liz4rd 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2008 (τροποποιήθηκε) "this application has failed to strat becaouse snmpapi.dll was not found.re-installing the application my fix thw problem" ένα τέτοιο μήνημα . . . και αρχίζεις να κατεβάζεις "καντήλια" . . . όχι πιά ! ! ! 1. http://www.dll-files.com/ 2. http://www.dll-downloads.com/ 3. http://www.dlldump.com/ ;) source: help-team Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 9 , 2008 από τον janabetis user request Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
_daemon_ 78 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2008 η online κοινότητα του help-team φρόντισε για 'σένα με ένα link την ημερήσια σου ανάγκη για spam Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
liz4rd 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2008 ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
_daemon_ 78 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2008 απλά το ποστ αν και ενδιαφέρον για αυτούς που ψάχνονται τι φταίει έχει μορφή σπαμ nothing else, nothing moreeee Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2008 Γιατί είναι σπαμ;; αφού είναι στην σωστή κατηγορία! Μόνο για μηχανές δηλαδή θα μιλάμε για να μην κάνουμε σπαμ κατά την άποψή σου; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
themata 2.569 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2008 μια χαρά το βλέπω το πόστ και όχι "ζαμπονάκι" Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
_daemon_ 78 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2008 παρακαλώ δεχτείτε ταπεινά τη συγνώμη μου καθώς και ένα δείγμα της μοτοσυκλετιστικής μου αλληλεγγύης Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2008 παρακαλώ δεχτείτε ταπεινά τη συγνώμη μου καθώς και ένα δείγμα της μοτοσυκλετιστικής μου αλληλεγγύης Συγχωρεμένος!!! Σ Υ Γ Χ Ω Ρ Ε Μ Ε Ν Ο Σ ! ! ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
City 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2008 ΠΟΛΥ χρήσιμο! Thanks! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13 , 2008 μπραβο πολυ χρησιμοπ το ποστ σου φιλε μου. εγω που τα σκαλιζω ολα θα με βοηθησει πολυ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kwstasxt 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 28 , 2009 εγω πιστευω οτι δεν πρεπει να πεζουμε με τετοια αρχεια , την ειχα πατησει εγω μια φορα καποτε :/ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
themata 2.569 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 28 , 2009 αν παιξεις ομως κατα λαθος...υπαρχει λυση...και αυτο μετραει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
minas 47 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2016 Τι θα γινει μ'αυτό το netframework και τα corees dll του ρε γ..Δεν γίνεται εγκατάσταση ..κάτι για fatal errorΈσβησα και τη version 1Πως διάολο θα δουλέψει για να τρέξω το malwarebytes ρε παιδιά Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18 , 2016 Σε τι παραθυρια εισαι? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
minas 47 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18 , 2016 win7 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΚωσταςΤ 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2016 Επειδη μου εχει συμβει ας το αναφερω.Εχει τυχει να εχω κατεβασει το αρχειο που λειπει αλλα καιπαλι να βγαζει το ιδιο μηνυμα σαν να μην υπαρχει καθολου. Τι γινεται σ'αυτη την περιπτωση; Μπραβο για το θρεντ συντροχε! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
minas 47 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2016 Κανένας για την εγκατάσταση του net framework?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
noodles 6.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2016 @minas ποιο απ' ολα? θα βρεις το 4.6 εδωαν θες καποιο αλλο googlare "net framework xx download" Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
minas 47 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2016 Ευχαριστώ noodles!Βγάζει σφάλμα ότι δεν υποστηρίζεται η συγκεκριμένηversion στα win7 και ότι θέλει το service pack 1.Η εγκατάσταση(sp 1) είναι μάλλον μόνο για τα γνήσια w7? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dankannn 215 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2016 Ευχαριστώ noodles!Βγάζει σφάλμα ότι δεν υποστηρίζεται η συγκεκριμένηversion στα win7 και ότι θέλει το service pack 1.Η εγκατάσταση(sp 1) είναι μάλλον μόνο για τα γνήσια w7?ΦυσικαΑν τα εχεις original τα win 7 να την κανεις την εγκατασταση του SP1 πρωτα και μετα βαζεις το net framework.Αν οχι , πες μου πια εκδοση τον win7 ακριβος εχεις και σε τι pc να σου στειλω ενα origian key με μηνυμα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2016 Η εγκατάσταση(sp 1) είναι μάλλον μόνο για τα γνήσια w7?Οχι. Κανε ληψη του sp1 πχ απο εδω και προχωρας ανενοχλητος. Αν τυχον σου πεταξει κανενα μηνυμα, απλα "ενεργοποιησε" παλι τα windows σου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dankannn 215 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2016 Οχι. Κανε ληψη του sp1 πχ απο εδω και προχωρας ανενοχλητος. Αν τυχον σου πεταξει κανενα μηνυμα, απλα "ενεργοποιησε" παλι τα windows σου.Για να εχει win 7 χωρις update και sp1 , λογικα ειναι μουφα τα win .Ασε γιατι θα του κλειδωσουν και θα τρεχει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Roaf Beast 269 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2016 Για να εχει win 7 χωρις update και sp1 , λογικα ειναι μουφα τα win .Ασε γιατι θα του κλειδωσουν και θα τρεχειεγω εχω sp1 και ολα τα update με σπασμενα. δεν τρεχει προβλημα. αν του βγαλει το μηνυμα οτι εχει πεσει θυμα απλα τα σπαει ξανα. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2016 Για να εχει win 7 χωρις update και sp1 , λογικα ειναι μουφα τα win .Ασε γιατι θα του κλειδωσουν και θα τρεχειΟτι ειπε ο φιλος απο κατω εγω εχω sp1 και ολα τα update με σπασμενα. δεν τρεχει προβλημα. αν του βγαλει το μηνυμα οτι εχει πεσει θυμα απλα τα σπαει ξανα.Η MS δεν ασχολείται με παρωχημένα λειτουργικά εκ πεποιθήσεως. Στα 10αρια ειναι (ακόμα) διαφορετική η πολιτική της, μέχρι πχ να κυκλοφορήσουν τα 14αρια. Αν βεβαια ο φίλος ποιυ θελει να βάλει το SP1 δεν αισθάνεται σίγουρος για το τι πάει να κάνει, ας βρει εναλλακτικές λύσεις τύπου να αλλάξει το κλειδί εγκατάστασης με ένα original. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dankannn 215 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2016 (τροποποιήθηκε) εγω εχω sp1 και ολα τα update με σπασμενα. δεν τρεχει προβλημα. αν του βγαλει το μηνυμα οτι εχει πεσει θυμα απλα τα σπαει ξανα. Εννοείτε βρε παιδιά ότι μπορεί να περάσει το sp1 και σε μη original win , και αν του κλειδώσει με ένα removewat το ξεκλειδώνει πάλι για πλακα.Αλλα και πάλι λέω , έχει εν έτη 2016 pc χωρίς update και sp1 και πιστεύεται ότι αν του κλειδώσει θα το ξεκλειδώσει μονος του ?για να ρωταει εδώ μέσα πάει να πει ότι δεν ξέρει Για αυτό και είπα να του δώσω ενα original key. Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 12 , 2016 από τον dankannn Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες