Jump to content
Sign in to follow this  

suzuki v-storm 650 abs η yamaha fazer 600

Recommended Posts

Kαλησπέρα ,είμαι σχετικά καινούργιος οδηγός εδώ και 3 χρονια οδηγό ένα innova125 απόκτησα πολλές εμπειρίες και πλέον ήρθε ο καιροσ να αλλάξω ,είμαι μεταξύ τον 2 ,τώρα που έπεσε η τιμή του suzuki abs 7190 νομίζω πως είναι ευκαιρία,αλλα από την και το fazer έχει προσιτο θα ηθελα τα φωτα σας ευχαριστω.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Μια χαρά είναι και τα 2 αλλά τελείως άσχετες κατηγορίες

Το FAZER είναι street με ότι αυτό συνεπάγεται (πιο σκληρές αναρτήσεις, πιο πολύ γκαζι, πιο καλό στρίψιμο)

Αν σου αρέσει η κατηγορία street κόιτα και το BANDIT της SUZUKI, επίσης σε φοβερή τιμη

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

B) Αποφασησε πρωτα για την κατηγορια που σε ενδιαφερει και μετα αποφασιζεις για μοντελο.Την καθε μοτο την αγοραζουμε συμφωνα με τις αναγκες μας.

Καθε φορα που καποιος νεος οδηγος παει απο παπι σε μοτο,του προτεινω τις ιδιες μηχανες γιατι ειναι μεγαλα σχολεια

DUCATI MONSTER 695

οτι και να επιλεξεις,φροντησε να ειναι ελαφρυ και με γλυκο γκαζι,για να κανεις την αρχη στον κοσμο της μοτοσυκλετας.

http://www.mybike.gr/index.php?showtopic=14228

Κοιτα και μια παρομοια περιπτωση B)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

πες μας λιγο ποιες ειναι οι προτεραιοτητες σου.

η χρηση που θα της κανεις

σε ενδιαφερουν μονο αυτες οι δυο (για να μην σε ζαλιζουμε με αλλες προτασεις)

ετσι θα μας βοηθησεις για να σε βοηθησουμε καλυτερα. :yes:

Τροποποιήθηκε από τον fosmaniak

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μου αρέσει να περνώ την μηχανή και να πηγαίνω βόλτα μακρινές απόστασης, αλλα δεν θέλω να με κουράζει στην οδήγηση θέλω να είμαι άνετος,αλλα από την άλλη θέλω και τα γκάζια μου

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
B) Αποφασησε πρωτα για την κατηγορια που σε ενδιαφερει και μετα αποφασιζεις για μοντελο.Την καθε μοτο την αγοραζουμε συμφωνα με τις αναγκες μας.

Καθε φορα που καποιος νεος οδηγος παει απο παπι σε μοτο,του προτεινω τις ιδιες μηχανες γιατι ειναι μεγαλα σχολεια

DUCATI MONSTER 695

οτι και να επιλεξεις,φροντησε να ειναι ελαφρυ και με γλυκο γκαζι,για να κανεις την αρχη στον κοσμο της μοτοσυκλετας.

http://www.mybike.gr/index.php?showtopic=14228

Κοιτα και μια παρομοια περιπτωση B)

Γιατί θεωρείς το monster σχολείο?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

δεν ξερω αν πηρες τελικα μοτο αλλα πιο ανετο σε ταξιδια ειναι το στρομα και απο οτι εχω ακουσει μια χαρα γκαζι εχει.οποτε μαλλον για στρομα σε βλεπω.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μου αρέσει να περνώ την μηχανή και να πηγαίνω βόλτα μακρινές απόστασης, αλλα δεν θέλω να με κουράζει στην οδήγηση θέλω να είμαι άνετος,αλλα από την άλλη θέλω και τα γκάζια μου

Μονο και μονο με αυτο που ειπες ειναι ευκολη η επιλογη σου,αντε καλοριζικο τοFazer600 B)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παραδόξως είχα το ίδιο περίπου δίλημμα.. Μετά από 1.5 χρόνο V-Strom ΔΕΝ, λέω ΔΕΝ έχω μετανιώσει που πήρα μηχανή με ABS, με έχει σώσει πολλές φορές. Πολύ οικονομική μηχανή για τα κυβικά της, να σου πω όμως την αλήθεια:

θα ήθελα λίγο πιο μουράτη μηχανή, το fazer είναι πιο ελκυστικό, δίχως αυτό να αναιρεί ότι το V-Strom είναι το πιο όμορφο on-off της κατηγορίας. Κάτι τελευταίο, στην αρχή δυσκολεύτηκα λίγο με το βάρος της, είναι λίγο γουρουνάκι σε σχέση με fazer, αλλά συνηθίζεται αυτό. Γκάζι έχει και τώρα-1.5χρόνο μετά ανεβάζω στροφές πολύ ψηλά για να με καλύπτει στην οδήγηση-απόλαυση. Ό,τι και αν αποφασίσεις, καλορίζικο!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Έχοντας Strom και έχοντας οδηγήσει και το Fazer , μπορώ να σου πω τα εξής:

Θέλεις γκάζι και ευελιξία...πας Fazer

Θέλεις κάτι πιο στιβαρό και άνετο ...πας Strom

Όσων αφορά στα ταξίδια που τη θέλεις, υπάρχει διαφορά μεταξύ μιας εκδρομής που θα κάνεις για την πάρτη σου (solo driving) με δυό φίλους με ένα σακίδιο στην πλάτη και άλλο ένα ταξίδι από τη μια άκρη της Ελλάδας στην άλλη δικάβαλο τριβάλιτσο

Σε όποια απο τις δύο περιπτώσεις, καταλαβαίνεις ποιά ειναι πιο κατάλληλη

Αυτά :_hi:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ θα έπαιρνα το Φεισερ πιο στυλάτη μηχανή με πιο ιδιαίτερο χαρακτήρα

Αν και τα 2 σχεδόν τα ιδια κάνουνε το φεισερ έχει καλυτερα κρατήματα -φρένα και λιγότερη άνεση

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Γιατί θεωρείς το monster σχολείο?

B) Ειναι απλο στο χειρισμο,με καλο μοτερ χωρις υστεριες,καλο στησιμο για ταξιδι αλλα και για πιστα.Ειναι στενο και ελαφρυ με χαμηλο κεντρο βαρους.Μπορεις να μαθεις και ανοιγμα γκαζιου ευκολα και στριψημο ευκολα και να κανεις και τα μαθηματα σου στην πιστα ανετα.Και αν πεσεις λογο νεοτητας δεν πληρωνεις τζερεμεδες. :meeting:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγω ειχα το vstrom 2004 μοντ και πριν λιγες μερες πηρα το s2.Απο το vstrom εμεινα πολυ ευχαριστημενος.Ανετη μηχανη και για πολη και για ταξιδι με 2 ατομα,τριπλετα και bagster.Για μεσα στην πολη πιστευω οτι χρειαζετε λιγο εξοικιωση με τον ογκο της.Απο μηχανικα προβληματα δεν μου παρουσιασε το παραμικρο.Και απο γκαζια μια χαρα για on-off μηχανη 650 κυβικων.Οσον αφορα το fazer τωρα ειναι εντελως αλλη μηχανη.Οπως ειπαν και τα παιδια αλλα γκαζια,αλλο στριψιμο,αλλα φρενα αλλο στησιμο γενικα.Γενικα δεν με προβληματισε καθολου η οδηγηση του πουθενα.Βλεπεις λοιπον για τι χρηση την θελεις και κανεις την καλυτερη επιλογη.Γενικα πιιστευω θα εισαι με οποιαδηποτε κ αν διαλεξεις καπως ετσι :rolleyes:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κι εγω fazer ειπα...Υπο την προϋποθεση οτι....Αληθεια ...υπαρχει συνοδηγος και πολλα ταξιδια στο προγραμμα σου;...:)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κοιτα....αντικειμενικα Fazer...δεν χρειαζεται καν επιχειρηματολογια...ετσι απλα :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα