janabetis 764 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2008 Συνεχίζω από αυτό το θέμα που ξεκίνησε ο Alarm. Θέλω απλά να δω αν είμαστε αρκετοί για να οργανώσουμε track day, για να διασκεδάσουμε αλλά να μάθουμε και να διορθώσουμε :D Εγώ προσωπικά προτιμώ να γίνει στις Σέρρες, λόγω καλύτερης ποιότητας της πίστας. Ο Αύγουστος είναι μάλλον άκυρος.. οπότε θα ψήφιζα τέλη Σεπτεμβρίου ή αρχές Οκτωβρίου. Πρέπει να έχετε στα υπόψη ότι θα είναι καθημερινή, αφού όλα τα ΣΚ είναι ήδη κλεισμένα ως και αρχές 2009. Οπότε μάλλον για Παρασκευή το βλέπω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
immunity20 82 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2008 Τέλη Ιουλίου γυρνάω πατρίδα !!!!!(Παίρνω πτυχίο :) ) Οπότε οποιος μήνας και νά ναι από τους τρεις είναι οκ για μενα (μέσα) μην πάει μονάχα Νοέμβρη γιατί μπαίνω πρασινοσκούφης. Μέρα ώρα δεν με ενδιαφέρει, άντε να μπούμε Μπίστα ξανα ! :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
themata 2.570 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2008 μια καθημερινη του Αυγούστου θα με βόλευε, αλλά ο Αύγουστος προβλέπεται να είναι "βραστός" Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Multijohn 880 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2008 Μιλάμε για κλειστή φάση με πίστα μισθωμένη ή απλά σύναξη και λύσσα? Είμαι μέσα ανάλογα το πότε θα γίνει.Αυγουστό δε παλεύεται.Για Σέρρες μόνο μιας και δεν κάνω εκπτώσεις στα γούστα μου με το να συμβιβαστώ με τα Μέγαρα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Miyu 21 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2008 Ψηφισα για Σεπτεμβρη...και για Σερρες...αλλα και Οκτωμβρη δεν θα με πειραζε.....ειδικα στις αρχες(4-5 οκτωμβριου )εχω τα μαθηματα Css που δεν καταφερα να παω τον Μαιο και τα μετεφερα για τοτε..... Με την προυποθεση οτι αν διοργανωθει κατι τετοιο να ειναι ελενχομενο...."κλειστο" κατα καποιο τροπο με στοχο να περασουμε ομορφα , να μαθουμε και 5 πραγματακια χωρις να εχουμε ευτραπελα...... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
janabetis 764 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2008 Το πριβέ για εμάς μονάχα εννοείται αρκεί να μαζέψουμε 25+ συμμετοχές. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NIKOLAS L 509 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2008 B) Ειμαι μεσα με 1000 για Οκτωμβριο και Σερρες,ειτε ειναι κλειστη η πιστα για εμας ειτε ειναι ανοιχτη.Κανενα προβλημα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
man 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2008 Tελη Σεπτεμβριου, να εχουν ψιλοτελειωσει οι εξεταστικες, αλλα να εχει ακομα καλο καιρο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zorz 42 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2008 Ναι, στις Σέρρες προφανώς. Αν γίνει το Σεπτέμβριο (που έτσι φαίνεται για την ώρα), παράκληση να γίνει προς το τέλος του μήνα (μετά τις 24-25 πχ.) για τους ίδιους λόγους με τον Man. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NIKOLAS L 509 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2008 B) Aς μπουν στην ψηφοφορια της αρχης και καποιες ημερομηνιες,ωστε να ψηφισουμε ποτε ΑΚΡΙΒΩΣ θελουμε να γινει το TRUCK DAY. ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2008 Εγω Σεπτεμβρη θα βρισκομαι αγγλια , 15 Ιουλιου φευγω απο αθηνα, οποτε και νε θελω δεν θα μπορω να ερθω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2008 Εγω Σεπτεμβρη θα βρισκομαι αγγλια , 15 Ιουλιου φευγω απο αθηνα, οποτε και νε θελω δεν θα μπορω να ερθω. ..Τι να κανουμε..Θα το κανουμε εστω και χωρις εσενα!!! :P :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
adnis 27 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2008 μεσα παιδια, κανονιστε, και ερχομαστε!!! (μαθητης) :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xourafis 758 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2008 και εγω ειμαι μεσα! ;) εβαλα μεγαρα για διευκολυνση αλλα και σερρες να γινει θα ερθω!απλα πειτε μου ποτε και που! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Drakos 67 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2008 Δύσκολο. Έχω ήδη κανονίσει άδεια για ένα άλλο Track day τον Οκτόμβριο οπότε δεν παίζει. -_- Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2008 ..Τι να κανουμε..Θα το κανουμε εστω και χωρις εσενα!!! :P :lol: Κοιτα ομως το πρωτο ποστ, με δικια μου αφορμη ξεκινησε ολο αυτο !!! Δεν ντρεπεσε λιγο ? Σαν προεδρος του θεματος , μπορω να σας κανω να το ακυρωσετε χεχεχεχε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
janabetis 764 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2008 (τροποποιήθηκε) Συναγερμέ μου.. θα σε στεναχωρέσω αλλά Ιούλιος/Αύγουστος δεν παίζει για track day. Τον Αύγουστο τον έβαλα χαριστικά στην ψηφοφορία.. Ήδη ο Σεπτέμβριος έχει τις διπλάσιες ψήφους.. 1. Η ζέστη ΔΕΝ παλεύεται.. και ειδικά φέτος που θα έχουμε καλούς καύσωνες. 2. Όλοι παίρνουν άδειες αυτούς τους μήνες. Το ίδιο συμβαίνει και στην επιλογή της πίστας. Προς το παρόν οι Σέρρες έχουν τις διπλάσιες ψήφους.. κάτι λογικό άλλωστε.. είναι πολύ καλύτερη πίστα.. πολύ πιο ασφαλής. Περιμένω να μαζευτούμε 25 άτομα (βλέπω 17 ψήφους μόνο 11 όμως έχουν ποστάρει) για να συζητήσουμε για ημερονηνία, προκαταβολές κλπ κλπ. 01. janabetis 02. immunity20 03. themata 04. Multijohn 05. Miyu 06. 888HAYABUSA 07. man 08. PREDATOR 09. zorz 10. adnis 11. xourafis Τροποποιήθηκε Ιούνιος 9 , 2008 από τον janabetis Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kostasgt3 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10 , 2008 μεσα για σεπτεμβριο και σερρες βεβαια... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mushaba 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10 , 2008 Παίδες και γώ μέσα για Σεπτέμβρη και Σέρρες αρκεί να υπάρχουν οι ημερομηνίες ελεύθερες στην πίστα.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
janabetis 764 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10 , 2008 01. janabetis 02. immunity20 03. themata 04. Multijohn 05. Miyu 06. 888HAYABUSA 07. man 08. PREDATOR 09. zorz 10. adnis 11. xourafis 12. kostasgt3 13. mushaba :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pissaman 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2008 Προσωπικά θα είμαι πάνω (πιθανότατα) 25-26-27-28 Οκτωβρίου. Αν το οργανώσετε για τις 27-28 θα χαρώ να τα πούμε. Να ξέρετε πάντως ότι και ο Σεπτέμβριος είναι πολύ ζεστός μήνας για Σέρρες... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
panosxlv650 68 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2008 Mέσα κι εγώ! Πίστα: Σέρρες Μήνας: Σεπτέμβριος (αλλά κατά λάθος ψήφισα Οκτώβριο) Το μόνο κώλυμα είναι πως έχω κανονίσει άδεια από 20/10 έως 01/11 και αν δεν γνωρίζω σχετικά νωρίς ημ/νια δεν θα μπορώ να πάρω τόσο γρήγορα και κολλήτα επιπλέον μέρες. Προσωπικά θα είμαι πάνω (πιθανότατα) 25-26-27-28 Οκτωβρίου. Αν το οργανώσετε για τις 27-28 θα χαρώ να τα πούμε. ΙΔΑΝΙΚΟΟΟΟΟ!!!!! Θα είμαι από τις 20/10 πάνω!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Leopsomo 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2008 κι εγω ειμαι μεσα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
janabetis 764 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2008 Όμορφα.. ανεβαίνει το ενδιαφέρον :D 01. janabetis 02. immunity20 03. themata 04. Multijohn 05. Miyu 06. 888HAYABUSA 07. man 08. PREDATOR 09. zorz 10. adnis 11. xourafis 12. kostasgt3 13. mushaba 14. panosxlv650 15. Leopsomo Προσωπικά θα είμαι πάνω (πιθανότατα) 25-26-27-28 Οκτωβρίου. Αν το οργανώσετε για τις 27-28 θα χαρώ να τα πούμε. Να ξέρετε πάντως ότι και ο Σεπτέμβριος είναι πολύ ζεστός μήνας για Σέρρες... Δεν έχεις άδικο.. και ο Οκτώβριος είναι καλή επιλογή.. αν και λίγο ρίσκο τόσο αργά. Ας μαζευτούμε πρώτα, και ψηφίζουμε μετά για την ημερομηνία ακριβώς. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μαρίλυ 80 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2008 έχω ψηφίσει κι εγώ ναι, για Σέρρες και για Σεπτέμβρη... ούτε ο Οκτώβρης με χαλά και σίγουρα εκτός απροόπτου είμαι μέσα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες