Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19 , 2008 φανταζομαι πως τα παιδια το κανουν για να κλεισουν την πιστα. Λογικα δεν νομιζω να μπορεις να παρεις 2 ωρες πιο πριν και να πεις "ερχομαστε, κρατηστε μας την πιστα αδια" Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
anothercbrowner 81 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19 , 2008 (τροποποιήθηκε) Καλά, αν είναι να πέσει το μαρούλι... ποτέ μην λές ποτε... Τροποποιήθηκε Ιούνιος 19 , 2008 από τον anothercbrowner Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mavro provato 47 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20 , 2008 φανταζομαι πως τα παιδια το κανουν για να κλεισουν την πιστα. Λογικα δεν νομιζω να μπορεις να παρεις 2 ωρες πιο πριν και να πεις "ερχομαστε, κρατηστε μας την πιστα αδια" Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
skor-billys 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22 , 2008 kai ego mesa eimai opote kai an einai auto. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22 , 2008 kai ego mesa eimai opote kai an einai auto. "Εγγραψου" στον καταλογο!! :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22 , 2008 Εγώ είμαι μέσα!!! Αλλά δεν έχω ξαναπάει σε πίστα. Μήπως αυτό αποτελεί πρόβλημα; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
janabetis 764 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 23 , 2008 01. janabetis 02. immunity20 03. themata 04. Multijohn 05. Miyu 06. 888HAYABUSA 07. man 08. PREDATOR 09. zorz 10. adnis 11. xourafis 12. qazeroti 13. mushaba 14. panosxlv650 15. Leopsomo 16. Μαρίλυ 17. kostasgt3 18. black_hawk 19. skor-billys 20. Viper4 Μάλλον ζόρικα τα νέα.. http://www.serrescircuit.gr/index.php?id=427 Από ότι φαίνεται ο Σεπτέμβριος και Οκτώβριος θεωρούνται "high season" για την πίστα και ακόμη και οι καθημερινές κοστίζουν 1400+ΦΠΑ+Ασθενοφόρο. Η διαφορά είναι μεγάλη σε σύγκριση με τα 700+ΦΠΑ+Ασθενοφόρο που περιμέναμε. Στην τελευταία περίπτωση ακόμη και με 30 άτομα το κόστος θα έβγαινε 35 περίπου ευρώ το άτομο. Αν όμως επιμείνουμε για Οκτώβρη, με αυτές τις τιμές ή πρέπει να μαζευτούμε 50+ ή να πληρώσουμε από 60+ ευρώ το άτομο. Επιλογές.. 1. Το ακυρώνουμε 2. Το πάμε για Αύγουστο 3. Το πάμε για Νοέμβριο 4. Πληρώνουμε και το κάνουμε Οκτώβριο 5. Το σπρώχνουμε την Άνοιξη του 2009 Να το ακυρώσουμε δεν ψήνομαι. Ούτε να το πάμε για 2009.. προτιμώ να κάνουμε ακόμη ένα τότε :P Ο Αύγουστος και ο Νοέμβριος είναι μια χαρά για μένα. Οκ τον Αύγουστο θα λιώσουμε λιγάκι και τον Νοέμβριο ρισκάρουμε για υγρασία.. αλλά τι να κάνουμε; Από την άλλη μπορούμε απλά να το κάνουμε Οκτώβριο και να πληρώσουμε το επιπλέον κόστος. Στο motocikleta.gr βλέπω ότι επίσης το ενδιαφέρον έχει ανέβει αρκετά οπότε δεν είναι απίθανο να είμαστε αρκετοί για να βγει περίπου στα 40 ανά άτομο.. όχι ότι αυτό είναι σίγουρο.. Για πείτε και εσείς.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 23 , 2008 "Πληρώνουμε και το κάνουμε Οκτώβριο"! (Και, προφανως, μπορουμε να γλυτωσουμε το ΦΠΑ, ε? ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xourafis 758 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 23 , 2008 2. Το πάμε για Αύγουστο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Miyu 21 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 23 , 2008 "Πληρώνουμε και το κάνουμε Οκτώβριο"! Συμφωνω για Οκτωμβριο!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
panosxlv650 68 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 23 , 2008 Θα προτιμούσα να πάει για Νοέμβριο. Αν όχι όμως ακολουθούμε κ τον Οκτώβριο άμα λάχει!!!!1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
janabetis 764 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 23 , 2008 Ο ΦΠΑ, καλώς ή κακώς, επιβάλλεται. Ο Νοέμβριος έχει 2 στραβά.. μεγαλύτερη πιθανότητα βροχής + μικρότερη μέρα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 23 , 2008 Οκτώβριο θα έλεγα... (αν και λανθασμένα είχα ψηφίσει Σεπτέμβριο) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 23 , 2008 Ο ΦΠΑ, καλώς ή κακώς, επιβάλλεται. Με λιγη θεληση, ολα γινονται! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kostasgt3 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 23 , 2008 θα προτιμουσα νοεμβριο για μικροτερο κοστος αλλα ειναι και το ρισκο του καιρου μεσα και για οκτωβριο αν μαζευτουμε και ειναι λογικο το ποσο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Multijohn 880 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 23 , 2008 Billy για να είναι 35? στο άτομο,πρέπει να υπάρχουν πάνω απο 45 συμμετοχές.Ενδεικτικά αναφέρω οτι όταν κλείσαμε το track day του Απρίλη είμασταν 35 άτομα άτομα και μας είχε κοστίσει 34 το άτομο σε low season. Για Νοέμβριο,δε ψήνομαι καθαρά λόγο μικρότερης μέρας(ειδικά εάν είναι να δώσω 60-70?!).Για Σεπτέμβριο έχω ήδη κλείσει ένα TD οπότε είναι λίγο too much για να πάω και σε δεύτερο(ειδικά απο την στιγμή που όπως ξέρεις μπορώ να πάω όποτε γουστάρω χωρίς να πληρώσω φράγκο!).Τώρα,για Οκτώβρη,βλέπουμε.Ανάλογα με το εάν μαζευτεί κόσμος,γιατί όχι! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Speed triple 22 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 10 , 2008 Ο ΦΠΑ, καλώς ή κακώς, επιβάλλεται. Ο Νοέμβριος έχει 2 στραβά.. μεγαλύτερη πιθανότητα βροχής + μικρότερη μέρα. Tον Οκτομβρη ερχομαι και Εγω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NIKOLAS L 509 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 14 , 2008 4-5 Οκτωμβη θα ειμαι κι'εγω επανω,οποτε λιγο πριν η λιγο μετα εγω ειμαι μεσα και δηλωνω κι'απο τωρα αν θελετε ^_^ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SAM.KOSTAS 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 15 , 2008 Για Οκτωβρη & γω μεσα,εχασα το προηγουμενο t.d αλλα αυτο αποκλειεται! σεπτεμβριο πολλοι εχουμε εξεταστικες :( Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Miyu 21 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 15 , 2008 4-5 Οκτωμβη θα ειμαι κι'εγω επανω,οποτε λιγο πριν η λιγο μετα εγω ειμαι μεσα και δηλωνω κι'απο τωρα αν θελετε ^_^ Μια απο τα ιδια!!!!!! :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
janabetis 764 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29 , 2008 Κοιτώντας και το πρόγραμμα της πίστας φαίνεται ότι την Παρασκευή 3/10/2008 είναι μία καλή μέρα. Τι λέτε; Το πρόβλημα είναι ότι Σεπτέμβριος και Οκτώβριος είναι "high-season" και η ταρίφα ακριβή.. με λίγα λόγια θα χρειαστούμε 50-60 συμμετοχές (α ρε γλέντια) για να έρθει το κόστος ανά αναβάτη σε λογικά πλαίσια. Νούμερο δύσκολο.. αλλά όχι απίθανο. Ήδη έχω ενημερώσει και τα παιδιά στο motocikleta.gr για να ζυγίσουμε ενδιαφέρον. Θέλω όσοι το σκέφτονται σοβαρά να μου απαντήσουν μέσω ΠΜ και να μου στείλουν τηλ. επικοινωνίας για να κανονίσουμε προκαταβολές. Σας ευχαριστώ όλους! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FOURNARIS 2.079 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29 , 2008 (τροποποιήθηκε) Δευτερα αν γινει θα ερθω και εγω. Παρασκευη με τιποτα. Σαββατο αν και ειναι δυσκολα μετα απο 12ωρο εντατικης εργασιας παλι μεσα. Δηλαδη οποιαδηποτε μερα εκτος απο Παρασκευη γιατι πιανω δουλεια στις 21:00 Ε τωρα παλι αν τελικα γινει Παρασκευη για μενα δε χαθηκε ο κοσμος. Στο επομενο ισως να τα καταφερω Τροποποιήθηκε Ιούλιος 29 , 2008 από τον FOURNARIS Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
man 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29 , 2008 Mεσα για Παρασκευη 3/10. Βασιλη count me in. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Zookeeper 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29 , 2008 Λοιπον και εγω θελω να ερθω και να λαβω μερος. 3-10 ειναι καλα. Βασιλη ποσο πριν πρεπει να κανονισουμε για να δωσουμε προκαταβολη; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dibo 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29 , 2008 Μέσα και εγώ. Αυτή τη φορά δεν το χάνω! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες