LEFT 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2008 Γειά σας παιδία θα ήθελα να μου πείτε την γνώμη σας για το Kymco Jetix 50 θετικά και αρνητικά και ότι αλλο θέλετε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lakis92 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2008 Και στα χαρτιά και από κοντά είναι πολύ καλό..Μόνο που γκάζια μην περιμένεις και πολλά.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
LEFT 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2008 (τροποποιήθηκε) Κανείς ή καποίος που το έχει. Αν μπορείτε βάλτε και καμία φότο Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 7 , 2008 από τον LEFT Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Stavrosqq 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 25 , 2008 Το χει ενα φιλαράκι.. Καλή φάση αλλά πάντα 50cc... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
teodor 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2009 Γειά σας παιδία θα ήθελα να μου πείτε την γνώμη σας για το Kymco Jetix 50 θετικά και αρνητικά και ότι αλλο θέλετε εχω το ιδιο μηχανακι και εχει προβλημα η εμπρος ζαντα ειναι στραβια απο το εργοστασιο με συνεπεια να στραβογυρναει και η δισκοπλακα μου εχουν αλαξει 1 ζαντα και 2 δισκοπλακες και παλι τα ιδια εχω εξηγησει στον τεχνικο διευθυντη της κυμκο το προβλημα [το εχει κανει και βολτα και προσπαθει να με βγαλει τρελο ] του εξηγησα οτι ειμαι μηχανικος αυτοκινητων αλλα περα βρεχει. τοπροβλημα ειναι στο καλουπι που βγαζει τις ζαντες απο το εργοστασιο που σημαινει οτι ολες η ζαντες στα συγκεκριμενα μηχανακια ειναι στραβιες οι μπροστινες επισης οπιος εχει αγορασει το ιδιο μηχανακι ας μας πει την γνωμη του και αν νομιζουν οτι με αυτα που λεω τους προσβαλω τους παρακαλω να μου κανουν μυνηση και να μην κανουν τον [κινεζο] ξερουν πιος ειμαι . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
valas-GSX-R 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2009 Αλλαγή ζαντών :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nexxon 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2009 (τροποποιήθηκε) Από οικονομικής άποψης θα σου πρότεινα να παίξεις σε nexxon ή activ. Θα είσαι πάλι σε Kymco και με λίγο παζάρι μπορείς να βρεθείς μέχρι και 2 κατοστάρικα κάτω από το JETIX και με μπαγκαζιέρες κτλ. Όσο ενα καλό κράνος δηλαδή (για την κατηγορία παπιού). Ψιλολόγια μέσα στην εγγύηση να είσαι προετοιμασμένος γενικά να σου βγάλουν, αλλά όχι κάτι χοντρό. Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 25 , 2009 από τον nexxon Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KARAFLODAIMON 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2009 50άρι είναι μόνο ένα! Gillera Runner... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Seirios 66 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2009 Καλό το Jetix στα χαρτιά, πολύ καλό και από κοντά (στα 150 κυβικά που το είδα εγώ είναι jet) αλλά στα 50 κυβικά και τετράχρονο δυστυχώς δεν πάει βήμα. Τσιμπα ένα διχρονο σκούτερ στα 50 κυβικά. Πιο πολύ θα το γουστάρεις, μιας και πάνε πολύ καλύτερα. Έχουν πιο πολύ νεύρο όταν τα 50αρια τετράχρονα απλά δεν πάνε... Το Gilera που σου λέει ο Δαίμωνας δεν είναι άσχημο... Αν μπορούσα αυτό θα έπαιρνα. Τι δίπλωμα έχεις; Αν δεν έχεις μόνο για 50 κυβικά τσίμπα το 150 χωρίς να το πολυσκέφτεσαι. Διαφορετικά προσανατολίσου σε δίχρονο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
LEFT 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16 , 2009 Το μηχανακι δεν θελω να το παρω αλλα ρωταω γι'αυτο το μηχανακι γιατι μου αρεσε εμφανισιακα και το θελει κι ενας φιλος. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xxxmitsosxxx 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2009 skeftomai na agorasw to jetix 50 kai thelw ti gnomi sas. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
moto jx 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2010 (τροποποιήθηκε) skeftomai na agoraso to jetix 50cc ke ua iuela tin gnomi sas!!! ke episis ua iuela ean to agoraso na to pirajo ligo ti na tou balo; Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 20 , 2010 από τον moto jx Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2010 skeftomai na agoraso to jetix 50cc ke ua iuela tin gnomi sas!!! ke episis ua iuela ean to agoraso na to pirajo ligo ti na tou balo; ti ejatmisi mou protinete gia kymko jetix Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jetix2011 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13 , 2012 50άρι είναι μόνο ένα! Gillera Runner... δεν υπαρχει πιο ασχημο μηχανακι απο το gilera runner ειχε ενα ενας φιλος μου το εδωσε στα πρωτα 20 χλμ που του ειχε κανει!!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.984 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13 , 2012 Πριν απο 15 χρονια οταν ημουν πιτσιρικος και εκανα τις πρωτες μου βολτες με κατι μοτοποδηλατα και παπακια η κουβεντα που καναμε για την αποκτηση ενος μοτο περιοριζοταν σε 2 μαρκες αντε 3 το πολυ.. C50,Glx50-90, T50-80 αντε και κανενα Suzuki, σημερα αν καπιος θελει καινουριο παπι 50αρι θα παει καρφι σε κινεζικο, οι Japanοκατασκευαστες δεν βγαζουν αλλο 50αρια? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sotos_STIGMA69 161 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2012 Πριν απο 15 χρονια οταν ημουν πιτσιρικος και εκανα τις πρωτες μου βολτες με κατι μοτοποδηλατα και παπακια η κουβεντα που καναμε για την αποκτηση ενος μοτο περιοριζοταν σε 2 μαρκες αντε 3 το πολυ.. C50,Glx50-90, T50-80 αντε και κανενα Suzuki, σημερα αν καπιος θελει καινουριο παπι 50αρι θα παει καρφι σε κινεζικο, οι Japanοκατασκευαστες δεν βγαζουν αλλο 50αρια? Σιγά μην ασχοληθούν οι japanoκατασκευαστες εταιρίες για παπιά.. οι japan εταιρίες έχουν πολλά άλλα μοντέλα να ασχοληθούν, τα κινέζικα με τι να ασχοληθούν? Μόνο παπιά κατασκευάζουν.. πάνε ότι παπιά βγήκαν από την japan βγήκαν..Έτσι και αλλιώς ο κόσμος στρέφεται προς τα scooter (γι'αυτό όλες οι εταιρίες παράγουν σκούτερ και όχι παπιά). Αν θυμάμαι καλά το τελευταίο καινούριο παπί που βγήκε ήταν το honda wave 110. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες