attilas 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5 , 2008 Ρε παιδιά ο μοτο ανδρης που βρίσκεται? αν έχει site μπορείτε να το στείλετε. Θένξ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
furious99 249 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5 , 2008 Αυτή την extra πλάτη της Knox θα την έχει άραγε το μαγαζί..... Αυτή την έχει ο ξυκης στο site: http://www.xikis.gr/html/details.aspx?page...&specialID= Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μαρίλυ 80 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5 , 2008 Ρε παιδιά ο μοτο ανδρης που βρίσκεται? αν έχει site μπορείτε να το στείλετε. Θένξ Στο Ηράκλειο Κρήτης, στην Εθνικής Αντιστάσεως... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
attilas 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5 , 2008 Έχω φύγει για Bering αύριο κιόλας στον Ξύκη. Θα του βάλω την προστασία στην πλάτη που λέτε και έτσι και πετυχαίνω και καλή προστασία γενικά, και τιμή συνολικά <200 ευρώ, και χρώμα το οποίο δεν τραβά τον ήλιο! Νομίζω πως έτσι τα έχει όλα. Αν κάτω από την σέλα υπάρχει και ένα αδιάβροχο/αντιανεμικό για παν ενδεχόμενο είμαστε έτοιμοι!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
landscape 108 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5 , 2008 Έχω φύγει για Bering αύριο κιόλας στον Ξύκη. Θα του βάλω την προστασία στην πλάτη που λέτε και έτσι και πετυχαίνω και καλή προστασία γενικά, και τιμή συνολικά <200 ευρώ, και χρώμα το οποίο δεν τραβά τον ήλιο! Νομίζω πως έτσι τα έχει όλα. Αν κάτω από την σέλα υπάρχει και ένα αδιάβροχο/αντιανεμικό για παν ενδεχόμενο είμαστε έτοιμοι!!!! ετσι φτανεις hong kong!!! :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mr. D 33 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5 , 2008 ΦΙΛΕ LANDSCAPE ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΨΑΧΝΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΔΩΣΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΦΟΡΑΩ ΜΟΝΟ ΚΑΝΕΝΑ ΒΡΑΔΑΚΙ ΜΕ ΑΓΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΕΚΔΡΟΜΗ...ΚΛΙΚ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟ REV'IT, ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ( ΣΤΥΛΙΣΤΙΚΑ :) ) KAI EXEI TA ΑΠΑΡΕΤΙΤΑ. ΚΑΙ ΤΙΜΗ 150 ΑΠΟ ΔΥΚΙΚΛΟ ΣΤΗ ΜΙΧΑΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tost 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5 , 2008 Να εκφρασω κι εγω μια απορια. Αν απω το χειμωνιατικο μπουφαν βγαλεις την επενδυση ειναι πολυ ζεστο για καλοκαιρι? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
landscape 108 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5 , 2008 Θα σε γελασω δεν εχω χειμονιατικο ,γιατι ζω στον αγιο νικολαο!!! Χαχα,σε γελασα (να κανουμε και λιγο χιουμορ..) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5 , 2008 Να εκφρασω κι εγω μια απορια. Αν απω το χειμωνιατικο μπουφαν βγαλεις την επενδυση ειναι πολυ ζεστο για καλοκαιρι? Ναι είναι πολύ ζεστό για καλοκαίρι... στην καλύτερη γίνεται ανοιξιάτικο. Τα καλοκαιρινά είναι για να καταλάβεις εντελώς διάτρητα! Κάτι σα να φοράς κουρτίνα ρε παιδί μου για να σου δώσω να καταλάβεις. Τα χειμωνιάτικα στην καλύτερη περίπτωση έχουν απλά κάποια φερμουάρ που ανοίγουν για να αναπνέει. Αλλά για καλοκαίρι δεν κάνουν με την καμία!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
motoSHARK 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5 , 2008 Να εκφρασω κι εγω μια απορια. Αν απω το χειμωνιατικο μπουφαν βγαλεις την επενδυση ειναι πολυ ζεστο για καλοκαιρι? Ειναι πολυ ζεστο και ιδρωνεις ακομα και στην διαδρομη. Δεν μπαινει καθολου αερας για να σε δροσιζει ειναι και συνηθως μαυρου χρωματος οποτε καλυτερα ενα καλοκαιρινο για να νιωθεις καλυτερα. Μερικα βραδυα βεβαια εισαι ενταξει αλλα την ημερα δεν αντεχετε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5 , 2008 ειναι και συνηθως μαυρου χρωματος Και το δικό μου το καλοκαιρινό ολόμαυρο είναι αλλά είναι μια χαρά! Δεν έχει να κάνει με το χρώμα τόσο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tsop 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2008 Το χτύπησα τελικά το Βering από το Stelpet! Από κοντά μου φάνηκε αρκετά καλό σαν ποιότητα, για την τιμή του! Πήρα και την πλάτη της Knox αν και να πω την αλήθεια είναι λίγο ογκώδεις... Σε χθεσινή βολτούλα πάντως μπορώ να πω ότι έμεινα αρκετά ευχαριστημένος από την κυκλοφορία του αέρα! Βέβαια ήταν και λίγο δροσερό το απόγευμα-βράδυ, δεν είχαμε και κουφόβραση, αλλά δείχνει να δροσίζει αρκετά καλά!!! Άντε καλοφόρετο να το 'χω..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2008 Καλοφορετο!!! :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zoo 1.586 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2008 Καλοφόρετο! Θα το ευχαριστηθείς! Εγώ, δεύτερο καλοκαίρι τώρα, δεν το βγάζω από πάνω μου! Όσο για την πλάτη, σε λίγο θα πάρει το σχήμα της πλάτης σου (θα κάνει μια μικρή καμπύλη) και δεν θα φαίνεται, ούτε θα ενοχλεί. ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimitrishndsm 596 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2008 Το χτύπησα τελικά το Βering από το Stelpet! Από κοντά μου φάνηκε αρκετά καλό σαν ποιότητα, για την τιμή του! Πήρα και την πλάτη της Knox αν και να πω την αλήθεια είναι λίγο ογκώδεις... Σε χθεσινή βολτούλα πάντως μπορώ να πω ότι έμεινα αρκετά ευχαριστημένος από την κυκλοφορία του αέρα! Βέβαια ήταν και λίγο δροσερό το απόγευμα-βράδυ, δεν είχαμε και κουφόβραση, αλλά δείχνει να δροσίζει αρκετά καλά!!! Άντε καλοφόρετο να το 'χω..... Πήρες δωράκι? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lordelesar 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2008 Μέσα στο Σ/Κ θα πάω να τσιμπήσω κιεγώ ένα μπουφανάκι. Λοξοκοιτάω προς το Dainese ZENTEX μαζί με την πλάτη. Έχει κανείς να προτείνει μαγαζί από Αθήνα? Με καλές τιμές εννοω ;);) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tsop 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2008 Να ΄στε καλά παιδιά! Το μόνο κακό είναι ότι δεν πήρα σήμερα το πρωί τη μηχανάρα μου λόγο βροχής, οπότε το τεστ για την μεσημεριανή ζέστη θα γίνει αύριο σε βολτούλα! Πήρες δωράκι? ..αν εννοείς το καπελάκι που σου δίνει δώρο η κοπελιά από το μαγαζί, ναι το πήρα αλλά μεταξύ μας σιγά τα ωά! Διαφημιστικό είναι ούτως η άλλως! Στα αρνητικά θα βάλω ότι την πλάτη της Knox στο site την έχει 21? κι εγώ στο μαγαζί την πλήρωσα 30? <_< .... Όσο για την πλάτη, σε λίγο θα πάρει το σχήμα της πλάτης σου (θα κάνει μια μικρή καμπύλη) και δεν θα φαίνεται, ούτε θα ενοχλεί. ;) Δεν με ενοχλεί, απλά πως να το πω.... δεν ταιριάζει ο όγκος της με το λεπτό στυλ του μπουφάν, δείχνει λίγο υπερβολικό... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimitrishndsm 596 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2008 Να ΄στε καλά παιδιά! Το μόνο κακό είναι ότι δεν πήρα σήμερα το πρωί τη μηχανάρα μου λόγο βροχής, οπότε το τεστ για την μεσημεριανή ζέστη θα γίνει αύριο σε βολτούλα! ..αν εννοείς το καπελάκι που σου δίνει δώρο η κοπελιά από το μαγαζί, ναι το πήρα αλλά μεταξύ μας σιγά τα ωά! Διαφημιστικό είναι ούτως η άλλως! Στα αρνητικά θα βάλω ότι την πλάτη της Knox στο site την έχει 21? κι εγώ στο μαγαζί την πλήρωσα 30? <_< Δεν με ενοχλεί, απλά πως να το πω.... δεν ταιριάζει ο όγκος της με το λεπτό στυλ του μπουφάν, δείχνει λίγο υπερβολικό... Εμένα μου έδωσε γαντάκια. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tsop 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2008 Εμένα μου έδωσε γαντάκια. ...την πάτησα..! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Drakos 67 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2008 Τι γνώμη έχετε γι αύτο: http://www.coloriposto.gr/posto/gr/details.asp?ProductID=623 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dance with the devil 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2008 (τροποποιήθηκε) Μέσα στο Σ/Κ θα πάω να τσιμπήσω κιεγώ ένα μπουφανάκι. Λοξοκοιτάω προς το Dainese ZENTEX μαζί με την πλάτη. Έχει κανείς να προτείνει μαγαζί από Αθήνα? Με καλές τιμές εννοω ;);) καλημερα αυτο το μπουφαν το πηρα εγω δωρο στον κυριακο και ειναι παρα πολυ καλο....απο οσα ειδα ηταν το πιο ωραιο και πολυ καλο σε θεμα επενδυσεων και τα σχετικα...ο κυριακος δε, εχει χεστει απο τη χαρα του οποτε καταλαβαινεις οτι ειναι κατι πολυ καλο...χαλαρης λεγετε στον πειραια γυρω στα διακοσια ευρω και εχει και πολυ ωραια γαντια καλοκαιρινα με προστασια με εικοσι ευρω μονο...στειλε αν θες πμ να σου δωσω και πιο πολλες οδηγιες Τροποποιήθηκε Ιούνιος 6 , 2008 από τον dance with the devil Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nickapos 35 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2008 Τι γνώμη έχετε γι αύτο: http://www.coloriposto.gr/posto/gr/details.asp?ProductID=623 Δράκο η Colori έχει 3 καλοκαιρινά μπουφάν, το ένα είναι αυτό που ποστάρεις στα 170, το άλλο στα 190 και ένα σε 150 διάτρητο. Τα έχω δεί όλα απο κοντά αν και δεν έχω δοκιμάσει ακόμα. Θα το κάνω όταν είναι να αγοράσω κάτι. Είμαι μεταξύ των 170 και 190. Το 190αρι έχει εκτός των άλλων αφαιρούμενη εσωτερική επένδυση καθώς και καλύτερο προστατευτικό πλάτης σε σχέση με αυτό που κάνει 170. Εγώ σκέφτομαι το 190άρι με την λογική οτι μπορεί να φορεθεί άνοιξη,φθινόπωρο και καλοκαίρι (αν και δεν είναι διάτρητο) οπότε μαζί με το χειμωνιάτικο που έχω καλύπτω όλες τις εποχές. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lordelesar 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2008 (τροποποιήθηκε) Έκανα το πρωί μια γύρα στην Καλλιρόης και δοκίμασα κάμποσα καλοκαιρινά μπουφανάκια: Dainese, Alpinestars, IXS, Spidi, Rev'It και διάφορα άλλα μάρκα μέκαψες. Λοιπόν, τα πιο "μπουφάν", να καταλαβαίνεις προστασία και αν μην είναι απλά αντιανεμικά με αφρολέξ στα χέρια ήταν με διαφορά τα Dainese και Alpinestars. To Alpine μου άρεσε πιο πολύ στα σημεία: λίγο καλύτερη εφαρμογή (στο δικό μου σώμα), οριακά καλύτερες προστασίες στα χέρια και αφαιρούμενη αντιανεμική επένδυση από μέσα. To Dainese ήταν πιο ελαφρύ, ο θώρακας τελείως διάτρητος, με επίσης πολύ καλή εφαρμογή και ήμουν άνετα ακόμα και μέσα στο κατάστημα (με αρκετό κόσμο και σχεδόν μηδενικό AC) που το φόρεσα αρκετή ώρα. Το πρώτο από την άλλη, παρόλο που έβγαλα την επένδυση, στα πρώτα 5 λεπτά ίδρωσα (παρόλο το αισθητό AC στο μαγαζί). Τέλος, η πλάτη της Alpinestars σαφώς πιο καλή, με μεγαλύτερη επιφάνεια κάλυψης. Οπότε ήμουν ανάμεσα σε Alpinestars (235?+135? η πλάτη) και Dainese (229?+60?). Τελικά διάλεξα το Dainese κυρίως γιατί δεν μπόρεσα να φανταστώ πως θα οδηγήσω κάτω από ήλιο με το Alpinestars... Zentex TEX είναι το μοντέλο και Wave G2 η πλάτη. Τελική και τα δύο μαζί 250?. Βέβαια, από όοολα τα μπουφανάκια που φόρεσα, το απόλυτα καλύτερο (προσωπική άποψη) ήταν ένα διάτρητο δέρμα της Dainese. Αλλά...499? αρχική τιμή (χωρίς πλάτη) Κλαψψ... Τροποποιήθηκε Ιούνιος 7 , 2008 από τον lordelesar Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
geopgr 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2008 Δράκο η Colori έχει 3 καλοκαιρινά μπουφάν, το ένα είναι αυτό που ποστάρεις στα 170, το άλλο στα 190 και ένα σε 150 διάτρητο. Τα έχω δεί όλα απο κοντά αν και δεν έχω δοκιμάσει ακόμα. Θα το κάνω όταν είναι να αγοράσω κάτι. Είμαι μεταξύ των 170 και 190. Το 190αρι έχει εκτός των άλλων αφαιρούμενη εσωτερική επένδυση καθώς και καλύτερο προστατευτικό πλάτης σε σχέση με αυτό που κάνει 170. Εγώ σκέφτομαι το 190άρι με την λογική οτι μπορεί να φορεθεί άνοιξη,φθινόπωρο και καλοκαίρι (αν και δεν είναι διάτρητο) οπότε μαζί με το χειμωνιάτικο που έχω καλύπτω όλες τις εποχές. Tο assos της colori το αγόρασα πέρισυ το καλοκαίρι οπότε παραθέτω τη γνώμη μου: Είναι πολύ όμορφο (καθαρά υποκειμενικό), έχει ωραία εφαρμογή - δεν είναι εφαρμοστό αλλά δεν πλέει κι όλας- είναι πολύ ελαφρύ και παρόλο που δεν είναι διάτρητο, εάν κινήσαι δεν ιδρώνειςακόμα και στην πόλη. Η μοναδική φορά που ίδρωσα όλο το καλοκαίρι ήταν όταν γύρναγα από Ζάκυνθο -μέσα Ιούλη- μεσημέρι με 40 βαθμούς....αλλά και πάλι δεν ένοιωσα δυσφορία. Επίσης όταν έχει ψυχρούλα την ακούς λίγο....΄Οσον αφορά τα προστατευτικά, νομίζω ότι η colori βάζει τα ίδια προστατευτικά σε όλα τα μπουφάν της (έχω και το power stretch της ίδιας εταιρίας για το χειμώνα που είναι από τα ακριβά της, και είναι ακριβώς ίδια). Σε πολύ πρόσφατη καταιγίδα, έμπασε λίγο στις ραφές στα μανίκια. Η μοναδική μου (μικρή) ένσταση είναι ότι στο πλύσιμο, παρ όλο που ακολούθησα κατά γράμμα τις οδηγίες ξέβαψε λίιιιιιιιιγο το μπλέ της εσωτερικής φόδρας γύρω από τα πλαινά φερμουάρ (έχω το ασπρο - κόκκινο - μαύρο ). Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tost 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2008 (τροποποιήθηκε) Ενα απο τα μπουφανακια που ειδα(οχι απο κοντα)και μου φενεται ποιοτικο ειναι αυτο revit Τροποποιήθηκε Ιούνιος 8 , 2008 από τον Tost Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες