mr.marino 56 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2008 Σίγουρα καποιοι θαχετε σκυλια στην γειτονια σας που κατουρανε τα γυαλισμενα σας ζαντολαστιχα για να μαρκαρουν την περιοχη τους. Καποιοι γειτονες ισως εχουν ενα γλθκο κανισακι που ομως κατουραει την γυαλισμενη ζαντα της μηχανης σας με το νεο ελαστικο η ακομα και την κουκουλα εαν βαλετε για προστασια. αυτο συμβαινει σε εμενα και κατανταει αηδια καθε φορα που παω στην δουλεια να βγαζω την κουκουλα με φρεσκα κατουρα. τοχω πει και στον γειτονα να το εκπαιδευσει το ρημαδι και να μην το αφηνει αμολατο. σκεφτηκα την φόλα αλλα δεν φταιει το ζωντανο...ο ιδιοκτητης φταιει. εντω μεταξυ οταν κατουραει ενα σκυλι για να μαρκαρει την περιοχη του...μετα εαν περασει αλλο κατουραει απο πανω για να τοωισει οτι ειναι δικη του περιοχη και παει λεγοντας. Ψαχνοντας βρηκα ενα σπρευ το οποιο υποσχεται οπου το ψεκασεις πως δεν ξαναπαταει ουτε γατα ουτε σκυλος! ΕΔΩ Τιποτα αλλες ιδεες?? Πντωε η bmw εβγαλε ενα συστημα που θα παιρναει λιγο ρευμα στην ζαντα και μολις το σκυλι κατουραει μεσω των ουρων θα περναει λιγο ρευμα ισα ισα να τιναξει τον κοπρο....και δεν θα το ξανακανει ΕΔΩ 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
honda55551 442 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2008 Βαρβαρο μου ακούγεται................ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Athan 287 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2008 αφήστε τα τα καημένα να κατουράνε και να χέζουν όπου θέλουν.... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2008 Δεν μπορεις δυστυχως να τα βαλεις με τα κοπριτακια.... Κριμα ειναι! Για τα ζωα ομως που βγαζουν το σκυλο βολτα και αφηνουν να κατουραει τα λαστιχα/κουκουλα/μηχανη θελουν τρελο χεσιμο! Παντως, εγω ειδα λακαμα να κατουραει μηχανη, την ελουσε ολοκληρη και........ απλα εμεινα με το στομα ορθανοιχτο για τη βλακεια που υπαρχει! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ChrisMelas0 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2008 XAXAXAXAXAAAααα!!!! Άκου λέει ρεύμα!!!!! Πλάκα είναι έτσι ????? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkalas 76 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2008 Σε καταλαβαινω τι περνας.Εγω ομως αν επιανα ανθρωπο να ριχνει φολα θα του ειχα δωσει να την φαει και δωρο τριμενο γιαλι για το στομαχι του.Σιγα τη μοστρα που θα μου χαλασει αμα μου κατουρησει τη ζαντα.Στα παπαρια μου. 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
furious99 249 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2008 Αν παρκάρεις στην ίδια θέση κάθε μέρα, η λύση είναι σκόνη θειάφι μια γραμμή γύρω από τη μηχανή. Το έχω δει να το κάνουν εδώ σε μικρά παρτέρια και δέντρα που βρίσκονται στο πεζοδρόμιο τα οποία ήταν τίγκα στο σκ.... γιατί οι γύφτοι που τα έχουν δεν τα μαζεύουν. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
man 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2008 April Foolery το λεει και ο τιτλος... Σιγα μην εβγαζε τετοιο συστημα ο Βαυαρος, που για να βρεις ενα αδεσποτο σκυλι στα μερη τους, πρεπει να ανιχνευσεις ολη την Κολωνια. Btw, αυτο με τα κατουρα και την ηλεκτροπληξια ειναι μυθος ο οποιος καταριφθηκε περσι απο τους MythBusters.. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
markodimitris 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2008 (τροποποιήθηκε) Ok, ας πούμε οτί το αποθητικό είναι αποδεκτο και χρήσιμο (έχω το ίδιο πρόβλημα αλλά με γατί που κοιμάται στη σέλα) Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 19 , 2008 από τον markodimitris Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2008 Πιπερι , κανει δουλεια Αλλα θα πρεπει να ριχνεις π.χ μια δυο φορες την εβδομαδα , μου το 'χε πει σαν λυση ο πατερας ενος φιλου που μου ανεβαιναν γατες στη σελα , γενικα το πιπερι τα απωθει ολα τα 4ποδα αλλα και 2ποδα οταν ερχεται σε σε επαφη με τη μυτη... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlueZip 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2008 Ok, ας πούμε οτί το αποθητικό είναι αποδεκτο και χρήσιμο (έχω το ίδιο πρόβλημα αλλά με γατί που κοιμάται στη σέλα) Γατί που κοιμάται στη σέλα και σου αφήνει πατημασιές και τρίχες!!! Άσε το ίδιο πρόβλημα και εγώ...Το απωθητικό το δοκίμασε κανείς; Κάνει δουλειά; Σίγουρα δεν είναι δηλητηριώδες ε; Να το διώξω θέλω ...μην το ξεκάνω κιόλας το ζωντανό!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2008 Γατί που κοιμάται στη σέλα και σου αφήνει πατημασιές και τρίχες!!! Άσε το ίδιο πρόβλημα και εγώ...Το απωθητικό το δοκίμασε κανείς; Κάνει δουλειά; Σίγουρα δεν είναι δηλητηριώδες ε; Να το διώξω θέλω ...μην το ξεκάνω κιόλας το ζωντανό!! Πιπερι λεμε...! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Remali tis Fokionos Negri 306 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2008 (τροποποιήθηκε) Είμαι στην υπηρεσία στο ναυτικό και έχω φτάσει στη σκοπιά με τη μηχανή (χυμείο, ναι). Εκεί βλέπω φιλαράκι έτοιμο για αποχώρηση με αμάξι (χυμείο είπαμε, ντάξει) και διάφορα σκυλιά γύρω γύρω. Ένα είχε απίστευτα χαζή φάτσα. Πλησιάζει ατάραχο ενώ είμαι ήδη πάνω στη μηχανή. Μυρίζει. Ξαναμυρίζει. Γυρνάει και κατουράει το λάστιχο. Φεύγει ατάραχο. :o :angry: :angry: Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 19 , 2008 από τον Remali tis Fokionos Negri Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
janabetis 764 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2008 Πντωε η bmw εβγαλε ενα συστημα που θα παιρναει λιγο ρευμα στην ζαντα και μολις το σκυλι κατουραει μεσω των ουρων θα περναει λιγο ρευμα ισα ισα να τιναξει τον κοπρο....και δεν θα το ξανακανει ΕΔΩ Και εμένα μου κάνει λίγο βάρβαρο.. επειδή δεν μπορούμε να ελέγξουμε τα αδέσποτα.. ή επειδή οι ιδιοκτήτες τα βολτάρουν και τα αφήνουν να κατουράνε όπου θέλουν.. πρέπει να τα βασανίσουμε; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SnodeGR 29 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2008 Φανταστείτε λοιπόν ένα σύστημα κατά το οποίο, μόλις το ζώο κατουρήσει λίγο την ζάντα, θα περνάει το ρεύμα και θα χτυπάει το πουλί του ιδιοκτήτη.. :D :D Βέβαια με τα αδέσποτα θα υπάρξει bug στο πρόγραμμα αλλά χαλάλι.. :P 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
janabetis 764 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2008 θα περνάει το ρεύμα και θα χτυπάει το πουλί του ιδιοκτήτη.. B) Απλά με έστειλες!!!!!!! ΕΤΣΙ ΝΑΙ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlueZip 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2008 Εεεε ναι όχι και ρεύμα είπαμε...Παρα είναι βάρβαρο... Ας δοκιμάσουμε το πιπέρι ή το απωθητικό και ας ελπίσουμε ότι θα κάνουν δουλειά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mr.marino 56 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2008 (τροποποιήθηκε) Σε καταλαβαινω τι περνας.Εγω ομως αν επιανα ανθρωπο να ριχνει φολα θα του ειχα δωσει να την φαει και δωρο τριμενο γιαλι για το στομαχι του.Σιγα τη μοστρα που θα μου χαλασει αμα μου κατουρησει τη ζαντα.Στα παπαρια μου. ειπαμε...οχι και ετσι.παρανοησες....μετα το φολα δεν ειδες την προταση που ακολουθει.... παντως θα αγορασω το απωθητικο αλλα πρωτα θα παιξω με πιπερι....απλα πρεπει να ριχνεις συχνα πιπερι....ενω το aerosol μενει. θα δειξει...και το θειαφι καλη λυση φαινετε.... παντως το απωθητικο διωχνει οντως τα ζωα....δεν ειναι μονο για ζαντα...οπου ψεκασεις σκυλος και γατα δεν παταει...και αποτι διαβασα σε ξενο φορουμ κανει δουλεια. επισης καποιος φιλος ειπε...καλυτερα κατουρημενη ζαντα παρα ενα φολιασμενο σκυλι....οκ...σιγουρα δεν λεω να σκωτωσεις το σκυλι...ειπαμε....οχι ετσι,ο ιδιοκτητης φταιει που το αμολαει οπου ναναι. Αλλα σκεψου πως εαν εισαι ψειρας και χαραμιζεις χρονο στο μοτορι η το αμαξακι σου να σκασει το σκυλι και να στο κανει τσιτα κατουρο....εσυ που δεν ασχολεισαι δεν σε νοιαζει...για ρωτα και εμενα. Αγορασα κουκουλα .... και καθε πρωι που παω να την μαζεψω ειναι κατουρημενη...σταζουν τα κατουρα μπρος πισω και στα πλαγια. σηκωνομαι 10 λεπτα νωριτερα για να σκουπισω την κουκουλα για να την πιασω μετα.Τι στο καλο....τοσο πολυ γουσταρει το Ρ6 Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 19 , 2008 από τον mr.marino Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimitrishndsm 596 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2008 Εγώ βρήκα την υγεία μου! Χλωρίνη στην περιοχή γύρω από το λάστιχο! όχι στη ζάντα και στο λάστιχο! Έχω βάλει σε ένα βαποριζατερ και ψεκάζω περιστασιακά γύρω γύρω! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lakis92 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2008 Εμένα μου αρέσουν οι πατημασιές στη σέλα μου..Έχει πλάκα να ανεβαίνει η γάτα μου και να ξαπλάρει να λιάζεται στο μηχανάκι.. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkalas 76 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2008 Ρε παιδια πιστευω οτι αν πιασεις τον σκυλο και του μιλησεις ευγενικα αυτος θα καταλαβει :D 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2008 αυτα τα απωθητικα σπρευ, τα εχω δοκιμασει και γω (οχι στην μηχανη, αλλα στον κηπο) και λειτουργουν, παντως, χωρις να επηρρεαζουν ουτε το γρασιδι!.. :_thumbsup: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
averel 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2008 Κάτι έχεις κάνει εσύ στα σκυλάκια και σε εκδικούνται "δια του ουρικού οξέως" :D :D :D :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Road Runner 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2008 Άκου φίλε, επειδή έχω 15 γάτες και 2 Ροτβάιλερ μπορώ να σου υπογράψω υπεύθυνη δήλωση πως το σπρέι του telemarκeting όπως και όλα τα σπρέι της αγοράς, ΔΕΝ λειτουργούν. Δηλαδή τσάμπα λεφτά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ATHA 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2008 (τροποποιήθηκε) To ίδιο πρόβλημα είχα και εγώ κάθε φορά που έβαζα κουκούλα στο αυτοκίνητο. Το αξιοπερίεργο είναι οτι πέρα απο τα κάτουρα μια φορά βρήκα κόπρανα και μάλιστα οχι κάτω αλλά ψηλά στο ύψος της πόρτας, λές και κάποιος τα είχε πετάξει ακριβώς εκεί και μην μου πείτε οτι το κανε ο σκύλος. Την παλιά μου μηχανή τώρα την έδενα σε μια κολώνα της δεή με αλυσίδα. Κάθε τόσο λοιπόν πέρναγε ένα γλυκύτατο σκύλάκι και το ακολουθούσε ενας τύπος μη χαρακτηρίσω. Το αξιολάτρευτο μικρό σκυλάκι έκανε κάτουρα και κόπρανα πάνω στην βάση της κολώνας, και πάνω στην αλυσίδα μου. Μάλιστα μια φορά το έκανε μπροστά μου ήρθε ξαφνικά να κατουρήσει και το ζώον ο ιδιοκτήτης τίποτα. Τώρα τον πλακώνεις ή δεν τον πλακώνεις τον γύφτο και αν εξαιρέσουμε την αλυσίδα πεζοδρόμιο είναι που περνάει ο κόσμος και δίπλα μαγαζί. έλεος τελοπάντων σε αυτόν τον τόπο. Αλλα ξέρετε τι θέλει ; Nα τον πάρακολουθήσεις και να του γεμίσεις κόπρανα το δικό του το αμάξι και την είσοδο του σπιτιού του να δουμε του αρέσει; Στο εξωτερικό υπάρχουν πρόστιμα τα οποία είναι και τσουχτερά όλα είναι καθαρά και φυσικά δεν υπάρχουν αδέσποτα. Ας πάνε το ζωντανό τους στο χώμα να κάνει την ανάγκη του και μετά να μαζεύουν τα κόπρανα σε σακούλα. Σε πόλη ζούμε. Τα ίδια τα ζώα όταν τα κάνουν ανοίγουν λάκο και τα σκεπάζουν. Απο κεί να καταλάβουμε. Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 22 , 2008 από τον ATHA Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες