Vezouvios 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15 , 2008 Aυριο το πρωι οδευουμε για Νυμφαιο, Συναντηση στις 10:30 sto citygate! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
IoannisPanagiotidis 2.125 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15 , 2008 ... α ρε "τυχερακληδες" ..... τρελα γουστα θα βγαλετε παλι ! ...φωτο παιδες άφθονες ... να σας χαρουμε και μεις οι μακρινοι !!! ............. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NOE13 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15 , 2008 (τροποποιήθηκε) Aυριο το πρωι οδευουμε για Νυμφαιο, Συναντηση στις 10:30 sto citygate!Mεσα κι εγω.6 θα ειμαστε πισω?Αντε ρε παιδια μπας και παμε πουθενα επιτελους! Τροποποιήθηκε Μάρτιος 15 , 2008 από τον NOE13 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
janabetis 764 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15 , 2008 Αν και δεν θα τα καταφέρω.. αιμοδοσία στις 10 και βόλτα στις 11 δεν είναι πολυυυυυυύ καλή ιδέα για όσους σκοπεύουν να το επιχειρησουν :( Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
man 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15 , 2008 Μαλλον θα ειμαι εκει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Captain Slow 987 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15 , 2008 Μαλλον θα ειμαι εκει. εγω ...............................αφου θα παει ο ομοσταυλος ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΚΕΙ B) :vv: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MotoGamoto 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15 , 2008 Οταν φτασετε Διαβατα, θα ενσωματωθουμε και μεις. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kostasgt3 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15 , 2008 εγω δυστυχως δεν θα μπορεσω ...καλα να περασετε παιδια καλα χιλιομετρα και προσοχη! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
snatch 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15 , 2008 Μέσα! Τα λέμε αύριο πρωϊ στο City Gate. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Zookeeper 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15 , 2008 10:30 θα ειμαι εκει να ειστε ολοι on time Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Domus 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15 , 2008 Εγώ επειδή το αφεντικό με Κυριακάτικα και με έχωσε στην δουλειά μολις τελειώσω θα έρθω να σας βρώ με οχημα μυστήριο... :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
V-PAKETAS 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15 , 2008 καλα να περασετε και προσοχη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Domus 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15 , 2008 Στο City Gate που ακριβώς?? Στο πάρκινκ δίπλα στην δυτική είσοδο ή μπροστα στην Γιαννιτσών με Κολέτη? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Captain Slow 987 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15 , 2008 Στο City Gate που ακριβώς?? Στο πάρκινκ δίπλα στην δυτική είσοδο ή μπροστα στην Γιαννιτσών με Κολέτη? στο παρκιν στην δυτικη εισοδο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15 , 2008 Καλά να περάσετε παιδιά! Προσοχή στον δρόμο και τραβήξτε πολλές φώτος... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Multijohn 880 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15 , 2008 Tα λέμε εκεί Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Captain Slow 987 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16 , 2008 ελαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα,για να ξεκιναμε σιγα-σιγα το αιλουροειδες............................ΠΕΙΝΑΕΙ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
IoannisPanagiotidis 2.125 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16 , 2008 ....αντε Λέμε ...κανα νεο !!!!...ξεροστάλιασα να περιμενω!!! ............ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vezouvios 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16 , 2008 Πολυ ωραια η εκδρομη,,Ευχαριστω ολα τα παιδια για την καλη παρεα,γενικα το εμορφο κλιμα.. Ο καφες στην εδεσσα πλαι στους καταρακτες,το χωριο του Νυμφαιου,εκει που κατσαμε και φαγαμε,ολα εκπληκτικα!! ευτηχως κανενα παρατραγουδο!!! Hilight 1- Η στιγμη που μπηκαμε καμια 8-9 καγκουρες στο punto του ντομους!! Hilight 2-Ta γλυκα μετα το φαγητο οπου εγινε της .......το καγκελο!!! Παντα τετοια ,,,ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΛΛΑ!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Captain Slow 987 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16 , 2008 (τροποποιήθηκε) ....αντε Λέμε ...κανα νεο !!!!...ξεροστάλιασα να περιμενω!!! ............ κουμπαρακι ολα καλα,με πολυ γελιο και πολυ καλη παρεα στο ΤΕΛΟΣ .Η ομαδα των top-notch θα προβει σε αποκαλυψεις ,παραλειπομενα,αλλα και φωτογραφικα ντουκουμεντα B) Τροποποιήθηκε Μάρτιος 16 , 2008 από τον aragorn Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
man 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16 , 2008 Λοιπον αυτο που εχω να πω ειναι οτι οτιδηποτε ακουστει περι πατερα/μητερας και παραποιησης ονοματος μου ειναι ΑΣΥΣΤΟΛΟ ΨΕΜΑ. Επισης για αλλη μια φορα ειχα γενεθλια, αλλα να σας δω οταν στις 4 Σεπτεμβριου εχω οντως γενεθλια τι δωρα θα παρω.... Και επειδη μου παιρνει λιγη ωρα να φορτωσω τις φωτογραφιες, ως γνωστος αργος και κουλος χειριστης ηλεκτρονικων μεσων, θα επανελθω σε λιγο με φωτογραφιες... Υ.Γ. Ο ΝΟΕ ΕΦΑΓΕ ΟΛΑ ΤΑ ΓΛΥΚΑ, ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΦΗΣΕ ΜΠΟΥΚΙΑ, ΕΙΔΙΚΑ ΤΟΝ ΚΑΗΜΕΝΟ ΤΟΝ ΒΕΖΟΥΒΙΟ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vezouvios 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16 , 2008 Υ.Γ. Ο ΝΟΕ ΕΦΑΓΕ ΟΛΑ ΤΑ ΓΛΥΚΑ, ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΦΗΣΕ ΜΠΟΥΚΙΑ, ΕΙΔΙΚΑ ΤΟΝ ΚΑΗΜΕΝΟ ΤΟΝ ΒΕΖΟΥΒΙΟ. Nαι τον φουστη,,, Ρε σεις δεν προλαβα να παρω ενα κουταλακι!!! :katana: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Domus 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16 , 2008 Nαι τον φουστη,,, Ρε σεις δεν προλαβα να παρω ενα κουταλακι!!! Μάλλον οτι κατάπιες και το κουταλάκι θές να πείς.... Θυμάμαι τον καημένο τον Βίκτωρα θυμάμαι που έβλεπε τον πρόεδρα να κατεβάζει τα γλυκά σαν νερό,και τον Νοε που δεν πρόλαβε μα πάρει ούτε κουτάλι .... Αλλη μια εκδρομή "εκλεψα" την παράσταση με το υπερόπλο μου.... :lol: :P B) Αν είσαι στάρ έτσι είναι.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
allleo 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16 , 2008 Μπραβο παιδια, φοτο? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
man 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16 , 2008 Ρε σεις, γιατι μου μαμιεται παλι η διαχειριση τρεχοντων συνημμενων. Δοκιμασα και με Ιντερνετ Εξπλορερ, και με μοζιλα φαιρφοξ, με το που κανω upload την πρωτη φωτογραφια τρωει bug. Κοινως εξαφανιζονται ολα τα κουμπα στο Attachment editor, και μου το δειχνει blank. Boηθεια, αλλιως δεν βλεπετε φωτογραφιες, ουτε παιρνετε γευση απο τα καυστικα μου σχολια... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες