ducatisti999 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2008 ΚΑΤΟΠΗΝ ΟΡΙΜΟΥ ΣΚΕΨΕΩΣ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ.ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΩ ΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ ΠΟΥ ΘΕΛΩ,(ΣΕ ΑΥΤΟ ΜΕΣΟΛΑΒΗΣΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΑΥΤΟ) ΟΧΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΠΑΡΩ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΩ,ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΑΚΟΜΑ, ΜΑΛΛΟΝ ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΜΕΤΑ. ΣΗΜΕΡΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΝΑ ΑΝΑΒΩ ΣΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ(ΠΑΠΙ ΚΑΒΑΣΑΚΙ 125cc)ΚΑΙ ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΑΠΛΟ ΠΟΥ ΤΟ ΝΟΜΙΖΑ. 1.ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΕΛΕΝΞΩ ΤΟ ΓΚΑΖΙ.ΤΗΣ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ ΕΝΤΑΞΕΙ ΟΛΑ ΟΚ. 2.ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΜΕΘΥΣΜΕΝΟ ΝΑ ΟΔΗΓΑΕΙ? ΕΤΣΙ ΤΗΝ ΠΗΓΑΙΝΑ(ΠΑΡΟΤΙ ΝΗΦΑΛΙΟΣ). 3.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΜΕ ΠΟΙΟ ΦΡΕΝΟ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟ ΝΑ ΚΟΨΩ,ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΠΟΤΟΜΑ ΦΡΕΝΑΡΙΣΜΑΤΑ. 4.ΜΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΟΤΙ ΠΑΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΑ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ(ΕΧΕΙ 4). 5.ΟΟΟΠΣ ΛΑΚΟΥΒΑ.ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΑΘΟΛΟΥ(ΣΧΕΔΟΝ)ΕΛΕΝΧΟ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΗΝ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΩ ΕΞ ΑΡΧΗΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΘΕΛΩ. : 6.ΟΟΟΠΣ ΧΩΜΑ.ΜΠΗΚΑ ΚΑΙ ΣΕ ΔΡΟΜΟ ΜΕ ΧΩΜΑ ΚΑΙ ΓΛΥΣΤΡΑΓΕ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ.Η ΜΗΠΩΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΜΟΥ? 7.ΔΕΝ ΠΗΓΑΙΝΑ ΣΕ ΣΩΣΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗ(ΣΧΕΔΟΝ)ΠΗΓΑΙΝΑ. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΚΑΝΑ ΣΕ ΔΡΟΜΟ ΧΩΡΙΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ.ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΒΓΩ ΣΕ ΔΡΟΜΟ ΜΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ,ΓΙΑΤΙ ΑΘΕΛΑ ΜΟΥ ΘΑ ΤΟ ΣΗΜΑΔΕΨΩ. ΕΡΩΤΗΣΗΣ. 1.ΠΟΙΟ ΦΡΕΝΟ ΘΑ ΧΡΕΙΣΙΜΟΠΟΙΩ ΠΕΡΡΙΣΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΠΟΥ? 2.ΕΧΩ ΜΕΛΛΟΝ? 3.ΘΑ ΜΑΘΩ ΠΟΤΕ ΑΡΑΓΕ? ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΛΕΓΑΤΕ ΕΑΝ ΣΑΣ ΔΟΥΛΕΥΩ! : Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lord_dimos 107 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2008 κανεις δε γεννηθηκε...μαθημενος!κρατα το ονειρο-ducati για αργοτερα,οταν εχεις εξοικειωθει με τους 2 τροχους! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CIVIL 615 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2008 χα χα το ίδιο νόμιζα και εγώ στα 32 πρωτοανέβηκα σε παπί και το λέρωσα το βρακάκι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
astore 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2008 1. φρενα 30%πισω 70%μπροστα (προσοχη το μπροστα φρενο παντα μαλακα γιατι αλιως ΒΟΟΜ!!) 2.εχεις, εχεις αρκετο 3.Με λιγη υπομονη θα μαθεις Μην ξεχνας το κρανος!!!!!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ducatisti999 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2008 ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΦΟΒΗΘΗΚΑ ΚΑΘΟΛΟΥ.ΑΛΛΑ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΙΚΑ!! . ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΜΥΒΥΚΕ!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CIVIL 615 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2008 σωστά με το φρένο αν πλακωθείς στο μπροστινό τώρα στην αρχή, υπάρχουν δύο ενδεχόμενα ή θα πέσεις δεξιά ή αριστερά Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ducatisti999 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2008 ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΑ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΗΣ ΒΑΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΓΙΝΕΙ ΣΥΝΗΘΕΙΑ ΤΟ ΣΩΣΤΟ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
astore 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2008 ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΑ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΗΣ ΒΑΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΓΙΝΕΙ ΣΥΝΗΘΕΙΑ ΤΟ ΣΩΣΤΟ! πολυ σωστα!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NIKOLAS L 509 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2008 B) Να ξερεις οτι κανεις στο φορουμ δεν θελει το κακο σου.Αν ειπαμε και καποιες βαριες κουβεντες η σε κοροιδεψε καποιος ειναι για να εισαι παντα καλα.Ωραια τα ονειρα,αλλα '''Αγαθα κοποις κτωντε'''. Ξεκινωντας απο το Α λοιπον φιλε,η μηχανη να ξερεις οτι φρεναρει παντα με το μπροστινο και εχει μεγαλη σημασια ο αερας που εχουν μεσα τα λαστιχα.Επεισης οι μηχανες που δεν φορουν τρακτερωτα,δεν γουσταρουν καθολου το χωμα.Το μηχανακι στριβει με το τιμονι και ενα τελευταιο να ξερεις οτι στο μηχανακι δεν μας προστατευει τιποτα αλλο απο το μυαλο μας και τον εξοπλισμο μας Καλη αρχη φιλε και υπομονη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
anothercbrowner 81 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2008 (τροποποιήθηκε) σκέψου οτι η εμπειρία αυτή ήταν σε παπάκι με το πολύ 7 άλογα, και πολύ άνετη θέση οδήγησης, φαντάσου τώρα να έχεις άλλα 133 άλογα, συμπλέκτι, και 1η που πάει μέχρι τα 140 άνετα... μου θύμισες ένα βιντεάκι στο προηγούμενο τόπικ που είχες κανει http://www.youtube.com/watch?v=-UEg1-6iEeo Τροποποιήθηκε Απρίλιος 16 , 2008 από τον anothercbrowner Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ducatisti999 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2008 (τροποποιήθηκε) ΜΗ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΑ!!ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ. :clapping2: :clapping2: :lol: Τροποποιήθηκε Απρίλιος 16 , 2008 από τον ducatisti999 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2008 ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΛΕΓΑΤΕ ΕΑΝ ΣΑΣ ΔΟΥΛΕΥΩ! : ..Eγω, φιλε μου, ακομα να καταλαβω.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
astore 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2008 ΜΗ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΑ!!ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ. :clapping2: :clapping2: :lol: σκεψου ποσα πληρωσε μονο για την ζημια αυτος!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
anothercbrowner 81 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2008 ΜΗ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΑ!!ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ. :clapping2: :clapping2: :lol: Χαίρομαι πραγματικά που κατάλαβες γιατί όλοι μας προσπαθούσαμε να σε αποτρέψουμε απο την λάθος αρχή της ενασχόλησης σου με τις μοτοσικλέτες. Είμαι σίγουρος οτι σε 1 εβδομάδα θα έχεις πάρει τον αέρα της πάπιας, μην απογοητεύεσε ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lamoun 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2008 (τροποποιήθηκε) Ίσως τα video ΑΥΤΑ να σε βοηθήσουν να κουμαντάρεις τη μηχανή. Για το φρενάρισμα είναι όπως τα λέει ο 888HAYABUSA, το μπροστινό κάνει όλη τη δουλεία. Το πίσω προσφέρει λίγη σταθερότητα στην αρχή του φρεναρίσματος. Άν μιλάμε για φρενάρισμα στα λίγα π.χ. σε αναστροφές, πάρκινγκ, κλπ, καλό είναι να χρησιμοποιείς μονο το πίσω (τουλάχιστον τώρα που δεν έχεις συνηθίσει), επειδή μια άτσαλη κίνηση με το μπροστινό μπορεί να σε ρίξει. Καλό είναι να βρείς ένα μεγάλο ανοιχτό πάρκινγκ και να εξασκηθείς. Κάτι ακόμα, άν κατα το φρενάρισμα, σου μπλοκάρει το μπροστινό, τότε άφησε το και ξαναφρέναρε. Μη το κρατήσεις μπλοκαρισμένο γιατί θα πέσεις. Τροποποιήθηκε Απρίλιος 16 , 2008 από τον lamoun Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
georgis4 25 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2008 (τροποποιήθηκε) ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΑ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΗΣ ΒΑΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΓΙΝΕΙ ΣΥΝΗΘΕΙΑ ΤΟ ΣΩΣΤΟ! Το σωστο δεν θα στο πει κανενας γιατι πολυ απλα καθε μηχανακι εχει τους δικους του <σωστους> τροπους χειρισμου και οδηγησης.Απλα θα μαθεις καποιες αρχες που ισχυουν σε ολες τις μοτοσυκλετες οπως τον τροπο του φρεναρισματος που αναφερει ο φιλος (που καποιοι τα μαθαμε μονοι μας με επιπονα αποτελεσματα καποιες φορες :lol: )...Σαν νεος οδηγος το καλυτερο θα ηταν να κανεις,προπονηση θα το ελεγα,με καποιο μικρο μηχανακι οπως του πατερα σου που λες και σε ελενχομενο χωρο αν γινετε για την δικη σου ασφαλεια (και των αλλων!! :P ) και σιγα σιγα θα παρεις τον αερα που λεμε και θα καβαλησεις καποια στιγμη και την μοτο των ονειρων σου!!!Και εγω στην πρωτη μου βολτα με ενα 50αρακι στα 14 μου δεν ηξερα ποιο φρενο πρωτα να πατησω και σταματησα πανω σε εναν πολυ ομορφο ΦΡΑΧΤΗ με αποτελεσμα (παλι καλα!) κατι πονοκοιλους μονο και αυτους απο τα γελια!! Τροποποιήθηκε Απρίλιος 16 , 2008 από τον georgis4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ducatisti999 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2008 ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΘΑ ΠΑΩ ΚΑΙ ΣΕ ΚΙΝΗΣΗ,ΚΑΙ ΣΕ ΑΝΗΦΟΡΕΣ ΚΑΤΗΦΟΡΕΣ ΚΤΛ.ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΗ ΑΛΛΟ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΩ.ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΝΩΡΙΣ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ. ΠΑΝΤΩΣ ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΜΟΥ,ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΘΗΚΑ ΤΗΝ ΒΟΛΤΑ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑ ΜΕ ΕΝΑ ΤΡΟΠΟ ΑΝΤΕ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΚΟΜΑ ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΜΗΧΑΝΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΣΤΟ ΜΑΚΡΙΝΟ ΜΕΛΛΟΝ.ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΗΧΑΝΕΣ.ΙΣΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΠΗΓΑΙΝΑ ΣΑΝ ΣΠΑΣΜΕΝΗ ΛΑΤΕΡΝΑ, ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΙΣΩΣ. ΤΟ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΡΑΝΗ ΠΟΥ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΚΟΛΑΕΙ!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
astore 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2008 ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΘΑ ΠΑΩ ΚΑΙ ΣΕ ΚΙΝΗΣΗ,ΚΑΙ ΣΕ ΑΝΗΦΟΡΕΣ ΚΑΤΗΦΟΡΕΣ ΚΤΛ.ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΗ ΑΛΛΟ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΩ.ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΝΩΡΙΣ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ. ΠΑΝΤΩΣ ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΜΟΥ,ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΘΗΚΑ ΤΗΝ ΒΟΛΤΑ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑ ΜΕ ΕΝΑ ΤΡΟΠΟ ΑΝΤΕ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΚΟΜΑ ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΜΗΧΑΝΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΣΤΟ ΜΑΚΡΙΝΟ ΜΕΛΛΟΝ.ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΗΧΑΝΕΣ.ΙΣΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΠΗΓΑΙΝΑ ΣΑΝ ΣΠΑΣΜΕΝΗ ΛΑΤΕΡΝΑ, ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΙΣΩΣ. κοιτα οταν μαθεις να οδηγεις σωστα χωρις ανωχος μονο τοτε θα καταλαβεις την μαγια της μοτασικλετας και δεν θα θελεις να κατεβεις για κανεναν λογο οτι μοτισικλετα και να ειναι!!! αντε και σε λιγο καιρο θα βολταρουμε παρεα!! ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
georgis4 25 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2008 ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΘΑ ΠΑΩ ΚΑΙ ΣΕ ΚΙΝΗΣΗ,ΚΑΙ ΣΕ ΑΝΗΦΟΡΕΣ ΚΑΤΗΦΟΡΕΣ ΚΤΛ.ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΗ ΑΛΛΟ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΩ.ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΝΩΡΙΣ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ. ΠΑΝΤΩΣ ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΜΟΥ,ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΘΗΚΑ ΤΗΝ ΒΟΛΤΑ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑ ΜΕ ΕΝΑ ΤΡΟΠΟ ΑΝΤΕ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΚΟΜΑ ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΜΗΧΑΝΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΣΤΟ ΜΑΚΡΙΝΟ ΜΕΛΛΟΝ.ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΗΧΑΝΕΣ.ΙΣΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΠΗΓΑΙΝΑ ΣΑΝ ΣΠΑΣΜΕΝΗ ΛΑΤΕΡΝΑ, ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΙΣΩΣ. ΤΟ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΡΑΝΗ ΠΟΥ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΚΟΛΑΕΙ!!! χαχα μη μασας δεν το ευχαριστηθηκες γιατι ειχες τις φοβιες σου και στανταρ ησουν απλα σφιγμενος...την πρωτη φορα που θα καταφερεις να πας εστω με 50 (ενοειτε οταν εχεις μαθει πλεον να εχεις τον απολυτο ελενχο σε αυτο που καβαλας!) και σε χτυπησει το πρωτο αερακι στο προσωπο θα καραγουσταρεις!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ducatisti999 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2008 ΔΕΝ ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ? :P . ΘΑ ΒΓΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΧΑΡΟ ΠΑΓΑΝΙΑ? :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
astore 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2008 ΔΕΝ ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ? :P . ΘΑ ΒΓΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΧΑΡΟ ΠΑΓΑΝΙΑ? :lol: εχω τυχει και με χειροτερους :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ducatisti999 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2008 ΜΑΚΑΡΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΜΑΚΑΡΙ. ΘΑ ΧΑΡΩ ΠΟΛΥ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
astore 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2008 ΜΑΚΑΡΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΜΑΚΑΡΙ. ΘΑ ΧΑΡΩ ΠΟΛΥ! και εγω! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
faif 22 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2008 ΠΑΝΤΩΣ ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΜΟΥ,ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΘΗΚΑ ΤΗΝ ΒΟΛΤΑ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑ ΜΕ ΕΝΑ ΤΡΟΠΟ ΑΝΤΕ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΚΟΜΑ ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΜΗΧΑΝΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΣΤΟ ΜΑΚΡΙΝΟ ΜΕΛΛΟΝ.ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΗΧΑΝΕΣ.ΙΣΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΠΗΓΑΙΝΑ ΣΑΝ ΣΠΑΣΜΕΝΗ ΛΑΤΕΡΝΑ, ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΙΣΩΣ. Μην απογοητεύεσαι. Απλά τη μηχανή που θέλεις να πάρεις μη τη σκέφτεσαι προς το παρόν. Σε κάθε ευκαιρία να βγαίνεις με το παπάκι βόλτες όσο κι αν φοβάσαι, αρχικά σε δρόμους χωρίς κίνηση. Το μπροστινό φρένο μην το πατήσεις ποτέ απότομα γιατί δε θα καταλάβεις το πότε θα σου φύγει το μηχανάκι. Αρχικά δούλευε με το πίσω, και "χάιδευε" το μπροστά για να καταλάβεις τη δουλειά που κάνει. Θα δεις ότι με τον καιρό θα συνηθίσεις το παπάκι, και θα αρχίσεις να νιώθεις καλύτερα. Μη βαριέσαι να διαβάζεις και να ενημερώνεσαι για το πώς μπορείς να βελτιώσεις την ικανότητα οδήγησης σου. Ρίξε μια ματιά εδώ, οδική ασφάλεια. Να θυμάσαι ότι κανείς δεν γεννήθηκε οδηγός. Η εξάσκηση είναι το σημαντικότερο θέμα. ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2008 1.ΠΟΙΟ ΦΡΕΝΟ ΘΑ ΧΡΕΙΣΙΜΟΠΟΙΩ ΠΕΡΡΙΣΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΠΟΥ? 2.ΕΧΩ ΜΕΛΛΟΝ? 3.ΘΑ ΜΑΘΩ ΠΟΤΕ ΑΡΑΓΕ? ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΛΕΓΑΤΕ ΕΑΝ ΣΑΣ ΔΟΥΛΕΥΩ! : 1. 1/3 θα πατάς το πίσω και 2/3 το μπροστά! Πάτα θα τα πατάς και τα δύο και ποτέ μόνο το ένα 2. 'Εχεις πολύ μέλλον αρκεί να το αγαπάς! 3. Όλοι μας λίγο πολύ έτσι ξεκινήσαμε και μάθαμε! Σημασία έχει να μην το βάζεις κάτω και να ξέρεις τα όριά σου! Να μην παρασύρεσαι και να μην κάνεις καγκουριές και όλα θα πάνε καλά... Αγάλι αγάλι γίνεται η αγουρίδα μέλι (ή το παπάκι DUCATI) :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες