Jump to content
Viper4

Κατανάλωση gsr

Recommended Posts

Ρε παιδιά μου φαίνεται τραγικό με 17 λιτρα που γεμίζει το ρεζερβουάρ να κάνω μόνο 160 χιλιόμετρα πριν αρχίσει να αναβοσβήνει το λαμπάκι για να βάλω βενζίνη... Δηλαδή ήμαρτον! Και μιλάμε για ταχύτητες όχι πάνω από 150 από Καβάλα για Θεσσαλονίκη.

Τι λέτε και εσείς;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Τετοια λεγε μου και ειμαι αναμεσα σ'αυτο και στο V-Strom 650 για μεσα στο καλοκαιρι,αρχες Σεπτεμβρη...Και μ'αρεσει πολυ το ατιμο...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Τετοια λεγε μου και ειμαι αναμεσα σ'αυτο και στο V-Strom 650 για μεσα στο καλοκαιρι,αρχες Σεπτεμβρη...Και μ'αρεσει πολυ το ατιμο...

Ποιο V-Strom και πράσινα άλογα μου λες... (Πλάκα πλάκα το V-strom από άλογα μόνο πράσινα έχει, κάπου στα 75 νομίζω ενώ το GSR έχει 98! ) Άσε που το V-Strom είναι και σαν τανκ εμφανισικά, άθλιο!

Πάρε GSR και θα με θυμηθείς... Θα το ερωτευτείς!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αυτο το εχω παθει ηδη!!Απλα πηρα ενα τανκ μια βολτα χθες και μου αρεσε αρκετα.GSR δεν εχω δοκιμασει ακομα.Αυτο ειναι ο απωτερος στοχος μου.Το CBRαρακι ηταν απλα για να εξοικιωθω περισσοτερο,γιατι το ειχα παρατησει το αθλημα απο τα 16 μου.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γυμνό και ταξίδι με 150-160(αφού καταφέρνεις και την παλεύεις!!!) με την αντίσταση στον αέρα,δεν είναι και παράλογη η κατανάλωση σου αλλά ούτε και φυσιολογική.Ενδεικτικά αναφέρω οτι σε παρόμοιο ταξίδι γύρω πελοποννήσου με ένα γυμνο cb 1300,έκαιγε 5 λίτρα παραπάνω απο μένα σε αυτές τις ταχύτητες.Παρακάτω όμως ήταν πιο νορμάλ.

Τώρα,απο την εμπειρια μου με το Fazer 600, σου λέω οτι με το 19λιτρο ρεζερβουάρ,μου έδινε αυτονομία(πάντα με 160 χλμ./ώρα) γύρω στα 220-230 χλμ.Άρα είσαι ''νορμάλ''(για τα δεδομένα της κατηγορίας)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αχ τι ακουω βραδιατικα!!

Παρε gsr και το καλοκαιρι μεχρι καβαλα θα σταματας να καθαριζεις εντομα απο το κρανος......

χαχαχαχ :lol:

Αλλο το ενα αλλο το αλλο μην συκρινεται ανομοια μηχανακια

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Ρε παιδιά μου φαίνεται τραγικό με 17 λιτρα που γεμίζει το ρεζερβουάρ να κάνω μόνο 160 χιλιόμετρα πριν αρχίσει να αναβοσβήνει το λαμπάκι για να βάλω βενζίνη... Δηλαδή ήμαρτον! Και μιλάμε για ταχύτητες όχι πάνω από 150 από Καβάλα για Θεσσαλονίκη.

Τι λέτε και εσείς;

τι εκανες ρε νεουλοοοοοο πηγες και πηρες αλκοολικο πατινι :P :P :P οκ τωρα χωρις πλακα τσεκαρε το συμφονα με την καταναλωση που δινει η suzouki για να δεις αν εχεις μεγαλες διαφορες ;)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Ρε παιδιά17 λιτρα κάνω μόνο 160 χιλιόμετρα

Κι ελεγα οτι τα 1000ρια καινε...αλλά και το ΚαΤεΜι...οπότε τωρα με καθυσηχασες με αυτο που λες...εγω καιω λιγοτερο και με βλεπεις και με τα κυαλια... :D Τοσα το ΚαΤεΜι δεν καει ουτε με τελικες τσιτα στην Αθηνων-Κορινθου...ΧΩΡΙΣ ΠΛΑΚΑ... :_thumbsup: και φοραει και ακραπες...μηπως να το ψαξεις λιιιγο;Γιατι αν καιει τοσα .... :knife:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Kαι μένα ψιλο-πολύ μου φαίνεται. Μήπως το λαμπάκι είναι προβληματικό και ανάβει πολύ νωρίς? :P :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Αλλαξε λαμπακι :_zeppelin::_w00t:

:2funny: :2funny: :2funny:

(Βεβαια, υπαρχει και ο παλιος καλος τροπος.. Να το "εξαμφανισει"!! :2funny: )

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Είναι πάνω από το φυσιολογικό για τις ταχύτητες που λες. Καπου διάβασα ότι με ένα φίλτρο ΚΝ μειώνεται η κατανάλωση. Αυτό βέβαια γίνεται χωρίς να αλλάξεις εξάτμιση, οποότε καταλαβαίνεις ότι χάνει λίγο σε επιδόσεις. Αν δεν σε ενοχλεί αυτό, άλλαξε φίλτρο αέρα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παιδιά το είδα και σε διάφορα άλλα σάιτ... όλοι το ίδιο λένε... την καταπίνει την βενζίνη, 16,5 λίτρα που πέρνει του δίνει αυτονομία περί τα 200 και κάτι χιλιόμετρα. Οπότε οκ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

B) Aμα θες να πηγαινεις με τη συγκεκρημενη ταχυτητα και να καις λιγοτερο,βαλε ενα δοντι μεγαλυτερο γραναζι μπροστα.Θα πηγαινεις τα ιδια χιλιομετρα με λιγοτερες στροφες στο μοτερ,αλλα θα χασεις λιγο σε επιταχυνση B) Α!!!!!!1θΑ ΕΧΕΙς ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΤΕΛΙΚΗ. B)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

^ Βασικά την τελική στο συγκεκριμένο μοντέλο δεν παίζει να την πιάσεις γιατί θα σε πάρει ο αέρας... μέχρι 210 το πήγα μια φορά και κόντευα να φύγω πίσω από τον αέρα! Μετά βίας κρατούσα το κεφάλι όρθιο! Αλλά η επιτάχυνση είναι το βασικό ατού της μηχανής και δεν θέλω να το χάσω. Thanks πάντως!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Απαράδεκτη κατανάλωση πάντως. Με τις ταχύτητες αυτές που λες σε πρόσφατη βόλτα με φίλο με FAZER 600 (εγώ με το ER-6) κάψαμε και οι δυο περίπου 6lt/100km. Συνολικά δηλαδή για βόλτα 400km περίπου 24lt ο καθένας. Και με καθόλου συγκρατημένο γκάζι. Ειδικά στους επαρχιακούς..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εγω ημουν μεταξυ hornet-gsr-z 750 κ πηρα το hornet λογω ΚΑΙ της μεγαλυτερης αυτονομιας κ μικροτερης καταναλωσης...

το gsr δε στα συγκριτηκα ειχε μεγαλυτερη καταναλωση κ απο το z λογω των κοντων του σχεσεων....

εμενα ελεγε στο μοτο οτι βγαζει 305χλμ το Hornet αλλα μικτη νομιζω αλλα δεν τα χω δει ποτε....

κ μενα με 150αρες καθε μερα αττικη οδο καταπινει πολυ....

συνηθως βεβαια μου βγαζει 220-230χλμ....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τι λέτε και εσείς;

Παιδιά το είδα και σε διάφορα άλλα σάιτ... όλοι το ίδιο λένε... την καταπίνει την βενζίνη, 16,5 λίτρα που πέρνει του δίνει αυτονομία περί τα 200 και κάτι χιλιόμετρα. Οπότε οκ.

Τι ΟΚ?

Στο πρώτο μήνυμα λες με 17 λίτρα βγάζεις 160χιλ και στο άλλο λες με 16,5 βγάζει 200!

Στην μία περίπτωση είσαι πάνω κάτω στα 10,5λιτ / 100χιλ :wacko: και στην άλλη στα 8,25λίτ / 100χιλ

Που είναι το ΟΚ? Εδώ έχεις μια διαφορά πάνω από 2 λίτρα / 100χιλ!!!

Πάντως τέτοια κατανάλωση (αυτή που έγραψες στην αρχή) και με τέτοιες ταχύτητες ούτε τα SUV δεν έχουν!!! Είναι υπερβολικά μεγάλη.

Εγώ τέτοια κατανάλωση στο GS δεν έχω δει, ακόμα κι αν πήγαινα συνέχεια με 180-190 (το είχα κάνει μια φορά από Λαμία Αθήνα) (και με τα διπλάσια κυβικά)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ναι είναι αρκετά αλλά εμένα δεν με παίρνει να μιλάω με την ''καταπιώνα'' μου .... :cry:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Γιατί?... εσένα πόσο σου καίει δηλαδή?

7,5 με 8 λίτρα/100χλμ ...με στίψιμο βέβαια ... Απο άλλα 1000άρια έχω ακούσει καλύτερα νουμερα . Οπότε το θεωρώ ΚΑΤΑΠΙΟΝΑ!!! Οχι τόσο πολύ τελικά , ε???

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα