lakis92 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2008 Υπάρχει χώρος στο πίσω κάθισμα για συνεπιβάτη? Θα κάθεται άνετα εννοώ ή θα πρέπει να βλασθημάει την ώρα και τη στιγμή που ανεβαίνει? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KARAFLODAIMON 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2008 Εχει χώρο για 2ο άτομο! Και πάει άνετα! Απο κεί και πέρα είναι θέμα να μάθει να βολεύεται γιατί η θέση οδήγησης δεν είναι τελειως όρθια οπότε και ο συνεπιβάτης πρέπει να σκύβει λίγο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lakis92 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2008 Αν έχεις την κοπέλα σου και πιαστεί ο κώλος της όμως.. Γιατί να ανέβει κι αυτή? :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Valentino.Rossi 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2008 Καλη ειναι η θεση του πισω....δεν ειναι πολυ extream....δεν ειναι σαν του scooter αλλα ειναι καλη....στο κατω κατω το μηχανακι το παιρνεις για εσενα οχι για να βολευονται οι πισω τελεια...αποψη μου βεβαια.....φιλικα... :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KARAFLODAIMON 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2008 Αν έχεις την κοπέλα σου και πιαστεί ο κώλος της όμως.. Γιατί να ανέβει κι αυτή? :P Ενας λόγος παραπάνω για να της τον τρίψεις και να της τον κάνεις μάκια για να ξεπιαστεί!!! ;) Και στην τελική άμα δεν της αρέσει να πάει με ταξί και να κάνεις μόνος σου τα γούστα σου με το CBRάκι ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Valentino.Rossi 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2008 + 1000 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
raftopoua 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2008 Σε σχεση με το yamaha to r125 τι λέει? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
rallistas 482 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2008 Το Yamaha για μενα επρεπε να ειναι αποκλειστικα μονοθεσιο.Εγω το θεωρω κουραστικο και για τον ιδιο τον οδηγο.Για το CBRακι τωρα,παραπονα εχω ακουσει απο κοπελιες που εχω παρει οτι πιανονται τα ποδια τους λογω περιεργης γωνιας αλλα πανω απο μισαωρο-διαδρομη. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xampos 4.554 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2008 οπως παντα υπερβολικοι :) :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
artech 85 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2008 Δηλαδή, με το συμπάθειο κιόλας, άνδρας ως επιβάτης δεν ανεβαίνει ποτέ; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
rallistas 482 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2008 Καλα απο αυτο που εγραψα,αυτο κρατησες? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες