Jump to content
nibble

Πρόβλημα μετά από 1 ώρα αγοράς μηχανής

Recommended Posts

Παιδιά σας ευχαριστώ όλους πάρα πολύ για όλες τις συμβουλές!!!! Ήδη έχω κλείσει ραντεβού για το συνεργείο και έχω ενημερώσει φίλο δικηγόρο!!!! Η βοήθειά σας είναι όντος χρήσιμη ... (έχω ψηλό-ηρεμήσει και το βλέπω λίγο ποιο καθαρά το θέμα).

Σας ευχαριστώ και πάλι όλους για τις συμβουλές!!! :)

No problem.......

Κράτα μας ενήμερους.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αναμένουμε νέα συντόμος

+ Παναγιώτης :_thumbsup:

Τροποποιήθηκε από τον veligekas

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλοταξιδο παληκαρι και καλα ξεμπερδεματα

ενα συνδιασμος κινησεων θα ηταν το καλυτερο πιστευω οπως ηδη εχει ειπωθει, αυτο που θελω να συμπηρωσω ειναι ρωτα για οτι δικαιωματα εχεις απο το ΙΝΚΑ θα σε βοηθησει με τυχων πα@#ριες που μπορει να σκαρφηστουν τα παληκαρια

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

δεν αφηνεις ανθρωπο να το αγγιξει παρα το εξουσιοδωτημενο σερβις και επισης ωποσδηποτε ενημερωνεις το ΙΝΚΑ ειδικα το τελευταιο στο συστηνω ανεπιφυλακτα

και υποψιν ψυχραιμα και με μεθοδικοτητα αν η ζημια ειναι μεγαλη ζητα αντικατασταση μεσω δικηγορου

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Όχι δεν είναι αυτός που λες.... τελειώνει σε "...ιος" και δίνει αρκετά δώρα μαζί με την μηχανή.... αν με πιάνεις τι εννοώ... :)

Α καταλαβα, απο Βι... αρχιζει! :)

Πες του να σου δωσει τοτε δωρο ενα κιβωτιο ταχυτητων αφου θελει τοσο πολυ να κανει δωρα! :)

Αυτός μια φορά κι ένα καιρό ήταν στην Νίκαια και αυτομόλησε. Τώρα κλέβει άλλους και είναι και "γνωστός";

Έχω χάσει επεισόδια από την αγορά τελικά.

Πάντως αν δεν μπορείς να πουλήσεις μηχανάκι στη Νίκαια και στις Φιλιππίνες, σημαίνει ότι μάλλον θα πρέπει να πουλάς λιόσπορο και κάστανα στην Ομόνοια.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγω παντος αν μπορουσα θα επιδιωκα αλλη μηχανη...πως να το κανουμε,πληρωσα καινουρια και θελω να ειναι στην πενα...οπως ειπε και ο συμφορουμιτης δεν ξερεις αν βγαλει και στο μελλον κατι...Το καινουριο πρεπει να ειναι αψογο...ειναι και ψυχολογικο το θεμα...νευριαζεις και ξενερωνεις....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παιδιά, επειδή βλέπω κάποια πράγματα που με τρελαίνουν...

Εγώ που λέτε, όταν πάω σε έναν πελάτη να βάλω ένα ρολό, άμα το ρολό πάθει κάτι, δεν του λέω τράβα στο εργοστάσιο να βρείς άκρη και μη μου τα πρήζεις.

Αντιθέτως παίρνω ένα καινούργιο ρολό, του το βάζω, βάζω το παλιό στον κώλο μου, πάω στο εργοστάσιο με το ρολό στον κώλο μου και τους ζητάω να μου το αλλάξουν με ένα άλλο διότι το παρόν είναι του κώλου και με ζορίζει...

Το αν αυτοί θα μου το αλλάξουν ή όχι είναι άλλο θέμα και αφορά εμένα και μόνο κι όχι τον καταναλωτή.

Αν λοιπόν είναι απέναντι σε μένα να είναι υπεύθυνη η αντιπροσωπεία και όχι ο Βύνιος, τότε τι ρόλο παίζει ο Βύνιος? Τι προσφέρει για να βγάλει τα χρήματα που βγάζει?

Υ.Γ. Κι όλα αυτά εξ αιτίας μας. Εάν εμείς δεν είμασταν της λογικής του " εντάξει ρε παιδιά, συμβαίνουν αυτά, το θέμα τώρα είναι το να φτιαχτεί"και μπλα μπλα μπλα τότε, το όποιο μαγαζί, μάθαινε ότι το μηχανάκι που πούλησε πριν μια ώρα χάλασε, θα προχωρούσε σε άμεση αντικατάσταση, θα καλούσε ο ιδιοκτήτης της επιχειρησης, τον άτυχο πελάτη σε δείπνο στο καλύτερο εστιατόριο, θα του έπαιρνε και μιά πίπα και στο τέλος θα τον έστελνε και μια βδομαδούλα διακοπές στας Κανάριους νήσους μαζί με την κόρη του(την κόρη του επιχειρηματία εννοώ)

Διότι αλλιώς, με το που θα έβγαινε η βρώμα στην αγορά, θα ήταν καταδικασμένος.

Οτιδήποτε τραβάμε είναι προιόν της ανοχής μας.

Μέχρι που φοβόμαστε να πούμε ότι μιλάμε για τον Βύνιο...Με αποτέλεσμα να υπάρχουν ακόμη άνθρωποι που ψωνίζουν από αυτόν!!!

Τροποποιήθηκε από τον helonaracer

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Παιδιά, επειδή βλέπω κάποια πράγματα που με τρελαίνουν...

Εγώ που λέτε, όταν πάω σε έναν πελάτη να βάλω ένα ρολό, άμα το ρολό πάθει κάτι, δεν του λέω τράβα στο εργοστάσιο να βρείς άκρη και μη μου τα πρήζεις.

Αντιθέτως παίρνω ένα καινούργιο ρολό, του το βάζω, βάζω το παλιό στον κώλο μου, πάω στο εργοστάσιο με το ρολό στον κώλο μου και τους ζητάω να μου το αλλάξουν με ένα άλλο διότι το παρόν είναι του κώλου και με ζορίζει...

Το αν αυτοί θα μου το αλλάξουν ή όχι είναι άλλο θέμα και αφορά εμένα και μόνο κι όχι τον καταναλωτή.

Αν λοιπόν είναι απέναντι σε μένα να είναι υπεύθυνη η αντιπροσωπεία και όχι ο Βύνιος, τότε τι ρόλο παίζει ο Βύνιος? Τι προσφέρει για να βγάλει τα χρήματα που βγάζει?

Υ.Γ. Κι όλα αυτά εξ αιτίας μας. Εάν εμείς δεν είμασταν της λογικής του " εντάξει ρε παιδιά, συμβαίνουν αυτά, το θέμα τώρα είναι το να φτιαχτεί"και μπλα μπλα μπλα τότε, το όποιο μαγαζί, μάθαινε ότι το μηχανάκι που πούλησε πριν μια ώρα χάλασε, θα προχωρούσε σε άμεση αντικατάσταση, θα καλούσε ο ιδιοκτήτης της επιχειρησης, τον άτυχο πελάτη σε δείπνο στο καλύτερο εστιατόριο, θα του έπαιρνε και μιά πίπα και στο τέλος θα τον έστελνε και μια βδομαδούλα διακοπές στας Κανάριους νήσους μαζί με την κόρη του(την κόρη του επιχειρηματία εννοώ)

Διότι αλλιώς, με το που θα έβγαινε η βρώμα στην αγορά, θα ήταν καταδικασμένος.

Οτιδήποτε τραβάμε είναι προιόν της ανοχής μας.

Μέχρι που φοβόμαστε να πούμε ότι μιλάμε για τον Βύνιο...Με αποτέλεσμα να υπάρχουν ακόμη άνθρωποι που ψωνίζουν από αυτόν!!!

Ετσι ειναι..αυτη ειναι και μια απο τις δουλειες τους στο φιναλε..Εγω σαν μαγαζατορας θα ντρεπομουν να διωξω τον ανθρωπο και θα τα αναλαμβανα ολα...αφου μολις μου ειχε αφησει ο πελατης τα ζεστα λεφτα του...τελειωσε η καινουρια μηχανη ειναι καινουρια...δεν εχει τιποτα..βαζεις βενζινη και το στρωνεις,,τελος..εγω ετσι το σκεφτομαι τουλαχιστον

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

λοιπον φιλαρακο εχεις ψιλομπλεξει στην κακη Ελληνικη νοοτροπια

σου λεω λοιπον οτι νομικα ο πωλητης ειναι υποχρεωμενος να σου αντικαταστισει το αντικειμενο που αγορασες και δεν λειτουργη

η ολη ιστορια μπερδευεται με το θεμα της εγγυησεις οπου εκει σε κανουν μπαλακι

οπως προανεφεραι ενας φιλος και στο συστηνω και εγω ειναι μια επικοινωνια με το ΙΝΚΑ

εκει θα σου πουν ξεκαθαρα ακομη και την σχετικη νομικη διαταξη το τι δικαιωματα εχεις και πως πρεπει να τα απαιτησεις

αν χρειαστη μεχρι και νομικη υποστιριξη παρεχουν

απλα μην κανεις κατι απο τα νευρα σου και το βρεις μπροστα σου ;)

Τροποποιήθηκε από τον sugard

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

και μια συμβουλη μελοντικη μηχανη αγοραζουμε απο καπιον που εχει και σερβις. το εν λογο καταστημα δεν εχει τμημα σερβις και αρα απλα πουλαει και μετα την παπια. Απο τον ιδιο ειχα παει προσφατα για αγορα παπιας ενος φιλου και οταν το ρωτησα αν ειναι αξιοπιστο τη κοστος συντηρησης εχει κλπ μου ειπε οτι δεν εχει ιδεα οποτε πηρα το φιλο μου και σε αλλη παραλια...εεεεε..μαγαζι

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλημέρα,

ο καιρός είναι τέλειος για βόλτα με την μηχανή και εγώ κάθομαι και στεναχωριέμαι και για τα λεφτά που έδωσα αλλά και τον κόπο και υπομονή που έκανα όλο το καιρό αυτό για να περιμένω την μηχανή μου... Μα δεν είναι άδικο ? Το κατάστημα σκέφτομαι να το κυνηγήσω .... Άλλωστε μου έδωσε μηχάνημα ελαττωματικό το οποίο θα μπορούσε να με σκοτώσει!!!

Λυπάμαι γιατί κάτι τέτοιοι απατεώνες και λαμόγιες είναι ακόμα εκεί έξω και εξαπατούν τον κόσμο!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Καλημέρα,

ο καιρός είναι τέλειος για βόλτα με την μηχανή και εγώ κάθομαι και στεναχωριέμαι και για τα λεφτά που έδωσα αλλά και τον κόπο και υπομονή που έκανα όλο το καιρό αυτό για να περιμένω την μηχανή μου... Μα δεν είναι άδικο ? Το κατάστημα σκέφτομαι να το κυνηγήσω .... Άλλωστε μου έδωσε μηχάνημα ελαττωματικό το οποίο θα μπορούσε να με σκοτώσει!!!

Λυπάμαι γιατί κάτι τέτοιοι απατεώνες και λαμόγιες είναι ακόμα εκεί έξω και εξαπατούν τον κόσμο!!!

σημερα φυσαει και δεν θα το ευχαριστιωσουν!!!!!!! :P

στην θεση σου παντος μονο αντικατασταση,τιποτα αλλο!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

πάντα σε επίσημο αντιπρόσωπο να πηγαίνεις για τα σοβαρά θέματα της μηχανής,

να εκμεταλεύεσε μέχρι έπακρον την εγγύηση, υπάρχει μεγάλη εκμετάλευση στον χώρο των μοτοσυκλετών από εμπόρους και μηχανικούς

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

1) Kαλεσε 1503.

2)Μην το πας πουθενα.Εχεις δικαιωμα να ζητησεις να σου δωσει καινουργια μηχανη η να παρεις τα χρηματα πισω.Εαν το πας σε συνεργειο,σιωπηρα συμφωνεις να παταιτηθεις απο το δικαιωμα υπαναχωρησης η αντικαταστασης πωληθεντος με ιδιο.

3)Στον πωλητη να πας με μαρτηρα.Αν αρνηθει να σου δωσει ιδια αλλα καινουργια η τα χρηματα σου πισω, ενημερωνεις οτι αυριο παει εξωδικο στο μαγαζι . Κ σαφως ενημερωνεις οτι η συμπεριφορα του ειναι παρανομη κ αντιθετη στις διαταξεις του νομου περι προστασιας του καταναλωτη του 2004 κ οτι εμμεσα αποδεικνυει οτι γνωριζε το πραγματικο ελαττωμα του πωληθεντος κ προφανως διεπραξε απατη.Απατη ισον ποινικο αδικημα.ξεχωρα του αστικου.Ετσι πες του με σταθερη κ ηρεμη φωνη.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

με τα λεφτα που θα δωσεισ σε δικηγορους και τα λοιπα ...παιρνεις καινουργιο σασμαν...μην φτασεισ ως εκει!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
με τα λεφτα που θα δωσεισ σε δικηγορους και τα λοιπα ...παιρνεις καινουργιο σασμαν...μην φτασεισ ως εκει!

Φίλε μου συμφωνώ εν μέρει με τα λεγόμενά σου αλλά αν δεν αλλάξουμε νοοτροπία (να ξεμπερδεύουμε εύκολα και γρήγορα) αυτές οι ιστορίες με τις απάτες δε θα τελειώσουν ποτέ.Θέλει να τρίξουμε τα δόντια σε όλους του ψευτοεμπόρους!!! :angry:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φίλε μου συμφωνώ εν μέρει με τα λεγόμενά σου αλλά αν δεν αλλάξουμε νοοτροπία (να ξεμπερδεύουμε εύκολα και γρήγορα) αυτές οι ιστορίες με τις απάτες δε θα τελειώσουν ποτέ.Θέλει να τρίξουμε τα δόντια σε όλους του ψευτοεμπόρους!!! :angry:

ναι ρε παιδι μου αλλα ουτε και η τσεπη μας,αλλαζει νοοτροπια...

ο καθενασ κοιταει πωσ θα σου φαει τα λεφτα...αυτο ισχυει και απο τοτε που μασταν στισ σπηλιες.

ετσι και ο Βικος.εδωσε σκαρτο μηχανακι πηρε τα λεφτα του,καληνυχτα.Σιγα μην κατσει ν ασχοληθει!λυπαμε που το λεω...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλησπέρα σε όλους,

λοιπόν έχω ήδη μιλήσει με δικηγόρο και μου συμβούλεψε τα εξής:

1) Να πάω σε πραγματογνώμονα να δει την ζημιά και να την καταγράψει (με σφραγίδα)

2) Και μετά να γίνει εξώδικο ή αγωγή (προτιμάει εξώδικο γιατί η αγωγή θα πάρει χρόνο)

Αυτό που θα ήθελα να σας ρωτήσω είναι που μπορώ να βρω επίσημο πραγματογνώμονα της Honda?

Σας ευχαριστώ και πάλι όλους για το ενδιαφέρον που έχετε ήδη δείξει στο πρόβλημά μου και τις συμβουλές σας!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
δεν είχα κάνει καλά καλά ούτε 30 χιλιόμετρα δεν μπορούσα με τίποτα να αλλάξω ταχύτητες (ούτε να ανεβάσω ούτε να κατεβάσω). Το λέω στον φίλο μου (ο οποίος στην αρχή είχε σκάσει στο γέλιο) δοκιμάζει και εκείνος και τίποτα.... Την πάμε την μηχανή όπως ήταν στο μαγαζί για να του πούμε το πρόβλημα... Έρχεται ο υπάλληλος, βλέπει και αυτός το πρόβλημα. Εντοπίζει ότι κάτι έχει σπάσει

:wacko::wacko:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα