνχρόνως να οδηγάω street (που έχει εντελώς διαφορετική συμπεριφορα απο παπί) και συμπλέκτη. Και μου προτείνουν μηχανές όπως την Honda 250 ax1 και kawasaki 250 anhelo μεταχειρισμένες. Εσείς τι πιστέυετε; Ταιριάζει η ninja 250 για πρώτη μηχανή? Αν όχι τότε τί προτείνετε; Α ξέχασα, ότι πάρω τώρα θα το κρατήσω για τουλάχιστων 2 χρόνια οπόταν πρεπεί να είναι κατι αξιόλογο και όχι κάτι που απλά μαθαίνω και το πουλάω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kleftokotas666 21 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9 , 2008 Αφου εχεις μια επαφη με διτροχο το να μαθεις να χρησιμοποιεις συμπλεκτη σε πρακτικο επιπεδο δεν ειναι κατι τοσο δυσκολο..ειναι σαν αυτοκινητο...και να μην οδηγεις αυτοκινητο θα το μαθεις ευκολα..την πρωτη μερα θα το κινεις το μηχανακι και σιγα σιγα θα παρεις τον αερα...Το Ninja ειναι καλο πρωτο μηχανακι και εχει και δυνατοτητες για μετα την πρωτη επαφη να μεινει ενα αξιοπρεπες μεσο κινησης και στην πολη και λιγο πιο εξω...Το οτι δεν κυκλοφορει πολυ καιρο ειναι ενα θεμα για την αξια του η οποια ειναι υψηλη προς το παρον..Το οτι θα πεσεις δεν ειναι θεσφατο...αν συμπεριφερθεις με προσοχη και μυαλο δεν ειναι κανονας...Η αληθεια ειναι οτι περνεις αρκετα μηχανακια μεταχειρισμενα με αυτα τα λεφτα αλλα αυτο ειναι μια δικια σου αποφαση...ακομα να ξερεις οτι η οδηγηση με μηχανη ειναι πιο ασφαλης σε σχεση με ενα παπι..καθως εχει πιο καλα φρενα πιο καλο στησιμο και καλυτερη συμπεριφορα γενικως..Εγω αν ειχα την δυνατοτητα θα το χτυπαγα για πρωτο ανετα...ειναι φρεσκο, εχει νεα τεχνολογια πανω του(κινητηρα,οψη,χαμηλη καταναλωση)και σε εισαγει ομαλα στον κοσμο του street....για κατι αλλο εδω ειμαστε και συζηταμε.... welcome... :_hi: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9 , 2008 Καλως τον ! Ειναι μια χαρα μηχανακι για αρχη ! ΔΕΝ θα πεσεις ! Μη πας με αυτο το σκεπτικο , εγω αναλογικα με τα χλμ μου εχω πιο πολλες τουμπες απο σκουτερ παρα απο συμπλεκταριστα ! Αν ειναι για δυο χρονια δεν αξιζει να παρεις κατι πιο παλιο , τα πιο πολλα 2μισαρια ειναι +/- 10ετιας μηχανακια , ποσο θα το παρεις ποσοσ θα το δωσεις και σε τι κατασταση θα το παρεις ??? Το καινουριο το πονας ακομα πιο πολυ , δε θα κανεις βλακεις για πεσεις και επισης εχει πολυ καλα φρενα . Τωρα αν δεν εισαι πολυ των σρητ εκει αλλαζει το παραμυθι... Μετα μιλαμε για ψηλοφτερα s.m/enduro-ιδη . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Θάνος 157 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9 , 2008 Να το παρεις, αφου ξερεις να οδηγας γενικα δεν ειναι θεμα...θα σου φανει και πιο "ευκολο" και πολυ πιο ασφαλες απο το παπι! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tolissere 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9 , 2008 Φιλαρακι εγω θα σου πω την αλλη οψη του νομισματος σχετικα με τις απαντησεις των συμφορουμιτων.. Το συγκεκριμενο μηχανακι εγω προσωπικα δεν τον εχω σε καθολου εκτιμηση.. Το εχει ενας κολλητος μου και το εχω οδηγησει κιολλας αλλα πιστευω οτι εχει βασικα προβληματα. Κατι περιεργο παιζει με το πηρουνι μπροστα (οπως και στα κολω Ζ μηχανακια της καβασακι) και για καποιο λογο ολο διπλωνει το τιμονι και ο φιλος μου βρισκετε ενα με την ασφαλτο.. Μιλαμε το παιδι εχει πεσει τουλαχιστον 3-4 φορες μεσα σε μικρο χρονικο διαστημα και η πλιοψηφια αυτων δεν εφταιγε. Γενικα πιστευω οτι το μηχανακι αυτο δεν ειναι οτι αρμοζει για νεο οδηγο, εχει καλο γκαζι κτλ αλλα απο στησιμο της μηχανης πραγματικα δεν θα στο συνιστουσα.. Δεν ξερω αν στο εδωσα να το καταλαβεις σωστα αμα θες κανε μου ενα pm να το συζητησουμε περαιτερο. Αντιθετως αμα εχεις την οικονομικη δυνατοτιτα θα σου συστηνα ανεπιφιλακτα το R125 της Yamaha. Το μηχανακι αυτο δεν πιανετε στο στησιμο, στις στροφες κτλ. Πολυ καλο γκαζι (για 125 c.c.) επισης. Ακριβο για 125 αλλα ΠΟΛΥ καλο κομματι, αψογο για να μαθεις. Τωρα περι συμπλεκτες κτλ, μην σε νοιαζει τπτ.. Σε 2 ωρες πανω στο εργαλειο θα εχεις ξεχασει οτι εχεις συμπλεκτη. :D :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kleftokotas666 21 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9 , 2008 Φιλαρακι εγω θα σου πω την αλλη οψη του νομισματος σχετικα με τις απαντησεις των συμφορουμιτων.. Το συγκεκριμενο μηχανακι εγω προσωπικα δεν τον εχω σε καθολου εκτιμηση.. Το εχει ενας κολλητος μου και το εχω οδηγησει κιολλας αλλα πιστευω οτι εχει βασικα προβληματα. Κατι περιεργο παιζει με το πηρουνι μπροστα (οπως και στα κολω Ζ μηχανακια της καβασακι) και για καποιο λογο ολο διπλωνει το τιμονι και ο φιλος μου βρισκετε ενα με την ασφαλτο.. Μιλαμε το παιδι εχει πεσει τουλαχιστον 3-4 φορες μεσα σε μικρο χρονικο διαστημα και η πλιοψηφια αυτων δεν εφταιγε. Γενικα πιστευω οτι το μηχανακι αυτο δεν ειναι οτι αρμοζει για νεο οδηγο, εχει καλο γκαζι κτλ αλλα απο στησιμο της μηχανης πραγματικα δεν θα στο συνιστουσα.. Δεν ξερω αν στο εδωσα να το καταλαβεις σωστα αμα θες κανε μου ενα pm να το συζητησουμε περαιτερο. Αντιθετως αμα εχεις την οικονομικη δυνατοτιτα θα σου συστηνα ανεπιφιλακτα το R125 της Yamaha. Το μηχανακι αυτο δεν πιανετε στο στησιμο, στις στροφες κτλ. Πολυ καλο γκαζι (για 125 c.c.) επισης. Ακριβο για 125 αλλα ΠΟΛΥ καλο κομματι, αψογο για να μαθεις. Τωρα περι συμπλεκτες κτλ, μην σε νοιαζει τπτ.. Σε 2 ωρες πανω στο εργαλειο θα εχεις ξεχασει οτι εχεις συμπλεκτη. :D :P Για το ninja το 250 δεν ξερω καποιον αμμεσα αλλα το εχει ενα παληκαρι εδω μεσα νομιζω και ειχε πει τα καλυτερα...το Ζ750 το εχει ο κολλητος μου εδω και 10 μηνες εχει κανει ταξιδια Αθηνα Θεσσαλονικα 3 φορες και μεσα στην πολη καθε μερα και δεν ειχε καποιο προβλημα με το μπροστινο συστημα κανενα...Το 125 της yamaha εχει σχεδον ιδια τιμη με μισα κυβικα και αλογα...πιστευω ειναι μια υπερβολικη αγορα,,,για 125 Aprilia RS καλυτερα.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
OrEsTiS82 105 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9 , 2008 Εφοσον ειπες οτι σε 2 χρονια θα παρεις κατι αλλο καλυτερα παρε ενα KLE250 απο χρυση ευκαιρια (με 1000-1200 ευρω) να μαθεις καλα τον συμπλεκτη και οδηγηση μες την πολη και μετα απο 2 χρονια παρε κατι καλυτερο και δυνατοτερο απο το ninjaki 250. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mytilinios 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10 , 2008 Φιλαρακι εγω θα σου πω την αλλη οψη του νομισματος σχετικα με τις απαντησεις των συμφορουμιτων.. Το συγκεκριμενο μηχανακι εγω προσωπικα δεν τον εχω σε καθολου εκτιμηση.. Το εχει ενας κολλητος μου και το εχω οδηγησει κιολλας αλλα πιστευω οτι εχει βασικα προβληματα. Κατι περιεργο παιζει με το πηρουνι μπροστα (οπως και στα κολω Ζ μηχανακια της καβασακι) και για καποιο λογο ολο διπλωνει το τιμονι και ο φιλος μου βρισκετε ενα με την ασφαλτο.. Μιλαμε το παιδι εχει πεσει τουλαχιστον 3-4 φορες μεσα σε μικρο χρονικο διαστημα και η πλιοψηφια αυτων δεν εφταιγε. Γενικα πιστευω οτι το μηχανακι αυτο δεν ειναι οτι αρμοζει για νεο οδηγο, εχει καλο γκαζι κτλ αλλα απο στησιμο της μηχανης πραγματικα δεν θα στο συνιστουσα.. Δεν ξερω αν στο εδωσα να το καταλαβεις σωστα αμα θες κανε μου ενα pm να το συζητησουμε περαιτερο. Αντιθετως αμα εχεις την οικονομικη δυνατοτιτα θα σου συστηνα ανεπιφιλακτα το R125 της Yamaha. Το μηχανακι αυτο δεν πιανετε στο στησιμο, στις στροφες κτλ. Πολυ καλο γκαζι (για 125 c.c.) επισης. Ακριβο για 125 αλλα ΠΟΛΥ καλο κομματι, αψογο για να μαθεις. Τωρα περι συμπλεκτες κτλ, μην σε νοιαζει τπτ.. Σε 2 ωρες πανω στο εργαλειο θα εχεις ξεχασει οτι εχεις συμπλεκτη. :D :P Άκουσα ότι η Υαμαχα θα βγάλει r250, λες να περιμένω μήπως αξίζει περισσότερο; Το 125 της μου φένεται πολύ αδύναμο Καλως τον ! Ειναι μια χαρα μηχανακι για αρχη ! ΔΕΝ θα πεσεις ! Μη πας με αυτο το σκεπτικο , εγω αναλογικα με τα χλμ μου εχω πιο πολλες τουμπες απο σκουτερ παρα απο συμπλεκταριστα ! Αν ειναι για δυο χρονια δεν αξιζει να παρεις κατι πιο παλιο , τα πιο πολλα 2μισαρια ειναι +/- 10ετιας μηχανακια , ποσο θα το παρεις ποσοσ θα το δωσεις και σε τι κατασταση θα το παρεις ??? Το καινουριο το πονας ακομα πιο πολυ , δε θα κανεις βλακεις για πεσεις και επισης εχει πολυ καλα φρενα . Τωρα αν δεν εισαι πολυ των σρητ εκει αλλαζει το παραμυθι... Μετα μιλαμε για ψηλοφτερα s.m/enduro-ιδη . Και τα sm μου αρέσουν σαν μηχανάκια, αν και τα φοβάμαι σαν πρώτο μηχανάκι επιδή είναι ψηλά... Έχεις να μου προτείνεις κάποιο στα 200-300 κυβικά (πρέπει να είναι μέχρι 34 άλογα γιατί έχω δίπλωμα Α1) και που να μπορώ να το πάρω μεταχειρισμένο; (Αν δεν κάνω λάθος σε αυτά τα κυβικα τα sm ξεφέυγουν πολύ στη τιμή καινούρια) Για το ninja το 250 δεν ξερω καποιον αμμεσα αλλα το εχει ενα παληκαρι εδω μεσα νομιζω και ειχε πει τα καλυτερα...το Ζ750 το εχει ο κολλητος μου εδω και 10 μηνες εχει κανει ταξιδια Αθηνα Θεσσαλονικα 3 φορες και μεσα στην πολη καθε μερα και δεν ειχε καποιο προβλημα με το μπροστινο συστημα κανενα...Το 125 της yamaha εχει σχεδον ιδια τιμη με μισα κυβικα και αλογα...πιστευω ειναι μια υπερβολικη αγορα,,,για 125 Aprilia RS καλυτερα.. Το 125 της απρίλια δεν μου αρέσει γιατί είναι 2χρονο μονοκύλινδρο και γιαυτό είναι μόνο για μέσα στην πόλη και για πίστα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kleftokotas666 21 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10 , 2008 Και το yamaha μονοκυλινδρο ειναι και ουτε για πιστα.. :P ..Φυσικα ειναι δικη σου η επιλογη φιλε μου...τα μοταρ δεν ειναι πολυ πολυ ψηλα...τα εντουρα ειναι ψηλα..αλλα ειναι λιγο ακριβα αν ειναι απο μαμα..τα μετατροπη ειναι φθηνοτερα..αλλα ειναι και το διπλωμα που σε περιοριζει...Το 250 της Yamaha θα αργησει σχετικα..ακομα δεν εχει βγει τιποτα προς τα εξω ωστε να αναμενουμε κατι..μεχρι να παρουσιαστει και να ερθει θα περασει αρκετος καιρος..και αν κρινουμε απο το 125 ισως ειναι λιγο τσιμπημενο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Stavrosqq 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10 , 2008 Γεια χαρά σε όλους, είμαι νέος στο forum και θέλω να κάνω μια ερώτηση... Η αγαπημένη μου μηχανή είναι η 750z κάποια στιγμή στο μακρινό μέλλον θα την αποκτήσω. Τώρα όμως δεν υπάρχει μεγάλο κεφάλαιο και από μηχανές είμαι άσχετος (kazeR έχω άρα από συμπλέκτη και street όδήγηση μαύρα μεσάνυχτα και δυστυχώς πρέπει να μάθω σε ότι πάρω). Σκεφτόμουν το ninjaki για πρώτη μηχανή αλλά πολοί μου είπανε να μην το κάνω για τους εξής λόγους: 1. δεν κυκλοφορεί πολύ καιρό ώστε να το πάρω μεταχειρισμένο σε καλή τιμή και είναι αμαρτία να δώσω πολλά λεφτά γιατί standar θα πέσω. 2. Τα λεφτά που κάνει είναι γενικότερα πολλά. 4. Θα μου πέσει πολύ να μάθω συνχρόνως να οδηγάω street (που έχει εντελώς διαφορετική συμπεριφορα απο παπί) και συμπλέκτη. Και μου προτείνουν μηχανές όπως την Honda 250 ax1 και kawasaki 250 anhelo μεταχειρισμένες. Εσείς τι πιστέυετε; Ταιριάζει η ninja 250 για πρώτη μηχανή? Αν όχι τότε τί προτείνετε; Α ξέχασα, ότι πάρω τώρα θα το κρατήσω για τουλάχιστων 2 χρόνια οπόταν πρεπεί να είναι κατι αξιόλογο και όχι κάτι που απλά μαθαίνω και το πουλάω. Εαν το αλλάξεις σύντομα δεν θα το συνηστούσα. Το έχει πάρει ενας γνωστος μου και δεν λέει και πολλά. Σόρρυ π σου κόβω τον ενθουσιασμό αλλά πιο πολύ την ομορφία του πληρώνεις, και ακριβά μάλιστα. Έχεις σκεφτεί κάτι σε 125? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KARAFLODAIMON 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10 , 2008 Κατ αρχάς καλωσήλθες στο παρεάκι μας φίλε Mytilinios !!!! Το οτι οδηγάς έστω και παπί σημαίνει οτι έχεις οδηγική παιδεία και αυτό είναι το βασικότερο! Το μυαλό σου να έχεις μέσα στο κεφάλι σου και οδηγάς και 600άρι άνετα! Μή φοβάσαι καθόλου! Απλώς για να μάθεις καλά και σιγά σιγά καλο είναι να ξεκινήσεις με μία πιό φιλική μηχανή! Πάμε τώρα στο Νιντζάκι! Αυτό το 250άρι εγώ θα στο πρότεινα έτσι κι αλλιώς σε περίπτωση που δεν ήξερες τί να πάρεις! Είναι ένα όμορφο, φρέσκο και φιλικό μηχανάκι με ss στήσιμο και είναι πολύ ωραία αρχή για να μπείς στο τριπάκι των στρίτ! Τα λεφτά τώρα ειναι καθαρά δικό σου θέμα! Εκεί κανεις κουμάντο εσύ και μόνο εσύ! Απλώς άσε μερικά στην άκρη για καλό εξοπλισμο ( κράνος , μπουφανάκι κλπ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ellessar_GR 360 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10 , 2008 Κατ αρχάς καλωσήλθες στο παρεάκι μας φίλε Mytilinios !!!! Το οτι οδηγάς έστω και παπί σημαίνει οτι έχεις οδηγική παιδεία και αυτό είναι το βασικότερο! Το μυαλό σου να έχεις μέσα στο κεφάλι σου και οδηγάς και 600άρι άνετα! Μή φοβάσαι καθόλου! Απλώς για να μάθεις καλά και σιγά σιγά καλο είναι να ξεκινήσεις με μία πιό φιλική μηχανή! Πάμε τώρα στο Νιντζάκι! Αυτό το 250άρι εγώ θα στο πρότεινα έτσι κι αλλιώς σε περίπτωση που δεν ήξερες τί να πάρεις! Είναι ένα όμορφο, φρέσκο και φιλικό μηχανάκι με ss στήσιμο και είναι πολύ ωραία αρχή για να μπείς στο τριπάκι των στρίτ! Τα λεφτά τώρα ειναι καθαρά δικό σου θέμα! Εκεί κανεις κουμάντο εσύ και μόνο εσύ! Απλώς άσε μερικά στην άκρη για καλό εξοπλισμο ( κράνος , μπουφανάκι κλπ) Συμφωνώ σε κάθε λέξη, πάρτω μην μασάς μία. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FZMAN 1.693 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10 , 2008 Κατ αρχάς καλωσήλθες στο παρεάκι μας φίλε Mytilinios !!!! Πάμε τώρα στο Νιντζάκι! Αυτό το 250άρι εγώ θα στο πρότεινα έτσι κι αλλιώς σε περίπτωση που δεν ήξερες τί να πάρεις! Είναι ένα όμορφο, φρέσκο και φιλικό μηχανάκι με ss στήσιμο και είναι πολύ ωραία αρχή για να μπείς στο τριπάκι των στρίτ! Τα λεφτά τώρα ειναι καθαρά δικό σου θέμα! Εκεί κανεις κουμάντο εσύ και μόνο εσύ! Απλώς άσε μερικά στην άκρη για καλό εξοπλισμο ( κράνος , μπουφανάκι κλπ) Συμφωνώ και επαυξάνω και απλά σου προτείνω να πας σε μια έκθεση και να το κάνεις τέστ. Πιστεύω πως όταν το αγοράσεις δεν θα το κρατήσεις μόνο 2 χρόνια. Είναι πολύ καλό. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nickapos 35 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10 , 2008 Φίλε εγώ δεν έχω οδηγήσει ποτέ το ninja 250 αλλά δεν έχω ακούσει κακά λόγια εκτός απο αυτό το ποστ που έκανε κάποιος στην παρούσα συζήτηση. Η πλειοψηφία των μοτοσυκλετιστών συμφωνούν οτι είναι αξιόλογο μηχανάκι με σημαντικές δυνατότητες. Αν όμως για κάποιο λόγο δε σου κάνει δες και το ybr250 που ναι μεν δεν είναι ss αλλά είναι αξιόπιστο, οικονομικό, μια χαρά για να μάθεις και με χαμηλή σέλα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DjEmmyio 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10 , 2008 Επισης Με Λιγοτερα Λευτα Κ Καλα Για Εισαγωγη Στην Μοτοσυκλετα Ειναι Τα: Mexri 34 Ps... Honda Bros 400 1000-1500 E Honda Xr 250 1200-1800 E Honda Fmx 650 3000-4000 E Για Μεταχειρησμενα Λεμε Παντα... Yamaha YBr 250 ? E Yamaha Ttr 250 1000-1600 E Λιγο Πανω Απο 34... Honda Cb400 SF 1600-2500 E Suzuki Bandit 400 1200-1800 E Suzuki DR-Z 400 3500-4500 Ε Yamaha Xt600 Mexri 2000-4000 E Εγω Μετα Την Παπια...Πηρα Bros 400...Οχι Τοσο Ομορφο Κ λιγο Παλιο...Αλλα Φοβερο Μηχανιμα Για Να Σε Κανει Μοτοσυκλετιστη...Κ Εγω Κ ο Αδερφος Μου Εκει Μαθαμε!!!!Το Μηχανακι Ειναι Σκυλι 90000χλμ. Κ Ο Κινητηρας Εχει Πολυ Ακομα...Επισης Στριβει Ωραια,Ειναι Κ Οικονομικο,Αγορα Κ Συντηρηση...Επισης Δεν Φοβασε Μην Το Χαλασεις....2 Χρονια Μετα Περνεις Κατι Καλο...Οτι αποφαση Κιαν Παρεις,Καλα Χλμ Κ Παντα Κρανος Ε....Ps Και Το Ninja Μ΄αρεσει Πολυ Αλλα Το Θεωρω Λιγο Ακριβο Κ Πιθανον Να Εχει Παιδικα Προβληματακια Λογο Του Οτι Εχει Βγει Λιγο Καιρο.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TassosK 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10 , 2008 το bros για την ελλαδα εχει 37 αλογα για το εξωτερικο 33..... δεν καταλαβαινω πολυ καλο ειναι για αρχη και το cbf 250 που εχω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
valas-GSX-R 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10 , 2008 Θα σου συνιστούσα ενα yamaha r125 για το στήσιμο που έχει κυρίως.Το μοτέρ του δεν είναι αδύναμο όπως ειπώθηκε αλλά ικανοποιητικό σε σχέση με το βάρος που έχει η μηχανή αλλά και με τα άλογα που βγάζει.Είναι επίσης όμορφο (αιχμηρό σχήμα).Το μόνο που μπορεί να σε χαλάσει είναι η τιμή αλλά αξίζει τα λεφτά του.Οσο για το συμπλέκτη μην ακούς τους δήθεν "ειδικούς".Θέμα συνήθειας είναι!!! B) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
martinez 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10 , 2008 Φιλαρακι εγω θα σου πω την αλλη οψη του νομισματος σχετικα με τις απαντησεις των συμφορουμιτων.. Το συγκεκριμενο μηχανακι εγω προσωπικα δεν τον εχω σε καθολου εκτιμηση.. Το εχει ενας κολλητος μου και το εχω οδηγησει κιολλας αλλα πιστευω οτι εχει βασικα προβληματα. Κατι περιεργο παιζει με το πηρουνι μπροστα (οπως και στα κολω Ζ μηχανακια της καβασακι) και για καποιο λογο ολο διπλωνει το τιμονι και ο φιλος μου βρισκετε ενα με την ασφαλτο.. Μιλαμε το παιδι εχει πεσει τουλαχιστον 3-4 φορες μεσα σε μικρο χρονικο διαστημα και η πλιοψηφια αυτων δεν εφταιγε. Γενικα πιστευω οτι το μηχανακι αυτο δεν ειναι οτι αρμοζει για νεο οδηγο, εχει καλο γκαζι κτλ αλλα απο στησιμο της μηχανης πραγματικα δεν θα στο συνιστουσα.. Δεν ξερω αν στο εδωσα να το καταλαβεις σωστα αμα θες κανε μου ενα pm να το συζητησουμε περαιτερο. Αντιθετως αμα εχεις την οικονομικη δυνατοτιτα θα σου συστηνα ανεπιφιλακτα το R125 της Yamaha. Το μηχανακι αυτο δεν πιανετε στο στησιμο, στις στροφες κτλ. Πολυ καλο γκαζι (για 125 c.c.) επισης. Ακριβο για 125 αλλα ΠΟΛΥ καλο κομματι, αψογο για να μαθεις. Τωρα περι συμπλεκτες κτλ, μην σε νοιαζει τπτ.. Σε 2 ωρες πανω στο εργαλειο θα εχεις ξεχασει οτι εχεις συμπλεκτη. :D :P Μαλλον δεν τα λες καλα φιλαρακο πες δεν το γουσταρο το εργαλειο και θα το καταλαβω αλλα αυτα που λες πρωτη φορα τα ακουω . οσον αφορα τον κυβισμο μην το ψαχνεις ειναι μεγαλη η διαφορα του 125 με το 250 και οταν λες πεφτει ο φιλος σου χωρις λογο ? εισαι σιγουρος? δεν εχω πεσει με το δικο μου που δεν εχει αναρτησεις της προκοπης παλιο μηχανακι και λες οτι η kawa to εκανε χειροτερο μετα απο 20 χρονια ? Επισης λαβε υποψιν οτι κανει ταξιδακια πολη πιο ανετα το 250 ασχετος αν ειναι το νιντσα η καποιο αλλο και δεδομενου την μικρη διαφορα τιμης το βρισκω λαθος να παει σε 125 . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BLOODY64 522 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10 , 2008 Κατι περιεργο παιζει με το πηρουνι μπροστα (οπως και στα κολω Ζ μηχανακια της καβασακι) και για καποιο λογο ολο διπλωνει το τιμονι αυτο που λες δεν ισχυει,ειχα Ζ750S και δουλευα επισης στην kawasaki,πρσωπικα πιστευω οτι ειναι μια χαρα μηχανακι το μικρο ninja για το φιλο μας και θα το ευχαριστηθει μεχρι με το καλο να παρει το Ζ που θελει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Al_Bandy 2.780 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10 , 2008 νινζα 250 και τα μυαλα στα καγκελα δες σε ποσους νεους οδιγους εχει προταθει μες το φορουμ και χτυπα το (αν σε περνει οικονομικα) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DjEmmyio 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2008 το bros για την ελλαδα εχει 37 αλογα για το εξωτερικο 33..... δεν καταλαβαινω πολυ καλο ειναι για αρχη και το cbf 250 που εχω. Απ'οσο ξέρω τα εισαγωγής απο Ιαπωνία ειναι αυτα με τα 37 άλογα...Στην Αγγλία κ ίσως άλλες χωρες ανακοίνωναν 33 γιατι υπήρχε ο νόμος που υπαρχει τωρα κ στην ελλαδα για το πρωτο δίπλωμα...Απο'σω ξέρω απο αγγλικά forums(γιατι το προτιναν για πρωτη μηχανη με τα απλο δίπλωμα μότο)....Χωρις να βαζω το χερι μου στην φωτιά...Ειναι κατι σαν τα Fazer στην Γαλλία που εχουν 70+κατι αλογα μονο Κ τα Gsx-r 1000 στην αμερικα που Εχουν 110+κατι μονο....Οσο Αφορά για το Bros πάντως πιστεύω πως ειναι ακριβώς τα ιδια(33+37) απλως για να μπορει να τα παρει καποιος με το μικρο δίπλωμα ανακοίνωσαν 33...Ναι Κ το Cbf 250 αρκετα καλο για αρχη(ξέχασα να αναφερθώ) πριν.... -_- Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Scandal 95 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2008 Γιατί έχω την εντύπωση ότι το ninja250 θα το "βαρεθείς" μέσα σε κανένα 6μηνο το πολύ και θα κλαις τα 4500€ που κάνει; Δεν συνιστώ για πρώτη μηχανή να πάρεις μια καινούργια για αρκετούς λόγους... Με λιγότερα λεφτά βρίσκεις καλύτερα μηχανάκια (μεταχειρισμένα) τα οποία και δεν θα τα βαρεθείς τόσο εύκολα, και θα μπορείς να κάνεις και κανένα ταξιδάκι πιο άνετα... Και στην τελική τα λεφτά που θα γλυτώσεις τα δίνεις για εξοπλισμό και είσαι άρχοντας... Σκέψου το... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tolissere 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2008 martinez Προφανως ακους πρωτη φορα αυτα που λεω γιατι μαλλον δεν το εχεις ψαξει αρκετα, ή για απλα δεν εχεις γνωστους ή φιλους με Ζ μηχανακια.. Εγω προσωπικα αυτο πιστευω και ξερω οχι τοσο απο προσωπικη εμπειρια (οπως προειπα) αλλα απο ΠΟΛΛΩΝ φιλων μου και ιδιωκτητων Ζ. Ειτε μας αρεσει ειτε οχι τα Ζ μηχανακια εχουν μικροτερο πηρουνι μπροστα που δεν αρμοζει στο συνολικο ογκο και κιλα του μηχανακιου. Ειναι μεγαλα και βαρια.. Απλα συγκρινε τα πηρουνια ενος Ζ με αυτα ενος απριλια ή ενος ΚΤΜ ιδιου ακομα κ μικροτερου κυβισμου. .Θα δεις την πραγματικη διαφορα Δεν προσπαθω να σου επιβαλω την γνωμη μου.. Ουτε με ενδιαφερει αν θα την αποδεκτεις τελικως ή οχι.. Απλα προσπαθω να βοηθησω με τις λιγες ή πολλες γνωσεις που εχω.. Ευχαριστω :_rock-on: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BLOODY64 522 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2008 Ειτε μας αρεσει ειτε οχι τα Ζ μηχανακια εχουν μικροτερο πηρουνι μπροστα που δεν αρμοζει στο συνολικο ογκο και κιλα του μηχανακιου. Ειναι μεγαλα και βαρια.. Απλα συγκρινε τα πηρουνια ενος Ζ με αυτα ενος απριλια ή ενος ΚΤΜ ιδιου ακομα κ μικροτερου κυβισμου. οτι το πιρουνι ειναι καπως ισχνο για το χαρακτηρα της μηχανης ναι,και παλι για να δεις αυτα τα ορια που σου θετει θελει χερια και απαιτησεις απο τον οδηγο,σε κανονικες γρηγορες στριφτερες σε λογικα πλαισια δεν εχει κανενα προβλημα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες