Jump to content
stinger

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΙΑ ΜΟΤΟ ΜΕ 800 ΧΛΜ;

Recommended Posts

Σε γνωστό κατάστημα ΜΟΤΟ στην περιφερειακή οδό της Θεσσαλονίκης βρήκα HONDA SH 150cc Μοντέλο 2007 με 2700 ευρώ.

Ηθελα τη γνώμη σας πάνω σ'αυτό και ερωτώ:

Γιατί κάποιος θα πουλούσε ένα HONDA;

Γιατί θα πουλούσε ένα μοντέλο της HONDA που είναι BEST SELLER;

Γιατί θα το αγόραζε εξαρχής αφού είχε σκοπό να το πουλήσει; (μόνο 800 χλμ; Γίνονται σε μια μέρα που λέει ο λόγος).

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Σε γνωστό κατάστημα ΜΟΤΟ στην περιφερειακή οδό της Θεσσαλονίκης βρήκα HONDA SH 150cc Μοντέλο 2007 με 2700 ευρώ.

Ηθελα τη γνώμη σας πάνω σ'αυτό και ερωτώ:

Γιατί κάποιος θα πουλούσε ένα HONDA;

Γιατί θα πουλούσε ένα μοντέλο της HONDA που είναι BEST SELLER;

Γιατί θα το αγόραζε εξαρχής αφού είχε σκοπό να το πουλήσει; (μόνο 800 χλμ; Γίνονται σε μια μέρα που λέει ο λόγος).

ποτε δε ξερεις τι μπορει να παιχτηκε φιλος αλλα μπορει να ειναι και πουστια του καταστηματος παλι δε ξερεις...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ποτε δε ξερεις τι μπορει να παιχτηκε φιλος αλλα μπορει να ειναι και πουστια του καταστηματος παλι δε ξερεις...

Δηλαδή τι μπορεί να σκαρώσει ο έμπορος; Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι όσον αφορά το κατάστημα, ξέρεις ή έχεις ακούσει κάτι παρόμοιο; Αν ναί, δώσε μας τα φώτα σου αν θέλεις γιατί μάλλον για πρόβατο με κόβω...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γίνονται σε μια μέρα τα 800χλμ, αλλά γίνονται και σε ένα χρόνο. Αν το αγόρασε και το είχε μόνο για να το βλέπει, δεν είναι παράλογο να το πουλάει. Άλλη περίπτωση είναι έφαγε μια δυο τουμπίτσες και να φοβάται να ξαναοδηγήσει.

Βέβαια όλα αυτά είναι εικασίες. το τι συ νυνέβη πραγματικά μόνο αυτός το ξέρει....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δηλαδή τι μπορεί να σκαρώσει ο έμπορος; Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι όσον αφορά το κατάστημα, ξέρεις ή έχεις ακούσει κάτι παρόμοιο; Αν ναί, δώσε μας τα φώτα σου αν θέλεις γιατί μάλλον για πρόβατο με κόβω...

κοιτα αν το μηχανακι σου φενεται σα καινουριο παρτο μη το ψαχνεις το θεμα :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Γίνονται σε μια μέρα τα 800χλμ, αλλά γίνονται και σε ένα χρόνο. Αν το αγόρασε και το είχε μόνο για να το βλέπει, δεν είναι παράλογο να το πουλάει. Άλλη περίπτωση είναι έφαγε μια δυο τουμπίτσες και να φοβάται να ξαναοδηγήσει.

Βέβαια όλα αυτά είναι εικασίες. το τι συ νυνέβη πραγματικά μόνο αυτός το ξέρει....

Συμφωνώ αλλά όταν το δίνει σε κατάστημα μάλλον για ανταλλαγή πάει, γιατί απ'όσο ξέρω, τουλάχιστον αυτό το κατάστημα και πιθανόν τα περισσότερα καταστήματα ΜΟΤΟ δεν αγοράζουν αλλά μόνο ανταλλάσουν ΜΟΤΟ.

Εγώ προσωπικά πάντως θα πάω να το ρίξω μια ματιά από κοντά γιατί μου κίνησε την περιέργεια, ειδικά όταν καινούργιο έχει 3500 ευρώ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν ηταν απο ιδιωτη η τιμη και οχι απο μαγαζι θα σου ελεγα 1002 λογους για την χαμηλη τιμη....τωρα ομως για να το πουλαει τοσο το καταστημα......ΓΙΑ ΦΑΝΤΑΣΟΥ!μπορει να εκανε τα 800χλμ με πρωτη ο ιδιοκτητης!χαχα παντως απο ιδιωτες εχει ευκαιριες....ειχα βρει πριν κανα μηνα ενα παλικαρι που πουλουσε το ΧΤ660 που πηρε περυσι καινουριο ?4000 γιατι θα του επαιρναν το σπιτι η τραπεζα!(δεν μπορουσε να πληρωση το δανειο της μοτοσυκλετας) απλα θελει ψαξιμο του φουστη και λιγη ποποφαρδια καμμια φορα! :P

Τροποποιήθηκε από τον georgis4

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εχω μια με 60 χλμ και χθες εδωσα CBR1000 του 07 με 400χλμ.. Μην ειμαστε παρανοικοι, ο καθενας μπορει να του τυχει κατι και να θελει να το πουλησει η να το αλλαξει.. :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Εχω μια με 60 χλμ και χθες εδωσα CBR1000 του 07 με 400χλμ.. Μην ειμαστε παρανοικοι, ο καθενας μπορει να του τυχει κατι και να θελει να το πουλησει η να το αλλαξει.. :)

Ετσι!δεν σου αρεσε το γκαζι βρε αδερφε και το δινεις αμεσως μη χασεις και πολλα απο την τιμη η κατι προσωπικο σου εχει συμβει και το πουλας.......

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Είναι πιθανό να έχει πράγματι τόσα χιλιόμετρα και να πουλιέται.

Ειδικά σε σκούτερ τυχαίνει πιο συχνά.

Πολλοί ΙΧδες που δεν αντέχουν άλλο τα αυτοκίνητο αγοράζουν μηχανάκι, αλλά είτε γιατί φοβούνται, είτε γιατί κρυώνουν ή βράχηκαν, το πουλάνε αμέσως.

Υπάρχει και το άλλο τρελό σενάριο που έχω ακούσει!!!

Πολλοί μετανάστες, κυρίως, αγοράζουν καινούργιο μηχανάκι με δόσεις και το πουλάνε την άλλη μέρα για να πάρουν τα μετρητά!! :stunned: Αυτό γίνεται γιατί δεν τους δίνουν οι τράπεζες δάνειο εύκολα, ενώ το δάνειο για την αγορά μοτοσυκλέτας είναι πιο εύκολο μέσω του εμπόρου.

Αυτές είναι οι πραγματικές ευκαιρίες, θέλει όμως προσοχή με το θέμα της παρακράτησης κυριότητας.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Είναι πιθανό να έχει πράγματι τόσα χιλιόμετρα και να πουλιέται.

Ειδικά σε σκούτερ τυχαίνει πιο συχνά.

Πολλοί ΙΧδες που δεν αντέχουν άλλο τα αυτοκίνητο αγοράζουν μηχανάκι, αλλά είτε γιατί φοβούνται, είτε γιατί κρυώνουν ή βράχηκαν, το πουλάνε αμέσως.

Υπάρχει και το άλλο τρελό σενάριο που έχω ακούσει!!!

Πολλοί μετανάστες, κυρίως, αγοράζουν καινούργιο μηχανάκι με δόσεις και το πουλάνε την άλλη μέρα για να πάρουν τα μετρητά!! :stunned: Αυτό γίνεται γιατί δεν τους δίνουν οι τράπεζες δάνειο εύκολα, ενώ το δάνειο για την αγορά μοτοσυκλέτας είναι πιο εύκολο μέσω του εμπόρου.

Αυτές είναι οι πραγματικές ευκαιρίες, θέλει όμως προσοχή με το θέμα της παρακράτησης κυριότητας.

Σωστά είναι ότι γράφετε παραπάνω αλλά απο τη στιγμή που ξέρω ότι το συγκεκριμένο κατάστημα δεν αγοράζει ΜΟΤΟ αλλά ΜΟΝΟ ανταλλάσει τότε πάει το μυαλό μου στο κακό, μάλλον θα είμαι καχύποπτος έτσι; χε,χε! Το απόγευμα πάω απο κεί να δώ με τα μάτια μου περί τίνος πρόκειται...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σωστά είναι ότι γράφετε παραπάνω αλλά απο τη στιγμή που ξέρω ότι το συγκεκριμένο κατάστημα δεν αγοράζει ΜΟΤΟ αλλά ΜΟΝΟ ανταλλάσει τότε πάει το μυαλό μου στο κακό, μάλλον θα είμαι καχύποπτος έτσι; χε,χε! Το απόγευμα πάω απο κεί να δώ με τα μάτια μου περί τίνος πρόκειται...

Κανε μια ερωτηση μπας και το ειχαν test-drive αν και θα στο πουνε μονοι τους αλλα ρωτα τους τι παιζει πρωτα!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
μπορει να το πουλαει λογο κρεβατομουρμουρας :kill::wub:

Το γελας??? Ξερω περιπτωση ανθρωπου που αγορασε καινουργιο αφρικα το 2000 και το εδωσε την ιδια μερα σε φιλο του γιατι η γυναικα του δεν τον αφησε να ανεβει στο σπιτι. :nono::banned:

Εχει και συνεχεια...

Το 2006 ο φιλος του που το ειχε αγορασει αποφασισε να το πουλησει. Αυτος βρηκε την ευκαιρια να κανει το απωθημενο ονειρο του πραγματικοτητα...ετσι με περισσιο τσαμπουκα (κι αφου ειχαν περασει 6 χρονια που το ειχε φιλοσοφησει το θεμα) το ξαναπηρε πισω και πηγε σπιτι με σκοπο να πατησει ποδι :argue: ...να σκισει την γατα :bash: ...να της βαλει τα 2 ποδια σε ενα παπουτσι και τα σχετικα :smoke: ....το μηχανακι εν τελει πουληθηκε 15 μερες αργοτερα σε ασχετο ιδιωτη.... :vava:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πάντος μαγαζί να που λάει ευκαιρία πολύ χλωμό το κόβω. Ευκαιρία από ιδιώτη παίζει αλλά από μαγαζί με τίποτα. Εγώ θα έλεγα να το ψάξεις πολύ μιας και το πιο απλό πράγμα που μπορεί να κάνει είναι να κατεβάσει τα χλμ από 4-5000 σε 800 ή όσο θέλει. Το ίδιο κάνουν πλέον όλοι οι έμποριξ αυτοκινήτων και εάν κάνετε μία βολτα θα δείτε ότι όλα τα αμάξια 4-5 χρονών ή και ακόμα παλαιότερα έχουν περίπου στα 60χιλ χλμ και το ότι ανακάλιψα ότι το κάνουν ήταν θέμα τύχης μιας και έψαχνα αμάξι για την γυναίκα μου και ένα που μου άρεσε και ήταν 5ετίας είχε 63χιλ χλμ και όταν το πήγα στον μηχανικό μου μου είπε ότι το αμάξι το ξέρει πολύ καλά γιατί ήταν πελάτη του και είχε πάνω από 150χιλ χλμ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το γελας??? Ξερω περιπτωση ανθρωπου που αγορασε καινουργιο αφρικα το 2000 και το εδωσε την ιδια μερα σε φιλο του γιατι η γυναικα του δεν τον αφησε να ανεβει στο σπιτι. :nono::banned:

Εχει και συνεχεια...

Το 2006 ο φιλος του που το ειχε αγορασει αποφασισε να το πουλησει. Αυτος βρηκε την ευκαιρια να κανει το απωθημενο ονειρο του πραγματικοτητα...ετσι με περισσιο τσαμπουκα (κι αφου ειχαν περασει 6 χρονια που το ειχε φιλοσοφησει το θεμα) το ξαναπηρε πισω και πηγε σπιτι με σκοπο να πατησει ποδι :argue: ...να σκισει την γατα :bash: ...να της βαλει τα 2 ποδια σε ενα παπουτσι και τα σχετικα :smoke: ....το μηχανακι εν τελει πουληθηκε 15 μερες αργοτερα σε ασχετο ιδιωτη.... :vava:

Τον λυπήθηκα τον άνθρωπο απο τη μια έτσι όπως τα περιέγραψες αλλά προφανώς δεν το είχε πραγματικά μέσα του. Και σίγουρα δεν είναι ο μόνος. Υπάρχουν πολλοί ΄΄ευκαιριακοί΄΄ στον χώρο της μοτοσυκλέτας και απο κάτι τέτοιους βρίσκονται οι ευκαιρίες για μεταχειρισμένα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παιζει να μην ειναι και ανταλλαγη αυτο που βρικες, μπορει να το εχει αφησει ο πελατης για πουλημα στην εκθεση.. :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πήγα χθές απο κεί να δώ τη ΜΟΤΟ.

Εξωτερικά φαινόταν σε άριστη κατάσταση, το χρωματάκι της γυάλιζε σαν καινούργια. Αλλά στις χειρολαβές του συνεπιβάτη ήταν γεμάτο γρατζουνιές, μάλιστα βαθιές γρατζουνιές όχι από ρολόι π.χ. ή κλειδιά.

Οταν ρώτησα για αυτές μου είπε ο πωλητής (ο οποίος σημειωτέον είχε ύφος πολλών καρδιναλίων - άλλωστε όλοι οι πωλητές στο συγκεκριμένο κατάστημα έτσι είναι, μαγκιά κλ@νι@ κι εξάτμιση) ότι πιθανόν να ήταν από την αλυσίδα που το έδενε ο κάτοχος του.

Μου είπε ότι ήταν από ανταλλαγή και στην ερώτηση μου τί ΜΟΤΟ αγόρασε, δεν πήρα απάντηση.

Επίσης δεν πήρα απάντηση όταν ρώτησα γιατί κάποιος θα πουλούσε μια τέτοια ΜΟΤΟ με τόσα λίγα χλμ. για να πάρει μια άλλη.

Κάτι άλλο που μου έκανε φοβερή εντύπωση ήταν ότι όταν πήρα τηλέφωνο και ρώτησα την τιμή μου είπαν 2700 ευρώ, είμαι σίγουρος πως αυτός που μου είπε την τιμή ήταν ο ΒΟSS, αλλά όταν πήγα εκεί, μου λεέι ο πωλητής 2900 ευρώ. Λέω, άλλη τιμή μου είπατε από το τηλέφωνο, όχι μου λέει, αποκλείεται, λάθος κάνετε!

Μα, 3500 κάνει καινούργιο, γιατί να μη το πάρω καινούργιο και να το πάρω μεταχειρισμένο, για τα 600 ευρώ; Νομίζω είναι αστείο ποσό όταν δίνεις τα 2900!

Μετά του ζήτησα να μου προτείνει κάτι άλλο, έτσι, για να τεστάρω τον πωλητή. Μου έδειξε το KYMCO PEOPLE 125s το οποίο το έχω ψάξει κι εγώ, αλλά είδα ότι βγάζει λιγότερα άλογα από το αντίστοιχο 125 της HONDA, τον ρωτάω λοιπόν πόσα άλογα βγάζει και μου λέει 12 ενώ σε έντυπο της KYMCO αναφέρει 10,4HP.

Τα συμπεράσματα δικά σας!http://www.mybike.gr/style_images/v3/folder_post_icons/icon10.gif

http://www.mybike.gr/style_images/v3/folde...cons/icon10.gif

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καθώς τα κυβικά είναι λίγα παίζει πολύ να το είχε πάρει κρυφά κάποιο καρντάσι και όταν το έμαθαν οι δικοί του να τον έβαλαν να το πουλήσει! (έχει συμβεί σε γνωστό μου γι'αυτό το λέω...)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φίλε υπάρχει περίπτωση να είναι αληθινά τα χιλιόμετρα(μακρυνή βέβαια) και να γιατί: όταν αγόρασα το πρώτο μου δίτροχο (KYMCO PEOPLE 200s) το έκανα με μόνο σκεπτικό την ευκολία στις μετακινήσεις. Την τέταρτη κιόλας μέρα ήθελα να το πουλήσω γιατί δεν μου έφτανε απο τη στιγμή που οδήγησα μια μεγάλη μοτό. Βέβαια το κράτησα τελικά αλλά ήμουν έτοιμος να το δώσω με 150 χιλ. οπότε να ξέρεις ότι πολλά σενάρια παίζουν.......... ;)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για χίλιους δυο λόγους μπορεί να θέλει να το πουλήσει. Μπορεί να χρωστάει και να χρειάζεται τα λεφτά. Μπορεί να μην είχε ξαναοδηγήσει μηχανή, να δοκίμασε και να μην του άρεσε. Μπορεί να του φάνηκε "λίγο", να είδε το SH300 και να θέλησε να το αγοράσει. Μπορεί να είχε μηχανή, να την πούλησε, να είπε "μεγάλωσα, καλό είναι να πάρω σκούτερ που προστατεύει απ' τον αέρα" κλπ και τελικά να μη γουστάρει τα σκούτερ. Μπορεί...ένα σωρό πράγματα!

Δηλάδή...πλάκα έχει το τόπικ, αλλά αποκλείεται να βρεις απάντηση στο ερώτημά του!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για το γνωστο μαγαζι λεμε; Ε;

Αυτο που εκανε και τις μαιμουνιες με τα στρωματα;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα