Jump to content
ALX™

Tι έχετε να πείτε για την σέλα σας;

Recommended Posts

δεν ξερω τι λετε εσεις για τα παπια αλλα μετα απο 30 λεπτα αν δεν σηκωθεις την γ@μησες !!! τα κακαλα γινονται ομελετα !

Σαν τα ποδήλατα ένα πράμα, αν κάτσεις πολύ, την έβαψες, τουλάχιστον σ'εμένα αυτό γινόταν.

Πάντως απ'ότι κατάλαβα η μεγαλύτερη σέλα είναι και η πιο άνετη σωστά;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

απλα γουσταρω να καθομαι συνεχεια πανω στο Motori 2 ωρες ειναι το μεγιστο που εχω κατσει αλλα δεν με ενοχλεισε καθολου

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τελικα τη συνηθησα... απο τοτε που το γραψα ξαναπηγα Αιγιο και μπορω να πω οτι δεν ηταν σα τη πρωτη φορα που το '07 που εκανα τη διαδρομη , αλλα και παλι σιγουρα δε συγκρινεται με τη σελα μιας K1100 lt !

ρε εεεε γιαυτο με πηγατε βολτα στον καλαμο επειδη ηταν κοντα μια ωρα για να μην πιαστητε :tooth:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εμενα η σελα μου φαινεται Τ Ε Λ Ε Ι Α! Νταξει μπορει να πιαστουν τα χερια μου απο την αντισταση του αερα η και η μεση μου απο τον ιδιο λογο αλλα η σελλα δε με εχει κουρασει ποτε. Και ο πισω ειναι εξισου ανετος..Μπορει κ ποιο ανετος.Απλα λογω θεσης οδηγισης ο πισω κρατιεται αναγκαστικα απο πανω σου (εκτος αν εχει χερια χιμπατζη οποτε θα φτανει το ντεποζιτο) και αν δεν ειναι γκομενα μεχρι 50 60 κιλα , εφαγες πακετο στο φρεναρισμα.Αλλα ετσι κ αλλιως εχει τοσο μαλακες αναρτησεις που αν παρεις βαρυτερο ατομο δε την παλευουν μια.. (ειναι κ λιγο καλο αυτο ομως.. μονο γκομενακια καβαλανε πισω(εννοειται φρεναρω συνεχως ε χαχαχα..))

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εν αντιθέσει με τους συν-κατόχους TDM, εγώ έχω να πώ ότι τώρα που την συνήθισα, βγάζω άνετα 3+ συνεχόμενες ώρες ταξιδιού χωρίς να έχω πρόβλημα. Την θεωρώ καλύτερη από αυτή του παλιού μου Pegaso (στις 2 ώρες ήθελα στάση). Βέβαια, δεν θα την έλεγα και κορυφαία (αφήνω τον τίτλο για τα Varadero και τα GS).

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παντως η σελα του Ζ ειναι πολυ αβολη πιανεσαι γρηγορα......καλα πισω αστο

για ανετα κωλ@ρ@κια δειτε εδω. http://www.topsellerie.com/@EN-FR/seats-petrol-tank-covers-tank-bags-leg-handgrip-covers-motorbike-scooter.html

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ουτε ο καναπες του σπιτιου μου δεν ειναι τοσο ανετος :thumbsup:

ΨΕΥΔΕΣΑΙ ΑΣΥΣΤΟΛΩΣ!!!!:ranting::warning::sopase:Εκτος και εννοεις πιο "ηρεμος" χωρις παιδια σκυλια γατια και πεθερες...τοτε ΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!!:mB_kalo_e::mB_kalo_e:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Όλα τα συγκριτικά που έχω διαβάσει για το μηχανάκι μου λένε ότι έχει την καλύτερη και πιο άνετη σέλα της κατηγορίας της... οπότε δεν θα διαφωνήσω με τους επαγγελματίες :D

Δηλαδη δεν εχει σημασια τι σκεφτεσαι εσυ

Αφου το ειπανε τα περιοδικα, ΕΤΣΙ θα ειναι ε?

:whistling:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κουραστικη,στενη κ εχει την ταση να φευγει μαζι με τον οδηγο γιατι μου εχει φυγει το μπουλωνι που την κραταει στο πισω μερος.. ΑΑΑΑΑ ξεχασα... ουτε να το συζηταμε για σουζες..... γιαυτο λενε οτι τα ΚΤΜ ειναι για μερικους του ειδους :tooth: ..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ρε εεεε γιαυτο με πηγατε βολτα στον καλαμο επειδη ηταν κοντα μια ωρα για να μην πιαστητε :tooth:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τελικα ο Ανδρεας εκανε τη καλυτερη μοντα , πρεπει να κανει δουλεια το λιγο εξτρα υλικο...!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Περίπου στα 4-5 λεπτά ξεκινάει το μούδιασμα και στα 300+ km συνεχόμενα έχω ακούσει οτι φτάνεις σε σημείο αναγκαστικού ακρωτησριασμού των άκρων...

Πέρα από την πλάκα, η θέση και η σέλα είναι πολύ άβολες, αλλά είναι και θέμα συνήθειας...Οπότε συνηθίσαμε πλέον...! :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΘΡΟΝΟΣ κύριοι, σκέτος θρόνος και για τους δύο.

Η μόνη καλύτερη ήταν της Goldwing.

Και προς επίρρωση των λεγομένων:

0047.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Kαι αλλη μια, προς επιβεβαιωση! :D (Aπο τους Ουκρανους που ειχαμε συναντησει στο CABO DA ROCA, στην Πορτογαλια, τον περασμενο Ιουνιο..)

DSC01846.jpg

Τροποποιήθηκε από τον black_hawk

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

η μαμισια του χτχ ειναι χαλια

πολυ σκληρη σελα

κι ο πισω κανει τσουληθρα

Τροποποιήθηκε από τον yamahito

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τελικα ο Ανδρεας εκανε τη καλυτερη μοντα , πρεπει να κανει δουλεια το λιγο εξτρα υλικο...!

Πιάσιμό???Τι είναι αυτό????

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παρότι στενή σανίδα, είναι πολύ μελετημένη. Ο λοσκώ μου στη δεύτερη ώρα οδήγησης αρχίζει να πιάνεται. Επίσης, έχει κάλυμμα «γρέζι» για να μην ολισθαίνει ο πωπούλης.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

cbf 1000 st

με κλιμακα ανεσης το 10,βαζω ενα 8.

μπορεις να οδηγεις ανετα για ωρες χωρις να μουδιασεις.

κατι που δεν ισχυει για το τιμονι γιατι πιανονται οι καρποι.

ειμαι στο ψαξιμο αν φταιει το σχεδιο του τιμονιου ή η αποσταση του στη δικη μου περιπτωση.

η συνεπιβατης εκανε αμεσως θετικα σχολια για τη σελα που της αναλογει απ' την πρωτη της βολτα και χωρις να ερωτηθει! :tooth:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

τη δικια μου σελα δεν μπορω να την κρινω υπευθηνα γιατι εχω μονο 600 κμ πανω τις

αλλα μαλον ειναι μικρη και λιγο αβολη.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα