xourafis 758 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2008 Φιλε αγαπημενε ξουραφι μου λες τωρα οτι καθημερινα διαβαζουμε ακουμε οτι σκοτωνονται μενουν αναπηροι δικυκλοιστες καποιας ηλικιας η ΝΕΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ?οταν αποκτας ΕΜΠΕΙΡΙΑ σου το εγγυομαι εγω οτι φοβασαι πιο πολυ και δεν ρισκαρης μια πτωση.οποτε να ξερεις σιγουρα οτι οταν δεν θα μπορεις... θα το κοψεις πριν ακομα φταση η ωρα .. :D Μην ανησυχης οτι καποιος που ειναι ηλικιωμενος θα παρη καποιον στον λαιμο του αν οδηγη απο εγωισμο..Μαλλον οι νεοι το κανετε για να δειξεται ποιος ειναι ο καλλιτερος..Εγω π.χ οσο και εγωισμο να εχω αν δεν μπορω να κουμανταρω τα 300+κιλα της βε μαξ η τα 300+ της εφ τζει αρ θα πεσουν και θα με πλακωσουν.. :D ευχομαι Αρη να συμβει και σε εμενα αυτο που περιγραφεις.η εμπειρια να μου αποφερει φοβο οσο μεγαλωνω.οχι οτι δεν φοβαμαι τωρα αλλα θα ηθελα εξαιτιας αυτου καποια μερα να παραδεχτω την αδυναμια μου κ να αποχαιρετησω την καλη μου στο γκαραζ.μεχρι την επομενη βολτα Αρη που θα τα πουμε απο κοντα. :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MARKOS-V 58 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2008 Τα γκρίζα σε σχέση με τους παπάκηδες και τα πιπίνια που κουβαλάνε. Δεν κάνω πλάκα. Εμένα αυτό είναι το αδύνατό μου σημείο. Μόνο εκεί χάνω την προσοχή μου. Τις προάλλες κόντεψα να γίνω χαλκομανία πίσω από ένα Cayenne που είχε φρενάρει γιατί εγώ πιπινοχάζευα. δεν εισαι ο μονος που το παθαινει αυτο.γμτ μου!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ταξιδευτής 6.947 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2008 ................................. Αδερφε Αρη, μολις μπηκες για παντα στην καρδια μου δικε μου! ΤΑ ΣΕΒΗ ΜΟΥ! Μονο αυτο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dionisis 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2008 Καλησπερα σε ολους! Ειμαι και εγω ενα ΠΟΥΡΟ!!! Το διπλωμα μου γραφει ημερομηνια εκδοσης 24/1/1978 .Με κοιταω στην φωτο και δεν με γνωριζω!!!!!!! Δυστηχως δεν ειχα την τυχη η το μυαλο αλλων και εχω πεσει αρκετες φορες (ευτυχως πολυ νεοτερος) της δυο μαλιστα εξ αυτων βρεθηκα στο νοσοκομειο για πανω απο 4μηνες. Δοξα τον Θεο την εβγαλα καθαρη!!!! Καθομαι και σκεπτομαι πολλες φορες της Μ@Λ@ΚΙΕΣ που εχω κανει και με κοβει κρυος ιδρωτας. Ειμαι της γενιας που ξεκινησε με Mobyllete και συνεχισε με DT 175,DT250, RD 350, SAMURAI 500, CB750 FOUR κλπ Το μονο που με ενδιεφερε ηταν, να εχω λεφτα για βενζινη, να μοστραρω το εργαλειο στην ΗΒΗ και στου ΖΑΒΩΛΕΑ, να μπω στην στροφη με χιλια (ασχετο το αν θα εβγαινα), να περασω με σουζα πανω απο τους μπατσους που μας την ειχανε στημενη στο αεροδρομιο (στο κατω),να παω καμμια κοντρα στην,καινουργια τοτε Αμφιθεας και οτιδηποτε ακομα θα υψωνε τον ηλιθιο εγωισμο μου στην παρεα. Το αποτελεσμα. Πεντε (5) απο τους τοτε φιλους μου ΝΕΚΡΟΙ. Δυο (2) με κουσουρι και ΕΝΑΣ(1) μονο απο τους παλιους, μια χαρα, να περιμενη και εγγονι :D :D Εμενα με πονανε τα παλια τραυματα στα ποδια μου και τα χερια μου,σε καθε αλλαγη του καιρου.(λες να γερασα???) Ημουν ΗΛΙΘΙΟΣ και ΒΛΑΚΑΣ με περικεφαλαια!!!!! Εστω και απο εδω μεσα ζητω ΤΑΠΕΙΝΑ ΣΥΓΝΩΜΗ απο ολους και ιδιαιτερα απο την μητερα μου. Τωρα πια καταλαβαινω τι εχασα τοσα χρονια. Εκτος απο φιλους, εχασα την ΧΑΡΑ, την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ,την ΔΙΑΔΡΟΜΗ,την ΞΕΝΙΑΣΙΑ,το ΑΡΩΜΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ και ολα αυτα που απολαμβανω σημερα ΠΑΡΕΑ με την αγαπημενη μου συζυγο. Φοραμε και οι δυο οτι καλυτερο υπαρχει απο εξοπλισμο, οδηγω συντηρητικοτατα, δεν με νιαζει αν με περασει και το καρο του δημου η αν βρεθω δευτερος στο φαναρι και απλως απολαμβανουμε την βολτα μας με την μηχανη μας !!!!!! Απλα δεν εχω( και εγω) να αποδειξω τιποτα σε κανενα και ιδιαιτερα στον εαυτο μου. Μετα απο 30+ χρονια δηλωνω ΜΕΤΡΙΟΤΑΤΟΣ ΟΔΗΓΟΣ , σχεδον ΚΟΥΛΟΣ , εχω να μαθω σχεδον τα παντα απο την αρχη και ειμαι ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ για αυτο. Μπορω να αγορασω ΟΤΙ μηχανη μου αρεσει, αλλα ΔΕΝ ΜΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ. Το μηχανακι μας ειναι θαυμασιο για την χρηση που του κανω. Οι παλαιοτεροι να προσεχετε το κρυο και την υγρασια και να θυμομαστε οτι τα αντανακλαστικα φθηνουν. Σας ευχαριστω ολους θερμα για της γνωσεις που μοιραζεστε μαζι μας. Κριμα που δεν υπηρχατε τοτε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
markodimitris 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2008 Νομίζω οτι θέμα πείρας δεν τίθεται. Μετά από τόσα και άλλα τόσα χρόνια πάνω, τεχνικά έχει μάθει να μυρίζεσαι τη στραβή. Θεωρώ πως το μόνο για το οποίο πρέπει να μεριμνά ένας μεγάλος σε ηλικία αναβάτης είναι μόνο η φυσική του κατάσταση. Αυτό πρακτικά σημαίνει αν μη τι άλλο ιατρικές εξετάσεις σε πιο μεγάλη συχνότητα και άσκηση αν αυτό είναι εφικτό. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
furious99 249 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2008 :D ΑΝ διαβασες καπου οτι εκμηδενισα τις πιθανοτητες πες μου να το διαγραψω και να ζητησω συγνωμη απο ολους .Αν οχι μην βαζης στο στομα μου λεξεις που δεν ειπα..Τωρα αν θεωρης την οδηγηση τις μοτο ιδια εμπειρια με το να εισαι νοσοκομα τοτε αυτο που εγραψα ΔΕΝ απευθυνετε σε εσενα μαλλον γιατι μαλλον εχεις μεγαλυτερη πειρα και ξερεις καλλιτερα. Εγω απο οτι θυμαμε εγραψα οτι θεωρω τον εαυτο μου ΠΟΛΥ ΤΥΧΕΡΟ. που ΔΕΝ εχω πεση. και οπως εγραψα αυτο απευθυνετε στον ΕΝΑΝ νεον που ΔΕΝ τα ξερει ολα.που ΔΕΝ ειναι ο μαμαω που ΔΕΝ ειναι ο γρηγοροτερος..Και απο οτι καταλαβαινω ολα αυτα ΔΕΝ Αφορουν εσενα :D Αυτό που έγραψες δεν απευθύνεται σε μένα γιατί πολύ απλά δεν απαντούσα σε σένα! Είδες να κάνω quote το μήνυμά σου? Γενικά μιλούσα... :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
V-MAX...XJR1200 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2008 Αδερφε Αρη, μολις μπηκες για παντα στην καρδια μου δικε μου! ΤΑ ΣΕΒΗ ΜΟΥ! Μονο αυτο! Σε ευχαριστω πολυ φιλε ταξιδευτη για τα λογια σου αλλωστε ολοι εμεις εδω εχουμε μια κοινη μεγαλη αγαπη.Τους δυο τροχους και πρεπει αυτη την αγαπη να προσπαθουμε να την διαφυλαξουμε και να την παραδωσουμε στους επομενους οχι οπως θελουν τα μαρκετινκ και οι ανεγκεφαλοι...Να εισαι παντα καλα.ελπιζω καποια στιγμη να τα πουμε απο κοντα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
andrewts 29 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2008 Αρη εχεις απολυτο δικιο. Εισαι παραδειγμα προς μιμηση για νεοτερους,αυτο νομιζω τα λεει ολα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
allo_bar 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2008 Αυτα τα πιπινια ειδικα τους καλοκαιρινους μηνες ειναι εξαιρετικα επικινδυνα για την οδικη ασφαλεια. Προσωπικη μου αποψη ειναι οτι θα πρεπει να συλλαμβανονται. Αν παλι τιθεται θεμα ελειψης χωρου στις φυλακες, προσφαιρομαι εθελοντικα να φιλοξενησω μερικα στο υπογειό μου. αν βρεθουν και μερικοι ακομα συντροχοι αλτρουιστες, νομιζω οτι μπορουμε να κανουμε τους δρομους μας ασφαλεστερους. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
V-MAX...XJR1200 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2008 Καλησπερα σε ολους! Ειμαι και εγω ενα ΠΟΥΡΟ!!! Το διπλωμα μου γραφει ημερομηνια εκδοσης 24/1/1978 .Με κοιταω στην φωτο και δεν με γνωριζω!!!!!!! Δυστηχως δεν ειχα την τυχη η το μυαλο αλλων και εχω πεσει αρκετες φορες (ευτυχως πολυ νεοτερος) της δυο μαλιστα εξ αυτων βρεθηκα στο νοσοκομειο για πανω απο 4μηνες. Δοξα τον Θεο την εβγαλα καθαρη!!!! Καθομαι και σκεπτομαι πολλες φορες της Μ@Λ@ΚΙΕΣ που εχω κανει και με κοβει κρυος ιδρωτας. Ειμαι της γενιας που ξεκινησε με Mobyllete και συνεχισε με DT 175,DT250, RD 350, SAMURAI 500, CB750 FOUR κλπ Το μονο που με ενδιεφερε ηταν, να εχω λεφτα για βενζινη, να μοστραρω το εργαλειο στην ΗΒΗ και στου ΖΑΒΩΛΕΑ, να μπω στην στροφη με χιλια (ασχετο το αν θα εβγαινα), να περασω με σουζα πανω απο τους μπατσους που μας την ειχανε στημενη στο αεροδρομιο (στο κατω),να παω καμμια κοντρα στην,καινουργια τοτε Αμφιθεας και οτιδηποτε ακομα θα υψωνε τον ηλιθιο εγωισμο μου στην παρεα. Το αποτελεσμα. Πεντε (5) απο τους τοτε φιλους μου ΝΕΚΡΟΙ. Δυο (2) με κουσουρι και ΕΝΑΣ(1) μονο απο τους παλιους, μια χαρα, να περιμενη και εγγονι :D :D Εμενα με πονανε τα παλια τραυματα στα ποδια μου και τα χερια μου,σε καθε αλλαγη του καιρου.(λες να γερασα???) Ημουν ΗΛΙΘΙΟΣ και ΒΛΑΚΑΣ με περικεφαλαια!!!!! Εστω και απο εδω μεσα ζητω ΤΑΠΕΙΝΑ ΣΥΓΝΩΜΗ απο ολους και ιδιαιτερα απο την μητερα μου. Τωρα πια καταλαβαινω τι εχασα τοσα χρονια. Εκτος απο φιλους, εχασα την ΧΑΡΑ, την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ,την ΔΙΑΔΡΟΜΗ,την ΞΕΝΙΑΣΙΑ,το ΑΡΩΜΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ και ολα αυτα που απολαμβανω σημερα ΠΑΡΕΑ με την αγαπημενη μου συζυγο. Φοραμε και οι δυο οτι καλυτερο υπαρχει απο εξοπλισμο, οδηγω συντηρητικοτατα, δεν με νιαζει αν με περασει και το καρο του δημου η αν βρεθω δευτερος στο φαναρι και απλως απολαμβανουμε την βολτα μας με την μηχανη μας !!!!!! Απλα δεν εχω( και εγω) να αποδειξω τιποτα σε κανενα και ιδιαιτερα στον εαυτο μου. Μετα απο 30+ χρονια δηλωνω ΜΕΤΡΙΟΤΑΤΟΣ ΟΔΗΓΟΣ , σχεδον ΚΟΥΛΟΣ , εχω να μαθω σχεδον τα παντα απο την αρχη και ειμαι ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ για αυτο. Μπορω να αγορασω ΟΤΙ μηχανη μου αρεσει, αλλα ΔΕΝ ΜΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ. Το μηχανακι μας ειναι θαυμασιο για την χρηση που του κανω. Οι παλαιοτεροι να προσεχετε το κρυο και την υγρασια και να θυμομαστε οτι τα αντανακλαστικα φθηνουν. Σας ευχαριστω ολους θερμα για της γνωσεις που μοιραζεστε μαζι μας. Κριμα που δεν υπηρχατε τοτε. Φιλε Διονυση το οτι φτασαμε μεχρι εδω και εγω και εσυ πρεπει να λεει στους νεωτερους πολλα μετα απο 30 και πλεον χρονια επανω στους δυο τροχους. Ενα μονον εχω να πω.. Ε χω δει τα παντα απο θεμα οδηγησης-καγκουριας και ισως εχω και εγω κανη πολλα.. οι πολυ μαγκες της καθε εποχης δεν ΖΟΥΝ αναμεσα μας ωστε να μας αποδειξουν ποσο μαγκες ΗΤΑΝ η ΕΙΝΑΙ. Ενα βραδυ στην αθηνα πριν πολλα πολλα χρονια ειχα ενα Ζ 1000 με 4 εξατμησεις το πιο μαματο μηχανακι της εποχης και καποιοι φιλοι με πηγαν με μηχανες στου ΦΙΧ στην συγγρου.Μεχρι εκεινο το βραδυ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ημουν ο πιο μαγκας ο πιο γρηγορος ο πιο μαματος οδηγος..ΕΙΔΑ αναβατες να δενουν με μαντηλια τα ματια και να ορμουν στα φαναρια βραδυ μεσα στην συγγρου με δεμενα ματια!!!!!.Χεστηκα απο το φοβο μου..φυσικα ολοι αυτοι αργα η γρηγορα φυγαν απο κοντα μας.Τι θελω να πω;οτι τετοιου ειδους μαγκια- καγκουρια -¨δεν τελειωνη ποτε παρα μονον τραγικα. πως λοιπον μπορει να με εντυπωσιαση ενας φιλος σε μια εκδρομη που στριβη σε μια στροφη υποτιθεται γρηγορα;Τι να μου πουν ολοι οσοι ορμανε και παρασερνουν και τους νεους ειτε ηλικιακα ειτε οδηγικα ειτε με νεο μηχανακια στο να τους κοντραρουν;με τις περισσοτερες φορες τραγικα αποτελεσματα; Αν καθηση ο καθενας απο εμας και σκεφτη αν ΑΓΑΠΑΗ τους δυο τροχους τι εχει κανη.Πρωτα πρωτα, για τον εαυτο του και τους δικους του, η τι κανη για τους φιλους του την συντροφο του και για να αλλαξη εστω κατι για τους νεοτερους που ερχονται η θα ερθουνΕΝΑ ΤΙΠΟΤΑ..οπως ειπες πικρα και στεναχωρια στους δικους του περιθωριοποιηση της ιδεας των δυο τροχων και τελος την ιδεα της πασης θυσιας αποδειξης του ΕΠΙΒΗΤΟΡΑ.. ΕΙΜΑΙ και θα ειμαι σκληρος στην κριση μου και στα λογια μου γιατι ΑΥΤΗ η αγαπη ειναι ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ.. ΔΕΝ υπαρχη συγνωμη εκανα λαθος εκ των υστερων ΔΕΝ υπαρχη μαγκια αμα φυγης. Σκεφτητε τι συζυτησεις εχετε -εχω κανη για γνωστους που εφυγαν και τι χαρακτηρησμους εδωσα-δωσατε.....ακουσατε ποτε οτι καποιος ΗΤΑΝ ΜΑΓΚΑΣ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΘΗΚΕ;;;Εγω οχι μεχρι σημερα πειτε μου ποσο μαγκας μπορει να ειναι και χειρας ενας που πεφτει καθε τρεις και λιγο;;Ποσο μαγκας μπορει να ειναι καποιος που σε καθε βολτα βαζη σε κινδυνο την ζωη των φιλων του και πανω απο ολα την δικια του;; ΤΕΛΟΣ Να ξερετε οτι λιγοτερο που κανω ειναι να νοιαζομαι για ολους εσας εμας που ειμαστε εξω στην καθημερινη ζουγκλα τις καθε πολης που ζουμε. Αν το οτι ειμαι εδω που ειμαι σε αυτη την ηλικια ειναι θεμα ικανοτητας η τυχης ΔΕΝ μπορω να το ξερω..και ουτε θελω να το μαθω ποτε. Θελω ομως ΑΝ εστω μια κουβεντα απο τα λογια που εγραψα ισως να την θεωρησεται σωστη ,να την εφαρμοσετε γιατι ετσι θα εχω και εγω προσφερη κατι σε ολους εσας. ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΕΣ- ΟΛΟΙ ΠΑΝΤΑ ΟΡΘΙΟΙ :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2008 ...ακουσατε ποτε οτι καποιος ΗΤΑΝ ΜΑΓΚΑΣ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΘΗΚΕ;;; ΤΕΛΟΣ Ακριβως ετσι!!!Η μαγκια ειναι να καταφερει καποιος να φτασει στην Ιθακη και οχι να μεινει στο ταξιδι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
George_® 3.317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2008 (τροποποιήθηκε) 12..... Περασαν 25 χρονια από την πρωτη φορα που καβαλησα μοτο.τι μοτο δηλαδη?ενα μικρο κοκκινο ‘’μπαχανακι’’ όπως το ελεγε τοτε η μικρούλα ξαδερφη από την πρωτευουσα πανω στο οποιο διεπραξα ολες τις παιδικες-εφηβικες μοτοσυκλετιστικες μου ανησυχίες.δεν ηξερα τοτε τι με τραβηξε στους δυο τροχους,απλως ακολουθησα την εκεινη ελξη…την οποια τωρα μπορω να εξηγησω επακριβως. Κανοντας μια αναδρομη σε όλα αυτά τα χρονια κ σε οσες εμπειριες μαζεψα (κ ακομα μαζευω) οδηγοντας μικρες η΄μεγαλες κ γρηγορες μοτο μια λεξη είναι που σε κανει να χαρεις την απολαυση αυτης της αγαπης,η ασφαλεια! Αυτή είναι που προσθετεις σε κάθε σου βολτα,σε κάθε ταξιδι για να βγει το τελικο αθροισμα.τι κ αν κανεις χιλιαδες χιλιομετρα,τι κ αν δεις ομορφα μερη κ διαβεις απειρου καλους διαδρομες αν δεν γυρισεις πισω όπως εφυγες όλα αυτά χανουν την αξια τους. θυμαμαι παλιοτερα τον τροπο που αντιμετώπιζα την οδηγηση της μοτο ο οποιος σε συνδιασμο με τον ελιπη εξοπλισμο εμιαζε με επιθεση αυτοκτονιας..αν ειχα μπροστα μου τον τοτε μου εαυτο θα τον χαστουκιζα ασταματητα για αυτά τα λαθη.τοτε,η λεξη κρανος ηταν αγνωστη κ το φορουσαν οι χαζοι,η προσοχη στην οδηγικη συμπεριφορα των αλλων ηταν δεδομενη,ολοι ξερουν,ολοι προσεχουν…ΤΡΙΧΕΣ κ μαλιστα κατσαρες!!!!κανεις δεν σε προσεχει… Η ταχυτητα!αυτη ηταν το ζητουμενο.να πιασεις πολλα χιλιόμετρα με οποιο τροπο-κοστος.να μπεις στην στροφη με πολλα γκαζια κ στην επομενη με ακομα περισσοτερα. Αυτά σκεφτομαι κάθε φορα που γυριζω τον διακοπτη κ προσεχω ακομα περισσοτερο. Όταν δε εχω συνεπιβατη τοτε γινομαι υπερβολικος.μετρω την ασφαλεια με γνώμονα αυτόν κ όχι εμενα.αυτος δεν ξερει κ αν ξερει παλι ο οδηγος είναι υπευθηνος για όλα.οτι κ αν γινει ο συνοδοιπόρος πρεπει να φτασει ασφαλης στον προορισμο του..ας σε προτρεπει να τρεξεις λιγο παραπανω για να δει τι είναι η ταχυτητα,ας σε πιεσει να του δειξεις κολπα,αν δεν εισαι σιγουρος ότι κατι από αυτά δεν χωρα εκεινη την ωρα μην το κανεις.ας του χαλασεις το χατηρι,ας σε πει στους φιλους σας χεστη.ας τον να λεει.εσυ τον αφησες ακέραιο όπως τον πηρες.τελος.η μανα του δεν φταει σε τιποτα. Το δεδομενο ότι οδηγει καποιος γνωστος η΄ακομα πιο κοντινος ανθρωπος μας δεν σημαινει ότι αυτοματα απαλείφεται ο κίνδυνος.τι να το κανω αν ο γκομενος/φιλος/αδερφος κ ότι άλλο με προσεχει όταν παμε για καφε ή φαγητο σερβιροντας με πρωτα κ ρωτωντας συνεχως με αγαπη αν ειμαι καλα την στιγμη που θα με εχει παει εκει χωρις να φορω κρανος η΄κανοντας σφηνες γκαζονοντας?τετοια προσοχη δεν την θελω λεμεεεεεεεεεε… Α!ξεχασα κ το βασικο…την φαιδρά εντυπωση της μιας φορας,που εχουν οι περισσοτεροι.ελα μωρε μια φορα εγινε,συνηθως προσεχω κ λοιπες μαλακιες.ΔΕΝ υπαρχει μια/πρωτη φορα!!!ολα είναι παντα η πρωτη φορα.τιποτα δεν επαναλαμβανεται με τις ιδιες ακριβως παραμετρους.κατι παντα αλλαζει,κατι που αρκει για να κανει την διαφορα. Αυτά λεω από μεσα μου όταν οδηγω,αυτά λεω κ στους φιλους μου αναξαρτητου ηλικιας/φύλου.ειδικα σε αυτους τους μικρους κ φιλοδοξους αναβατες που τα θελουν όλα εδώ κ τωρα.αυτους που ειχα την ηλικια τους καποτε,αυτους που είναι συνομιλικοι με τον αδερφο μου κ τους βλεπω ολους ως αυτόν. Συγνωμη αν εγινε φλυαρος κ ισως λιγο υπερβολικος αλλα ετσι βλεπω καποια πραγματα κ εως τωρα η ιστορια εχει δικαιώσει αυτην μου την αποψη. Καλες κ ασφαλεις βολτες παντα ευχομαι. 3-21 Υ.Γ 12 ραματα εχω στην δεξια κνημη από την 07/01/1994 που όταν αλλαζει ο καιρος μου θυμιζουν το κοστος ολων αυτων των σκεψεων Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 4 , 2008 από τον TRANTEN Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kiriakos 46 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2008 Α!ξεχασα κ το βασικο…την φαιδρά εντυπωση της μιας φορας,που εχουν οι περισσοτεροι.ελα μωρε μια φορα εγινε,συνηθως προσεχω κ λοιπες μαλακιες.ΔΕΝ υπαρχει μια/πρωτη φορα!!!ολα είναι παντα η πρωτη φορα.τιποτα δεν επαναλαμβανεται με τις ιδιες ακριβως παραμετρους.κατι παντα αλλαζει,κατι που αρκει για να κανει την διαφορα. κανενας δρομος και καμια διαδρομη,καμια στροφη δεν ειναι ιδια, παντα υπαρχη κατι διαφορετικο παντα θα ειναι η πρωτη φορα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dionisis 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5 , 2008 Αγαπητοι συνοδοιποροι v-max , tranten σας υποβαλω τα σεβη μου Peace man Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2008 εγω θεωρω οτι αν εισαι σε καλη φυσικη κατασταση , μπορεις να οδηγεις ΜΟΤΟ και σε μεγαλυτερες ηλικιες , αρκει ο οδηγηση σου να ειναι στρωτή και σωστη και να μην επειρεαζεσε απο τους κατα τοπους "ινδιανους" που κυκλοφορουν στους δρομους , προσαπαθοντας να τους μημηθεις .. Οταν καποιος εφτασε σε "καποια ηλικια", και συνεχιζει να επιρρεαζεται 'η να προσπαθει να μιμηθει, μαλλον κατα λαθος εφτασε.. ;) ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Road Runner 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2008 Θυμάμαι οι φίλοι μου έβαζαν στοιχήματα και διέσχιζαν κάθετα την Π.Ράλλη χωρίς να μειώσουν ταχύτητα στη διασταύρωση σε ένα είδος ρώσικης ρουλέτας. Εντάξει, οι μισοί μου φίλοι πέθαναν από τα ναρκωτικά, κάποιοι άλλοι χάθηκαν από τις μηχανές. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xourafis 758 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2008 Φιλε Διονυση το οτι φτασαμε μεχρι εδω και εγω και εσυ πρεπει να λεει στους νεωτερους πολλα μετα απο 30 και πλεον χρονια επανω στους δυο τροχους. Ενα μονον εχω να πω.. Ε χω δει τα παντα απο θεμα οδηγησης-καγκουριας και ισως εχω και εγω κανη πολλα.. οι πολυ μαγκες της καθε εποχης δεν ΖΟΥΝ αναμεσα μας ωστε να μας αποδειξουν ποσο μαγκες ΗΤΑΝ η ΕΙΝΑΙ. Ενα βραδυ στην αθηνα πριν πολλα πολλα χρονια ειχα ενα Ζ 1000 με 4 εξατμησεις το πιο μαματο μηχανακι της εποχης και καποιοι φιλοι με πηγαν με μηχανες στου ΦΙΧ στην συγγρου.Μεχρι εκεινο το βραδυ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ημουν ο πιο μαγκας ο πιο γρηγορος ο πιο μαματος οδηγος..ΕΙΔΑ αναβατες να δενουν με μαντηλια τα ματια και να ορμουν στα φαναρια βραδυ μεσα στην συγγρου με δεμενα ματια!!!!!.Χεστηκα απο το φοβο μου..φυσικα ολοι αυτοι αργα η γρηγορα φυγαν απο κοντα μας.Τι θελω να πω;οτι τετοιου ειδους μαγκια- καγκουρια -¨δεν τελειωνη ποτε παρα μονον τραγικα. πως λοιπον μπορει να με εντυπωσιαση ενας φιλος σε μια εκδρομη που στριβη σε μια στροφη υποτιθεται γρηγορα;Τι να μου πουν ολοι οσοι ορμανε και παρασερνουν και τους νεους ειτε ηλικιακα ειτε οδηγικα ειτε με νεο μηχανακια στο να τους κοντραρουν;με τις περισσοτερες φορες τραγικα αποτελεσματα; Αν καθηση ο καθενας απο εμας και σκεφτη αν ΑΓΑΠΑΗ τους δυο τροχους τι εχει κανη.Πρωτα πρωτα, για τον εαυτο του και τους δικους του, η τι κανη για τους φιλους του την συντροφο του και για να αλλαξη εστω κατι για τους νεοτερους που ερχονται η θα ερθουνΕΝΑ ΤΙΠΟΤΑ..οπως ειπες πικρα και στεναχωρια στους δικους του περιθωριοποιηση της ιδεας των δυο τροχων και τελος την ιδεα της πασης θυσιας αποδειξης του ΕΠΙΒΗΤΟΡΑ.. ΕΙΜΑΙ και θα ειμαι σκληρος στην κριση μου και στα λογια μου γιατι ΑΥΤΗ η αγαπη ειναι ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ.. ΔΕΝ υπαρχη συγνωμη εκανα λαθος εκ των υστερων ΔΕΝ υπαρχη μαγκια αμα φυγης. Σκεφτητε τι συζυτησεις εχετε -εχω κανη για γνωστους που εφυγαν και τι χαρακτηρησμους εδωσα-δωσατε.....ακουσατε ποτε οτι καποιος ΗΤΑΝ ΜΑΓΚΑΣ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΘΗΚΕ;;;Εγω οχι μεχρι σημερα πειτε μου ποσο μαγκας μπορει να ειναι και χειρας ενας που πεφτει καθε τρεις και λιγο;;Ποσο μαγκας μπορει να ειναι καποιος που σε καθε βολτα βαζη σε κινδυνο την ζωη των φιλων του και πανω απο ολα την δικια του;; ΤΕΛΟΣ Να ξερετε οτι λιγοτερο που κανω ειναι να νοιαζομαι για ολους εσας εμας που ειμαστε εξω στην καθημερινη ζουγκλα τις καθε πολης που ζουμε. Αν το οτι ειμαι εδω που ειμαι σε αυτη την ηλικια ειναι θεμα ικανοτητας η τυχης ΔΕΝ μπορω να το ξερω..και ουτε θελω να το μαθω ποτε. Θελω ομως ΑΝ εστω μια κουβεντα απο τα λογια που εγραψα ισως να την θεωρησεται σωστη ,να την εφαρμοσετε γιατι ετσι θα εχω και εγω προσφερη κατι σε ολους εσας. ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΕΣ- ΟΛΟΙ ΠΑΝΤΑ ΟΡΘΙΟΙ :D σε ευχαριστω αρη που εισαι μελος της παρεας του mybike... :) και βρηκα αυτο σημερα και αποδεικνυει οτι τελικα δεν εχει να κανει με την ηλικια η οδηγηση παρα μονο με το μυαλο και θυμηθηκα την συζητηση μας. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
V-MAX...XJR1200 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2008 σε ευχαριστω αρη που εισαι μελος της παρεας του mybike... :) και βρηκα αυτο σημερα και αποδεικνυει οτι τελικα δεν εχει να κανει με την ηλικια η οδηγηση παρα μονο με το μυαλο και θυμηθηκα την συζητηση μας. :D Αγαπημενε φιλε Ξουραφι σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια να ξερης το εξης οτι ειναι ΤΙΜΗ μου που μερικα παιδια απο το μαι μπαικ με θεωρουν φιλο τους..η οποιαδηποτε σωματικη ατελεια η αναπηρια ΔΕΝ σε εμποδιζη να εισαι ενας πολυ καλος οδηγος οπως φυσικα και η ηλικια.Εγω πιστευω ακραδαντα οτι η πνευματικη ατελεια η αναπηρια σε κανη επικινδυνο οδηγο πρωτα για τον εαυτο σου και μετα για ολους τους αλλους. Τωρα οσον αφορα εμενα εκανα κανω και θα συνεχισω να κανω ΛΑΘΗ οδηγηκα μικρα και μεγαλα..Η πειρα μερικες φορες και η τυχη συντελουν ωστε να μην γινουν τραγικα. :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες