Ο ΦΡΟΥΚΟΥΜΠΙΚΟΥ 1.766 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 9 , 2010 Έχω κλάσσει με τις παπαριές Που γράφεις τόση ώρα Ο Φρουκουμπίκου θα ρημμάρει Έχετε χάσει τώρα Στην Αττική οδό σας κόβω Πάλι πίσω μου μερέντες Το τέρας θα σε καταπιεί Και έχεις ήδη κλάσσει μέντες Ο Φρουκουμπίκου έχει νικήσει Καιρό πολύ τώρα Δεν φαίνεστε ούτε στο GPS Φταίει της Ακράποβιτς η μπόρα Ανοίγω φεύγω άντε γειά Πόσο μακρυά μα πόσο Τα μηχανάκια θα τα δώσετε Στο Παπαγεωργίου πάλι όσο όσο Ο Φρουκουμπίκου είναι μεγάλος Και ξέρει ότι εσύ δεν είσαι Κάτσε σπίτι μόνος σου Και το μοτόρι κλείσε Ακόμη κλάνω με αηδίες Τόπικ χλιαρά και μαδημένα Ψάλτες γκόμενες και ΣΙΑ Και λόγια παρατραβηγμένα 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Manalishi 373 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 9 , 2010 Την μουτσούνα σου έχω ξαναδεί, να παίζει όλο χάρη, σε ένα movie στην tv, να μπερδεύει το δρεπάνι τα χέρια όλο έτριβε λες και είχαν λάδια, ίσως απο τα αίματα που έπινε τα βράδια "ΆΛλοι το λένε Κόλαση, εγώ το λέω Άδη", αυτή τη φράση έλεγε, λες και ήτανε κουλάδι Μα τα μοτόρια όλα έφτιαχνε, λες και είχε τρόπο, να τους μιλά ευχάριστα, να ισιώνουν δίχως κόπο Αυτός καλά τα έλεγε, αν και παρεξηγημένος σειρά σου τώρα όμορφε να βγείς εξηγημένος Περίεργα μας χώθηκες, με γλώσσα όλο τσαλίμια άλλοι ενοχλήθηκαν και σέ εγραψαν...στα φρύδια ΆΛλοι σε τσεκάρανε ήρθαν και σε είδαν, την πρώτη την εντύπωση υπο προσωπικήν την πείραν 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ο ΦΡΟΥΚΟΥΜΠΙΚΟΥ 1.766 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 9 , 2010 χαχα καλό Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ο ΦΡΟΥΚΟΥΜΠΙΚΟΥ 1.766 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 9 , 2010 Ο Φρουκουμπίκου είναι αιώνιος Δεν πάει άλλο λέμε Της μηχανής μου το σεισμίκ Εσυ ακόμα τρέμε Μην με πάς απ΄το σπίτι Κάπου αλλού να με πάς Ο Φρουκουμπίκου κέρδισε Και εσύ χιλιόμετρα μετράς Δεν χρειάζομαι τι'αύτα Μηχανή και γκόμενα για να νικήσω Έχω κερδίσει απο πρίν Καλύτερα άσε με να σκίσω Δεν είμαι ο Έμινεμ Ο Πίφτη Γκλέν Δεν είμαι η Ροξάννα Ντυμένη στα σατέν Τρίβω τα χέρια μου ξανά Μόνος να το αντέξω Δεύτερη ταινία Δεν μου δίνουν για να παίξω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
maxxdopa 179 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 9 , 2010 Φρουκουμπικου κανε ψαλιδι θα γινει ζημια και δε σε σωζουν με την καμια θα παρω το δεινοσαυρο τα κυβικα τα χιλια που τους παταει ολους που καταπινει μιλια Aprilia η μαρκα προβληματα πολλα ο μαστορας μ'αγαπησε με γνωρισε καλα.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Multijohn 880 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 10 , 2010 janabetiiii λείπεις απο το τόπικ! Για... κάνε κάτι! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ο ΦΡΟΥΚΟΥΜΠΙΚΟΥ 1.766 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 11 , 2010 Είμαι εδώ και πάλι δεν γίνεται να κλάσω Μπροστά χωρίς καθρέπτη σε κοιτώ Δεν γίνεται να χάσω Το δρεπάνι το μπερδεύω Έτσι το'μαθα εξ'αρχής Ο Άδης είναι φίλος μου Άραξε να δείς Ιδέα δεν έχω απο ρήμες Είμαι χεβιμεταλάς Ακούω Βένομ κάθε μέρα Πίνω μπύρες σαν μπουνταλάς Σας αγαπάω όλους Δεν με νοιάζει Και ο λόγος ο πικρός Τη θάλασσα μου δεν πειράζει Ο Φρουκουμπίκου είναι σωστός Η τραγουδάρα συνεχίζει Η ριφάρα στο ρεφραίν Ακόμη μέσα μου σαπίζει Γουστάρω τα λεγόμενα σου Τα έτσι και τα αλλιώς Με αυτά που γράφεις Manalishi Ακούγεσαι παλιός Γουστάρω και τις ρήμες μου Γουστάρω γενικώς Έχω όμως νικήσει Ναούμε δεν γίνεται αλλιώς Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Manalishi 373 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 11 , 2010 Χρόνο δεν έχω ΦΡΟΥΚΑΡΕ να μπω να σε διαλύσω ευελπιστώ να οργανωθώ στα αυτιά σου να στις ρίξω τις ρίμες τις υπέρδιπλες τις μοσχοαναθρεμένες σαν πατούσες βρώμικες μασχάλες ιδρωμένες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AquaDiGio 108 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 11 , 2010 Με τον Γιωργαρο στο mic δεν εχει τιποτα κανεις να φοβηθει γιατι ειναι ραπας και εσυ δεν ξερεις που να πας θα σε ψαξει, θα σε κυνηγησει οπως η γκομενα που εχει μπουχτησει απο φλωρους με μεγαλους κωλους ειναι γυναικες που τον κουνανε καλα αλλα δεν ξερεις απ' αυτα γιατι εσυ δεν βγαζεις λεφτα Και τωρα πρεπει να σου πω κατι που το κραταω καιρο πινω μπυρες συνεχως χωνω ρημες διαρκως κατεβαινω με πολυ γαμηστερο κομματι που σε αφησε σακατη Ομως δεν με σεβαστηκες και τωρα που χανεσαι πες πως αισθανεσαι, πες πως δεν σου αρεσε απλα χαλαρωσε, φυγε ή αραξε Το ξερω ειπα κατι που σε ταραξε και αυτο ειναι που μου αρεσε τωρα κατσε και χαζεψε 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Miss 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 11 , 2010 YO! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Manalishi 373 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 11 , 2010 Τι γιο και κόρες όλον γράφετε, καθίστε και σκεφτείτε, μια ριμαδο-ρίμα είπαμε και όχι να καείτε Ο ΦΡΟΥΚΑΣ εξαφανίστηκε, τον ρούφηξε η μπύρα Ο Χρόνης τονε κοίταγε σαν μεθυσμένη μύγα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Miss 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 11 , 2010 Απο μενα YO και ποντο για τον AquaDiGio κι αν δεν σ'αρεσει σπασε, γιατι αλλιως θα κανει κρυο Ο Gio ξερει να ραπαρει σωστα και οχι με στοιχακια παιδικα οπως ο Φρουκουμπικου και τα λοιπα παιδια γι'αυτο μην του βγαινετε αντιθετα γιατι θα παθετε ζημια Ο Γιωργαρος φιγουραρει με το μικροφωνο κι οχι με Ducati γι'αυτο ασε τους γυρω σου και γραψε επιτελους κατι Παλια ημουν καλο κοριτσι, μα οχι πια την ειδα τσαμπουκας κι εγω κανονικα βαλε το κρανος, οδηγαμε ασε το μπλα μπλα μεγαλε τον φοβο σου οσφριζομαι ταραζεσαι, ζαλιζεσαι χανεσαι και κλονιζεσαι Φιλε ενα εχω να πω, δωσε το μάικ(mic).... "φου, φου, ειμαι η σκυλα του myBike" 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Manalishi 373 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13 , 2010 Κάνω up και δίνω ρέστα, ο ΦΡΟΥ ΚΟΥ μου είπε βγες και πέσ'τα Να δώσω νόημα μα και ζωή στο thread αυτό που είχε θαφτεί... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ο ΦΡΟΥΚΟΥΜΠΙΚΟΥ 1.766 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13 , 2010 Manalishi είμαι πρώτος Miss μου είσαι όλο φού φού 'Εχω ξεκινήσει πάλι Το ποιό μεγάλο Ντού. Ο Φρουκουμπίκου είναι μέγας Τεράστιος και καυλιάρης Και αν δεν τον δείς να έρχεται Θα ψάχνεις μπάφους να καλμάρεις. 40 χρόνια φούρναρης Δεν κάνω πιά μανούρες Ξέρω καλύτερα απο'σενα Σταθερά τις φιοριτούρες. AquaDiGio άραξε με γκόμενες τρισάθλιες Μικρόκωλες χωρίς μαγκιά Ρουμάνες χωρίς άδειες. Το ξέρω είμαι ο καλύτερος Δεν πάει άλλο παραπέρα Το τέρας πάλι ξύπνησε Πετάγομαι σαν σφαίρα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13 , 2010 πολύ αέρα πήρατε όλοι σας στην Αθήνα κόψτε λιγάκι τον ρυθμό δεν έχει και.....βενζίνα ο manalishi εσήκωσε το θέμα απο τον...ύπνο κι εσκάλιζε την κεφαλή νατου'ρθει κάνα...ξύπνιο Αμ τα στιχάκια είναι ζόρικα και θέλουν Α τέχνη που πας σταγκάθια πηδηχτός ξεβράκωτε καλλιτέχνη ? Η...άλλη ''ραμόνα'' ο Φρούκουρας, ο αστραφτερός ο Δίας, την είδε για τεράστιος για κάνας.....Καββαδίας Καθίστε μια χαρά εκεί πουστε στ'αυγά σας μη φέρω το Innova μου και σκάψω τα μπετά σας ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2010 Μικρά κουλά και άμαθα μην πέρνετε άλλο θάρρος, αυτό 'ναι προειδοποίηση να μην σας πάρει ο Χάρος! Εμένα και τον Καραφλοδαίμονα ποτέ σας δε θα φτάστε, γι'αυτό να μην ριμάρετε τραβήξτε πιο κει και κλάστε! Αυτήν την προειδοποίηση κάντε καλά και ακούστε, και άμα δυσκολεύεστε τ'αυτιά σας πάτε λούστε! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AquaDiGio 108 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2010 Τι λεει, τι λεει το παλικαρι μηπως δεν γνωριζει οτι αυτα μας τα'παν κ αλλοι? μαθε ομως φιλε δεν εχω νευρα απο ατσαλι για αυτο προσεξε μη με κανεις ν'αγριεψω παλι Μου λες να τραβηξω πιο εκει αλλα δεν μαλλον ξερεις γιατι, ομως σου λεω ,κλεμμενες ριμες δεν ριμαρω, προσεχε γιατι μπορει να τα παρω καθως fail σχεδια σαμποταρω, σχεδια σαν το δικο σου και των αλλων μαζι με μπρος γκρεμος και πισω ρεμα δεν φρικαρω Α, και να σου πω, αν θες να ξερεις βριζω τον Μπους, αλλα δεν ακουο Τους, γιατι στην Μουλαν ριχνω ντους και βγαινω αντεπιθεση κανοντας την αντιθεση με τους... ρυθμικους παλμους.. ακουω ριμες να τσουλανε απο αυτους που με εσας γελανε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2010 ....ωραίο ! ευθημήσαμε και πάλι με τον Viper 4 ! αλλά.................. Βρε, η οχιά ξεπρόβαλλε και βγηκε απ'το λαγούμι ήθελε θάρρος μόνο αυτό μα τώρα...ξυλιές τουλούμι ! είναι μέλος παλιό και σεβαστό καθ'όλα αλλά καλά δεν σκέφτηκε πριν γράψει σαν...μαριόλα Τον σεβασμό μας δείχνουμε γιατι έχει τρανή τσαγιερα θα του δανείσω μιαγκυρα για τον πολύ....αέρα ! πάρτηνε απο το άβαταρ και είναι όλη δικιά σου να την κρατείς σαν φυλακτό βαθιά μεσ' στο.....τανκμπαγκ σου! ελήφθη η προειδοποίηση και μπήκε στο κιτάπι κι απο τα τσάγια που κερνώ έχεις κοτζάμ.....ντουλάπι ! η απουσία του Δαίμονα είναι εμφανεστάτη ειλκρινά σου το μυνώ, αν μπεί η φιέστα που θα κάνουμε θα είν'η πιο βαρβάτη ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ο ΦΡΟΥΚΟΥΜΠΙΚΟΥ 1.766 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2010 Ρε κάντε πέρα όλοι Ο Φρούκου θα ραππάρει Το χέβι μου το τρίπινγκ Τον πόνο σου τραινάρει Διάβασα και για τους Ελ Τους είδα απο μέσα Για φραπέ στο καφενείο Με Δία και με μπέσα.. Ο Φρούκου δεν ξέρει απο τέτοια Κάθε βράδυ του Σαββάτου Με βλέπουν στη σκηνή Κλαίνε και είναι του θανάτου Χωρίς γκόμενα και όπλα Σε φάση Καραντίρου Το 2012 πάλι θα νικήσω Μόνος μου τον Νιμπίρου Ακόμη και χωρίς μπράφ Χωρίς τη δική σου ζάλη Κερδίζω γενικά Η κέντα μου είναι μεγάλη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2010 Για τσάγια και για άγκυρες του innova ήταν τα λόγια, μα σαν τελειώσω μαζί του εγώ θα τρέχει στα υπόγια! Ποια τσάγια ονειρεύεται αυτός πως με κερνάει, στο ίδιο όνειρο αυτό το gsr περνάει... Κρύο νεράκι ρίχτε του απ'τ'όνειρο να ξυπνήσει, και να προσέχει πείτε του στην έναρξη μην του σβήσει! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AquaDiGio 108 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2010 Μα καλα, τι λενε οι αγορινες μηπως δεν εχουν καταλαβει οτι εδω χωνουμε ριμες? Πραγματικες, αληθινες, ζωντανες με νοημα βαθυ και τονο οξυ, κατι ομως πρεπει εδω να ειπωθει.... Λοιπον αγορινες, βλεπω πολλα freestyle χωσατε, μα εμενα ιδιωτικη προσκληση δεν μου δωσατε, και με τα ψεματα σας με φλωμοσατε, ενω με ριμες ο ενας τον αλλο ταπωσατε. Αλλα ηρθε πλεον η σειρα μου να μιλησω, και με ριμες πολλες να σας μυησω, μην περιμενεις αλλο, γυρνα πισω και μεσα στο αυτι σου θα σε φτησω παρε τωρα την μπιελα μου, το freestyle αυτο το κανα πανω στην τρελα μου! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2010 απόψε δεν έχω έμπνευση μεγάλη να ριμάρω τον Φρουκουμπίκου βοηθώ γι'αυτό εδώ ποστάρω ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2010 απόψε δεν έχω έμπνευση μεγάλη να ριμάρω τον Φρουκουμπίκου βοηθώ γι'αυτό εδώ ποστάρω ! H έμπνευση για να σου ρθεί και ρίμες εδώ να ρίξεις, θα πρέπει πρώτα κούλαδε στο γκάζι να χυμήξεις! Αυτό όμως δεν πρόκειται ποτέ σου να το κάνεις, γιατί το μόνο που 'μαθες είναι με μιας να χάνεις! Γι'αυτό πάρε τα κουβαδάκια σου και πήγαινε πιο πέρα, και θα'ρθει της λάμψης σου η ώρα σε μια μακρινή από τώρα μέρα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2010 H έμπνευση για να σου ρθεί και ρίμες εδώ να ρίξεις, θα πρέπει πρώτα κούλαδε στο γκάζι να χυμήξεις! Αυτό όμως δεν πρόκειται ποτέ σου να το κάνεις, γιατί το μόνο που 'μαθες είναι με μιας να χάνεις! Γι'αυτό πάρε τα κουβαδάκια σου και πήγαινε πιο πέρα, και θα'ρθει της λάμψης σου η ώρα σε μια μακρινή από τώρα μέρα! ......θα επανέλθω ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
angelapos 223 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2010 Ωρέ τι λέτε σεις εδώ? Καλή φάση και τούτη! Δεν τόχα αντιληφθεί εγώ και μούρθε στο ξεκούτι Λοιπόν για να σας συνεφέρω αύριο Δευτέρα και δουλειά ξενέρωμα το ξέρω...... αλλά έτσι πρέπει ρε γαμώτο αυτά! Άντε τώρα αράχτε στον καναπέ με το λαπτόπι κοντά δείτε ταινίες κυριλέ και τσατάρετε με τα παιδιά! Τελειώνω εδώ το άθλιο τετράστιχό μου δεν έχω τι άλλο να πω πρέπει να φουσκώσω το λάστιχό μου και θέλω να πιω λίγο νερό! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες