NIKOLAS L 509 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15 , 2008 (τροποποιήθηκε) B) Προγνωστικα για τον δευτερο αγωνα εχουμε??? STONER παλι η καποιος αλλος πιστευετε πως θα ειναι ο ταχυτερος ολων????? B) http://www.highrevs.net/motogp_tracks/jerez_circuit.php Τροποποιήθηκε Μάρτιος 16 , 2008 από τον themata Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xampos 4.554 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15 , 2008 ποτε εχουμε αγωνα ξανα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NIKOLAS L 509 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15 , 2008 B) Το τελευταιο ΣΚ του μηνα φιλε.... B) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Θάνος 157 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15 , 2008 Σιγουρα στην Jerez θα κανει τρελλο παιχνιδι ο Pedrosa, o Stoner κλασσικα θα παει για βαθρο :D , αρα θα ειναι στο βαθρο ο Vale; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15 , 2008 Μ'αρεσει που εχετε "αγωνια"!... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
themata 2.570 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16 , 2008 σχετικά με τον περσινό αγώνα http://www.mybike.gr/index.php?showtopic=8277 Kατάταξη αγώνα 2007 1 Valentino Rossi 2 Dani Pedrosa 3 Colin Edwards 4 Toni Elias 5 Casey Stoner Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NIKOLAS L 509 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16 , 2008 B) Το '06 ειχαμε 1ος Capirosi 2οσ Pedraso 3οσ Hayden Πιστευω,θα ειναι μια ευκολη μερα για τα Ducati και τον Stoner. B) B) Βεβαια αν ειναι σε καλυτερη κατασταση το χερι του Pedrosa θα δουμε σφαγη νομιζω B) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NIKOLAS L 509 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2008 :D Να τολμισω να πω τους δυο πρωτους??? 1ος Πεντροσα 2ος Λορενζο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
alx255 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2008 μαλλον stoner lorenzo Pedrosa δλ τα ιδια με τον 1ο αγωνα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FZMAN 1.693 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2008 Θα έλεγα ότι απ αυτό τον αγώνα να υπολογίζετε περισσότερο και τον ROSSI. ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2008 Πάντως δεν ξέρω αν το είδατε, αλλά στον αγώνα του Κατάρ η αριστερή πλευρά από το λάστιχο του Rossi, έλειπε κομμάτι!!! Γι αυτό έφαγε και την προσπέραση από τον Dovi. Στις δεξιές γι αυτό τον πέρασε πάλι ο doctor αλλά είχε κι άλλη αριστερή :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
themata 2.570 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2008 όλα έτοιμα στην Jerez για τον μεγάλο αγώνα το επόμενο Σ/Κ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2008 ...Ωρα??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
themata 2.570 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2008 είναι το επόμενο Σ/Κ στις 30/3 οπότε ακόμα η ώρα δεν είναι γνωστή απο την ΕΤ3 (το μεσημεράκι το κόβω όμως, όπως και περυσι) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NIKOLAS L 509 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2008 B) Θα γινει πολυ δυνατος αγωνας.Θα πεσουν κορμια στην πιστα. B) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
alx255 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2008 Πάντως δεν ξέρω αν το είδατε, αλλά στον αγώνα του Κατάρ η αριστερή πλευρά από το λάστιχο του Rossi, έλειπε κομμάτι!!! Γι αυτό έφαγε και την προσπέραση από τον Dovi. Στις δεξιές γι αυτό τον πέρασε πάλι ο doctor αλλά είχε κι άλλη αριστερή :P τωρα λοιπον θα λειπει απο την δεξια πλευρα κομματι απο το λαστιχο του και θα τον περασει παλι ο dovi και μετα θα κανει παλι παραπονα για τα λαστιχα και θα ξαναπαει στην περσινη εταιρια ελαστικων που ειχε ξανα παραπονα και παει λεγοντας χιχιχιχιχιιχιχι :P τεσπα κυριακη κοντη γιορτη ωραιος αγωνας να γινει και ας ερθει 1ος οποιος ναναι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
koyv4s 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2008 Duccati ftw . . . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
raftopoua 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2008 Ducati Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NIKOLAS L 509 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2008 τωρα λοιπον θα λειπει απο την δεξια πλευρα κομματι απο το λαστιχο του και θα τον περασει παλι ο dovi και μετα θα κανει παλι παραπονα για τα λαστιχα και θα ξαναπαει στην περσινη εταιρια ελαστικων που ειχε ξανα παραπονα και παει λεγοντας χιχιχιχιχιιχιχι :P τεσπα κυριακη κοντη γιορτη ωραιος αγωνας να γινει και ας ερθει 1ος οποιος ναναι. B) Alex μας καταλαβαν,νομιζω :P :D :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NIKOLAS L 509 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23 , 2008 B) Την αλλη Κυριακη εχουμε αγωνα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mavro provato 47 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23 , 2008 Θα έλεγα ότι απ αυτό τον αγώνα να υπολογίζετε περισσότερο και τον ROSSI. ;) ο γιατρος θα αρκεστει σε μερικους καλους αγωνες,κι ενας απ'αυτους θα ειναι η χερεζ που τη γουσταρει τρελα(του θυμιζει τον πελατη του τον σετε).τον βλεπω μεχρι και πρωτο.πολυ πεντροσα βλεπω παιδια.αντε μορη χονταρα,γερα <_< Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NIKOLAS L 509 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23 , 2008 ο γιατρος θα αρκεστει σε μερικους καλους αγωνες,κι ενας απ'αυτους θα ειναι η χερεζ που τη γουσταρει τρελα(του θυμιζει τον πελατη του τον σετε).τον βλεπω μεχρι και πρωτο.πολυ πεντροσα βλεπω παιδια.αντε μορη χονταρα,γερα <_< Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
themata 2.570 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 24 , 2008 - o Pedrosa ειναι σχεδόν 100% έτοιμος για τον αγώνα στην Jerez Stoner: Πέρυσι ο αγωνας στη Jerez δεν ήταν και απο τους καλύτερούς μας, αλλά φετος δουλέψαμε στην προετοιμασια το χειμώνα και πιστευω ότι θα είμαστε ανταγωνιστικοί Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
themata 2.570 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 25 , 2008 Rossi: «Προφανώς το Κατάρ δεν εξελίχθηκε όπως ελπίζαμε άλλα πήραμε μαζί μας πολλά θετικά πράγματα. Είδαμε πόσο ανταγωνιστική είναι η μοτοσικλέτα μας και τα ελαστικά της Bridgestone, και αυτό είναι πολύ ενθαρρυντικό για την συνέχεια της χρονιάς. Κάναμε καλή δουλειά στις δοκιμές της Jerez τον Φεβρουάριο και ήμουν σε θέση να διασκεδάσω αρκετά με την μοτοσικλέτα, έτσι τώρα ανυπομονώ να πάω στον αγώνα. Η πίστα της Jerez είναι σπουδαία, είναι αρκετά τεχνική και συνήθως ταιριάζει καλά με την μοτοσικλέτα μας. Γνωρίζουμε ότι έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας, ιδιαίτερα μετά το αποτέλεσμα του Κατάρ, έτσι θα προσπαθήσουμε να πάρουμε το καλύτερο δυνατό από τις λίγες ώρες δοκιμών που έχουμε στη διάθεση μας για να στήσουμε το πακέτο μας. Η Jerez είναι πολύ καλή πίστα για εμένα και είχα μερικούς καλούς αγώνες εκεί στο παρελθόν, συμπεριλαμβανομένου και της περσινής νίκης και πάντα μου αρέσει να αγωνίζομαι εκεί. Είναι ωραίο που γυρίζουμε σε κανονικό ωράριο, αν και διασκέδασα στον αγώνα του Κατάρ. Πάντα αισθάνομαι σαν στο σπίτι μου στην Ισπανία. Το πιο σημαντικό είναι η φανταστική ατμόσφαιρα στην Jerez με τους θεατές από όλη την Ισπανία. Είναι σαν ένα μεγάλο Ισπανικό πάρτι». ---------------- Lorenzo: «Το Κατάρ ήταν απίστευτο και κάτι που θα θυμάμαι για πάντα. Αισθάνομαι καλά από τότε και τώρα είμαι ενθουσιασμένος για τον επόμενο. Ποτέ δεν φανταζόμουν να πηγαίνω στον δεύτερο αγώνα μου στο MotoGP σε τόσο καλή θέση στην κατάταξη. Παρόλα αυτά θα είναι σκληρή δουλειά για μένα πάλι στην Jerez και είναι μόλις ο δεύτερος μου αγώνας με την M1. Τον Νοέμβριο στις δοκιμές είχα κάποιες δυσκολίες άλλα τον Φεβρουάριο έκανα έναν από τους καλύτερους γύρους μου το χειμώνα, παρά τον κακό καιρό και ελπίζω να είμαι ακόμη ταχύτερος αυτή την φορά. Η Jerez για μένα πέρυσι ήταν καταπληκτικός αγώνας, πήρα την pole position και την νίκη και επίσης κέρδισα και το 2006 έτσι έχω μερικές καλές αναμνήσεις από εκεί. Την γνωρίζω πολύ καλά και είναι μια πίστα στην οποία έτρεξα για πρώτη φορά το 2002. Επίσης είναι το πρώτο μέρος που έβαλα την σημαία μου. Πάντα θα είναι στην καρδιά μου. Είναι τεχνική πίστα και μου αρέσει αρκετά. Στην Jerez ένας αναβάτης μπορεί να κερδίσει στις στροφές και δεν είναι το σημαντικότερο να έχει την ταχύτερη μοτοσικλέτα. Αισθάνομαι διαφορετικά από πέρυσι που πήγαινα να αγωνιστώ στην Ισπανία. Τώρα είμαι στην κορυφή και αισθάνομαι τα φώτα της δημοσιότητας. Το Κατάρ άλλαξε τα πάντα σε εμένα και τώρα ελπίζω να συνεχίσω με τον ίδιο τρόπο μπροστά στους συμπατριώτες μου». msfree.gr Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
alx255 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 25 , 2008 αντε ρε παιδια να ρθει η κυριακη να δουμε τον αγωνα μετα το καταρ ξενερωσαμε 2 εβδομαδες χωρις αγωνα B) Alex μας καταλαβαν,νομιζω :P :D :P ετσι!!!! χαχαχαχα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες