grat 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8 , 2008 (τροποποιήθηκε) Μετά από πολύ καιρό που έχω να εμφανιστω εδώ μέσα είπα και εγώ να βάλω το καινούργιο μου εργαλείο. Πήγα λοιπόν και πήρα το Dorsoduro 750 ΑΠΡΙΛΙΑ και είμαι πολύ ευτηχισμένος μιας και είναι φοβερό μηχανάκι για τα λεφτά του. Φυσικά δεν το άφησα έτσι και είπα να το κάνω και αυτό Full carbon μετά από το ΧΤΧ που είχα. Αρχiσα που λέτε από Photoshop και μετά το υλοποίηση στην πραγματικότητα. Ιδού λοιπόν οι φωτογραφίες μου από το εργαλείο ξεκινώντας από το ¨ PHOTOSHOP: και εδώ είναι οι κανονικές: Eδώ και οι εξατμίσεις μου: Τώρα το μόνο που μου μένει είναι τα πλαϊνα πράγμα που ήδη έχω περάσει τα βερνίκια και σειρά έχει το Ανθρακώνημα. Any comments ????? Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 8 , 2008 από τον grat Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Al_Bandy 2.780 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8 , 2008 εχεις μερακι Grat, μπραβο απο μενα. για τη μοτο μια λεξη και αυτη λογοκριμενη: γκ@βλ@ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
valas-GSX-R 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8 , 2008 Ρε φίλε είσαι απίστευτος τι να πω....πολύ όμορφο και σκέτη αλητεία!!! ΥΓ)Απίστευτο μηχάνημα το dorsoduro!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
^tasoulis^ 152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8 , 2008 Γαματο λεμε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KARAFLODAIMON 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8 , 2008 Αστέρι το γκομενάκι σου φίλε!!!!! Είσαι μερακλής!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
costas 109 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8 , 2008 Α Ψ Ο Γ Ο Ο Ο ! ! ! ! ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Multijohn 880 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8 , 2008 Γνώστός μερακλής είσαι φίλε! Σε έχω σταμπάρει μη στεναχωριέσαι! Ακόμη μια φορά η δουλειά σου τα λέει όλα για πάρτυ σου! Μπράβο και πάλι μπράβο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
grat 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8 , 2008 ΟΟΟ thank you thank you με κακομαθαίνετε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BLOODY64 522 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8 , 2008 πανεμορφο,τι κουκλι ειναι τουτο?ωραιος αδερφε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8 , 2008 Θεος !!! Κατα τ'αλλα τι λεει το μηχανακι ??? Το εχω σε πρωτη θεση για το επομενο "παιδι" μου ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
grat 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8 , 2008 Θεος !!! Κατα τ'αλλα τι λεει το μηχανακι ??? Το εχω σε πρωτη θεση για το επομενο "παιδι" μου ! άμα αλλάξεις τις εξατμίσεις είναι άλλο μηχανάκι + επίσης ότι γλυτώνεις όσο και εάν σου φαίνετε απίστευτο, τουλάχιστον 9-10kg. H ροπή του έχει αλλάξει τραγικά. Παρόλα αυτά όλο θα σκάσει σε λίγο καιρό ο καινούργιος χάρτης για race use οπότε τότε σου λέω, τον περιμένω πως και πως. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8 , 2008 άμα αλλάξεις τις εξατμίσεις είναι άλλο μηχανάκι + επίσης ότι γλυτώνεις όσο και εάν σου φαίνετε απίστευτο, τουλάχιστον 9-10kg. H ροπή του έχει αλλάξει τραγικά. Παρόλα αυτά όλο θα σκάσει σε λίγο καιρό ο καινούργιος χάρτης για race use οπότε τότε σου λέω, τον περιμένω πως και πως. Δε μου φαινεται καθολου απιστευτο ! Πρεπει να 'ναι πολυ παιχνιαδιρκο ! Ειναι νομιζω ιδανικος συνδιασμος χρηματων-δυνακης-χρηστικοτητας , ενα ενα μεγαλο s.m αλλα σε διαστσεις mini ! Nα το χαιρεσαι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Giwrgakis 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8 , 2008 :wub: :wub: :wub: :wub: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kyko 72 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8 , 2008 (τροποποιήθηκε) φιλε μου με ξεχασες!θα μου στειλεις ενα pm ή πες μου να σου τηλ να μου πεις τις τιμουλες γι αυτα που σου εστειλα?ειμαι το παιδι με το fz1 που σου τηλ το σαββατο .υγ:επικοινωνησα με τον grat οποτε το μηνυμα μπορει να διαγραφει.ευχαριστω!! Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 8 , 2008 από τον kyko Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ElekiD 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8 , 2008 οι εξατμισεισ τι ειναι??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
OrEsTiS82 105 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8 , 2008 Σκετη κ@βλ@ με carbon και χωρις carbon παλι κ@βλ@ μηχανακι! ;) Πολυ ωραιο το εχεις μπραβο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8 , 2008 ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟΣ! :_thumbsup: (Το ρεζερβουαρ, πως και σου "ξεφυγε"? ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tsagos 321 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8 , 2008 απλά ΘΕΑΑΑΑ! Και η δική μου μέσα στο 09 μέχρι τον Ιούνιο θα γίνει παρόμοια! Είμαι στο ψάξιμο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DeadRider 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8 , 2008 To Ψαλίδι ξέχασες να βάψεις μαύρο !!!!!!!!! :P DorsoCarbonGayla..... ole .... ole..... ole... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
grat 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8 , 2008 οι εξατμισεισ τι ειναι??? Oι εξατμίσεις είναι του Παπαγιάννη στον Πειραιά. Ξεκινήσαμε να τις φτιάχνουμε ως project και τελικά με πολλή κόπο και δοκιμές τα καταφέραμε. Ο Πέτρος είναι ωραίος και σωστός στην δουλειά του. Τώρα το μόνον που έχω να κάνω είναι να τις κάνω και αυτές Carbon. ΜΟΥΥΥΑΑΑΧΧΑΧΑΧΑΑΑΑ To Ψαλίδι ξέχασες να βάψεις μαύρο !!!!!!!!! :P DorsoCarbonGayla..... ole .... ole..... ole... Με βάζεις σε υποψίες. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
argi6argi 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8 , 2008 Πάρα πολύ καλό και όμορφο. Κάνεις μαθήματα κατασκευής καρμπον σε άσχετους; ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kleftokotas666 21 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8 , 2008 Αλητεια λεμε...και τεχνικα φαινεται αρτιο....good job B) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
rallistas 482 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8 , 2008 Να υποθεσω οτι σε βρισκουμε στο link της υπογραφης σου?Ηδη το εκανα bookmark. ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
grat 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 25 , 2008 Ιδου και μερικές άλλες από το πλέον τελειωμένο αγαπημένο μου Dorso: Έρχονται και άλλες........ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DeadRider 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 25 , 2008 Δεν γράφεις κανα θέμα με εντυπώσεις απο το Dorsoduro .....??? Καλά-Κακά ας πούμε... Δεν το έχουν πολλοί και δεν εχω ακούσει και πολλά πράγματα ... για γράψε τίποτα για το κ@υλ@κι σου γιατί ειναι στη λίστα μου..! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες