Jump to content
ALX™

SUZUKI Gladius 650

Recommended Posts

(Κάντε κλικ για να φανεί το animation)

post-1169-1223064636_thumb.png

Μοιάζουν λιγάκι ή είναι ιδέα μου;

Αν εξαιρέσει κανείς τη πιο μικρή γωνία caster του Monster και τη θέση της εξάτμισης, ξεπατίκωσαν εντελώς το σχέδιο του Ducati!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
(Κάντε κλικ για να φανεί το animation)

post-1169-1223064636_thumb.png

Μοιάζουν λιγάκι ή είναι ιδέα μου;

Αν εξαιρέσει κανείς τη πιο μικρή γωνία caster του Monster και τη θέση της εξάτμισης, ξεπατίκωσαν εντελώς το σχέδιο του Ducati!

Ενταξει ως ενα σημειο ειναι κακη αντιγραφη ,κατι που οι Ιαπωνες εκαναν κατα κορον στα 70ς.Απο την αλλη δεν μπορω ομως να τους κατηγορησω γιατι ποιος ξερει που θα ηταν η μοτοσυκλετα σημερα αν δεν επαιρναν τα ινια τοτε.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

τελικα ηρθε σε τιμη 6795,,απο καταναλωση δεν ξερουμε ακομα τπτ,,ισως καπιος απο εδω να το εχει παρε και να μας πει τι γινεται με το μχν αυτο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
τελικα ηρθε σε τιμη 6795,,απο καταναλωση δεν ξερουμε ακομα τπτ,,ισως καπιος απο εδω να το εχει παρε και να μας πει τι γινεται με το μχν αυτο

το ίδιο μοτέρ έχει με το V-Strom, είναι και λίγο ελαφρύτερο, οπότε μια χαρά κατανάλωση θα χει, γύρω στα 5-5,5lt/100km

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τι να πω παιδιά. Μπορεί να έχει χίλια καλά και να είναι μια ολοκληρωμένη επιλογή αλλά μια φορα ωραίο δεν το βρίσκω. Στην κατηγορία αυτή θα επελεγα το Kawasaki

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
6400 έχει το bandit abs kai 7050 το fazer abs με τα 78 άλογα. Λογικά θα πρέπει να κοστίζει κάπου στα 6800-7000 με abs. Από εκεί και πάνω το bandit μάλλον υπερτερεί.

Προσωπικά θα ήθελα μια τέτοια μηχανή αλλά 2κύλινδρη. Όπως το cbf 500 που το σταματήσανε αλλά με fairing. Δεν μπορώ να καταλάβω, γιατί κάποιος που θέλει μία street μηχανή και θα κάνει 100% χρήση λεκανοπεδίου (το πόλη πλέον περιλαμβάνει από Διόνυσο μέχρι Βάρκιζα) πρέπει να κινηθεί μεταξύ μονοκύλινδρης cbf/ybr 250 ή να πάει στις 4κύλινδρες 650.. (μιλάω για ιαπωνικές, πλην του er). Η χόντα και η σουζούκι ανα και έχουν τα μοτέρ από transalp kai v strom, δεν βγάζουν τα αντίστοιχα μοντέλλα ενώ η yamaha δεν έχει καν το μοτέρ.

Σε αυτή την κατηγορία πελατών, παίζει μόνη η kawasaki (από Ιαπωνικές) και έχει και το versys ως ένα tdm 650 που αναφέρθηκε πιο πρίν. Και πάλι όμως θεωρώ πολλά τα 650 κεκ για κάποιον που δεν τον ενδιαφέρουν τα ταξίδια με μοτο.

Είχα γράψει τα παραπάνω σε ένα θέμα για το καινούριο diversion της yamaha. Νομίζω πως εάν η suzuki καταφέρει να κρατήσει την τιμή του gladious χαμηλά και έχει κατανάλωση αντίστοιχη του v-strom τότε θα είναι από τις πιο σοβαρές επιλογές για αυτούς που επέλεξαν τη μοτοσυκλέτα κυρίως για τη μετακίνησή τους.

Ζητούμενο σε αυτή την κατηγορία είναι η αξιοπιστία και το λογικό κόστος χρήσης και όχι τόσο οι επιδόσεις ή τα τελευταίας τεχνολογίας περιφερειακά.

tyxainei na eimai katoxo enos sv650s to opoio exei idio khnhthra me to v-strom me monh diafora pio agrioys ekentroforoys===>parapano kaysima.

Oso anafora to gladioys kata thn gnomh moy eimai .....aidia.kamia sxesh me toys progonos toy. prosopikh moy apopsi ayto alla h suzuki ekane megalh blakeia poy prospa8ei na moiasei stis alles etairies enw eixe ena mesaio street poly skexoristo apo ta ypoloipa.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το οδηγησα εχθες το μηχανακι .. και είναι καταπληκτικο στριβει ωραια , φρεναρει ικανοποιητικα παρολο που δεν έχει abs

η τιμη του είναι στα 6795.00

Απο εμφάνιση το μηχανάκι είναι πολυ καλυτερο από τις φωτογραφιες , προσωπικα το έχω ερωτευτει ,ειδικα το πρασινο μαυρο χρώμα που οσο και να έψαξα δεν το βρήκα σε καμια αντιπροσωπια (τα χρωματα που κυκλοφορουν στην Ελλαδα ειναι μαυρο, ασπρο-μπλε και ασπρο-κοκκινο

Η μηχανή είναι ελαφρός τροποποιημένη δίνοντας ένα 10% περισοτερη δύναμη σε σχέση με το παλιό sv που αν το έχει οδηγησει το καταλαβαίνεις αμέσως , είναι γραμικότερο με καλυτερη απόκριση στο γκάζι δίνει την ροπη απο χαμηλά απο τις 4000 στροφες εώς τις 8000 το νοιωθεις δυνατο και ετοιμο , πάντως τσιριγματα δεν εχει στο πανω μερος των στροφων ο κινητηρας ..

Παντως είναι μια μηχανή για νέους οδηγους αλλα εχει και ένα fun χαρακτηρα για τους παλιοτερους, συγχωρει τα λάθη του αναβάτη σε μεγάλο βαθμό

Είναι οτί πιο εύκολο έχω οδηγησει και για μέσα στην πόλη ειναι ταμαμ , χαμηλη καταναλωση απο οτι μου είπε ο αντιπροσωπος- ιδιοκτητης στα 5λιτ/100χλμ

Απλα με προβληματίζει που το φέρανε χωρις abs ,αλλα παρόλο που τα φρένα είναι low budget η αίσθηση που σου αφήνουν είναι κάτι παραπάνω απο ικανοποιητικη

Τέλος μήν περιμένει κανεις πολυ-ρυθμιζομενες αναρτησεις και αλλες τέτοιες πολυτελειες

Είναι ένα πολύ καλο μηχανακι για χρήση μέσα στην πολη και παρα πολυ ωραίο ...

Παρτε μερικές φωτογραφίες και ενα test ride video

437293834_nBgfY-XL.jpggladius4.jpg

05suzuki-gladius.jpg2485aa86544b70b50f5afb4afa56969e.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ελπιζω απλα να ειναι το επομενο μηχανακι μου σε λιγοτερο απο εναν μηνα αν και δεν εχω δει να κυκλοφορουν και πολλα.......

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ξυπνάω το θέμα να ενημερώσω και να μάθω κιόλας :).

Γουστάρω enduro,motard από μικρός αλλά στο γυμναστήριο που πάω το είδα απ'έξω κι έμεινα λίγο.Λευκό με μωβ λεπτομέρειες και μωβ ζάντες.Βρήκα ποιος το έχει και του έπιασα την κουβέντα.Μου'πε κατανάλωση γύρω στο 4,5/100 έχει τον κινητάρα από το vstrom.Για μέσα στην πόλη βολεύει πολύ και το ταξιδάκι σου το πας.Σε ταξίδια δεν βολεύει τόσο το δικάβαλο.Αυτά..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κατανάλωση 4,5 σε κάνα ταξίδι με ταχύτητα σταθερή κάνα 120άρι μαξ, γιατί μέσα στην πόλη και βόλτα με άνοιξε κλείσε και άνω των 120 χλωμό το κόβω.

Πολύ τίμιο μηχανάκι, το έχω σε καλή εκτίμηση.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τα μόνα αρνητικά που μου'πε είναι το δικάβαλο για μακρινές αποστάσεις και κάτι που ξέχασα να γράψω πριν,έχει πολύ ακριβά ανταλλακτικά.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ξυπνάω το θέμα να ενημερώσω και να μάθω κιόλας :).

Γουστάρω enduro,motard από μικρός αλλά στο γυμναστήριο που πάω το είδα απ'έξω κι έμεινα λίγο.Λευκό με μωβ λεπτομέρειες και μωβ ζάντες.Βρήκα ποιος το έχει και του έπιασα την κουβέντα.Μου'πε κατανάλωση γύρω στο 4,5/100 έχει τον κινητάρα από το vstrom.Για μέσα στην πόλη βολεύει πολύ και το ταξιδάκι σου το πας.Σε ταξίδια δεν βολεύει τόσο το δικάβαλο.Αυτά..

Και σε μωβ,κιόλας ;;; Για πρόσεχε τον...τοίχο-τοίχο να πας :lipssealed:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Χεχεχε :spiteful:

Σοβαρα τώρα,πολλές φορές έχω ακούσει να το λένε gay μηχανάκι...εμένα γιατί δεν μου δίνει τετοια εντύπωση ρε παιδιά; :mellow:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν νομίζω πως το πόσο άντρας είσαι εξαρτάται απ'το χρώμα της μηχανής σου..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν νομίζω πως το πόσο άντρας είσαι εξαρτάται απ'το χρώμα της μηχανής σου..

Ούτε και 'γω...

Εκτός και αν έχεις gladius.Να μου πεις...ότι χρώμα και να είναι,το ίδιο κάνει

:rotfl:

Έλα,πλάκα κάνω :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

τι να πώ είμαι και εγώ κάτοχος ενός gladius.έχω δει άλλο ένα στο δρόμο!

όσο για την κατανάλωση 224χλ με 11 λιτρα δηλδ 4,9 λ/100χμ.

δικάβαλο+μπακαζιερα με ταχύτητες 120-140 μεγιστη 150.

έψαχνα λίγο καιρο για μηχανή και είχα τρείς υποψήφιες

1)er-6n

2)versys

3)v strom

όμως βρήκα το gladius μοντέλο του 12 σε τιμη καλή και με 3000χλμ το έκανε πρώτη επιλογη.

ομολογώ ότι στις φώτο δεν μου άρεσε αλλά απο κοντά τρελαθηκα.

το ίδιο και η μάνα μου,η κοπέλα μου ,η αδερφή μου η γιαγιά μου ...

πήρα το άσπρο -κόκκινο(φέρνει λίγο σε ροζ-μπορντο μάλλον γιαυτό αρέσει τόσο)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Από σέρβις/ανταλλακτικα/αξιοπιστία τι λέει το συγκεκριμένο μηχανάκι?

Ξέρει κανεις αν π.χ. "πάσχει" κάπου?

Αν βγάζει συχνά προβλήματα/βλάβες και τι είδους?

Θέλει κάποια ιδιαίτερη προσοχή στη συντήρηση?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Από σέρβις/ανταλλακτικα/αξιοπιστία τι λέει το συγκεκριμένο μηχανάκι? Είναι Τζαπ, άρα είσαι οκ!

Ξέρει κανεις αν π.χ. "πάσχει" κάπου? Είναι Τζαπ, άρα πουθενά

Αν βγάζει συχνά προβλήματα/βλάβες και τι είδους? Είναι Τζαπ, άρα εννοείται πως ΟΧΙ, απορώ που ρωτάς!

Θέλει κάποια ιδιαίτερη προσοχή στη συντήρηση? Είναι ΤΖΑΠ!!! Το αγοράζεις και δεν το συντηρείς ποτέ, απλά, καλά στον Άρη μένεις;

Sorry δεν άντεξα!

Όμορφο μοτό πάντως! Το είχα δει παρκαρισμένο κάπου στο "ασπρομπορντώ" και ήταν οκ

Τροποποιήθηκε από τον brutos

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ελινα, εφοσον μοιραζεται (με διαφορες, δεκτον!) τον κινητηρα με SV και Vstrom, φανταζομαι οτι σε fora των εν λογω μοτοσυκλετων θα βρεις περισσοτερες πληφοριες μιας και τα ανωθεν μοντελα ειναι πιο δημοφιλη. Ειδικα αφου το vstrom εχει πουλησει τοσο ο κινητηρας του θα ειναι γνωστη ποσοτητα πλεον.

Για λοιπα περιφερειακα ή πλαισιο βεβαια δεν ξερω τι ισχυει.

(TR παρε οχι Gladius)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

zi9sSsw.jpg

Kαλοριζικο Ελινα και σε θελω να το κυκλοφορεις με φουλαρι!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα