Jump to content
grat

Dorsoduro Carbon Fiber Project + Toympano

Recommended Posts

Μετά από πολύ καιρό που έχω να εμφανιστω εδώ μέσα είπα και εγώ να βάλω το καινούργιο μου εργαλείο. Πήγα λοιπόν και πήρα το Dorsoduro 750 ΑΠΡΙΛΙΑ και είμαι πολύ ευτηχισμένος μιας και είναι φοβερό μηχανάκι για τα λεφτά του. Φυσικά δεν το άφησα έτσι και είπα να το κάνω και αυτό Full carbon μετά από το ΧΤΧ που είχα. Αρχiσα που λέτε από Photoshop και μετά το υλοποίηση στην πραγματικότητα. Ιδού λοιπόν οι φωτογραφίες μου από το εργαλείο ξεκινώντας από το ¨

PHOTOSHOP:

dorsoduro08nero1fr3-new.gif

και εδώ είναι οι κανονικές:

Dorso-1-forum.gif

Dorso-6-forum.gif

Dorso-7-forum.gif

Dorso-2-forum-1.gif

Eδώ και οι εξατμίσεις μου:

Dorso-8-forum.gif

Dorso-3-forum.gif

Dorso-4-forum.gif

Dorso-5-forum.gif

Τώρα το μόνο που μου μένει είναι τα πλαϊνα πράγμα που ήδη έχω περάσει τα βερνίκια και σειρά έχει το Ανθρακώνημα.

Any comments ?????

Τροποποιήθηκε από τον grat

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

εχεις μερακι Grat, μπραβο απο μενα.

για τη μοτο μια λεξη και αυτη λογοκριμενη: γκ@βλ@

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε φίλε είσαι απίστευτος τι να πω....πολύ όμορφο και σκέτη αλητεία!!! :_thumbsup::thumbsup::clapping2:

ΥΓ)Απίστευτο μηχάνημα το dorsoduro!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γνώστός μερακλής είσαι φίλε! Σε έχω σταμπάρει μη στεναχωριέσαι!

Ακόμη μια φορά η δουλειά σου τα λέει όλα για πάρτυ σου!

Μπράβο και πάλι μπράβο!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Θεος !!!

Κατα τ'αλλα τι λεει το μηχανακι ??? Το εχω σε πρωτη θεση για το επομενο "παιδι" μου !

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Θεος !!!

Κατα τ'αλλα τι λεει το μηχανακι ??? Το εχω σε πρωτη θεση για το επομενο "παιδι" μου !

άμα αλλάξεις τις εξατμίσεις είναι άλλο μηχανάκι + επίσης ότι γλυτώνεις όσο και εάν σου φαίνετε απίστευτο, τουλάχιστον 9-10kg.

H ροπή του έχει αλλάξει τραγικά. Παρόλα αυτά όλο θα σκάσει σε λίγο καιρό ο καινούργιος χάρτης για race use οπότε τότε σου λέω, τον περιμένω πως και πως.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
άμα αλλάξεις τις εξατμίσεις είναι άλλο μηχανάκι + επίσης ότι γλυτώνεις όσο και εάν σου φαίνετε απίστευτο, τουλάχιστον 9-10kg.

H ροπή του έχει αλλάξει τραγικά. Παρόλα αυτά όλο θα σκάσει σε λίγο καιρό ο καινούργιος χάρτης για race use οπότε τότε σου λέω, τον περιμένω πως και πως.

Δε μου φαινεται καθολου απιστευτο ! Πρεπει να 'ναι πολυ παιχνιαδιρκο ! Ειναι νομιζω ιδανικος συνδιασμος χρηματων-δυνακης-χρηστικοτητας , ενα ενα μεγαλο s.m αλλα σε διαστσεις mini !

Nα το χαιρεσαι :cheers:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

φιλε μου με ξεχασες!θα μου στειλεις ενα pm ή πες μου να σου τηλ να μου πεις τις τιμουλες γι αυτα που σου εστειλα?ειμαι το παιδι με το fz1 που σου τηλ το σαββατο :bye:.υγ:επικοινωνησα με τον grat οποτε το μηνυμα μπορει να διαγραφει.ευχαριστω!!

Τροποποιήθηκε από τον kyko

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

απλά ΘΕΑΑΑΑ!

Και η δική μου μέσα στο 09 μέχρι τον Ιούνιο θα γίνει παρόμοια! Είμαι στο ψάξιμο!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
οι εξατμισεισ τι ειναι???

Oι εξατμίσεις είναι του Παπαγιάννη στον Πειραιά. Ξεκινήσαμε να τις φτιάχνουμε ως project και τελικά με πολλή κόπο και δοκιμές τα καταφέραμε. Ο Πέτρος είναι ωραίος και σωστός στην δουλειά του. Τώρα το μόνον που έχω να κάνω είναι να τις κάνω και αυτές Carbon. ΜΟΥΥΥΑΑΑΧΧΑΧΑΧΑΑΑΑ

To Ψαλίδι ξέχασες να βάψεις μαύρο !!!!!!!!! :P

DorsoCarbonGayla..... ole .... ole..... ole... :punk:

:blink: Με βάζεις σε υποψίες. :blink:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ιδου και μερικές άλλες από το πλέον τελειωμένο αγαπημένο μου Dorso:

DSC05860.gif

DSC05861.gif

DSC05864.gif

DSC05865.gif

DSC05868.gif

DSC05872.gif

Έρχονται και άλλες........

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν γράφεις κανα θέμα με εντυπώσεις απο το Dorsoduro .....??? Καλά-Κακά ας πούμε...

Δεν το έχουν πολλοί και δεν εχω ακούσει και πολλά πράγματα ... για γράψε τίποτα για το κ@υλ@κι σου γιατί ειναι στη λίστα μου..!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα