PapaSouzas 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2008 Έπειτα από πολύ δουλειά και πολλές στερήσεις κατάφερα και εγώ να αγοράσω την πρώτη μου μηχανή. Ένα Transalp XLV 700. Πάντα ονειρευόμουν ένα ταξίδι Ευρώπη με μοτοσικλέτα και τώρα πιστεύω πως ήρθε η ώρα. Έχω διαβάσει αρκετούς που έχουν πραγματοποιήσει ένα τέτοιο ταξίδι και τι εξοπλισμό χρειάζεται να έχω. Διστάζω σε δυο σημεία. 1ον Είναι εύκολο σε περίπτωση κλαταρίσματος να επισκευάσεις το ελαστικό σου με αυτά τα κιτ επισκευής ή θα μου βγει το λάδι και από τα νεύρα μου θα πετάξω και την μηχανή? Τι κιτ επισκευής ελαστικού πρέπει να προτιμήσω για την μοτοσικλέτα μου μιας και έχω διαβάσει ότι υπάρχουν διάφορα. (tubeless, fast). Μετά θα πρέπει να βρω βουλκανιζατέρ να το επισκευάσω κανονικά ? 2ον και σημαντικότερο. Αν και η μηχανή είναι καινούργια πάντα υπάρχει ο φόβος της βλάβης. Αν σε περίπτωση βλάβης ξεμείνεις σε κάποια ερημιά τι κάνεις? :o Κάθε συμβουλή δεκτή Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Θάνος 157 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2008 Δηλ ακομη δεν εχεις κανει ταξιδι στην Ελλαδα και θες κατευθειαν εξω;;;ακομη δεν εχεις κατσει πανω στην σελα σου και θες ευρωπη;;; Συγνωμη αλλα μου φανηκε καπως..επισης αυτα ειναι τα προβληματα σου μονο;;; το να μαθεις πρωτα να οδηγεις ειναι κατι που δεν σε απασχολει;;; Για αυτα που ρωτας παντως για το 1 ναι ειναι σχετικα ευκολο να το κανεις και μετα πας σε βουλκανιζατερ να εισαι ΟΚ και για το 2 απλα εχεις οδικη βοηθεια πριν κανεις κατι τετοιο...και απο service να το βγαλεις δεν ξερεις ποτε τι μπορει να βγαλει.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
PapaSouzas 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2008 Ρε αρχηγε δεν ειπε κανεις οτι δεν ξερω να οδηγώ. Μηχανακια ειχα πολλά. Μοτοσικλέτες οδηγούσα πολλές επειδη ολοι οι φιλοι εχουν μοτοσικλέτα. Δικιά μου δεν ειχα. Να γραφει η αδεια το δικό μου ονομα και να ειναι παρκαρισμένη στο δικο μου γκαραζ. Ταξίδια στο εξωτερικο εχω κανει αρκετα αλλα με το αυτοκινητό μου και οχι με μηχανή. ΥΓ Ζητάω βοηθεια και καποιον να με κρινει. Ειμαι μεγαλος ανθρωπος με οικογενεια και εχω το κεφαλι μου στην θεση του ωστε να αποφυγω τις Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
PapaSouzas 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2008 Δηλ ακομη δεν εχεις κανει ταξιδι στην Ελλαδα και θες κατευθειαν εξω;;;ακομη δεν εχεις κατσει πανω στην σελα σου και θες ευρωπη;;; Συγνωμη αλλα μου φανηκε καπως..επισης αυτα ειναι τα προβληματα σου μονο;;; το να μαθεις πρωτα να οδηγεις ειναι κατι που δεν σε απασχολει;;; Το οτι αγραψα το post σημερα δεν σημαινει οτι την μηχανη την αγορασα σημερα. Την εχω αρκετους μηνες και εχω μαθει την συμπεριφορα της και τα ορια της. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Athan 287 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2008 Δηλ ακομη δεν εχεις κανει ταξιδι στην Ελλαδα και θες κατευθειαν εξω;;;ακομη δεν εχεις κατσει πανω στην σελα σου και θες ευρωπη;;; Συγνωμη αλλα μου φανηκε καπως..επισης αυτα ειναι τα προβληματα σου μονο;;; το να μαθεις πρωτα να οδηγεις ειναι κατι που δεν σε απασχολει;;; Για αυτα που ρωτας παντως για το 1 ναι ειναι σχετικα ευκολο να το κανεις και μετα πας σε βουλκανιζατερ να εισαι ΟΚ και για το 2 απλα εχεις οδικη βοηθεια πριν κανεις κατι τετοιο...και απο service να το βγαλεις δεν ξερεις ποτε τι μπορει να βγαλει.. του' κοψες τα φτερά του ανθρώπου. δηλαδή αφού ολοκληρώσει το california super bike να πάει για ταξίδι? Ρε αρχηγε δεν ειπε κανεις οτι δεν ξερω να οδηγώ. Μηχανακια ειχα πολλά. Μοτοσικλέτες οδηγούσα πολλές επειδη ολοι οι φιλοι εχουν μοτοσικλέτα. Δικιά μου δεν ειχα. Να γραφει η αδεια το δικό μου ονομα και να ειναι παρκαρισμένη στο δικο μου γκαραζ. Ταξίδια στο εξωτερικο εχω κανει αρκετα αλλα με το αυτοκινητό μου και οχι με μηχανή. ΥΓ Ζητάω βοηθεια και καποιον να με κρινει. Ειμαι μεγαλος ανθρωπος με οικογενεια και εχω το κεφαλι μου στην θεση του ωστε να αποφυγω τις έχεις δίκιο φίλε, μην δίνεις σημασία σε τέτοιες κακεντρεχείς απαντήσεις. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zouzounos 21 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2008 (τροποποιήθηκε) για μενα θελει ορεξη και καλη παρεα αν μεινεις απο λαστιχο ειναι ευκολη η ενεση αλλα και το φαστ, το εργαλειο σου μαλλον φαστ, παντα ομως με το μεγεθος της ζημιας τωρα αν ξεμεινεις καπου να εχεις σε ενα σημειο γραμμενα τα τηλ απο καθε χωρα των εταιρειων οδικης βοηθειας,βεβαια μπορεις και απο εδω να κανεις ασφαλεια και να σε καλυπτει και στην ευρωπη.μπορεις να παρεις και τους μπατσους που ειμαι σιγουρος οτι θα βοηθησουν δεν ειναι σαν τους δικους μας,τα εγραψα λιγο μπερδεμενα οπως παντα :D παντως αν χρειαστει να καλεσεις οδικη θα πληρωσεις 2πλασια μπορει και 3πλασια απο το να κανεις ασφαλεια απο εδω και να εισαι και ηρεμος Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 3 , 2008 από τον zouzounos Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ταξιδευτής 6.947 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2008 (τροποποιήθηκε) Mισο γιατι το πιασαμε λαθος το ολο θεμα, και ειναι κριμα. Φιλε Xlarge μην παρεξηγεις τον Θανο! Δεν εννοουσε με κακο τροπο τα παραπανω -απλα με τα τοσα τρελα κατα καιρους στο forum γινεσαι λιγο αποτομος. Αναφορικα με τυχον βλαβες και λαστιχα σκασμενα μην το σκεφτεσαι καν! Εχεις παρει μια απο τις ΠΛΕΟΝ αλεξισφαιρες μηχανες ολων των εποχων και μαλιστα ειναι και ολοκαινουργια! Εγω στη θεση σου θα εφευγα αμεσα για Γη του Πυρος χωρις αλλα λογια. B) Απο εκει και περα το ταξιδι εξω θελει πανω απο ολα τρελα! ΜΗΝ ρωτας, απλα ΚΑΝΤΟ! 1. Διαβασε οδηγους του Lonely Planet για τη/τις χωρες που θα πας και φτιαξε ενα γενικο ημερησιο προγραμμα. 2. Φτιαξε ολη τη διαδρομη σου στο χαρτη. Εξαιρετικο site ειναι το viamichelin.com 3. Στις αποστασεις που θα καλυπτεις καθημερινα ασε "αερα" 3/4 ωρες +- για να εισαι οκ. Στο δρομο ο χρονος περναει αλλιως -ειδικα σε μια αγνωστη διαδρομη. 4. Στην Ευρωπη δεν εχεις να φοβηθεις τιποτα. Απλα κατι τα αξιοθεατα, κατι τα αξιοπεριεργα, κατι λαθος δρομολογησεις, μπορει να αλλαξουν το προγραμμα σου... Μην βαζεις οριακα χιλιομετρα ανα ημερα και υπερβολικα καθορισμενο προγραμμα λοιπον, για να μπορεσεις να καλυψεις και τυχον απροοπτα. Εξαλλου η μαγεια στο ταξιδι ειναι το αναπαντεχο. ;) 5. Εχε στο νου σου οτι κανεις τουρισμο. Εξω δεν υπαρχει χωρος για ταρζανιες η τον Ελληνικο τροπο οδηγησης. Δες πως οδηγανε οι ντοπιοι και πραξε αναλογα. Προσοχη στα ορια ταχυτητας και τα μπλοκα. Καλος γενικος κανονας ειναι να μην ξεχωριζεις (πχ υπερβολικη ταχυτητα/σφηνες) στο συνολο των οδηγων γυρω σου. 6. Οσο πιο ανατολικα πας τοσο χειροτερους δρομους θα βρεις και τοσο χειροτερους σε συμπεριφορα οδηγους. Πχ Τσεχια, Πολωνια, και γενικα χωρες του πρωην ανατολικου μπλοκ θελουν καποια προσοχη. Σε καποιες απο τις πιο φτωχες χωρες οπως Λευκορωσια, Λιθουανια, Εσθονια κλπ οι αστυνομικοι ενδεχομενως να ζητησουν "λαδακι" για να σε αφησουν να φυγεις απο μπλοκο. 7. Αν εχεις τα ματια σου ανοιχτα και πας λιγο πονηρεμενος δεν θα εχεις κανενα προβλημα πουθενα. Για το ταξιδι θα χρειαστεις καποια βασικα αναλωσιμα για τη μηχανη (λαμπες, ντιζα, μπουκαλι λαδι, κλπ) και για τον οδηγο (φαρμακειο, αδιαβροχα, πορτοκαλι γιλεκο ασφαλειας) Επισης θα χρειαστεις την λεγομενη πρασινη καρτα που θα βγαλεις απο την ασφαλιστικη σου δωρεαν. Εδω θα βρεις εναν εξαιρετικο οδηγο για το ταξιδι εξω: http://motoadventures.wordpress.com/2007/08/01/ready/ και εδω: http://motoadventures.wordpress.com/2007/10/05/info/ Καλους δρομους να εχεις φιλε μου.... Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 3 , 2008 από τον Ταξιδευτής Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
msk28 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2008 Φιλε μου μην μασας και καλα σου ταξιδια οπου πας( σε ζηλευω λιγο) Επειδη εχω αρκετη πειρα απο εξω ταξιδια σε γενικες γραμμες ισχυουν τα εξεις.Οχι μοναχικα ταξιδια(ισχυει για παντου)Ενημερωμενο καλα road map για βενζιναδικα σε συναρτηση με την αυτονομια της μηχανης.Τα περισσοτερα βενζιναδικα ειναι σελφ σερβις οποτε μαθε να τα χρησιμοποιεις.Μαζι σου μονο τα απαραιτητα και εκτος απο ενδυση, ενα σπρευ αλυσιδας και ενα κιτ επιδιορθ. ελαστικου(οχι Fast)Η πρασινη καρτα σου εξασφαλιζει οδικη βοηθεια σχεδον παντα μονο μαθε τα τηλεφωνα σε καθε χωρα που μπαινεις αχρειαστα να ναι.Αν δε η μηχανη ειναι εντος εγγυησης δεν φοβασαι χριστο (χοντα γαρ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
terino 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2008 Ρίξε μια ματιά εδώ και ότι απορίες έχεις μου λες! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Θάνος 157 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2008 Έπειτα από πολύ δουλειά και πολλές στερήσεις κατάφερα και εγώ να αγοράσω την πρώτη μου μηχανή. Ένα Transalp XLV 700. Οταν ειδα αυτο δεν μπορουσα να ξερω αν ξερεις να οδηγεις ή αν την πηρες εχθες...για αυτο και το emoticon της αποριας εξ'αρχης..ισα ισα σου εδωσα και μια μικρη απαντηση στα ερωτηματα σου γιατι δεν ηξερα πραγματικα τι εννοεις πισω απο αυτο που ειπες..κανενα προβλημα απο εμενα! του' κοψες τα φτερά του ανθρώπου. δηλαδή αφού ολοκληρώσει το california super bike να πάει για ταξίδι? Ειπα κατι τετοιο;;;Μην υπερβαλεις για να πεις κατι.. έχεις δίκιο φίλε, μην δίνεις σημασία σε τέτοιες κακεντρεχείς απαντήσεις. κακεντρεχεις;;τες πα...δεν θα κατσω να χαλασω το τοπικ του ανθρωπου για να μιλησω τωρα μαζι σου..αλλα ξαναλεω...μην λες κατι για να πεις... δες τι εγραψε στην πρωτη του προταση και ισως καταλαβεις γιατι απορισα.. -_- XLARGE Ο Νικος νομιζω σου εδωσε ενα πολυ καλο ποστ φιλε μου για το ταξιδι σου μιας και εχει μεγαλη εμπειρια απο ευρωπη..σε πολλους επισης ειναι ονειρο ζωης η Ευρωπη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MARKOS-V 58 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2008 1ον Είναι εύκολο σε περίπτωση κλαταρίσματος να επισκευάσεις το ελαστικό σου με αυτά τα κιτ επισκευής ή θα μου βγει το λάδι και από τα νεύρα μου θα πετάξω και την μηχανή? Τι κιτ επισκευής ελαστικού πρέπει να προτιμήσω για την μοτοσικλέτα μου μιας και έχω διαβάσει ότι υπάρχουν διάφορα. (tubeless, fast). Μετά θα πρέπει να βρω βουλκανιζατέρ να το επισκευάσω κανονικά ? ειναι σχετικα ευκολο να βαλεις το κορδονι στην τρυπα του καρφιου με το κιτ.δεν χρειαζεται να πας σε βουλκανιζατερ αν σεν χανεις αερα για μερικες μερες με το κορδονι.εγω βγηκα ευρωπη με κορδονι 7 μηνων στον τροχο και ουτε γατα ουτε ζημια. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2008 δικαιλογιες, ολοι ξερουμε ρε Θανο τι κουμασι εισαι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FZMAN 1.693 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2008 Σίγουρα μεγάλη εμπειρία που πρέπει να γευτεί κάθε μοτοσυκλετιστής το ταξίδι στην Ευρώπη. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ellessar_GR 360 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2008 Πωωωω με ψήνεται ρε παιδιά, πότε φεύγουμε? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
adnis 27 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2008 Πωωωω με ψήνεται ρε παιδιά, πότε φεύγουμε? έλα φύγαμε όλοι, και εμείς με τα ss :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
salcon 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2008 απο προσωπικη εμπειρια , να παρεις τηλεφωνα απο την οδικη σου ασφαλεια απο τις εταιρειες που συνεργαζετε στις πολεις που θα πας.Οπως και αν καλεσεις την οδικη βοηθεια εξω θα την πληρωσεις και τα χρηματα θα τα παρεις μετα απο την ασφαλιστικη σου.Τουλαχιστον σε εμενα αυτο συνεβει ( τα λεφτα φυσικα τα πηρα αμεσα οταν γυρισα ).Επισης καλο θα ηταν να εχεις και καποια τλεφωνα και διευθηνσεις αντιπροσωπειων αν ειναι μεγαλο το ταξιδι σου. Κατα τα αλλα δεν εχεις να φοβηθεις τιποτα.Ειναι τοσο οργανωμενοι που θα βρεις τα παντα και παντου. Καλη οργανωση σου ευχομαι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2008 Μια οδικη ασφαλεια (σε σοβαρη εταιρεια που να συνεργαζεται με αντιστοιχες του εξωτερικου) πιστευω οτι λυνει παρα πολλους προβληματισμους (βλαβη, λαστιχο, ατυχημα κλπ) Εγω τουλαχιστον, αυτο κανω τοσα χρονια! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
EKEINOS 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2008 Για να φτιαξεις λαστιχο στο μηχανακι σου θελεις λεβιεδες και κλειδια η οδικη βοηθεια κορδονια οχι χωματινες σαμπρελες αν και δεν νομιζω να υπαρχουν στην διασταση σου ή το ακριβο μους των αγωνιστικων. Τωρα για τα υπολοιπα πρασινη καρτα,δικαιολογητικα για δυσκολες χωρες,καρτα ασφαλιστικου φορεα, ψαξιμο στο νετ για προορισμους και καλη διαθεση. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ZZR1400 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4 , 2008 Με ελληνική ασφαλιστική εταιρεία που συνεργάζεται με όλες τις ευρωπαϊκές, βγάζοντας φυσικά την πράσινη κάρτα δεν θα έχεις πρόβλημα. Απλά και μόνο να ξέρεις το τηλέφωνο της ελληνικής ασφαλιστικής, και αν μείνεις από το οτιδήποτε, παίρνεις τηλέφωνο εδώ Ελλάδα την ασφαλιστική και σε εξυπηρετεί δίνοντάς σου το κατά τόπους τηλέφωνο. Η ελληνική ασφαλιστική που χρησιμοποιώ και στο εξωτερικό σου δίνει και δωρεάν την πράσινη κάρτα, και συνεργάζεται με όλες τις ευρωπαϊκές και με οδική βοήθεια. Τώρα αυτό που σου λέγανε με το λάστιχο για κορδόνια, γίνεται μόνο αν είναι tubeless το λάστιχο, αν είναι με σαμπρέλα μόνο με fast γίνεται προσωρινή λύση και μετά σε βουλκανιζατέρ και καλό είναι να σου αλλάξει τη σαμπρέλα. ΚΑΛΑ ΤΑΞΙΔΙΑ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
PapaSouzas 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4 , 2008 Καταρχήν ευχαριστώ ολους για την βοήθειά σας. Φιλε Θάνο συγνώμη αν παρεξηγησα την απαντηση σου αλλα πιστευω οτι ο καθενας που δεν σε ξερει προσωπικα και σε διαβαζε για πρωτη φορα το ιδιο θα εκανε. Στόχος μου δεν ειναι να ερθω σε αντιπαραθεση με κανεναν. Φιλε τερινο ησουν κατατοπιστικος . Thanks Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SONY 41 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4 , 2008 Η ελληνική ασφαλιστική που χρησιμοποιώ και στο εξωτερικό σου δίνει και δωρεάν την πράσινη κάρτα Η πρασινη καρτα ειναι ΔΩΡΕΑΝ! ειναι υποχρεωμενοι να σου την δωσουν... αλλα θυμισου να τονισεις τις χωρες απο τις οποιες σκοπευεις να περασεις για να τις εχουν μεσα! μερικες χωρες π.χ. ΚΡΟΑΤΙΑ πρεπει να δωσεις κατι (κανα 8Euro) αλλιως παιζουν ΤΡΕΛΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑΤΑ! good luck! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ZZR1400 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4 , 2008 Η πρασινη καρτα ειναι ΔΩΡΕΑΝ! ειναι υποχρεωμενοι να σου την δωσουν... αλλα θυμισου να τονισεις τις χωρες απο τις οποιες σκοπευεις να περασεις για να τις εχουν μεσα! μερικες χωρες π.χ. ΚΡΟΑΤΙΑ πρεπει να δωσεις κατι (κανα 8Euro) αλλιως παιζουν ΤΡΕΛΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑΤΑ! good luck! Την πράσινη κάρτα φυσικά και είναι υποχρεωμένοι να στην δώσουν όταν την ζητήσεις, αλλά τελευταία φορά που βγήκα εξωτερικό το 2006 ο ασφαλιστής μου που συνεργάζεται με όλες τις ασφαλιστικές, μου είχε πει ότι κάποιες ασφαλιστικές χρεώνουν την πράσινη κάρτα γύρω στα 30€. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SONY 41 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4 , 2008 ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΛΕΡΩΣΕΙ ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΠΡΑΣΙΝΗ ΚΑΡΤΑ και ουτε προκειται...Αν μου τυχει ποτε..παει καταγγελια και αλλαζω εταιρια! ΤΕΛΟΣ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4 , 2008 Την πράσινη κάρτα φυσικά και είναι υποχρεωμένοι να στην δώσουν όταν την ζητήσεις, αλλά τελευταία φορά που βγήκα εξωτερικό το 2006 ο ασφαλιστής μου που συνεργάζεται με όλες τις ασφαλιστικές, μου είχε πει ότι κάποιες ασφαλιστικές χρεώνουν την πράσινη κάρτα γύρω στα 30?. Η πρασινη καρτα ειναι ΔΩΡΕΑΝ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
louros 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2008 1ον Είναι εύκολο σε περίπτωση κλαταρίσματος να επισκευάσεις το ελαστικό σου με αυτά τα κιτ επισκευής ή θα μου βγει το λάδι και από τα νεύρα μου θα πετάξω και την μηχανή? Τι κιτ επισκευής ελαστικού πρέπει να προτιμήσω για την μοτοσικλέτα μου μιας και έχω διαβάσει ότι υπάρχουν διάφορα. (tubeless, fast). Μετά θα πρέπει να βρω βουλκανιζατέρ να το επισκευάσω κανονικά ? Σαμπρέλα φοράς φίλε ,σαμπρέλες να έχεις μαζί σου. Δεν έχεις tubeless και αν κλατάρει δεν διορθώνεται στο δρόμο εκτός αν έχεις καμιά μικρή τρύπα αλλά πόσο να συνεχίσεις με fast. Kαι φυσικά να ξέρεις να τ αλλάζεις ,οπότε πρέπει να μάθεις και να κάνεις και καμιά δοκιμή.(εφόσον δεν ξέρεις.) Kεντρικό stund θα σου χρειαστεί μάλλον . Αυτά όσον αφορά τα λάστιχα. Για τα υπόλοιπα τα παιδιά...... ΚΑλό ταξίδι ,αν έχεις χρόνο και λεφτά αξίζει να ξεκινήσεις. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες