ntamiro 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4 , 2008 ΑΧ ΑΓΑΠΗ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΝΑ ΧΑΛΑΕΙ ΚΑΘΕ 1 ΚΑΙ 15 ΤΟΥ ΜΗΝΟΣ ΔΗΛΑΔΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΤΙΝ ΜΟΝΙΚΑ ΜΠΕΛΟΥΤΣΙ ΚΑΙ ΓΡΙΝΙΑΖΕΙ ΛΙΓΟ ΘΑΤΗΝ ΔΙΩΞΕΙΣ ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ ΘΑ ΤΗΝ ΕΡΩΤΕΥΤΙΣ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΕΙΜΑΙ ΝΕΟΣ ΑΝΑΒΑΤΗΣ ΑΛΛΑ ΠΡΟΛΑΒΑ ΝΑ ΑΛΑΞΩ ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΤΟΡΙΑ. ΙΤΑΛΙΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΙΤΑΛΙΑ ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΠΩΣ ΚΑΙ Η ΙΑΠΩΝΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΜΟΡΦΙΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΑΠΕΡΑΜΕΝΤΟ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Xlitos 120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4 , 2008 εμενα παλι γιατι δεν μου γεμιζε το ματι ποτε αυτη η εταιρια ??? γιατι Japan rules και αν θες να φυγεις απο Japan πας σε BMW triumph ktm ξερω γω .. και αν σε τρωει ακόμα πιο πολύ ο πωπός σου και θες Ιταλία σωνει και καλά παίρνεις Ducati. απο κει και πέρα μηδενίζει η λογική και πας μόνο με τη καυλα--->βλέπεις ένα απρίλια--->ρωτάς---->σου λένε--->δεν ακούς--> το παίρνεις--->τοΝε παίρνεις--->το παντρεύεσαι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4 , 2008 Ιταλικά χρέπια!!! μαζί με τα ducati έχουν κάνει την locktight πλούσια! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimitrisvolos 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4 , 2008 Οι απαντησεις μερικων με εκπλησουν πραγματικα. Εχω καβαλησει γυρω στα 20 μπορει και παραπανω μηχανακια. Μερικα απο αυτα ηταν ιαπωνικα και αλλα ιταλικα. Η φθηνια και η προχειροτητα των ιαπωνικων μπροστα στα ιταλικα δεν περιγραφεται παιδες. Μαλλον οι χαμηλοτατες τιμες λογω προχειροτητας των γιαπωνεζων σας κερδιζουν. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4 , 2008 Οι απαντησεις μερικων με εκπλησουν πραγματικα. Εχω καβαλησει γυρω στα 20 μπορει και παραπανω μηχανακια. Μερικα απο αυτα ηταν ιαπωνικα και αλλα ιταλικα. Η φθηνια και η προχειροτητα των ιαπωνικων μπροστα στα ιταλικα δεν περιγραφεται παιδες. Μαλλον οι χαμηλοτατες τιμες λογω προχειροτητας των γιαπωνεζων σας κερδιζουν. E όχι ρε Δημήτρη και έτσι... Ότι έχει πανέμορφα μηχανάκια η Aprilia έχει αλλά μέχρι εκεί! Μην μου πεις ότι ειλικρινά τα θεωρείς ανώτερα των αντίστοιχων ιαπωνικών... Γενικώς είναι παγκοσμίως αποδεκτό ότι τα Ιαπωνικά είναι πάρα πολύ μπροστά από όλα τα υπόλοιπα! Το όχι αγαπάς ένα συγκεκριμένο μηχανάκι μπορώ να το δεχτώ αλλά όχι όμως και να σε τυφλωνει αυτό... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimitrisvolos 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4 , 2008 E όχι ρε Δημήτρη και έτσι... Ότι έχει πανέμορφα μηχανάκια η Aprilia έχει αλλά μέχρι εκεί! Μην μου πεις ότι ειλικρινά τα θεωρείς ανώτερα των αντίστοιχων ιαπωνικών... Γενικώς είναι παγκοσμίως αποδεκτό ότι τα Ιαπωνικά είναι πάρα πολύ μπροστά από όλα τα υπόλοιπα! Το όχι αγαπάς ένα συγκεκριμένο μηχανάκι μπορώ να το δεχτώ αλλά όχι όμως και να σε τυφλωνει αυτό... Η γνωμη μου ειναι οτι αν εχει κατι καλυτερο η Απριλια μπροστα στην Ιαπωνια ειναι ποιοτητα κατασκευης,φρενα, σχεδιαση και σε μερικες κατηγοριες και γκαζι. Γνωμη μου . Αν διαφωνεις μες το μου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4 , 2008 Διαφωνώ σε όλα!! Αλλά δεν πειράζει! και η διαφωνία καλή είναι! Σημασία έχει να γουστάρεις αυτό που έχεις και να βγάζεις γούστα! :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimitrisvolos 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4 , 2008 Διαφωνώ σε όλα!! Αλλά δεν πειράζει! και η διαφωνία καλή είναι! Σημασία έχει να γουστάρεις αυτό που έχεις και να βγάζεις γούστα! :) Δηλαδη η γιαπωνεζοι εχουν καλυτερα φρενα και καλυτερη ποιοτητα κατασκευης. Τοτε στα gp γιατι ολοι φορανε brembo?? Και γιατι τα ιταλικα ειναι 20-30% ακριβοτερα?? Προφανως λογω καλυτερης ποιοτητας και χρηση ακριβων περιφεριακων. Βλεπε Factory Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4 , 2008 μην κοιτάς τους αγώνες.. εκεί έχει άλλα συστήματα και άλλα γενικά στάνταρ. Κοίτα στις μηχανές παραγωγής! Σε αυτές που βλέπεις να κυκλοφορούν στους δρόμους. Είναι γνωστό σε όλους ότι τα Ιταλικά όλο προβλήματα είναι, μα με τα λάδια θες, μα με τις ταχύτητες θες και με ό,τι άλλο μπορείς να σκεφτείς! Και πως μπορείς να μιλάς για ποιότητα κατασκευείς όταν κουδουνίζουν τα πλαστικά τους μετά από λίγα χιλιόμετρα και θέλει να βάζει σε όλες τις βίδες Locktight; ή μήπως και αυτό δεν ισχύει;;; Δεν λέω ότι είναι άθλιες μηχανές, απλά δεν έχουν καθόλου καλή σχέση value for money! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimitrisvolos 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4 , 2008 μην κοιτάς τους αγώνες.. εκεί έχει άλλα συστήματα και άλλα γενικά στάνταρ. Κοίτα στις μηχανές παραγωγής! Σε αυτές που βλέπεις να κυκλοφορούν στους δρόμους. Είναι γνωστό σε όλους ότι τα Ιταλικά όλο προβλήματα είναι, μα με τα λάδια θες, μα με τις ταχύτητες θες και με ό,τι άλλο μπορείς να σκεφτείς! Και πως μπορείς να μιλάς για ποιότητα κατασκευείς όταν κουδουνίζουν τα πλαστικά τους μετά από λίγα χιλιόμετρα και θέλει να βάζει σε όλες τις βίδες Locktight; ή μήπως και αυτό δεν ισχύει;;; Δεν λέω ότι είναι άθλιες μηχανές, απλά δεν έχουν καθόλου καλή σχέση value for money! H ποιοτητα κατασκευης δεν εχει σχεση και με την αξιοπιστια. Οσο για τα πλαστικα φιλοι μου με japan μηχανακι εκτος απο το οτι τριζουν στο πρωτο 6 μηνο ειναι αναγκασμενοι να τα αλλαζουν διοτι σπαζουν οι βασεις ιδιαιτερα στην πολη του Βολου οπου οι λακουβες και οι κακοτεχνιες ειναι σε καθε δρομο, σε αντιθεση με τουσ ιταλους σκουτεροβιους που δεν ακουνε ουτε τριξιμο. Και αν στον κινητηρα δεν ειναι αξιοπιστη κατηγορησε την suzuki, rotax, piaggio διοτι αυτοι προμηθευουν κινητηρες τα περισσοτερα αν οχι ολα τα μοντελα της aprilia. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4 , 2008 μιλάμε για μηχανές... όχι για σκούτερ... :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gee 3.381 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4 , 2008 παιδια το θεμα δεν βγαζει πουθενα.μην παιδευεστε.... η APRILLIA ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΙ Η ΠΙΟ ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ... :lol: :lol: :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4 , 2008 καλα επειδη εχουν ιταλικα φρενα πανω τι συμαινει αυτο μωρε ? μπορει τα υπολοιπα πραγματα στην μηχανη να ειναι γερμανικα, ιαπωνικα κλπ κλπ . βγαλανε και ιταλοι φρενα και κατι εγινε :) αχχχχ... με στεναχωρισατε... η δικια μου γιαπωνεζα δεν ειναι προχειρη ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
thumber 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4 , 2008 καπου εδω να σημειωσουμε οτι η απριλια ειναι στην ιδιοκτησια της πιατζιο...αλλιος θα ειχε κλησει απο τις μυνησεις των ατυχων αγοραστων. τωρα απλα εχει πληρωνει για τις μυνησεις και που και που παιρνει κανα σαβαρο μοτερ απο την πιατζιο η τη ροταξ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
OrEsTiS82 105 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4 , 2008 Μπορειτε να μπειτε σε καποια φορουμ της Απριλια να διαβασετε το μπινελικι που ριχνουν οι ιδιοκτητες τους για ζημιες απιστευτες που εχουν υποστει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zorz 42 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4 , 2008 Η ποιοτητα κατασκευης δεν εχει σχεση και με την αξιοπιστια. Οσο για τα πλαστικα φιλοι μου με japan μηχανακι εκτος απο το οτι τριζουν στο πρωτο 6 μηνο ειναι αναγκασμενοι να τα αλλαζουν διοτι σπαζουν οι βασεις ιδιαιτερα στην πολη του Βολου οπου οι λακουβες και οι κακοτεχνιες ειναι σε καθε δρομο, σε αντιθεση με τουσ ιταλους σκουτεροβιους που δεν ακουνε ουτε τριξιμο. Και αν στον κινητηρα δεν ειναι αξιοπιστη κατηγορησε την suzuki, rotax, piaggio διοτι αυτοι προμηθευουν κινητηρες τα περισσοτερα αν οχι ολα τα μοντελα της aprilia. Εντάξει, μας έπεισες... Πάμε όλοι μαζί: 1) Τα Aprilia δεν χαλάνε 2) Στην εξαιρετική περίπτωση που ένα Aprilia χαλάσει, φταίνε οι Suzuki, Rotax, BMW, Ducati και ο κακός μας ο καιρός αλλά όχι η Aprilia! 3) Δεν υπάρχει τρία, πήγαμε στο τέσσερα. 4) Τα Aprilia είναι τα πιο ποιοτικά μηχανάκια. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4 , 2008 Η aprilia κατασκευαζει μηχανακια που (κατα τη γνωμη μου) στοχευουν ΠΡΩΤΑ στην εμφανιση και μετα σ'ολα τ'αλλα. Μ'αυτο το οπλο προσπαθει να κερδισει τους αγοραστες. Oι Ιταλοι (καλως ή κακως) παντα δινουν μεγαλη εμφαση στη φινετσα... Σιγουρα δεν εχει το ονομα για την αξιοπιστια (οπως του Ιαπωνα ή του Γερμανου) αλλα θεωρω οτι γενικα δεν εχεις προβλημα. Απο look oμως επιεικως μαμανε... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimitrisvolos 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2008 Αντεπίθεση σε όλα σχεδόν τα μέτωπα ετοιμάζει η Aprilia και όλα δείχνουν πως το 2009 θα είναι η χρονιά της. Μετά την πρόσφατη παρουσίαση των Shiver 750, NA 850 Mana και Dorsoduro 750, η ιταλική εταιρεία ετοιμάζει μια νέα σειρά μοντέλων που θα προκαλέσουν μεγάλη αίσθηση. Σε ότι αφορά στο πολυσυζητημένο RSV 4, αυτό βρίσκεται στο στάδιο των τελικών δοκιμών και πολύ σύντομα αναμένεται η παρουσίαση του. H μοτοσικλέτα θα σημάνει μια νέα τετρακύλινδρη V εποχή για την εταιρεία αλλά και την επιστροφή της στα WSBK και αργότερα ενδεχομένως στο MotoGP. Η ιταλική εταιρία όμως έχει και άλλες μοτοσικλέτες στα σκαριά και σύντομα θα μπούν στην παραγωγή. Οι δηλώσεις των ιθυνόντων της Aprilia, πως μοτοσικλέτες όπως το Shiver και το Dorsoduro θα παρουσιαστούν με παραλλαγές και με μεγαλύτερου κυβισμού κινητήρες θα επιβεβαιωθούν στην έκθεση του Μιλάνου. Το Dorsoduro πιθανότατα θα φέρει τον νέο κινητήρα V2 των 1200 κ.εκ. που θα αποδίδει 130 ίππους, ενώ εκτός από την υπερκυβισμένη έκδοση του, ήδη ετοιμάζεται και η Factory έκδοση του 750 όπου και θα διαθέτει αναρτήσεις της Ohlins και τροχούς μαγνησίου της Marchesini. Επίσης στην τελική ευθεία είναι και η έκδοση του Shiver S. Η μοτοσικλέτα έχει σκοπό να χτυπήσει τα δημοφιλή μεσαία street των Ιαπώνων, αφού θα διαθέτει ένα εντυπωσιακό σε σχεδίαση, μπικίνι, φέρινγκ. Στην ίδια λογική με το Shiver S και αποσκοπώντας να ελκύσει αγοραστές από ετερόκλητες μεταξύ τους κατηγορίες, το ΝΑ 850 Mana από του χρόνου θα διαθέτει και έκδοση με μισό φέρινγκ. Ένας γνωστός από τα παλιά, το Caponord, θα ανανεωθεί ριζικά και αυτό. Προς τα τέλη του έτους θεωρείται σχεδόν σίγουρη η παρουσίαση του σε μια πλήρως ανανεωμένη μορφή. Στοιχεία όπως το πλαίσιο και ο κινητήρας θα είναι σχεδόν όμοια με του Dorsoduro 1200 με τον τελευταίο να διαθέτει διαφορετική χαρτογράφηση για να ταιριάζει απόλυτα στα on-off χαρακτηριστικά της μοτοσικλέτας. Η Aprilia έχει βάλει στόχο να κατακτήσει ένα μεγάλο μερίδιο της αγοράς και όπως όλα δείχνουν έχει εξαπολύσει μεγάλη επίθεση σε όλες τις κατηγορίες Η αγωνιστική τεχνογνωσία της Aprilia που έχει αποκτηθεί τα τελευταία 16 χρόνια (μεταφράζεται σε 31 παγκόσμιους τίτλους και 250 νίκες στα MotoGP), οι 10 απο αυτούς τα τελευταία 3 χρόνια. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giorgoschef 110 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2008 η απριλια δεν ειναι οπως παλια ρε παιδια,εχει βελτιωθει αρκετα. υστερει αρκετα σε δικτυο συνεργατων ομως..(πονηριες γραψιματα κλπ) αν στα φορουμ λενε παραπονα ειναι επειδη γι αυτο τα φτιαξανε κ οχι μονο.συζητησεις κανουν.. σε ολα τα φορουμ υπαρχουν λινκ με προβληματα ολων των εταιρειων..για να λενε οι αναβατες τα παραπονα κ τους προβληματισμους τους..κ για μερικα μοντελα που εχουν πουλησει κατα χιλιαδες,καμμια 50 προβληματικα μηχανακια δεν λενε κ πολλα...(ανεξαρτητως μοντελου η εταιρειας) να διορθωσω τον φιλο απριλιανο κ να πω οτι τα απριλια ειναι αρκετα οικονομικα!! το στραντα ειναι 1000ε περιπου ποιο φτηνο απο το χτχ που στην ουσια ειναι ιδιες μηχανες αλλα με αλλη χαρτογραφηση κ διαφορετικα περιφεριακα..η μιναρελι ειναι θυγατρικη της γιαμαχα νομιζω.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2008 dimitrisvolos δες την αναφορα. ολο θα και στοχους ειναι. μεχρι το αποτελεσμα... λογικο ειναι μια εταιρια να προσπαθει να λανσαρει ενα πρωιον. τι θα πουνε στον τυπο, οτι θα εχει προβλημα αυτο και αυτο αλλα θα ειναι αμελειτεο ? και στην ελλαδα αυτα ακουμε, ειδες προκοπη ? :) γουστα παντως ειναι αυτα και ο καθενας εχει την δικη του αποψη. για αλλον μπορει να ειναι μια 'α' μηχανη καλη, για αλλον μια αλλη , η ακομα και εταιριες τις οποιες προτημουμε. αλλα δεν μπορουμε να πουμε οτι μια εταιρια ειναι ειναι σε ολα μα σε ολα καλυτερες απο τις αλλες, αυτο απλα δεν γινεται. ολες αυτες οι εταιριες αλλοστε δεν απαρτηζοντε μονο απο ιταλους η ιαπωνες. μαζευουν την αφροκρεμα. θα εχουν τον ιταλο που θα σχεδιασει, θα εχουν τον γερμανο που θα βαλει ταξη στα πραγματα, θα εχουν τον ιαπωνα να δωσει την τεχνολογια. Πχ για τα brembo που αναφερθηκες, ειναι ιταλικα, ποιος μου λεει οτι αυτοι που τα φτιαξανε εκει, δεν ειναι σουηδοι ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimitrisvolos 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2008 Αλλου ξεκινησαμε και αλλου φτασαμε. Εγω με αυτο το post ήθελα να πω οτι η Απριλια rs 125,250 ειναι οι πιο γρηγορες μηχανές σε αυτα τα κυβικα. Με την νεα v4 και εκει προφανως θα ειναι πιο γρηγορη απο τους Ιαπωνες διοτι μπορει να υπολιπεται μολις 2 hp αλλα ειναι 15 κιλα ελαφρυτερη πληρης υγρων απο τον βασικο της αντιπαλο μου ειναι η νεα R1. Επισης φερει το fering του suberbike πραγμα που σημαινει θα εχει και υψηλες τελικες λογω καλης αεροδυναμικης.Στα supermoto εως 650 κυβικα διαθετει το πιο ισχυρο μηχανακι διοτι εξοπλιζει το sxv 450/550 με v2 κινητηρά.Στα supermoto εως 125cc και εκει εχει το πιο δυνατο μηχανακι αφου το sx125 ειναι το μονο διχρονο στην κατηγορια και με 24hp εχει το πανω χερι και εκει την ωρα που XR/XT αποδιδουν 11 και 12 hp αντιστοιχα. Σε αυτο πιστευω πως εχς δικιο ας μιλησουν οι παλιοτεροι και να με διορθωσουν αν κανω λαθος. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Θωμας 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2008 E όχι ρε Δημήτρη και έτσι... Ότι έχει πανέμορφα μηχανάκια η Aprilia έχει αλλά μέχρι εκεί! Μην μου πεις ότι ειλικρινά τα θεωρείς ανώτερα των αντίστοιχων ιαπωνικών... Γενικώς είναι παγκοσμίως αποδεκτό ότι τα Ιαπωνικά είναι πάρα πολύ μπροστά από όλα τα υπόλοιπα! Το όχι αγαπάς ένα συγκεκριμένο μηχανάκι μπορώ να το δεχτώ αλλά όχι όμως και να σε τυφλωνει αυτό... Αληθεια φιλε μου VIPER εχεις κανει βολτα ποτε πχ TUONO ?? για πες ενα ιαπωνικο naked μηχανακι καλυτερο απο το ΤUONO ? για πες μου ενα μηχανακι ιαπωνικο που ειναι καλυτερο απο το SXV ? , μηπως ενα 2κυλινδρο SS καλυτερο απο το Mille ?? για τα διχρονο ας το αφησουμε ...... για τον V4 θα δειξει στο μελλον, για τα αγωνιστικα 125 - 250 τι να πεις ?? 8 στα δεκα Aprilia Τα ιαπωνικα ειναι παρα πολυ μπροστα απο ολα τα υπολοιπα ??? kai apo Aprilia kai apo Ducati Ktm Bmw .......... χαχα ανεκδοτο :lol: Εμενα προσωπικά μου αρεσουν ολα τα μηχανακια , ολα εχουν την γοητεια τους , δεν ειμα απολυτος , καλο το Κ8 και το R1 ΑΛΛΑ καλο και το 1098 δεν νομιζεις ?? Εχω τυχει ιδιοκτητης απο BULTACO αν τα γνωριζεις μεχρι Harley , Φισικα APRILIA , Δεν θα αγοραζα ποτε ξανα Harley , ΑΛΛΑ ΤUONO θα επαιρνα παλι .!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gee 3.381 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2008 το sxv γιατι ακριβως ειναι καλυτερο απο τα αλλα?.γιατι νομιζω οτι μονο σε γκαζι υπερτερει.μην ξεχνας βαρος και αξιοπιστια...ειναι βασικοι παραγοντες σε τετοιες κατηγοριες. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimitrisvolos 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2008 Αληθεια φιλε μου VIPER εχεις κανει βολτα ποτε πχ TUONO ?? για πες ενα ιαπωνικο naked μηχανακι καλυτερο απο το ΤUONO ? για πες μου ενα μηχανακι ιαπωνικο που ειναι καλυτερο απο το SXV ? , μηπως ενα 2κυλινδρο SS καλυτερο απο το Mille ?? για τα διχρονο ας το αφησουμε ...... για τον V4 θα δειξει στο μελλον, για τα αγωνιστικα 125 - 250 τι να πεις ?? 8 στα δεκα Aprilia Τα ιαπωνικα ειναι παρα πολυ μπροστα απο ολα τα υπολοιπα ??? kai apo Aprilia kai apo Ducati Ktm Bmw .......... χαχα ανεκδοτο :lol: Εμενα προσωπικά μου αρεσουν ολα τα μηχανακια , ολα εχουν την γοητεια τους , δεν ειμα απολυτος , καλο το Κ8 και το R1 ΑΛΛΑ καλο και το 1098 δεν νομιζεις ?? Εχω τυχει ιδιοκτητης απο BULTACO αν τα γνωριζεις μεχρι Harley , Φισικα APRILIA , Δεν θα αγοραζα ποτε ξανα Harley , ΑΛΛΑ ΤUONO θα επαιρνα παλι .!!! Θωμα ετσι ειναι πεστα. Νομιζουν οτι τα γιαπονεζακα ειναι μπροστα απο Ιταλια και Γερμανια . Οταν οι Ιταλοι τρεχαν σε gp οι γιαπωνεζοι δεν ειχαν φαει ακομα τις ατομικες απο τους αμερικανους. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Asterios25 92 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2008 Εχω καβαλησει γυρω στα 20 μπορει και παραπανω μηχανακια. Μερικα απο αυτα ηταν ιαπωνικα Αν μιλάμε για παπάκια ( αυθαίρετο συμπέρασμα λογω του mybike σου. αν κάνω λάθος σχώρα με ) δεν είναι αξιόπιστο δείγμα. Καγκουρόπαπα/σκούτερ φτιάχνουν κρίως Ιταλοί, στην ασία το παπί είνια για να πηγαινοέρχεσαι και η μηχανή για να περνάς καλά πηγαινοερχόμενος. Τα κάνουν λοιπόν φτηνά, απλά, αξιόπιστα. Οι ιταλοί πάλι, λόγο κουλτούρας, φτιάνουν έργα τέχνης στα 50cc Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες