Jump to content
ALX™

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΗΣ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ ©

Recommended Posts

Nταξ... μην τα παραλές... με κάνεις και ντρέπομαι τώρα :blush:

Ένα βοήθημα είναι γιατί όταν πάμε για ψάξιμο, συνήθως ξεχνάμε να ελέγξουμε πράγματα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Nταξ... μην τα παραλές... με κάνεις και ντρέπομαι τώρα :blush:

Ένα βοήθημα είναι γιατί όταν πάμε για ψάξιμο, συνήθως ξεχνάμε να ελέγξουμε πράγματα.

Το πιστεύω και το λέω.

Γλίτωσα από μια κακοτοπιά χάρη στον οδηγό, γιατί είναι σίγουρο ότι χωρίς "σκονάκι" κάτι θα μου ξέφευγε. :winking:

Δεν ήξερα ότι μπορώ να τσεκάρω το τιμόνι σε στάση. Φανταζόμουν ότι μόνο οδηγώντας μπορούσα να το δω, αλλά αυτοί δεν το δίνανε για βόλτα. :_innocent:

Μέχρι και το λαστιχένιο υλικό των μαρσπιέ κοίταξα, για να δω το φάγωμά τους. :D

Πρέπει να επιβραβεύουμε το σωστό. Τί, να μην ακούσεις και καμμιά καλή κουβέντα για την ουσιαστική βοήθεια που προσέφερες?

Αυτό θα πει αλληλεγγύη. Βοηθάει ο καθένας όπου μπορεί τους άλλους.

Τέτοια μου κάνετε στο mybike.gr και δεν μπορώ να σας........αποχωριστώ. :thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΩ ΤΗ ΜΗΧΑΝΗ ΜΟΥ ΜΙΑ BMW F 650 ST ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ. ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΥ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΩ?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει κάποιο εγχειρίδιο η Λίστα με τιμές μηχανών, όταν ήσαν καινούργιες, παλαιοτέρων μοντέλων ανά χρονολογία;

Έτσι για να ξέρουμε δηλαδή τι πληρώνουμε σε μεταχειρισμένες.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ωραιος οδηγος !

να συμπληρωσω οτι εγω οσες φορες εχω παρει μεταχειρισμενη την εχω παρει απο ιδιωτη

περα απο ολα τα αλλα μεγαλυτερη σημασια για μενα παιζει τι τυπος ειναι ο πρωην ιδιοκτητης

αν δω εξατμιση που κανει θορυβο,μετατροπες στη μηχανη για περισοτερα αλογα, ο τυπος καγκουρας κτλ κτλ και να μου την χαριζε δεν την επαιρνα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μπράβο! Καλά το έκανες και πήρες το 3σέλιδο μαζί και έκανες τον έλεγχο σου! Και ακόμα καλύτερα που δεν πήρες και τη μηχανή.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

καταπλήκτικός οδηγός εδώ κα 6 μήνες ψάχνω για μεταχειρισμένο v strom 650 και τα περισσότερα δε τα γνώριζα! Το εκτυπώνω και ξεκινάω!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
καταπλήκτικός οδηγός εδώ κα 6 μήνες ψάχνω για μεταχειρισμένο v strom 650 και τα περισσότερα δε τα γνώριζα! Το εκτυπώνω και ξεκινάω!!!

Εγώ που τον χρησιμοποίησα, γλίτωσα πουστι@ του μαγαζάτορα (κατεστραμμένα ρουλεμάν τιμονιού). :devil:

Πάρτον μαζί σου σε χαρτί, πάρε κι ένα στυλό και σημείωνε ό,τι τσεκάρεις. Καλή επιτυχία και προσοχή! Υπάρχουν πολλοί απατεώνες εκεί έξω. :kill:

Τροποποιήθηκε από τον Kostas-MotoLover

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πήρα λοιπόν και εγώ τον οδηγό στη μασχάλη και ξεκίνησα για την αγορά μιας μοτο που έχω σταμπάρει.Το τι είδαν τα μάτια μου θα σας το περιγράψω όσο πιο γρήγορα μπορώ.

Στο 1ο που είδα ο ιδιοκτήτης υποστήριζε ότι ήταν του 2009 αγορά,η άδεια έγραφε 2007,μαρσπιε,κάγκελα,μανέτες φαγωμένες και ενώ τα έβλεπα επέμενε ότι η μηχανή δεν είχε πέσει.Λάστιχα του 2003.Εξάτμιση :η χαρά της σκουριάς.

2ο ,η αγγελία έγραφε "άριστη κατάσταση",τι βρήκα :δεν είχε σήμα τελ.κυκλ. γιατί είχε κλαπεί,μου λέει.Το άριστη ήταν: λάστιχα από 2006 και υποστήριζε ότι ήταν περσινά και οι κλασικές γρατσουνιές στα σημεία πτώσης.

στην 3η δεν χρειάστηκε να πάω ,το "κουφέτο και θα πάθεις πλάκα άμα το δεις" φώναζε από μακριά,λείπανε τα αυτοκόλλητα από τα πλαστικά (αλλαγμένα) και η πινακίδα σπασμένη και αυτά τα είδα από τις φωτογραφίες τις αγγελίας ,φανταστείτε από κοντά.

Ευτυχώς το 4ο που είδα ήταν διαμάντι ΤΖΙ ΤΖΙ ούτε μια μικρή αμυχή πουθενά,κινητήρας ρολόϊ και γενικά τηρεί σχεδόν όλες τις προϋποθέσεις,εκτός τα λάστιχα που είναι της μαμάς του 2003 και ελπίζω να πετύχω καμιά έκπτωση στην τιμή.Τώρα θα πάω να δω άλλο ένα και αποφασίζουμε.Θα σας κρατάω ενήμερους...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πολύ καλός ο οδηγός, κάθε φορά κάτι σ ξεφεύγει αλλά αν τα γράψεις σε χαρτί κ τα ελένξεις όλα αυτά νομίζω οτι έχεις κάνει ότι περνάει από το χέρι σου!:respekt:

Τροποποιήθηκε από τον cpt_kostas

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

+1......... (μπόλικα κουλούρια από πίσω).

Καλύτερα να εκδοθεί αυτός ο οδηγός. Εγώ τουλάχιστον μια κόπια θα τον έχω. Μπορεί να μην σκαμπάζω πολλά αλλά κάτι θα μπορέσω να δω απ'όλα αυτά.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

και να εχει καποιο προβλημα απ'ολα αυτα η μηχανη που θελουμε να αγορασουμε δε τρεχει κατι κοβουμε απο την τιμη. ΟΜΩΣ αρκει να μην ειναι κατι σοβαρο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πήρα λοιπόν και εγώ τον οδηγό στη μασχάλη και ξεκίνησα για την αγορά μιας μοτο που έχω σταμπάρει.Το τι είδαν τα μάτια μου θα σας το περιγράψω όσο πιο γρήγορα μπορώ.

Στο 1ο που είδα ο ιδιοκτήτης υποστήριζε ότι ήταν του 2009 αγορά,η άδεια έγραφε 2007,μαρσπιε,κάγκελα,μανέτες φαγωμένες και ενώ τα έβλεπα επέμενε ότι η μηχανή δεν είχε πέσει.Λάστιχα του 2003.Εξάτμιση :η χαρά της σκουριάς.

2ο ,η αγγελία έγραφε "άριστη κατάσταση",τι βρήκα :δεν είχε σήμα τελ.κυκλ. γιατί είχε κλαπεί,μου λέει.Το άριστη ήταν: λάστιχα από 2006 και υποστήριζε ότι ήταν περσινά και οι κλασικές γρατσουνιές στα σημεία πτώσης.

στην 3η δεν χρειάστηκε να πάω ,το "κουφέτο και θα πάθεις πλάκα άμα το δεις" φώναζε από μακριά,λείπανε τα αυτοκόλλητα από τα πλαστικά (αλλαγμένα) και η πινακίδα σπασμένη και αυτά τα είδα από τις φωτογραφίες τις αγγελίας ,φανταστείτε από κοντά.

Ευτυχώς το 4ο που είδα ήταν διαμάντι ΤΖΙ ΤΖΙ ούτε μια μικρή αμυχή πουθενά,κινητήρας ρολόϊ και γενικά τηρεί σχεδόν όλες τις προϋποθέσεις,εκτός τα λάστιχα που είναι της μαμάς του 2003 και ελπίζω να πετύχω καμιά έκπτωση στην τιμή.Τώρα θα πάω να δω άλλο ένα και αποφασίζουμε.Θα σας κρατάω ενήμερους...

πάμε μια από τα ίδια το 5ο κι αυτό από πτώση,γρατζουνισμένα κάγκελα αλλά βαμμένα πρόχειρα και μια γρατζουνιά στο καπάκι του κινητήρα ,από το φρένο,που νόμιζες ότι ήταν από αλέτρι,περιγραφή αγγελίας :"άριστη κατάσταση".Τελικά πήρα το 6ο (καλά είναι σταμάτησα στα 6) που είχε τις καλύτερες προϋποθέσεις,τώρα τι θα βγει θα δείξει.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

καλησπερα... σορρυ που για ακομα μια φορα θα σας ρωτησω για την bros 400 :P

βρηκα μια μεταχειρισμενη αναμεσα σε αλλες, η οποια εχει γραψει καπου στα 110.000κμ.. μου ειπε οτι μολις βγηκε απο το σερβις και θελει μονο λαστιχα

την εχει καπου στα 800 αλλα επειδη ειναι συζητησιμη η τιμη πιστευω οτι θα πεσει λιγο

αξιζει να αγορασω μεταχειρισμενη με τοσα χιλιομετρα η να κοιταξω κατι με λιγοτερα? :/

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

καλησπερα... σορρυ που για ακομα μια φορα θα σας ρωτησω για την bros 400 :P

βρηκα μια μεταχειρισμενη αναμεσα σε αλλες, η οποια εχει γραψει καπου στα 110.000κμ.. μου ειπε οτι μολις βγηκε απο το σερβις και θελει μονο λαστιχα

την εχει καπου στα 800 αλλα επειδη ειναι συζητησιμη η τιμη πιστευω οτι θα πεσει λιγο

αξιζει να αγορασω μεταχειρισμενη με τοσα χιλιομετρα η να κοιταξω κατι με λιγοτερα? :/

μακρια

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλησπερα παιδια συχαρητηρια για το site σασ ειμαι νεο μελοσ και εχω μια μεγαλη απορια.βασικα ειμαι ετοιμοσ για αγορα ενοσ απο τα παπακια πηγα και ειδα την ANF 125 (INNOVA i)honda μου αρεσε η honda ειναι ονομα.Διαβασα ορισμενεσ κριτικεσ αλλοι λενε ειναι καλη αλλοι λενε τουσ εβγαλε πολυ γρηγορα προβλημα τελικα αξιζει τον κοπο η θα πανε χαμενα τα λεφτα.Σασ παρακαλω αν μπορειτε δωστε μου οσο το δυνατο περισσοτερεσ πληρωφοριεσ.Σασ ευχαριστω παρα πολυ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Υπάρχουν ήδη ανοιγμένα τόπικ που αφορούν τον προβληματισμό σου. Μπες εκεί και ρώτα ότι θες. Αυτό το θέμα δεν είναι για την απορία σου. Άλλος είναι ο σκοπός του.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα