pit_hal 2.758 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 15 , 2014 (τροποποιήθηκε) Παναγιώτη γιαυτό μίλησα για "αίσθηση". για κάποιο λόγο αυτό το λάστιχο νομίζω ότι κρατάει πιο πολύ "βρωμιά" πανω του, ακόμα και στο γκαράζ μου μέσα απο τον σοφά το πάτωμα είναι καπως και μοιάζει να λερώνεται στο μάτι και ίσως αυτό με ξεγελάει! δεν είπα ότι έχουν μειωθεί τα χιλιοστά του πέλματος! πάντως πιστεύω ότι είναι ένα λάστιχο που δύσκολα θα απογοητευτεί κάποιος σε όλους τους τομείς! φυσικά παίζει τεράστιο ρολο και το προσωπικό στυλ του καθενός, αλλά για τα μεσαία ονόφια το θεωρώ πολύ καλό! για κάποιο λόγο το ΑΝΑΚΕΕ ΙΙ δεν "έτυχε" τόσο αποδοχής απο τους "επιστήμονες" λαστιχάδες στην χώρα μας! το ΑΝΑΚΕΕ ΙΙΙ όμως μοιάζει να έχει μια πιο καθολική αποδοχή. αν και μπορώ να πώ ότι ούτε το ΙΙ ούτε το ΙΙΙ μου το πρότειναν στο "λαστιχάδικο" εγω το ζήτησα επίμονα! και ο nikos_πιτσί έβαλε το ΑΝΑΚΕΕ ΙΙΙ μετά απο δική μου παρότρυνση γιατί τα τουράνσε που φορούσε το δικύλινδρο ιαπωνικό παπάκι του ήταν ήδη 4ετών με το χάλι τους το μαύρο και ενθουσιάστηκε πολύ! λογικά αυτές τις μέρες κάνει διακοπές αλλα άμα το δεί θα μας πεί την γνώμη του! Τροποποιήθηκε Ιούλιος 15 , 2014 από τον pit_hal 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 15 , 2014 Παναγιωτη εχεις δει καθολου πτωση στην αποδοση (ζεστο και κρυο)? Όχι, η συμπεριφορά τους εξακολουθεί να είναι άψογη. ............ αν και μπορώ να πώ ότι ούτε το ΙΙ ούτε το ΙΙΙ μου το πρότειναν στο "λαστιχάδικο" εγω το ζήτησα επίμονα! Σύνηθες το φαινόμενο. Όλοι οι έμποροι προτείνουν πάντα αυτό που τους αφήνει μεγαλύτερα περιθώρια κέρδους.................. 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 15 , 2014 Πολυ σημαντικη η διαρκεια! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
chris76 334 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2014 ευχαριστώ για την ενημέρωση ! ! ! πάμε για anakee το λοιπόν ! :_hi: :_hi: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2014 ευχαριστώ για την ενημέρωση ! ! ! πάμε για anakee το λοιπόν ! :_hi: :_hi: Για περισσότερα, δες και εδώ: Νέα Michelin Anakee III - Πρώτο test επί Ελληνικού εδάφους 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikos_pc 2.871 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2014 Η ιστορία των ελαστικών στο "παπάκι μου" είναι ίδια με του pit_hall όντως το λάστιχο απλά θα σε κάνει να δεις την μηχανή σου με άλλο μάτι. Σε εμένα με το που το έβαλα και μετά από 500χλμ ξεκίνησα ταραξίες μέσα στην πολύ για να το δοκιμάσω σε κακή ποιότητα οδοστρώματος η μηχανή σε απότομα ξεκινήματα δεν κούνησε ρούπι και σε απότομα φρένα δούλευε το Abs παρά πολύ λίγο σε σχέση με τα EXP, στην στροφή με τρόμαξε στην αρχή γιατί δεν ήξερα ότι η μηχανή στριβεί έτσι ωραία, στην μεγάλες ταχύτητες δεν παρατήρησα κάτι παράξενο, στην οδήγηση σε σχέση με τα ελαστικά στο χώμα δεν είχα θέμα παρά μόνο στην άμμο που απλά με ζόρισε λίγο αλλά πήγα καλά πιστεύω και τέλος τα λάστιχα μέσα στην πόλη ζεσταίνονται σε παρά πολύ μικρή απόσταση και φαίνετε απευθείας αυτό. Συγγνώμη για το πως τα έγραψα αλλά ακόμα προσπαθώ να συνέρθω από χθες. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
chris76 334 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17 , 2014 Μόλις τα παρήγγειλα ! ! ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tsagos 321 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17 , 2014 ρε παλιοχαρακτήρες !!!! ΖΗΛΕΒΩ!!!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
alexgr63 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1 , 2014 (τροποποιήθηκε) Θέλω να αλλάξω λάστιχα στον τίγρη μου (955i).Οι επιλογές που έχω είναι michellin anakee3 & Pilot 4 Metzeler toursnce next και dunlop tr91. Ποια η γνώμη σας για τα παρακάτω δεδομένα χρήσης. Ετήσια χιλιόμετρα 7.000 κυρίως στην πόλη και πολύ λίγο σε βατούς χωματόδρομους.Κύρια μετακίνηση από σπίτι δουλειά 16χιλ. Μικρά ταξίδια των 100-200 χιλ. Ο τρόπος οδήγησης ειναι ήρεμος και δεν έχω απαίτηση να ξύνω το μαρσιπιέ. Θέλω ένα λάστιχο που να με κάνει να αισθάνομαι όσο το δυνατόν περισσότερη ασφάλεια. Θα ήθελα την γνώμη σας. Σας ευχαριστώ. Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 1 , 2014 από τον alexgr63 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikos_pc 2.871 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30 , 2019 5 χρόνια πέρασαν και ακόμα σε αυτό το θέμα δεν σκέφτηκε κανείς να γράψει τίποτα οπότε ας το ξεθάψω να πάρει λίγο αέρα. Ήρθε η ώρα μετά από 13 μήνες η 14000χλμ. με τα Dunlop trailsmart τα οποία τα θεωρώ για τα ανάθεμα από την πρώτη στιγμή να πάρουν πόδι. Οι επιλογές που έχω καταλήξει αλλά δεν μπορώ να κατασταλάξω είναι δύο, 1ή) τα mitas 07+ γιατί όπως και να το κάνουμε θέλω πολύ να δώ τον τίγρη με χωμάτινα συν ότι δεν θα κολλήσω σε κανενός είδους τερέν που θα συναντήσω μπροστά μου. Το άσχημο είναι από ότι διαβάζω η συμπεριφορά τους στον βρεγμένο δρόμο και το κούνημα μετά τα 150χλμ. 2ή) Michellin adventure τα οποία ακούω πολλά καλά σχόλια για όλα τα τερέν. Το κακό με αυτά είναι ότι είναι ολοκαίνουργια και ακόμα δεν μπορούμε να ξέρουμε τι κουσούρια θα βγάλουν απλά εμπιστευόμαστε την εταιρεία που τα παράγει από την άλλη αν είναι τόσο καλά όσο τα anakee 3 θα είναι σούπερ, απλά πολύ μικρό τακούνι ακόμα και από τα anakee 3. Η μηχανή μου κινείτε όλον τον χρόνο και σε ότι καιρό και να έχει, οπότε δεν θέλω να κάνω πίσω στην πρόσφυση αλλά θέλω και όταν δώ έναν σχετικά άσχημο χωματόδρομο να περάσω χωρίς να μου βγει η ψυχή. Θέλω να διαβάσω την άποψη σας όσον αφορά τα παραπάνω, ποιό ειδικά τι θα επιλέγατε και για ποιόν λόγο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pit_hal 2.758 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2019 Τα Κ60 Scout γιατί δεν τα κοιτάς? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
strokt up 1.284 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2020 Όπως όλοι ξέρουμε, αγόρασα μηχανάκι. Χρειαζόμουν ένα μηχανάκι για την πόλη, σκούτερ δεν μπορώ να οδηγήσω, παπί φοβάμαι να οδηγήσω στην Αθήνα οπότε πήρα ένα super-παπί. Suzuki Freewind 650. Θα χρειαστούμε κάποια στιγμή λαστιχάκια. Τι βάζουμε; Στο kawasaki μου είχα τα trailmax της dunlop αλλά φαγώθηκαν πολύ γρήγορα (κάτω απο 8χιλιάδες). Διαβάζω για τα anakee adventure της michelin. Έχουμε κάποια γνώμη για τόσο ελαφρύ μηχανάκι; ΑΑΑΑαααααα ξέχασα να αναφέρω. Η χρήση της μηχανής προς το παρόν είναι μόνο αστική χρήση. Μια Κυριακή αν σκάσει τηλέφωνο να πάμε σε μονοπάτια με εντουράδες θα πάω. Οπότε να μπορώ να πατήσω λιγάκι χώμα, μην είναι αμιγώς ασφάλτινα τα λαστιχάκια μας. Α, δεν υπάρχει άλλο όχημα οπότε και σε βροχή και σε χιόνια κυκλοφορούμε. Αυτά. Ευχαριστώ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες