Nkapa 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2008 Νέα διπλώματα οδήγησης σε μέγεθος πιστωτικής κάρτας θα αρχίσουν να εκδίδονται από τις αρχές του 2009. Τα νέα διπλώματα θα έχουν επάνω τους την φωτογραφία των κατόχων και πολλά προσωπικά του στοιχεία. Για όσους έχουν άδεια οδήγησης δεν είναι υποχρεωτική η αλλαγή με τις νέου τύπου. Αν θέλουν όμως να ταξιδέψουν εκτός Ελλάδος από τις 19 Ιανουαρίου του 2009, θα πρέπει να εφοδιαστούν με καινούργιο δίπλωμα, καταβάλλοντας 30 ευρώ. Οι νέες άδειες οδήγησης θα είναι πλαστικές (σαν πιστωτική κάρτα) με μικροτσίπ, θα περιέχονται όλα τα στοιχεία του κατόχου και θα υπάρχουν φωτογραφία του με μελάνη που είναι αόρατη και εμφανίζεται στον υπεριώδη φθορισμό ειδικά ολογραφήματα μεταβλητής εικόνας (δύο εικόνες μαζί) και ειδικό ολογράφημα της γέφυρας Ρίου-Αντιρρίου και μικροεκτυπώσεις. Το υπουργείο προχωρεί ήδη σε όλες εκείνες τις αναγκαίες ρυθμίσεις, ώστε μέχρι το τέλος του έτους να είναι έτοιμο να εκτυπώσει τις πρώτες πλαστικές άδειες οδήγησης, προκειμένου μέσα στην προβλεπόμενη από την κοινοτική νομοθεσία ημερομηνία οι Έλληνες πολίτες να μπορούν να εφοδιάζονται με αυτά τα έντυπα. Πηγή: ert.gr Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
terino 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2008 Ότι ισχύει δηλαδή στην Αμερική εδώ και μερικές δεκαετίες, μου φαίνεται ότι βρήκαμε άλλον ένα τομέα που είμαστε πίσω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2008 Ότι ισχύει δηλαδή στην Αμερική εδώ και μερικές δεκαετίες, μου φαίνεται ότι βρήκαμε άλλον ένα τομέα που είμαστε πίσω. Ακριβως! Θυμαμαι τα διπλωματα εκει ετσι, απο τη δεκαετια του '70! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2008 Και ολανδια ισχυει σιγουρα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lord_dimos 107 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2008 οι νέες άδειες κυκλοφορίας ήδη έχουν αρχίσει να εκδίδονται δωρεαν απο το υπουργειο συγκοινωνιών,είναι σε μορφή καρτας και σύμφωνα με τις ευρωπαϊκές οδηγίες.εξάλλου,απο δω και πέρα όλα τα νέα οχήματα που θα μπαίνουν σε κυκλοφορία θα εφοδιάζονται με τις νέου τύπου άδειες. Επίσης,απο το 2009 θα εκδίδονται τα νέα διπλώματα οδήγησης,τύπου κάρτας και αυτά.θα είναι σε μέγεθος πιστωτικής κάρτας,εφοδιασμένες με μικροτσίπ,όπου θα αναγράφονται όλα τα στοιχεία του κατόχου (...),αόρατη φωτογραφία του οδηγού,ολογραφήματα ασφαλείας μεταβλητής εικόνας και διαφορα άλλα...η αλλαγή του δεν είναι υποχρωτική μέχρι το 2032,άλλα αν θέλετε να ταξιδέψετε σε χώρα της ε.ε. θα πρέπει υποχρεωτικά να το αλλάξετε! αυτά για ενημέρωση όλων μας! ελπιζω να μην εχει ξαναμπει,αλλιως θα μου το πει ο black hawk! :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Θάνος 157 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2008 ελπιζω να μην εχει ξαναμπει,αλλιως θα μου το πει ο black hawk! :D Και σκεψου οτι στην κατηγορια που ανοιξες το θεμα υπηρχε το ιδιο πρωτο πρωτο :D Στην Γερμανια τα διπλωματα ειναι ετσι εδω και ποοοολα χρονια...καιρος ηταν να γινει και εδω! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lord_dimos 107 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2008 γκάβακας,ως συνηθως.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2008 (τροποποιήθηκε) γκάβακας,ως συνηθως.... ..Εχεις το... "ακαταλογιστο"!! Προφανως, σε πειραζει το "περα-δωθε" του boxer!!! :P :lol: (Eδω που τα λεμε, βεβαια, απο την αλλη, πειραζονται και αυτοι που μονο τον ακουν 'η τον βλεπουν!!! ) Τροποποιήθηκε Ιούνιος 12 , 2008 από τον black_hawk Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
louki louk 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2008 Επιτέλους!!!!! Αλλά γιατί οι παλιοί να πρέπει να πληρώσουν την αλλαγή????? Γιατί όπως και να έχει κάποια στιγμή θα το πληρώσουμε....έτσι δεν είναι??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
adnis 27 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2008 παιδιά είχε ακουστεί κάτι για τα νέα διπλώματα οδήγησης που έχουν σχήμα πιστωτικής κάρτας. ισχύει; αν ναι, από πότε κυκλοφορούν; πιθανότατα θα μπορούμε να αλλάξουμε και τα δικά μας. ε; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Drakos 67 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2008 παιδιά είχε ακουστεί κάτι για τα νέα διπλώματα οδήγησης που έχουν σχήμα πιστωτικής κάρτας. ισχύει; αν ναι, από πότε κυκλοφορούν; πιθανότατα θα μπορούμε να αλλάξουμε και τα δικά μας. ε; Ειχα διαβάσει πριν κανένα χρόνο στο μοτο, ότι θα αλλάξουν τα διπλώματα όπως έγινε με τις ταυτότητες. Δεν ξέρω αν ξεκίνησε η διαδικασία. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
adnis 27 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2008 κ εγώ κάτι παρόμοιο είχα διαβάσει, και η χρονική περίοδος που θα γινόταν η αλλαγή έχω την εντύπωση ότι θα ξεκίναγε το φθινόπωρο του 08. η αλλαγή ήταν για τα διπλώματα οδήγησης (σε πλαστικοποιημένα και μέγεθος πιστωτικής κάρτας, όπως είναι στο εξωτερικό) και για τις άδειες των οχημάτων (όπου αν θυμάμαι καλά θα παρέμεναν παρόμοιες, αλλά με πιο ανθεκτικό υλικό) αν είχε διαβάσει κ κάποιος άλλος το άρθρο ας διορθώσει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kleftokotas666 21 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2008 Και εγω το ειχα διαβασει αλλα απο οτι θυμαμαι αναφεροταν οτι θα υπαρχει πολυ μεγαλη περιοδος προσαρμογης οποτε ειμαστε χαλαροι......Θα μαθουμε εν καιρω κ αλλα ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
valas-GSX-R 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2008 Εχει καιρό ακόμη για αυτό Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zeus 33 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2008 Εχει καιρό ακόμη για αυτό πολυ καιρο να συμπληρωσω εγω! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Road Runner 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2008 Ωραία γιατί μέχρι στιγμής δούλευαν μόνο οι παραδοσιακοί Ρώσοι πλαστογράφοι. Τώρα θα μπορούν να δουλέψουν και οι Βούλγαροι χάκερς. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zoudi 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2008 οι αδειες για τα αυτοκινητα ειδα οτι ειναι διαφορετικεσ και αλλαγμενες!για το δηπλωμα περιμενε!εχεισ μελλον ! χεχε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες