Jump to content
ValeRR

καλα παιδια οι μπατσοι

Recommended Posts

με σταματησαν χτες επειδη κυνιγουσαν κατι μηχανοβιους λεει..

μετα λεει οτι με επιασε το radar να τρεχω με 282χλμ και να κανο αυτοσχεδιες κοντρες!(ουτε χαρτακι απο radar ειχε)

(επεισης απο 282 οταν μπικε μπροστα μου προλαβα και κοκαλοσα ..ZTOUV..! )

PS:πανω απο 120χλμ δεν πηγα !

αποτελεσμα 900ευρω / διπλωμα 2 μηνες / αδεια κυκλοφοριας-πινακιδες 1 μηνα !

ΤΙ ΚΑΝΩ?

ΟΛΑ FAKE!

παω να σκασω...δεν μπορω να δουλεψω χωρις διπλωμα ...και το κυριοτερο στη προκιμενη φαση δεν εκανα τιποτα :S

Τροποποιήθηκε από τον ValeRR

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

:shock: ....δηλαδη πηγαινες με εως 120 και σου ειπαν οτι πηγαινες με 280!!!!!!...160 χιλιομετρα παρέκκλιση!!!!!!

να τρελαθουμε δηλαδη!!!!!....ειναι δυνατον να επικρατει τοσο αναρχία απο πλευρα των άρχων???

τι να πω ρε φιλε ?...ειστε ηρωες!!! :pray:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μπορείς να κανεις ενσταση...

Γραφεις μια ωραια επιστολή γιατί η ένσταση γίνεται γραπτώς πας στο αστυνομικό τμήμα που σου έριξε την κλήση και την καταθέτεις.Ο διοικητής συνήθως δεν είναι κάφρος σαν την μπατσαρία που κυκλοφορεί στο δρόμο.Πριν καταθέσεις την επιστολή για την ένσταση να τον βρεις και να του μιλήσεις.Αλλά δεν θέλει τσαμπουκάδες και μαγκιές.Αλλιώς δεν συννενοήσαι

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γραφεις μια ωραια επιστολή γιατί η ένσταση γίνεται γραπτώς πας στο αστυνομικό τμήμα που σου έριξε την κλήση και την καταθέτεις.Ο διοικητής συνήθως δεν είναι κάφρος σαν την μπατσαρία που κυκλοφορεί στο δρόμο.Πριν καταθέσεις την επιστολή για την ένσταση να τον βρεις και να του μιλήσεις.Αλλά δεν θέλει τσαμπουκάδες και μαγκιές.Αλλιώς δεν συννενοήσαι

πηγα ρε φιλε!

ηταν τοσο καλος που καταντισε σπαστικος , του ελεγα το πονο μου και μ ελεγε σε παρακαλω να προσεχεις μην τρεχεις κτλ(αλλα λογια να αγαπιομαστε)!

ρε μαγκες οσο ημουν στο μπλοκο περναγαν μηχανεσ και τουσ εβριζαν ... τι πληρωσε ο μλκας (ναι εγω)!

μια κλαιω απο νευρα και καπακια γελαω! ειναι κοροιδια!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ακριβως αυτο πρεπει να κανεις......

ρε μπαγασα μπας και το ανοιξες το εργαλειο πιο πριν???

αλλα σε πιστευω γιατι οι τυποι ειναι καφροι....οπως και ναχει αρκετοι μπορει να ειναι καλοι αλλα με χαλαει το υφακι και η αδικια.

φιλη στον αγιο στεφανο την σταματησανε ενω πηγαινε με 50 και τις ειπανε οτι πηγαινε με 126!!!! Τα 6 που τα βρηκε το άτιμο παιδι?

Ε ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ..... ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ειναι τα παλικαρια! τις πηρανε διπλωμα και πινακιδες.

Υ.Γ. Πριν που γυρνα απο Μοτοδυναμικη σε ενα φαναρι ειχα εναν με Audi S3 διπλα μου φοραγε και το μπλουζακι ειδικαι δυναμεις αστυνομιας....και μολις αναψε πρασινο εφυγε με μπαντιλικια προσπερνωντας με σφηνα εναν τυπακο που πηγαινε κυριλε.

:kaaaala::kaaaala: και με τα δυο.....

Τροποποιήθηκε από τον mr.marino

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Νομίζω ότι χωρίς φωτό από μπορείς να το προσβάλλεις αλλά μάλλον θα χρειαστεί δικηγόρος.

Εγώ την έφαγα και κράτησα ενθύμιο την φωτογραφία του ραντάρ στα 185 ...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Νομίζω ότι χωρίς φωτό από μπορείς να το προσβάλλεις αλλά μάλλον θα χρειαστεί δικηγόρος.

Εγώ την έφαγα και κράτησα ενθύμιο την φωτογραφία του ραντάρ στα 185 ...

περιμενω τη δευτερα να τα πω με τη δικιγορο μου!

+ τησ αλλης με εσπρωχνε ο τσογλανος λες και ημουν κανα σκουπιδι!

δεν περιμενα ποτε να μου κανουν τετοια πουστια!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μου φαινεται ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ η διαφορά ταχυτητας(πραγματικης και υποθετικης).... :huh:

...χωρίς φωτό από μπορείς να το προσβάλλεις αλλά μάλλον θα χρειαστεί δικηγόρος.

Αυτο το ακουσες...ΚΑΝΤΟ! B)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Απ'οτι καταλαβαινω απο τα τελευταια σκηνικα οι αχρηστοι φιλοι μας εχουν βαλθει να δικαιολογησουν τον μισθο τους κοβοντας κλησεις ακομα και ψευτικες.Το μονο που μπορουμε να κανουμε ειναι να τους τραβαμε δικαστικως τους ιδιους τους μπατσους.Αν εχει στο αρχειο του ο καθε μπατσος 3-4 μηνυσεις θα σου πω μετα αν θα τον ξεσκιζουν οι δικαστες.Το εγκλημα μας ειναι οτι κανουν οτι θελουν και μενουν ατιμωρητοι διοτι εμεις λεμε "δεν βαριεσαι".

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
κλησεις ακομα και ψευτικες.Το μονο που μπορουμε να κανουμε ειναι να τους τραβαμε δικαστικως τους ιδιους τους μπατσους.

Λαθος...Μεγαλυτερη δυναμη και απηχηση εχει η δημοσιοτητα...Για κανε ενα τηλεφωνο σε ενα καναλι να δημοσιοποιησει το "θεμα" γενικοτερα και θα δεις πολυ περισσοτερη "ευθιξια" σε σχεση με δικηγορικες διαμαχες,οπου και δεν μπορεις να αποδειξεις και πολλα οταν δεν εχεις αποδειξεις...λεω εγω τωρα...μια γνωμη B)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Λαθος...Μεγαλυτερη δυναμη και απηχηση εχει η δημοσιοτητα...Για κανε ενα τηλεφωνο σε ενα καναλι να δημοσιοποιησει το "θεμα" γενικοτερα και θα δεις πολυ περισσοτερη "ευθιξια" σε σχεση με δικηγορικες διαμαχες,οπου και δεν μπορεις να αποδειξεις και πολλα οταν δεν εχεις αποδειξεις...λεω εγω τωρα...μια γνωμη B)

πολυ θα το ηθελα το καναλι αλλα ντρεπομε :S

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
με σταματησαν χτες επειδη κυνιγουσαν κατι μηχανοβιους λεει..

μετα λεει οτι με επιασε το radar να τρεχω με 282χλμ και να κανο αυτοσχεδιες κοντρες!(ουτε χαρτακι απο radar ειχε)

(επεισης απο 282 οταν μπικε μπροστα μου προλαβα και κοκαλοσα ..ZTOUV..! )

PS:πανω απο 120χλμ δεν πηγα !

αποτελεσμα 900ευρω / διπλωμα 2 μηνες / αδεια κυκλοφοριας-πινακιδες 1 μηνα !

ΤΙ ΚΑΝΩ?

ΟΛΑ FAKE!

παω να σκασω...δεν μπορω να δουλεψω χωρις διπλωμα ...και το κυριοτερο στη προκιμενη φαση δεν εκανα τιποτα :S

Σιγά το πρόβλημα...Η δικαίωσή σου είναι σίγουρη...

Η κοινή λογική λέει ότι αποκλείεται το μηχανάκι να μετρήθηκε με χιλιόμετρα που δεν πιάνει... Οπότε στο δικαστήριο βάλε τον δικαστή πίσω και τελίκιασέ το... Μόλις εκείνος αντιληφθεί τι χρέπι είναι θα σε αθωώσει σίγουρα... :lol: :_zeppelin: :lol:

Χωρίς πλάκα τώρα...Δεν έχω ξανακούσει κάτι τόοοοσο τραβηγμένο...τόσο τραβηγμένο που δύσκολα γίνεται πιστευτό στα δικαστήρια...Οπότε κάνε ένσταση, πήγαινε σε τακτική δικάσιμο και πες την αλήθεια...Αν του δικαστή του έχει κάτσει η γυναίκα του το προηγούμενο βράδι και είσαι πειστικός έχεις πολλές πιθανότητες...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

δεν ξερω πραγματικα τι να κανω!

βασικο ερωτημα : το radar εχει 100% αποδειξεις οτι πηγενα με τοσα? ή απλα μετραει ο λογος του?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
δεν ξερω πραγματικα τι να κανω!

βασικο ερωτημα : το radar εχει 100% αποδειξεις οτι πηγενα με τοσα? ή απλα μετραει ο λογος του?

Eσυ πόσο πηγαινες την ωρα που σε σταματησαν;Πραγματικη ταχυτητα;

ΤΩρα αν πας δικαστικως μαλλον χαμενος θα βγεις...εκτος και βρεις καλο δικηγορο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ειλικρινα απορω πως δεν τους βαρεσες εκεινη τι στιγμη.Φουντωνω και μονο που το διαβαζω

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Ειλικρινα απορω πως δεν τους βαρεσες εκεινη τι στιγμη.Φουντωνω και μονο που το διαβαζω

μπικε αριστερη λοριδα να μου παρει τα κλειδια! εκει εγινε ο "τσαμπουκας"

μετα μου εσπρωνε τη μηχανη και ανεβηκαν οι τονοι τισ φωνης και μετα με γαμησε με το δικο του τροπο!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν ειχα 1000αρι ss δεν θα σταματουσα σε μπλοκο για κανενα λογο,απο τι στιγμη που οι μπατσοι εχουν γινει εφοριακοι ας κανουμε οτι μπορουμε για να αποφυγουμε αυτο τον εξτρα φορο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν ξερω πως δουλευει το ολο συστημα αλλα οπως τα εχω στο μυαλο μου θα εκανα τα εξης..

θα ζητουσα καποια γραπτη αναφορα η αποδειξη απο το radar που να λεει αυτο το εξωφρενικο νουμερο...Αν δεις οτι σουξου μουξου κ δεν υπαρχει μιλας αναλογα με δικηγορο κ τους ξεπατωνεις...Δεν ξερω αν υπαρχει τετοιο χαρτι ή αν απλα βλεπει ο τροχονομος εκεινη την ενδειξη στιγμιαια..αλλα κ ετσι να ειναι παλι ειναι κατακριταιο...

Αν υπαρχει τετοιο χαρτι θα ζητουσα εξεταση απο εμπειρογνωμονα...να διαπιστωσει αν δουλευει αυτη η τσουτσου που λεγεται radar...

Καπως ετσι μου φαινεται λογικο ...αλλα το λογικο εχει καταντησει πολυτελεια σε αυτο το ξερο κομματι γης....

Τροποποιήθηκε από τον kleftokotas666

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Αν ειχα 1000αρι ss δεν θα σταματουσα σε μπλοκο για κανενα λογο,απο τι στιγμη που οι μπατσοι εχουν γινει εφοριακοι ας κανουμε οτι μπορουμε για να αποφυγουμε αυτο τον εξτρα φορο.

δεν ειναι ετσι ρε φιλε!

τι ειμαστε με τα παπακια πιτσιρικαδες που παιζαμε κυνιγιτο για πλακα?

απο τι στιγμη που ειμαι νομιμος γιατι να ρισκαρο το οτιδιποτε?

για 1 τυπικο ελενγχο σταματησα που να ηξερα ....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα