Telamonas 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 14 , 2008 Θα σας περιγράψω ενα σκηνικό που μου έτυχε πριν απο λιγες ημερες και θα ηθελα οποιος γνωριζει κατι να μου πει την γνωμη του. Μολις ειχα σχολασει απο την δουλεια μου και πηγαινα με την μηχανη στο σπιτι. Παρεπιπτοντως μενω στον Βυρωνα και το σκηνηκο εγινε στον δρομο(μονοδρομος) Ηρως κωνσταντοπουλου. Κατεβαινω λοιπον και μπροστα μου εχω ενα αυτοκινητο το οποιο οδηγει μια κοπελα γυρω στα 21 και διπλα το αγόρι της. Το καλο αυτο κοριτσακι λοιπον ηθελε να παρκαρει το ωραιο αμαξακι του μπαμπα μεσα στην πυλωτη της πολυκατοικιας που εμενε βγαζοντας το αριστερο φλας λιγο πισω απο ενα στενο και 4-5 μετρα πριν μπει μεσα στην πυλωτη! Νομιζωντας εγω, οτι ηθελε να στριψει και οτι τελεικα θα μπει στο επομενο στενακι ειπα να την προσπερασω. Δυστηχος η κοπελιτσα νομιζοντας πως εχει της ικανοτητες του Άρι Βάτανεν ερειξε μια αποτομη τιμονια αριστερα για να χωθει στο γκαραζ και εγω βρεθηκα ξαφνικα στον αερα και αμεσος επανω στο πισω μερος του αυτοκινητου. Εγω ευτυχως δεν επαθα κατι το τρομερο. Η μηχανη δεν επαθε κατι με την ταχύτητα που εγινε το σκηνικό ειναι και WR450 και συνήθως αυτα ειναι ''σκυλια''. Το αμαξι απο την αλλη εχει μια λακουβα αρκετα μεγαλη ωστε να μου φαει τον μισθο του μηνα. Πειτε μου λοιπον ρε παιδια εφταιγα η οχι? Το σκηνηκο εγινε οπως το περιέγραψα πιο πανω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
anothercbrowner 81 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 14 , 2008 (τροποποιήθηκε) κανονικά απο την στιγμή που είχε βγάλει φλάς πρίν στρίψει(αν κ 4-5 μέτρα είναι πολύ λίγα αλλα κ πάλι...) δυστυχώς φταίς, καθώς είχε ειδοποιήσει για την κίνηση της και εσύ επέλεξες να προσπεράσεις.(εκτός αν είχες ξεκινήσει την προσπέραση απο πρίν, τότε αυτή φταίει που δεν κοίταξε καθρέυτες) μετά απο 8 έντιτ πές μας που βρίκες στο αμάξι της για να έχουμε μια σωστή γνώμη Τροποποιήθηκε Αύγουστος 14 , 2008 από τον anothercbrowner Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
andreasm25 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 14 , 2008 αν ειχε βγαλει φλας αριστερα και εσυ πηγες και περασες απο αριστερα,νομιζω φταις οταν βγαζει ο μπροστινος φλας η αλαρμ πρεπει να περιμενουμε να δουμε την κινηση του. προσοχη και υπομονη ποσο μαλλον οταν οδηγει πιτσιρικα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
antc 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 14 , 2008 Αν θες την γνωμη μου ναι γιατι σε ειχε "προηδοποιησει " για την ενεργια της οσο και αποτομη να ηταν αυτη.Ειχε αναψει φλας. μπραβω συχρονισμος!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zx??rr 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 14 , 2008 1. Δυστυχώς.................... ο πίσω πληρώνη την νύφη. 2. Οσο για το φλας, δεν είναι υποχρεωτικό, αλλά προαιρετικό. Με λίγη απόσταση από τον προπορευόμενο είμαστε πάντα ποιο ασφαλείς. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Telamonas 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 14 , 2008 (τροποποιήθηκε) Τωρα που σχεδον πιασαμε το νόημα θα προσπαθησω να το εξηγήσω λιγο καλύτερα. Βλεποντας οτι τελικα δεν εστριψε για να μπει στο στενο, θεωρισα πως το μετάνιωσε η οτι θα εμπαινε στο επομενο. Θεώρησα λοιπον σωστο να την περασω για να συνεχισω τον δρομο μου. Ενω ημουνα λοιπον είδη στα αριστερα της, απλα ανέπτυξα λιγο ταχυτητα. Την ωρα εκεινη η κοπελα εστριψε(Υπερβολικα αποτομα), εγω πλάκωσα τα φρενα και στο τελος ειχαμε εμενα να φωναζω επειδη δεν ειδοποιησε εγκαιρα η επειδη περιμενα να βγαλει αλαρμ.(Ξερω οτι ητανε υποχρεωτικό με τον παλιό ΚΟΚ) και τα 2 παιδια να με κοιτανε αγχωμένα και να προσπαθουνε να βρουνε τι θα πουνε στον πατερα τις επειδη το ειχανε παρει κρυφα! Τροποποιήθηκε Αύγουστος 14 , 2008 από τον Telamonas Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Remali tis Fokionos Negri 306 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 14 , 2008 Έχω πάθει κάτι παρόμοιο... Πήγε να στρίψει δεξιά, πήγα να προσπεράσω από αριστερά, κοκάλωσε κι έσκασα πάνω του. Ο πίσω φταίει, του έδωσα και 20? για το φανάρι.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
platongr 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 14 , 2008 To φλας όπως είπε κάποιος άλλος δεν είναι υποχρεωτικό, αλλά για να προειδοποιεί. Πράγμα που σημαίνει ότι σε δρόμο με 2 ή περισσότερες λωρίδες κυκλοφορίας, ο πίσω δεν είναι υποχρεωμένος να αφήσει τον άλλο να στρίψει (βγάζω φλας και όποιον πάρει ο χάρος). Στην συγκεκριμένη περίπτωση, φταις, όχι γιατί είχε ανάψει φλας το κοριτσάκι, αλλά γιατί έκανες προσπέραση σε μονόδρομο :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DOMINATOR 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 14 , 2008 Φίλε μου, φταις. Αντικειμενικά. Επειδή αν μπλεχτεί η ασφάλεια δε μπορείς να δικαιολογήσεις τίποτα. Μελλοντικά όμως πρόσεχε, κράτα μεγάλη απόσταση απ΄τα αυτοκίνητα...φτηνά τη γλύτωσες. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ypopsifios 120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 14 , 2008 (τροποποιήθηκε) Δυστυχώς φταις.... με κάλυψε πλήρως ο platongr. Ιδέ και μια προηγούμενη τοποθέτησή μου σε ανάλογο θρεντ. http://www.mybike.gr/index.php?showtopic=16450&hl= Τροποποιήθηκε Αύγουστος 14 , 2008 από τον ypopsifios Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Telamonas 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 14 , 2008 Οκ λοιπον. Για να το λετε ολοι τοτε κατι θα γνωριζετε. Πλατον μου αρεσε η απαντηση σου και θα την δεχτω. Εμαθα και την τιμη(280ε παλι καλα) και δεν θα κανω αλλο τον τραμπουκο στα παιδια. Το θεμα έληξε η κοπελιτσα θα πληρωθει και εγω μαλλον πηρα και το μαθημα μου. (Κοπελιτσες που οδηγουνε γυρω στο στους 2 μηνες ειναι απροβλεπτες) Λοιπον παιδια thanks για τις απαντησεις. Αν και περιμενα αλλες απαντησεις απο μηχανοβιους τελος παντον. Νομιζω πως ολοι εχουμε κανει αθωες προσπερασεις απλα δεν ειχανε αυτην την καταληξη. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
^tasoulis^ 152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 14 , 2008 Oι απαντησεις εχουν να κανουν με αυτο ακριβως που ρωτησες ασχετα αν θεωρουμε τα κουτακια εχθρους μας που μπορει να μας κανουνε ζημια..αν γινεται απο δικο μας λαθος ομως? Απλα απαντησαμε αν φταις η οχι ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
janabetis 764 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 14 , 2008 προσπέραση σε μονόδρομο.. με αναμμένο φλας.. σηκώνει συζήτηση;... μην αγχώνεσαι τυχαίνουν αυτά και στα καλύτερα παιδιά ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
andreasm25 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 14 , 2008 αφου ηθελε να παρκαρει επρεπε να βγαλει αλαρμ και οχι φλας. φταιει φταιει..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Lalixprincex 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 14 , 2008 Μηπως μας δουλευει στο ψιλο γαζι αυτος?Πηγαινοερχεται στην δουλεια του με WR450? Που δουλευεις?Σε χωραφι?Lol!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Telamonas 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 14 , 2008 Ασχετα με το τι λεω. Μου αρεσει το οτι πηρα τουλαχιστον ρεαλιστικές απαντησεις. Εννοειτε δεν επρεπε να κανω την μαλακια αλλα δεν ειχα δει τι ειδους οδηγο ειχα μπροστα μου(Δεν το εννοω,). Στην πραγματικότητα εαν ειχα βαλει λαστιχακια SuperMoto και ειχα αλλαξει και τα τακακια μου στο WR ισως να τα γλιτωνα τα 280. Προτιμησα να χαλασω τα λεφτα μου αλλου και να κανω τις μαλακιες ενω ξερω οτι γινονται μαλακιες στην Ελλαδιτσα μας και με το παραπανω! Το παθημα γινεται μαθημα. Μαγκες θα τα πουμε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 14 , 2008 Φταις! εκτός και αν η κοπέλα δεν είχε δίπλωμα... μήπως το πήρε κρυφά από τον πατέρα της για να κάνει μάθημα μαζί με τον γκόμενο;;; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AFTER 613 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 14 , 2008 Λοιπον, οπως ειπε και ο Πλατων, μιας και ηταν μονοδρομος, δεν επιτρεποταν η προσπεραση Τωρα για τα αλαρμ ΚΑΚΩΣ εχει επικρατησει οτι ειναι για παρκαρισμα Τα αλαρμ λεγονται ετσι, γιατι ειναι σε περιπτωσεις που θελουμε να παμε π.χ. σε ενα νοσοκομειο, και θελουμε να μας βλεπουν οι αλλοι Ρε γαμωτο μου, ΟΛΟΙ οσοι δωσαμε διπλωμα, βγαζαμε ΦΛΑΣ για να παρκαρουμε, το ξεχασατε? Και μετα μας φταινε οι αλλοι που δεν γνωριζουν το κοκ Φιλε μου δυστυχως εμαθες, οπως ολοι μας, με τον ασχημο τροπο οτι πρεπει με μερικους να κανουμε υπομονη μεχρι να παν στο δι....εε μεχρι να κανουν στην ακρη θελω να πω Παλι καλα που δεν χτυπησες, αυτο να θυμασαι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Σήφης 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 15 , 2008 (τροποποιήθηκε) Τωρα που σχεδον πιασαμε το νόημα θα προσπαθησω να το εξηγήσω λιγο καλύτερα. Βλεποντας οτι τελικα δεν εστριψε για να μπει στο στενο, θεωρισα πως το μετάνιωσε η οτι θα εμπαινε στο επομενο. Θεώρησα λοιπον σωστο να την περασω για να συνεχισω τον δρομο μου. Ενω ημουνα λοιπον είδη στα αριστερα της, απλα ανέπτυξα λιγο ταχυτητα. Την ωρα εκεινη η κοπελα εστριψε(Υπερβολικα αποτομα), εγω πλάκωσα τα φρενα και στο τελος ειχαμε εμενα να φωναζω επειδη δεν ειδοποιησε εγκαιρα η επειδη περιμενα να βγαλει αλαρμ.(Ξερω οτι ητανε υποχρεωτικό με τον παλιό ΚΟΚ) και τα 2 παιδια να με κοιτανε αγχωμένα και να προσπαθουνε να βρουνε τι θα πουνε στον πατερα τις επειδη το ειχανε παρει κρυφα! Χαιρετώ σας και χρόνια καλά και πολλά. Από προσωπική εμπειρία, επειδή δούλευα 8 χρόνια στον κλάδο ζημιών αυτοκινήτων & χωρίς καμία διάθεση να το παίξω έξυπνος απλά για να συμβάλω στο διάλογο θα έλεγα ότι το παλικάρι δεν ευθύνεται για το ατύχημα. Με τον τρόπο που το περιγράφει παραπάνω και όντας ήδη στα αριστερά της έχει ευθεία πορεία και η οδηγός του αυτοκινήτου αλλάζει πορεία με αποτέλεσμα να εμποδίζει την ελεύθερη πορεία της μηχανής. Το ότι έβγαλε φλας δεν λέει κάτι γιατί όπως ήδη αναφέρθηκε το φλάς δεν υποχρεώνει αλλά προειδοποιεί. Άρα αυτός που αλλάζει πορεία ευθύνεται. Επίσης αναφέρθηκε ότι δεν επιτρέπεται προσπέραση σε μονόδρομο. Αν ο μονόδρομος έχει δυο λωρίδες κυκλοφορίας τι γίνεται τότε; Σε κάθε περίπτωση κι αφού διάβασα το άρθρο 17 του ΚΟΚ που κάνει λόγο για τις προσπεράσεις δεν αναφέρει ρητά ότι "απαγορεύονται οι προσπεράσεις σε μονόδρομο με μια λωρία κυκλοφορίας". Πιθανόν να θεωρεί ο νομοθέτης ότι εφόσον ο μονόδρομος έχει μια λωρίδα δεν τίθεται και θέμα προσπέρασης αφού δεν επαρκεί ο υφιστάμενος χώρος. Η μηχανή όμως χωράει να περάσει κι άρα υπάρχει κενό για τον καταλογισμό ευθύνης. Δεν ισχύει η άποψη ότι ευθύνεται ο "από πίσω" γιατί το χτύπημα δεν είναι στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου αλλά στο πλάι κι η μηχανή ήταν στο πλάι του αυτοκινήτου. Τέλος από την επαγγελματική εμπειρία μου, στην εταιρία που εργάζομαι θα πληρώναμε τις ζημιές της μηχανής σε παρόμοιο ατύχημα θεωρώντας ότι η μηχανή δεν χρειάζεται ολόκληρο το δρόμο να κινηθεί αλλά ένα πλάτος 50 πόντων χωρίς να αναφέρω ότι δεν αποδεικνύεται εύκολα ότι κάποιος έχει βγάλει φλας. Καταλήγοντας θα έλεγα ότι ηθικά φταίει η μηχανή ευθύνεται διότι θα έπρεπε ο αναβάτης της έπρεπε να επιδείξω μεγαλύτερη υπομονή και να καταλάβει ότι πρόκειται περί αρχάριας οδηγού. Αυτά και χαίρομαι αν συνέβαλα στην κουβέντα. Υ.γ. Αν κατάλαβα καλά φίλε Τελαμώνα κυκλοφορείς ανασφάλιστος; Τροποποιήθηκε Αύγουστος 15 , 2008 από τον Σήφης Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ypopsifios 120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 15 , 2008 Φίλε Σίφη και εγώ χωρίς να θέλω να κάνω τον έξυπνο και με σεβασμό στην πείρα σου, θα έλεγα ότι η προσέγγισή σου είναι τραβηγμένη από τα μαλλιά. Από ότι μας λέει ο Τελαμώνας το "σκηνικό" έγινε σε μονόδρομο με μια λωρίδα κυκλοφορίας. Πιστεύω ότι ο νομοθέτης δεν κάνει διάκριση των οχημάτων σε δίκυκλα ή τετράτροχα και με αυτή την έννοια το δικυκλο οφείλει να κινειται στο μέσον της λωρίδας κυκλοφορίας . Αντίστοιχα όταν ένα αυτοκίνητο το προσπερνάει , οφείλει να αλλάζει λωρίδα κυκλοφορίας (αν υπάρχει) από αριστερά και να μην εισέρχεται στη λωρίδα της μοτό όσο διαρκεί η προσπέραση. Αυτά θεωρητικά γιατί πρακτικά ο καθένας μας εφαρμόζει αυτό που λες ότι η μηχανή είχει μικρές διαστάσεις άρα μπορεί ο αυτοκινητιστής να "καταχραστεί" το χώρα της λωρίδας (αφού "χωράει") της μοτό και να τον προσπεράσει οπότε αρχίζουν τα μπλεξίματα... Όπως είδες έκανα μια αντίστροφη προσέγγιση για να το δούμε το θέμα ευρύτερα. Άλλο τι γίνεται στη πράξη και άλλο τι λενε οι νόμοι, όταν γίνει η στραβή εφαρμόζονται οι νόμοι. Η υποκειμενική εκτιμηση του τύπου "χωράω" ή "προλάβαινα" να περασω τη διασταύρωση και ας είχα στοπ αλλά φταίει ο άλλος επειδή έτρεχε, μπορεί ως ένα βαθμό να έχουν βάση αλλά στο τέλος καταρρίπτοναι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
johnmanos 12 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 15 , 2008 Έχω πάθει κατι ανάλογο φίλε! Στάθηκα τυχερός στην ατυχία μου!!! με χτύπησε οταν πηγα να την προσπερασω η δεσποινιδα αλλα το χτύπημα πάνω στον ελιγμό μου εκείνη την ώρα είναι στην μπροστινή της πόρτα τουτέστιν μου κλεισε το δρόμο! και πλήρωσε! ενώ μάλλον εφταιγα εγώ! :vv: τώρα εσύ έπεσες πίσω της? μάλλον μονο εσύ θα χρεωθείς το λάθος... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Remali tis Fokionos Negri 306 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 15 , 2008 Το θεματάκι πήρε νέα τροπή....! :popcorn: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
thumber 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 15 , 2008 κανονικα οταν προκητε να σταθμευση ενα οχημα(στην δικια σου περιπτωση να μπει σε γκαραζ) πρεπει να αναψει ΑΛΑΡΜ και οχι απλα φλασ... αλλα κατα τη γνωμη μου εφοσον επεσες πισω της και τπτ να μην εβγαζε εισαι υποχρεομενος να κρατας αποστασεις ασφαλειας... οποτε μαλλον φτες... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AFTER 613 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 15 , 2008 κανονικα οταν προκητε να σταθμευση ενα οχημα(στην δικια σου περιπτωση να μπει σε γκαραζ) πρεπει να αναψει ΑΛΑΡΜ και οχι απλα φλασ... αλλα κατα τη γνωμη μου εφοσον επεσες πισω της και τπτ να μην εβγαζε εισαι υποχρεομενος να κρατας αποστασεις ασφαλειας... οποτε μαλλον φτες... Δεν λεει πουθενα ο κοκ για αλαρμ σε περιπτωση παρκαρισματος, αλλα για φλας Κοιταξε το στον κοκ ή ρωτα καποιο δασκαλο οδηγησης ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Σήφης 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 15 , 2008 Κοίταξε "υποψήφιε" δεν έκανα καμία "τραβηγμένη από τα μαλλιά" εκτίμηση, απλώς απάντησα πρακτικά για το τι συμβαίνει σε παρόμοιες περιπτώσεις στην ασφαλιστική εταιρία την οποία εργάζομαι και κατ' επέκταση και στην αγορά. Αν βρισκόταν ήδη στα αριστερά του οχήματος κι αν το χτύπημα στο αμάξι είναι στην αριστερή πλευρά κι όχι πίσω τότε σημαίνει ότι δεν φέρει ευθύνη λόγω του ότι το όχημα του έκλεισε το δρόμο (δες τι γράφει ο johnmanos παραπάνω). Η διαφωνία μας έγκειται στο αν θεωρείται προσπέραση ή όχι. Δεν έχω βρει πάντως τον ορισμό της λέξης "προσπέραση", για τον ΚΟΚ, αλλά πάντως σε κάθε περίπτωση η εταιρία που εργάζομαι δεν θεωρεί προσπέραση, είτε από δεξιά είτε από αριστερά, την ενέργεια της μηχανής και πληρώνει με το σκεπτικό ότι εμποδίστηκε η διέλευση της. Τώρα αν εσύ έχεις άλλη εμπειρία ή έχεις διαβάσει κάτι άλλο στον ΚΟΚ πάω πάσο. Υ.γ. Αν δεν απατώμαι για σήμανση “STOP” δεν έχω γράψει κάτι. :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες