stantonop 3.474 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2008 (τροποποιήθηκε) Καθημερινά βρίσκομαι επάνω στο μηχανάκι μου περισσότερο απο 4 ώρες, αντιμετωπίζω καθ' όλη τη διάρκεια της 'μέρας κινδύνους, μου παραβιάζουν την προτεραιότητα (και με βρίζουν!), με κολλάνε απο πίσω σε οδούς μεγάλης ταχύτητας και άλλα πολλά που εσείς τα γνωρίζετε ως μηχανόβιοι. Πλέον ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΑ με την όλη κατάσταση και σκέφτομαι να τα παρατήσω και να πουλήσω τα μηχανάκια μου πριν είναι αργά. Πρίν 5 χρόνια περίπου είχα και ένα πολύ σοβαρό τροχαίο (παραβίασε ο "έξυπνος" το stop) με αποτέλεσμα να κάνω 3 πλαστικές στο χέρι και νομίζω ότι παίζει κι' αυτό ρόλο στην απόφαση μου. Πάνε περίπου 3 ίσως και 4 μήνες που κάθε βράδυ σκέφτομαι να πάρω αυτή την απόφαση και μου είναι πολύ δύσκολο. Τί να κάνω; Βοηθήστε μου, θα ήθελα να μου γράψετε τις απόψεις σας. Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 7 , 2008 από τον stantonop Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
andrewts 29 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2008 Καταλαβαινω το προβληματισμο σου, εχει παιξει μεγαλο ρολο και το ατυχημα που ειχες.Το γεγονος οτι το σκεφτεσαι 3-4 μηνες και δεν το εχεις πραγματοποιησει ακομα δειχνει οτι δεν ειναι ευκολη η αποφαση αυτη. Αν ημουν στη θεση σου θα επελεγα να μεινω προσωρινα χωρις μοτοσυκλετα για καποιο χρονικο διαστημα και μετα θα επαιρνα οριστικη αποφαση. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kleftokotas666 21 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2008 Δυσκολη αποφαση φιλε μου....Σε καταλαβαινω σχετικα γιατι κ εμενα τον περασμενο χρονο με πηρε σβαρνα ενα αμαξι αφου ο οδηγος που ειχε πιει παραβιασε στοπ αλλα ευτυχως την γλυτωσα με κατι μελανιες μονο....(εξ ου και σχετικα σε καταλαβαινω)...Εγω προσωπικα δεν σκεφτηκα ουτε μια στιγμη να σταματησω να καβαλαω γιατι το γουσταρω τρελα...Η αποψη μου ειναι οτι υπαρχουν πολλοι κινδυνοι γυρω μας ορατοι και αορατοι...Στην μηχανη κανεις οτι καλυτερο μπορεις κ πρεπει να προσεχεις και 10 φορες παραπανω απο οτι με το αμαξι και αυτο ισως ειναι ψυχοφθορο για σενα ειδικα με οσα περασες...Αλλα αν τα βαλεις κατω κ σκεφτεις οσο πιο ψυχραιμα μπορεις θα την βρεις την ακρη γιατι ολα μεσα σου ειναι...Εδω οτι και να ακουσεις αν δεν ειναι αυτο που εχεις κατα βαθος στο νου σου εσυ δεν θα κανεις ειρηνη με τις σκεψεις σου..Αν το να καβαλας σε αγχωνει κ σε στενοχωρει ειναι κριμα να υποβαλεσαι σε αυτο...Η μηχανη ειναι χαρα...Η καλυτερη λυση ειναι να κανεις ενα διαλειμα για λιγο καιρο και να δεις πως θα παει...Και αργοτερα αποφασιζεις οριστικα... Αυτα και να εισαι παντα καλα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stoui 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2008 (τροποποιήθηκε) Ψυχολογικό είναι το θέμα σου φίλε. Όλοι τους ίδιους κινδύνους αντιμετωπίζουμε αλλά εσύ μάλλον άρχισες να αγανακτάς! Το χειρότερο είναι να οδηγείς με χάλια ψυχολογία. Αν δεν μπορείς να το ξεπεράσεις, κάνε ενα διάλειμμα και βλέπεις πως πάει το πράγμα, αν δηλαδή μπορείς να ζήσεις χωρίς την μηχανή ή όχι! Πάντως μην ρισκάρεις να οδηγείς αγχωμένος επειδή έτσι είσαι πολύ επηρρεπής σε λάθη και απροσεξίες. [edit] με πρόλαβε ο κλεφτόκοτας ;) Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 7 , 2008 από τον stoui Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kostas_1100gs 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2008 Όπως νιώσεις φίλε... Μην ρωτάς κανέναν... Αν σε φοβίζει κάτι.. και σου λέει.. παράτατο άκουσε το.. Αν πάλι σ αρέσει το σπορ.. κράτησε κάτι.. (που να μην είναι πολυέξοδο) να το καβαλάς λίγο να ξεφεύγεις.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
honda55551 442 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2008 Πριν 8 χρόνια,έτσι ακριβώς όπως εσύ,κάποιος παραβίασε το στοπ και βρέθηκα με σπασμένα πόδια,σπασμένα χέρια και εξαρθρώσεις δαχτύλων,αλλά το χειρότερο απο όλα με σπασμένη λεκάνη που με κράτησε 3 μήνες ακίνητο και κανα χρόνο να περπατήσω σωστά.Το μικρόβιο όμως δεν μου έφυγε και απο τότε αγαπώ όσο τίποτε άλλο την μοτοσυκλέτα,έγινε η ζωή μου και το τονίζω αυτό.Γνώμη μου,αν το νιώθεις μην το παρατάς.Είχα φτάσει σε σημείο (λόγω πιθανής παραλυσίας του αριστερού μου ποδιού) να ψάχνω πατέντες για να βάζω ταχύτητες με το χέρι,.....και θα το έκανα αν ήταν αναγκαίο.Σίγουρα αυτό το ατύχημα με έκανε πιο σκεπτόμενο οδηγό αλλά το παν είναι να μην το φοβάσαι τόσο που να είναι επικύνδυνο για εσένα.Πολλές φορές και εμένα περνάνε αστραπιαίες σκέψεις φόβου απο το μυαλό μου (πιθανότητα νέου ατυχήματος) αλλά είμαι άρρωστος μάλον. Σκέψου πως είσαι εσύ,όχι την ηλιθιοτητα που μπορεί να αντιμετωπίσεις καθημερινά.Αν το εγκαταλείψεις....ίσως έχεις εγκαταλείψει τον εαυτό σου στην τελική Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
αρης_τζ 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2008 Συμφωνώ..Για μερικούς η μηχανή είναι αρρώστεια αν και έχουν υποστεί σοβαρούς τραυματισμούς, ξανασηκώνονται και πάλι καβάλα..(σσ. μέλος tolistaros) Πιστεύω ότι καλή λύση είναι προσωρινά να χρησιμοποιείς τη μοτό σε δρόμους χωρίς κίνηση, ίσως στα βουνά...για την πόλη, καλύτερα με μετρό ή λεωφορείο. ακόμα και το ποδήλατο είναι επικίνδυνο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
THEOD 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2008 Καθημερινά βρίσκομαι επάνω στο μηχανάκι μου περισσότερο απο 4 ώρες, αντιμετωπίζω καθ' όλη τη διάρκεια της 'μέρας κινδύνους, μου παραβιάζουν την προτεραιότητα (και με βρίζουν!), με κολλάνε απο πίσω σε οδούς μεγάλης ταχύτητας και άλλα πολλά που εσείς τα γνωρίζετε ως μηχανόβιοι. Πλέον ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΑ με την όλη κατάσταση και σκέφτομαι να τα παρατήσω και να πουλήσω τα μηχανάκια μου πριν είναι αργά. Πρίν 5 χρόνια περίπου είχα και ένα πολύ σοβαρό τροχαίο (παραβίασε ο "έξυπνος" το stop) με αποτέλεσμα να κάνω 3 πλαστικές στο χέρι και νομίζω ότι παίζει κι' αυτό ρόλο στην απόφαση μου. Πάνε περίπου 3 ίσως και 4 μήνες που κάθε βράδυ σκέφτομαι να πάρω αυτή την απόφαση και μου είναι πολύ δύσκολο. Τί να κάνω; Βοηθήστε μου, θα ήθελα να μου γράψετε τις απόψεις σας. Φίλε μου το θέμα είναι δικό σου. Έχει να κάνει με την ζωή σου, την ιδοσυγκρασία σου, τα θέλω και την ψυχολογία σου. ΚΑΝΕΝΑΣ δεν μπορεί να σε συμβουλέψει πάνω σε αυτά. Κάνε ότι σου λέει το ένστικτό σου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
^tasoulis^ 152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2008 Δυσκολη αποφαση οντως αλλα αν ειναι να μην την παλευεις και να χασεις και τον υπνο σου Κανε ενα διαλειμα που λεμε να δεις πως θα εισαι χωρις οπως ειπαν και τα παιδια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2008 Φιλε.. Αν αισθανεσαι ασχημα πανω στις δυο ροδες, παρατα το.. Αν απλα φοβασαι την "αδυναμια" που σου "εμπνεουν" οι τετρατροχοι (σε σχεση με τους διτροχους) δοκιμασε μια νταλικα, και θα χαλαρωσεις!! :lol: Χωρις πλακα τωρα.. Η "λογικη" του "ισχυροτερου" μεσω του μεταφερομενου ογκου, ειναι οτι χειροτερο.. (Και τα.. "Αμερικανακια" θελουν HUMMER, ΟΧΙ! γιατι τους χρειαζεται, αλλα για να αισθανονται πιο ασφαλεις σε σχεση με τους αλλους..Κανεις τους ομως δεν σκεφτεται οτι ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ! σκεφτονται ετσι!! Αρα, HUMMER vs HUMMER!! Kαι "γ@μω" τις "λογικες", δε λεω!!.. ) Παρε αυτοκινητο, αν θες, αλλα μην ξεχνας οτι ο ΣΕΒΑΣΜΟΣ! στον πιο "αδυναμο" ειναι θεμα κουλτουρας, και οχι οχηματος! (Και ΕΚΕΙ! ειναι το προβλημα!) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
filippos1976 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2008 κανε ακριβος οπως αισθανεσε μιας και εγω εχω μπει στο ιδιο τρυπακι με εσενα εδω και κατι μηνες και ακομα προσπαθω να δω τι στον κορακα θα κανω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
niksav 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2008 και μενα μου περναει απο το μυαλο να τη παρατησω αλλα μεχρι αυτη στη στιγμη αντιστεκομαι. πιστευω πως αυτο που βασικα φταιει ειναι οτι ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΜΕ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DeadRider 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2008 Δεν μπορώ να σε βοηθήσω φίλε... Πιστευω οτι ειναι καθαρά προσωπικό θέμα..και δεν θέλω να σε συμβουλέψω για το τι θα κάνεις. Το σίγουρο ειναι οτι πολλοί απο μας εχουν γίνει κομμάτια οπως αναφέρει ο honda55551 και παρ'ολα αυτά καβαλάμε ακόμα.. Αλλος πέφτει μια φορά και τα παρατάει.. οπότε...ειναι καθαρά δικό σου θέμα και του χαρακτήρα σου.. Ειναι ΖΟΥΓΚΛΑ εκει εξω, αυτή ειναι η αλήθεια. Και ο κίνδυνος καραδοκεί. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KARAFLODAIMON 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2008 Ότι και να κάνεις φρόντισε να είσαι προσεκτικός και να φροντίζεις την υγεία και την ασφάλειά σου! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Pitbull 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2008 Η απόφαση θα πρέπει να είναι καθαρά δική επιλογή....... Άποψη μου όμως είναι δοκίμασε να κλειδώσεις το/α δίκυκλο/α σου στην αποθήκη (ούτε στα κλεφτά να το/α βλέπεις) και ξεκίνα να κινήσε μόνο με κουτί........ κάν' το για πολύ καιρό. Μην το πουλήσεις (αν γουστάρεις το συγκεκριμένο) αλλιώς δώστο και όταν ξανανιώσεις την ανάγκη αγόρασε κάτι άλλο Αυτά από μένα!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2008 Εγω λεω ν'ανοιξεις το κεφαλι σου και να βαλεις μεσα πολυ πολυ πολυ δοση καθαρης τρελας. ετσι: α)Δεν θα σκεφτεσαι τι αποφαση θα παρεις το βραδυ β)Δεν θα πουλησεις το μηχανακι σου γ)Θα επιβιωσεις στο ελληνικο μπουρ..λο Αυτα απο εμενα. Κατα τ'αλλα και η λυση του pitbul ειναι πολυ καλη... Σκεψου και πραξε αναλογως ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
drapetis 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2008 Στα 40 μου είχα και γω τον ίδιο προβληματισμό και έτσι μετα απο πολλά χρόνια αποφάσισα να πουλήσω τη μηχανή μου και να κυκλοφορώ πια μόνο μόνο με το κουτί μου.Τώρα στα 50 μου επανήλθα δριμύτερος έχω μια μεγάλη και ένα παπί και κυκλοφορώ πολύ περισσότερο από παλιά πολύ προσεκτικότερος και έμπειρος όμως φορώντας πάντα κράνος και οδηγώντας αμυντικά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimitrishndsm 596 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2008 Κάνε την τυπέρβαση και πάρε ένα ss μόνο για την πάρτυ σου! Καλή σκέψη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ellessar_GR 360 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2008 νομίζω πήρες μερικές γνώμες, εγώ θα συμφωνήσω στο να κάνεις ένα διάλειμα. Προφανώς και γω το έχω σκφτεί, πολλές φορές μάλιστα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2008 Για να ξεπερασουμε τους φοβους μας δεν τους αποφευγουμε...τους πολεμάμε!:) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2008 Απ όλα τα παραπάνω αυτό που φαίνεται είναι πως έχεις 3 (;) επιλογές. 1ον Το ξεχνάς (και το κουκουλώνεις ή το πουλάς) μέχρι να σου ξανάρθει (αν) 2ον Το ξεχνάς εντελώς 3ον Αν δε σε συμφέρει (οικονομικά) να το πουλήσεις (κλπ) το περιορίζεις στο εντελώς αναγκαίο. Συμφωνώ με τον Black Hawk ότι «ΣΕΒΑΣΜΟΣ! στον πιο "αδυναμο" ειναι θεμα κουλτουρας, και οχι οχηματος!» Και συμφωνώ απόλυτα με τον kleftokotas666 πως ’ «αν τα βαλεις κατω κ σκεφτεις οσο πιο ψυχραιμα μπορεις θα την βρεις την ακρη γιατι ολα μεσα σου ειναι...Εδω οτι και να ακουσεις αν δεν ειναι αυτο που εχεις κατα βαθος στο νου σου εσυ δεν θα κανεις ειρηνη με τις σκεψεις σου…» Πριν 2 χρόνια είχα κι εγώ ατύχημα. Έχασα κάποια κομμάτια απ τον αγκώνα μου στην άσφαλτο και δεν τα ξαναβρήκα. Έκανα 2 χειρουργεία. Έπρεπε να οδηγήσω μετά από 4 μήνες. Οδήγησα (scouter) στους 2 μήνες γιατι στην Αθήνα χωρίς μοτόρι είναι αδύνατον να κυκλοφορήσεις. Το 2κυκλο είναι πρακτικό, ευχάριστο, ανέμελο, έχει δόση τρέλας. Σου δίνει μια ψευδαίσθηση ελευθερίας αλλά ο φόβος φυλάει τα έρμα. Ο ΦΟΒΟΣ είναι ένστικτο. Μήπως η ερώτησή σου να παραιτηθείς δεν είναι το πραγματικό ερώτημα όσο κι αν μοιάζει τέτοιο? Μπερδεύτηκες? διάβασε τα λεγόμενα του kleftokotas666. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SADON!!! 44 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2008 σιγουρα το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να κατσεις να το σκεφτεις..... για να οδηγεις τοσα χρονια μηχανη σιγουρα δεν το εκανες απο αναγκη αλλα το αγαπας πραγματικα. αν το αφησεις ειναι σιγουρα οτι θα βλεπεις μηχανη στο δρομο και θα ζηλευεις..... γι'αυτο το καλυτερο που εχεις να κανεις εινα να το βαλεις στο γκαραζ για οσο χρειαστει και και οταν το χρειαστεις αυτο θα ειναι εκε και θα σε περιμενει οπως παντα.... ι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
javaneze 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2008 Αν δεν μενεις Αθηνα, παρε αυτοκινητο. Κι εγω ποτε θα φυγω απο την Αθηνα, να αγορασω το υβριδικακι μου περιμενω .... :/ Tωρα αν μενεις Αθηνα και περνας 4ωρα ημερησιως στην μηχανη, φοβαμαι οτι θα το μετανιωσεις οταν τα 4ωρα γινουν 5-6-7+αωρα αναλογα την μερα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
billzolo 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2008 Πούλησέ τα και πάρε ένα αυτοκίνητο.......Θα είναι σίγουρα ποιο ασφαλές....... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες