ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2009 Nταξ... μην τα παραλές... με κάνεις και ντρέπομαι τώρα Ένα βοήθημα είναι γιατί όταν πάμε για ψάξιμο, συνήθως ξεχνάμε να ελέγξουμε πράγματα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2009 Nταξ... μην τα παραλές... με κάνεις και ντρέπομαι τώρα Ένα βοήθημα είναι γιατί όταν πάμε για ψάξιμο, συνήθως ξεχνάμε να ελέγξουμε πράγματα. Το πιστεύω και το λέω. Γλίτωσα από μια κακοτοπιά χάρη στον οδηγό, γιατί είναι σίγουρο ότι χωρίς "σκονάκι" κάτι θα μου ξέφευγε. Δεν ήξερα ότι μπορώ να τσεκάρω το τιμόνι σε στάση. Φανταζόμουν ότι μόνο οδηγώντας μπορούσα να το δω, αλλά αυτοί δεν το δίνανε για βόλτα. Μέχρι και το λαστιχένιο υλικό των μαρσπιέ κοίταξα, για να δω το φάγωμά τους. :D Πρέπει να επιβραβεύουμε το σωστό. Τί, να μην ακούσεις και καμμιά καλή κουβέντα για την ουσιαστική βοήθεια που προσέφερες? Αυτό θα πει αλληλεγγύη. Βοηθάει ο καθένας όπου μπορεί τους άλλους. Τέτοια μου κάνετε στο mybike.gr και δεν μπορώ να σας........αποχωριστώ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
APO 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12 , 2009 ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΩ ΤΗ ΜΗΧΑΝΗ ΜΟΥ ΜΙΑ BMW F 650 ST ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ. ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΥ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΩ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12 , 2009 xe.gr Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Stavrosqq 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12 , 2009 Τρομερός οδηγός. Ευχαριστώ:_rock-on: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
christo 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2009 Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει κάποιο εγχειρίδιο η Λίστα με τιμές μηχανών, όταν ήσαν καινούργιες, παλαιοτέρων μοντέλων ανά χρονολογία; Έτσι για να ξέρουμε δηλαδή τι πληρώνουμε σε μεταχειρισμένες. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8 , 2009 Μόνο στο mototriti θα τα βρεις αυτά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Panoc 27 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1 , 2009 πολυ καλο ^^ μπραβο!!! :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sakis67 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1 , 2009 ωραιος οδηγος ! να συμπληρωσω οτι εγω οσες φορες εχω παρει μεταχειρισμενη την εχω παρει απο ιδιωτη περα απο ολα τα αλλα μεγαλυτερη σημασια για μενα παιζει τι τυπος ειναι ο πρωην ιδιοκτητης αν δω εξατμιση που κανει θορυβο,μετατροπες στη μηχανη για περισοτερα αλογα, ο τυπος καγκουρας κτλ κτλ και να μου την χαριζε δεν την επαιρνα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lakis92 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1 , 2009 Μπράβο! Καλά το έκανες και πήρες το 3σέλιδο μαζί και έκανες τον έλεγχο σου! Και ακόμα καλύτερα που δεν πήρες και τη μηχανή. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
cheman 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23 , 2009 καταπλήκτικός οδηγός εδώ κα 6 μήνες ψάχνω για μεταχειρισμένο v strom 650 και τα περισσότερα δε τα γνώριζα! Το εκτυπώνω και ξεκινάω!!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23 , 2009 (τροποποιήθηκε) καταπλήκτικός οδηγός εδώ κα 6 μήνες ψάχνω για μεταχειρισμένο v strom 650 και τα περισσότερα δε τα γνώριζα! Το εκτυπώνω και ξεκινάω!!! Εγώ που τον χρησιμοποίησα, γλίτωσα πουστι@ του μαγαζάτορα (κατεστραμμένα ρουλεμάν τιμονιού). Πάρτον μαζί σου σε χαρτί, πάρε κι ένα στυλό και σημείωνε ό,τι τσεκάρεις. Καλή επιτυχία και προσοχή! Υπάρχουν πολλοί απατεώνες εκεί έξω. Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 23 , 2009 από τον Kostas-MotoLover Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Takis21 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2009 αξιος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
PKAP 21 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2010 Πήρα λοιπόν και εγώ τον οδηγό στη μασχάλη και ξεκίνησα για την αγορά μιας μοτο που έχω σταμπάρει.Το τι είδαν τα μάτια μου θα σας το περιγράψω όσο πιο γρήγορα μπορώ. Στο 1ο που είδα ο ιδιοκτήτης υποστήριζε ότι ήταν του 2009 αγορά,η άδεια έγραφε 2007,μαρσπιε,κάγκελα,μανέτες φαγωμένες και ενώ τα έβλεπα επέμενε ότι η μηχανή δεν είχε πέσει.Λάστιχα του 2003.Εξάτμιση :η χαρά της σκουριάς. 2ο ,η αγγελία έγραφε "άριστη κατάσταση",τι βρήκα :δεν είχε σήμα τελ.κυκλ. γιατί είχε κλαπεί,μου λέει.Το άριστη ήταν: λάστιχα από 2006 και υποστήριζε ότι ήταν περσινά και οι κλασικές γρατσουνιές στα σημεία πτώσης. στην 3η δεν χρειάστηκε να πάω ,το "κουφέτο και θα πάθεις πλάκα άμα το δεις" φώναζε από μακριά,λείπανε τα αυτοκόλλητα από τα πλαστικά (αλλαγμένα) και η πινακίδα σπασμένη και αυτά τα είδα από τις φωτογραφίες τις αγγελίας ,φανταστείτε από κοντά. Ευτυχώς το 4ο που είδα ήταν διαμάντι ΤΖΙ ΤΖΙ ούτε μια μικρή αμυχή πουθενά,κινητήρας ρολόϊ και γενικά τηρεί σχεδόν όλες τις προϋποθέσεις,εκτός τα λάστιχα που είναι της μαμάς του 2003 και ελπίζω να πετύχω καμιά έκπτωση στην τιμή.Τώρα θα πάω να δω άλλο ένα και αποφασίζουμε.Θα σας κρατάω ενήμερους... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
cpt_kostas 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 7 , 2010 (τροποποιήθηκε) Πολύ καλός ο οδηγός, κάθε φορά κάτι σ ξεφεύγει αλλά αν τα γράψεις σε χαρτί κ τα ελένξεις όλα αυτά νομίζω οτι έχεις κάνει ότι περνάει από το χέρι σου! Τροποποιήθηκε Μάιος 7 , 2010 από τον cpt_kostas Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimr1 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2010 Πολύ χρήσιμος οδηγός για όλους καθότι ακόμη και το έξυπνο πουλί από τη μύτη πιάνεται... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A-nik-i 1.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2010 +1......... (μπόλικα κουλούρια από πίσω). Καλύτερα να εκδοθεί αυτός ο οδηγός. Εγώ τουλάχιστον μια κόπια θα τον έχω. Μπορεί να μην σκαμπάζω πολλά αλλά κάτι θα μπορέσω να δω απ'όλα αυτά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΜΕ ΛΕΝΕ ΓΙΑΝΝΗ 166 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2010 και να εχει καποιο προβλημα απ'ολα αυτα η μηχανη που θελουμε να αγορασουμε δε τρεχει κατι κοβουμε απο την τιμη. ΟΜΩΣ αρκει να μην ειναι κατι σοβαρο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
PKAP 21 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 17 , 2010 Πήρα λοιπόν και εγώ τον οδηγό στη μασχάλη και ξεκίνησα για την αγορά μιας μοτο που έχω σταμπάρει.Το τι είδαν τα μάτια μου θα σας το περιγράψω όσο πιο γρήγορα μπορώ. Στο 1ο που είδα ο ιδιοκτήτης υποστήριζε ότι ήταν του 2009 αγορά,η άδεια έγραφε 2007,μαρσπιε,κάγκελα,μανέτες φαγωμένες και ενώ τα έβλεπα επέμενε ότι η μηχανή δεν είχε πέσει.Λάστιχα του 2003.Εξάτμιση :η χαρά της σκουριάς. 2ο ,η αγγελία έγραφε "άριστη κατάσταση",τι βρήκα :δεν είχε σήμα τελ.κυκλ. γιατί είχε κλαπεί,μου λέει.Το άριστη ήταν: λάστιχα από 2006 και υποστήριζε ότι ήταν περσινά και οι κλασικές γρατσουνιές στα σημεία πτώσης. στην 3η δεν χρειάστηκε να πάω ,το "κουφέτο και θα πάθεις πλάκα άμα το δεις" φώναζε από μακριά,λείπανε τα αυτοκόλλητα από τα πλαστικά (αλλαγμένα) και η πινακίδα σπασμένη και αυτά τα είδα από τις φωτογραφίες τις αγγελίας ,φανταστείτε από κοντά. Ευτυχώς το 4ο που είδα ήταν διαμάντι ΤΖΙ ΤΖΙ ούτε μια μικρή αμυχή πουθενά,κινητήρας ρολόϊ και γενικά τηρεί σχεδόν όλες τις προϋποθέσεις,εκτός τα λάστιχα που είναι της μαμάς του 2003 και ελπίζω να πετύχω καμιά έκπτωση στην τιμή.Τώρα θα πάω να δω άλλο ένα και αποφασίζουμε.Θα σας κρατάω ενήμερους... πάμε μια από τα ίδια το 5ο κι αυτό από πτώση,γρατζουνισμένα κάγκελα αλλά βαμμένα πρόχειρα και μια γρατζουνιά στο καπάκι του κινητήρα ,από το φρένο,που νόμιζες ότι ήταν από αλέτρι,περιγραφή αγγελίας :"άριστη κατάσταση".Τελικά πήρα το 6ο (καλά είναι σταμάτησα στα 6) που είχε τις καλύτερες προϋποθέσεις,τώρα τι θα βγει θα δείξει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nnd 21 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2010 καλησπερα... σορρυ που για ακομα μια φορα θα σας ρωτησω για την bros 400 :P βρηκα μια μεταχειρισμενη αναμεσα σε αλλες, η οποια εχει γραψει καπου στα 110.000κμ.. μου ειπε οτι μολις βγηκε απο το σερβις και θελει μονο λαστιχα την εχει καπου στα 800 αλλα επειδη ειναι συζητησιμη η τιμη πιστευω οτι θα πεσει λιγο αξιζει να αγορασω μεταχειρισμενη με τοσα χιλιομετρα η να κοιταξω κατι με λιγοτερα? :/ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
yamahito 515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2010 καλησπερα... σορρυ που για ακομα μια φορα θα σας ρωτησω για την bros 400 :P βρηκα μια μεταχειρισμενη αναμεσα σε αλλες, η οποια εχει γραψει καπου στα 110.000κμ.. μου ειπε οτι μολις βγηκε απο το σερβις και θελει μονο λαστιχα την εχει καπου στα 800 αλλα επειδη ειναι συζητησιμη η τιμη πιστευω οτι θα πεσει λιγο αξιζει να αγορασω μεταχειρισμενη με τοσα χιλιομετρα η να κοιταξω κατι με λιγοτερα? :/ μακρια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nnd 21 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2010 μακρια και γω αυτο σκευτομουν.. ευχαριστω για αλλη μια φορα :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sarmelion 76 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13 , 2010 +1 και από εμένα συγχαρητήρια πού χρήσιμος οδηγός και μου χρειαζότανε! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sophok 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2010 Καλησπερα παιδια συχαρητηρια για το site σασ ειμαι νεο μελοσ και εχω μια μεγαλη απορια.βασικα ειμαι ετοιμοσ για αγορα ενοσ απο τα παπακια πηγα και ειδα την ANF 125 (INNOVA i)honda μου αρεσε η honda ειναι ονομα.Διαβασα ορισμενεσ κριτικεσ αλλοι λενε ειναι καλη αλλοι λενε τουσ εβγαλε πολυ γρηγορα προβλημα τελικα αξιζει τον κοπο η θα πανε χαμενα τα λεφτα.Σασ παρακαλω αν μπορειτε δωστε μου οσο το δυνατο περισσοτερεσ πληρωφοριεσ.Σασ ευχαριστω παρα πολυ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2010 Υπάρχουν ήδη ανοιγμένα τόπικ που αφορούν τον προβληματισμό σου. Μπες εκεί και ρώτα ότι θες. Αυτό το θέμα δεν είναι για την απορία σου. Άλλος είναι ο σκοπός του. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες