Mi_ka 2.388 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2008 Ψευδή βεβαίωση παραβάσεων - Επίορκοι μπάτσοι Επειδή βαριέμαι να ξαναγράφω (και για να διαφημίσω και τους απέναντι φιλτάτους φορουμίτες), κοιτάξτε εδώ: http://www.scooby.gr/forums/showthread.php?t=3114 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FireFoxgr 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13 , 2008 Αν είναι ποτέ δυνατόν να συμβαίνουν τέτοια πράγματα.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mi_ka 2.388 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13 , 2008 (τροποποιήθηκε) Αν είναι ποτέ δυνατόν να συμβαίνουν τέτοια πράγματα.. No 1: Πριν 2-3 ημέρες. Νο 2: Συνεχίζεται Κάνας ένστολος να μας πει τι πριμ παραγωγικότητας παίζει? (Ναι, έτσι ακριβώς) Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 13 , 2008 από τον Mi_ka Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
^tasoulis^ 152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13 , 2008 Τι αλλο πλεον θα ακουσουμε οτι γινεται στο ελλαδα μας Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
janabetis 764 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13 , 2008 Ελάτε τώρα.. σιγά τα αυγά.. τέτοια συμβαίνουν.. Επίσης δεν χρειάζεται ΟΤΙ γράφεται σε κάθε φόρουμ να το παίρνουμε τις μετρητοίς... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
leandros 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13 , 2008 χωρίς να αμφισβητώ τα γεγονότα, τα θεωρώ τραβηγμένα και καλό είναι ν ακούγουνται και οι απόψεις των δύο πλευρών Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
honda55551 442 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13 , 2008 (τροποποιήθηκε) χωρίς να αμφισβητώ τα γεγονότα, τα θεωρώ τραβηγμένα και καλό είναι ν ακούγουνται και οι απόψεις των δύο πλευρών Σίγουρα πρέπει να ακούγονται όλες οι γνώμες......... Aλλά και εγώ έφαγα μια φανταστική κλήση για υπερβολική ταχύτητα (με το moto guzzi v65 )........που μάλον ήταν αλλουνού.Απο τότε είμαι κακός που δεν σταματώ στα μπλόκα Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 13 , 2008 από τον honda55551 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mansfak 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13 , 2008 πριμ παραγωγικοτητας ΔΕΝ παιρνουν οι αστυνομικοι.οσες κλησεις και να γραψουν , τα ιδια λεφτα θα παρουν στο τελος του μηνα.επισης απο τις κλησεις που δινουν στα ταμεια (συνταξιοδοτικα κλπ) δε μπαινει ουτε ενα λεπτο.ολα τα χρηματα πανε στα ταμεια του δημου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
leandros 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13 , 2008 πάντως μια που το φερε η συζήτηση, είχα πέσει το 2001 σε ένα μπλόκο στο Ρέθυμνο με ένα DR-250 παραεισαγωγής που είχα τότε, και οι Ζητάδες είχαν ενθουσιαστεί με το μηχανάκι μου και από τα τυπικά σε δύο λεπτά ανοίξαμε συζήτηση για μηχανές. Μόνο βόλτα που δεν μου ζήτησε να το πάει! Τελικά μετά από κανά τέταρτο κουβεντούλας περί μηχανών και ανάποδων πιρουνιών, μου παν να προσέχω και με χαιρέτησαν φιλικά Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Asterios25 92 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13 , 2008 Με τους μπάτσους το θέμα είνια να μαστε απο μακρυά κ αγαπημένοι. Τώρα, το πως θα βρεθούμε μακρυά είναι ένα θέμα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mi_ka 2.388 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13 , 2008 (τροποποιήθηκε) Ελάτε τώρα.. σιγά τα αυγά.. τέτοια συμβαίνουν.. Επίσης δεν χρειάζεται ΟΤΙ γράφεται σε κάθε φόρουμ να το παίρνουμε τις μετρητοίς... χωρίς να αμφισβητώ τα γεγονότα, τα θεωρώ τραβηγμένα και καλό είναι ν ακούγουνται και οι απόψεις των δύο πλευρών Τα πρώτα δύο που γράφω είναι ακριβώς έτσι, ΤΟΙΣ ΜΕΤΡΗΤΟΤΑΤΗΣ - το τρίτο δεν το έχω διασταυρώσει ακόμα. Έχω και άλλη μία περίπτωση δεκαετίας που γράψανε το ΔΧ φορτηγό αστικών μεταφορών του πατέρα μου στη Θεσσαλονίκη τη στιγμή που δούλευε μόνο στην Αθήνα και για να μην τρέχει εκεί πάνω να αποδείξει πως δεν είναι ελέφαντας απλώς την πλήρωσε μουτζώνωντας. Με τους μπάτσους το θέμα είνια να μαστε απο μακρυά κ αγαπημένοι. Τώρα, το πως θα βρεθούμε μακρυά είναι ένα θέμα. +10 Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 13 , 2008 από τον Mi_ka Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ghostakis 126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13 , 2008 Εντάξει δεν προσπαθώ να πάρω το μέρος των αστυνομικών,πάντα θα υπάρχουν καλοί και κακοί όσο για την πλειωψηφία συγγνώμη αλλά δεν γνωρίζω...Αλλά στο foroum που έδωσες το link κάποιος αναφέρει ένα περιστατικό που πέρασε με κόκκινο ένα φανάρι και επειδή τον γράψαν φρίκαρε και όλας και ήθελε να σκοτώσει τον αστυνομικό! Δηλαδή έλεος...και προσπαθεί να δικιαολογηθεί επειδή το φανάρι ήταν σε στενό!!!!!!! Από τη στιγμή που φταίμε και το ξέρουμε το βουλώνουμε και πληρώνουμε την βλακεία μας!!! Δεν πα να ήταν και στην είσοδο του σπιτιού του!...αφού ήταν φανάρι έπρεπε να το προσέξει! Συγγνώμη αν είναι λίγο άκυρο με το θέμα που αναφέρεις αλλά διάβασα αυτό και έφριξα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mi_ka 2.388 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13 , 2008 (τροποποιήθηκε) Εντάξει δεν προσπαθώ να πάρω το μέρος των αστυνομικών,πάντα θα υπάρχουν καλοί και κακοί όσο για την πλειωψηφία συγγνώμη αλλά δεν γνωρίζω...Αλλά στο foroum που έδωσες το link κάποιος αναφέρει ένα περιστατικό που πέρασε με κόκκινο ένα φανάρι και επειδή τον γράψαν φρίκαρε και όλας και ήθελε να σκοτώσει τον αστυνομικό! Δηλαδή έλεος...και προσπαθεί να δικιαολογηθεί επειδή το φανάρι ήταν σε στενό!!!!!!! Από τη στιγμή που φταίμε και το ξέρουμε το βουλώνουμε και πληρώνουμε την βλακεία μας!!! Δεν πα να ήταν και στην είσοδο του σπιτιού του!...αφού ήταν φανάρι έπρεπε να το προσέξει! Συγγνώμη αν είναι λίγο άκυρο με το θέμα που αναφέρεις αλλά διάβασα αυτό και έφριξα! Όταν σφάλω, πληρώνω και τουμπεκί. Όταν όμως με βγάζουν ξεδιάντροπα και ψευδώς παραβάτη ή κλέφτη (πχ τα νέα φορολογικά μέτρα που μου κλέβουν ένα χιλιάρικο καθότι ελέυθερος επαγγελματίας παρόλο που πάντα κόβω αποδείξεις και δεν κλέβω ποτέ - ναι, είμαι από αυτούς τους μαλάκες) τότε θέλω να πάρω ένα δίκανο και ένα σιδηροπρίονο και να πάρω το δίκιο μου πίσω. Το σημαντικό είναι ότι υπάρχει μια νέα φουρνιά ενστόλων (ειδικών φρουρών κυρίως) που καθημερινά ξεφτιλίζουν κάθε έννοια δικαίου πέρα από το εθνόσημο και τον όρκο τους και δεν υπάρχει καμμία κίνηση από το μαγαζί τους-συναδέλφους τους για συμμάζεμα ή μόρφωση τους. Έτσι πέρνει η μπάλα και τους φιλότιμους και βγαίνει σωστός ο κάθε εμπρηστής χουλιγκάνος που το παίζει αναρχικός ιδεολόγος (αν και παρακινείται από διατεταγμένο ασφαλίτη φουνταριστό τελικά...) . Δέκα λεπτά μετά την σκηνή του τέλους στην γαλλική ταινία "Το Μίσος" (La Haine) έζησα ακριβώς αυτό το σκηνικό από λάθος των ασφαλιτών, ευτυχώς χωρίς πυροβολισμό. Η κατρακύλα συνεχίζεται. Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 13 , 2008 από τον Mi_ka Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
varadero 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2008 παπαριες στο πατερο η αστυνομια ειναι παντα ο σακος του μποξ τις μαλακιες που κανουμε ολοι εμεις εχουν καταγραφει πουθενα????????? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mi_ka 2.388 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2008 (τροποποιήθηκε) παπαριες στο πατερο η αστυνομια ειναι παντα ο σακος του μποξ τις μαλακιες που κανουμε ολοι εμεις εχουν καταγραφει πουθενα????????? Επειδή εσύ κάνεις μαλακίες πρέπει να την πληρώνει ο άλλος που είναι εντελώς νομότυπος και εσύ να την βγάζεις ζάχαρη. Προφανώς είσαι μπάτσος. Από τους φιλότιμους ή όχι μόνο εσύ το ξέρεις. Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 14 , 2008 από τον Mi_ka Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
georgek 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2008 Οι μπατσοι ειναι φιλοι μας,καλα παιδια και δικαια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ChrisMelas0 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2008 Οι μπατσοι ειναι φιλοι μας,καλα παιδια και δικαια Τι ? Υπονοείς οτι είναι μ@λ@κ?ς ??? Ντροπή !!!! Αυτό είναι ψέμα. Εγώ δεν το πιστεύω !!!!! Όλοι είναι καλά παιδιά, που υπηρετούν την χώρα και φροντίζουν για την τάξη και την ασφάλεια μας. Και ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ ΔΕΝ εκμεταλεύονται την θέση και το αξίωμα τους εις βάρος του πολίτη......... :mB_kalo_e: Ε, μην λέμε και ότι θέλουμε, πάντως κατα τα άλλα είναι επίσης εξυπηρετικοί και ευγενικοί ΟΛΟΙ !!! :police: (Είναι αυτονόητο οτι κάνω πλάκα και το οτι τίποτα από τα παραπάνω δεν ισχύει :P :D :lol: ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jkapet 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2008 Γ.. Τ.. Π..... ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mi_ka 2.388 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2008 (τροποποιήθηκε) Επειδή η συζήτηση εκφυλίζεται προτείνω να γράφουμε μόνο για περιπτώσεις που ξέρουμε με σχετική ασφάλεια. Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 14 , 2008 από τον Mi_ka Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dritz 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2008 (τροποποιήθηκε) 1999 μας έχει έλθει κλήση για παράνομο παρκάρισμα στη Κοζάνη χωρίς να έχουμε πάει ποτέ !. Επίσης άπειρες είναι οι περιπτώσεις από το δήμο Πατρών με μαιμού κλήσεις. Στην Ελλάδα εξαρτάται γενικά από που θα πέσεις. Εάν πέσεις σε καλό Γιατρό, Δικαστή, Αστυνομικό, Δημόσιο Υπάλληλο κλπ όλα καλά εάν πέσεις σε καραγκιόζη γα... τα, και είναι έτσι οι μηχανισμοί που δεν μπορείς σε καμια περίπτωση να βρεις το τυχόν δίκιο σου. Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 14 , 2008 από τον Dritz Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ladau 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2008 πριμ παραγωγικοτητας ΔΕΝ παιρνουν οι αστυνομικοι.οσες κλησεις και να γραψουν , τα ιδια λεφτα θα παρουν στο τελος του μηνα.επισης απο τις κλησεις που δινουν στα ταμεια (συνταξιοδοτικα κλπ) δε μπαινει ουτε ενα λεπτο.ολα τα χρηματα πανε στα ταμεια του δημου. Και οι επιταγες που κοβουνε οι δημοι στα "παιδια" για αγορα εξοπλισμου, μιας και η υπηρεσια δεν χορηγει τα πλεον απαραιτητα, οπως μποτες, φορμες, μπουφαν για τους δικυκλιστες τι ειναι ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Stradale 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2008 Κατ'αρχήν μην μπερδεύεται τους Δημοτικούς αστυνομικούς με τους κανονικούς.Οι 1οι είναι τελείως ανεκπαίδευτοι και wonabe real cop.Οι αρμοδιετιτές τους είναι μονό κλήσεις για παρκάρισμα.ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.Επίσης δεν μπορούν να πάρουν πινακίδες. Δεν τίθεται θέμα πριμ,να είστε σίγουροι ότι αν έπερναν πριμ από κλησεις θα μας είχαν σκίσει...................... Τώρα το κάθε περιστατικό είναι διαφορετικό και δεν είμαστε εκεί να ξέρουμε τι έγινε.Ο καθένας το μεγαλοποιεί και το ξέρουμε αυτό. Στο κάτω κάτω,είμαι υπόλογος που δεν έχω πινακίδα,είμαι υπόλογος που πάω λαμπάδα όλη την Βουλιαγμένης,είμαι υπόλογος που 200ρίζω στην Αλεξάνδρας.Ο καθένας τα κάνει εν γνώση του και ξέροντας το αποτέλεσμα αν τον πιάσουν,οπότε δεν φταίει ο αστυνομικός.Αν εσύ είσαι νόμιμος δεν σε πειράζει κανένας.Τώρα κάτι περιστατικά του στυλ είμαι τέλειος και με έγραψαν τα θεωρώ αστεία. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
georgek 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2008 Κατ'αρχήν μην μπερδεύεται τους Δημοτικούς αστυνομικούς με τους κανονικούς.Οι 1οι είναι τελείως ανεκπαίδευτοι και wonabe real cop.Οι αρμοδιετιτές τους είναι μονό κλήσεις για παρκάρισμα.ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.Επίσης δεν μπορούν να πάρουν πινακίδες. Δεν τίθεται θέμα πριμ,να είστε σίγουροι ότι αν έπερναν πριμ από κλησεις θα μας είχαν σκίσει...................... Τώρα το κάθε περιστατικό είναι διαφορετικό και δεν είμαστε εκεί να ξέρουμε τι έγινε.Ο καθένας το μεγαλοποιεί και το ξέρουμε αυτό. Στο κάτω κάτω,είμαι υπόλογος που δεν έχω πινακίδα,είμαι υπόλογος που πάω λαμπάδα όλη την Βουλιαγμένης,είμαι υπόλογος που 200ρίζω στην Αλεξάνδρας.Ο καθένας τα κάνει εν γνώση του και ξέροντας το αποτέλεσμα αν τον πιάσουν,οπότε δεν φταίει ο αστυνομικός.Αν εσύ είσαι νόμιμος δεν σε πειράζει κανένας.Τώρα κάτι περιστατικά του στυλ είμαι τέλειος και με έγραψαν τα θεωρώ αστεία. Ελα να παρκαρεις Θεσσαλονικη και αν βρεις πινακιδες γραψε μου πμ :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
leandros 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2008 Κατ'αρχήν μην μπερδεύεται τους Δημοτικούς αστυνομικούς με τους κανονικούς.Οι 1οι είναι τελείως ανεκπαίδευτοι και wonabe real cop.Οι αρμοδιετιτές τους είναι μονό κλήσεις για παρκάρισμα.ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.Επίσης δεν μπορούν να πάρουν πινακίδες. Δεν τίθεται θέμα πριμ,να είστε σίγουροι ότι αν έπερναν πριμ από κλησεις θα μας είχαν σκίσει...................... Τώρα το κάθε περιστατικό είναι διαφορετικό και δεν είμαστε εκεί να ξέρουμε τι έγινε.Ο καθένας το μεγαλοποιεί και το ξέρουμε αυτό. Στο κάτω κάτω,είμαι υπόλογος που δεν έχω πινακίδα,είμαι υπόλογος που πάω λαμπάδα όλη την Βουλιαγμένης,είμαι υπόλογος που 200ρίζω στην Αλεξάνδρας.Ο καθένας τα κάνει εν γνώση του και ξέροντας το αποτέλεσμα αν τον πιάσουν,οπότε δεν φταίει ο αστυνομικός.Αν εσύ είσαι νόμιμος δεν σε πειράζει κανένας.Τώρα κάτι περιστατικά του στυλ είμαι τέλειος και με έγραψαν τα θεωρώ αστεία. συμφωνώ. Από το 1996 που οδηγάω μοτο, δεν έχω φάει ούτε μια κλήση. Μια κλήση έχω φάει με το αυτοκίνητο για παράνομο παρκάρισμα από δημοτικό μπάτσο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mi_ka 2.388 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2008 (τροποποιήθηκε) Τώρα κάτι περιστατικά του στυλ είμαι τέλειος και με έγραψαν τα θεωρώ αστεία. Τον συγκεκριμένο άνθρωπο τον ζω καθημερινά 6 χρόνια και είναι όντως απίστευτα πράος, νομοταγής και ευγενικός. Δεν έχω απολύτως κανένα λόγο για να αμφιβάλω για αυτό που του συνέβη. Την ψευδή κλήση που έλαβα εγώ δεν την είχε γράψει δημοτικός αλλά κανονικός αστυνομικός. Θανάσιμα αστείοι είναι αρκετοί ένστολοι που κατά λάθος εκπυρσοκροτεί το όπλο τους εναντίον πολιτών συχνά αθώων. Να μη σου τύχει (εμένα παρ'ολίγο). Ελα να παρκαρεις Θεσσαλονικη και αν βρεις πινακιδες γραψε μου πμ :D Ειδικά Αθηναϊκές - το έχω δει και αυτό... Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 14 , 2008 από τον Mi_ka Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες