Jump to content
kiriakos

Yamaha XT1200Z Super Tenere

Recommended Posts

Ετυχε φιλαρακι το μηχανακι δεν πουλαει. Εδω ολοκληρη Θεσσαλονικη ενα εχω δει, τι Δολομιτες και κλαην μαην!

γιατι ψεματα ειναι?αφου στην ελλαδα πηγε απατος ο μαντρακας :tooth:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Τελικα οι πωλησεις του νεου S10 πανε πολυ καλα στο εξωτερικο. Στους δομομιτες καθε μερα εβλεπα 2-3 ενω μια μερα μετρησα τουλαχιστον 7!!!! Μου εκανε θετικη εντυπωση που ειδα τοσα πολλα σε τοσες λιγες μερες και τα περισσοτερα δικαβαλα και με η χωρις τριβαλιτσα.

Τί ξέρουν ρε οι κουτόφραγκοι από μηχανάκια. Καφετέριες και πλατείες δεν έχουν, να 'ουμ.........

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ σήμερα είδα 4!

Ωραία μηχανή, αν είχα τα λεφτά θα την έπαιρνα αντί για το gs που τελικά κατέληξα να έχω..Αξιοπιστία Yamaha δεν συγκρίνεται

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το ότι δεν πουλαει στην Ελλάδα δεν είναι κριτήριο επιτυχίας...σιγά την αγορά και σιγά τα κριτήρια που έχει...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το ότι δεν πουλαει στην Ελλάδα δεν είναι κριτήριο επιτυχίας...σιγά την αγορά και σιγά τα κριτήρια που έχει...

ειμαι ελληνας,ζω στην ελλαδα και παρακολουθω την ελληνικη αγορα και τα μηχανακια που κυκλοφορουν στους ελληνικους δρομους.τι αλλα κριτηρια δηλαδη θα επρεπε να θεσω δεν καταλαβαινω,φυσικα και ειναι κριτηριο επιτυχιας ή αποτυχιας.ποτε δεν ειναι αργα να μετακομισετε καποιοι στους δολομιτες και στις αλπεις. :greece:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

τετοια μηχανακια δεν βγαινουν στην παραγωγη χωρις να εχει επεξεργαστει η αγορα και οι πελατες στοχος.Αυτοι που καταβαλουν ενα τοσο μεγαλο ποσο χρηματων δεν ειδαν ανοιχτη την πορτα και μπηκαν ξαφνικα και το αγορασαν.Η μηχανη για να χαρακτηριστει εμπορικη αποτυχια θα πρεπει ο ρυθμος παραγωγης της να ειναι αναντιστοιχος απο τον ρυθμο στοχου πωλησεων.Κατι τετοιο δεν φαινεται να συμβαινει (και γιατι να συμβει αλλωστε) δεδομενων των πολλων << σκαλισμενων >> εκδοσεων που βγαινουν στην αγορα.

Εγω προσωπικα απο κοντα το θαυμασα γιατι ειναι απλα πανεμορφο.Μιλαει το σχεδιο του και αυτα περι βαρους και ογκου ειναι δικαιολογιες καφενειου.Το μηχανακι ,το επαιρνα ΧΤΕΣ ,εαν ψαχνωμουν για αγορα.Ειναι ποιοτικο και σου εμπνεει εμπιστοσυνη για μεγαλα ταξιδια.Ειναι μηχαναρα ΤΕΛΟΣ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ειμαι ελληνας,ζω στην ελλαδα και παρακολουθω την ελληνικη αγορα και τα μηχανακια που κυκλοφορουν στους ελληνικους δρομους.τι αλλα κριτηρια δηλαδη θα επρεπε να θεσω δεν καταλαβαινω,φυσικα και ειναι κριτηριο επιτυχιας ή αποτυχιας.ποτε δεν ειναι αργα να μετακομισετε καποιοι στους δολομιτες και στις αλπεις. :greece:

μαλλον δεν καταλαβες το νοημα του ποστ μου. Στην Ελλάδα της ΠΕΙΝΑΣ και των ΑΠΟΛΥΣΕΩΝ, ποιος κοιταζει αγορα μοτοσυκλετας?

δεν είμαστε εμείς σημείο αναφοράς,

υ.γ. Στις Αλπεις και στους Δολομίτες ή αλλού μετακόμιζα ευχαρίστως.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

.Το μηχανακι ,το επαιρνα ΧΤΕΣ ,εαν ψαχνωμουν για αγορα.Ειναι ποιοτικο και σου εμπνεει εμπιστοσυνη για μεγαλα ταξιδια.Ειναι μηχαναρα ΤΕΛΟΣ

:blink: Οταν πηγες να αγορασεις το μουλτι το 1200, αυτο ειχε βγει? Αν ναι, πηγες να το κοιταξεις?

Μου κανει μεγαλη εντυπωση αυτα τα λογια, να ειναι λογια κατοχου Ducati Multi 1200 :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

:blink: Οταν πηγες να αγορασεις το μουλτι το 1200, αυτο ειχε βγει? Αν ναι, πηγες να το κοιταξεις?

Μου κανει μεγαλη εντυπωση αυτα τα λογια, να ειναι λογια κατοχου Ducati Multi 1200 :_thumbsup:

Το οτι εχεις μια μοτοσυκλετα δεν αναιρει φιλε Ηλια το αισθημα του θαυμασμου για τις υπολοιπες.Κατι δλδ αναλογο που ισχυει και για τις γυναικες.Αυτο ειναι υγιες .Ο οπαδος ειναι μια αλλη αντιληψη που εχει να κανει με την προσηλωση σε ενα brand και εδω η ευχαριστηση δεν αντλειται απο την μοτοσυκλετα αυτο καθ,αυτο , αλλα απο την ομαδοποιηση και την διαφορετικοτητα σε σχεση με αλλες ομαδες και συμβολα.Αυτο σε κανει φτωχο σε εμπειριες και πραγματικη διασκεδαση Οταν αγορασα το μηχανακι μου δεν ειχε βγει το Γιαμαχα ,αλλα και παλι το μουλτι θα επαιρνα ,οχι γιατι ειναι συνολικα πιο καλο απο το Tenere,αλλα γιατι οι 17 ιντσες ειναι ο τωρινος προσανατολισμος μου.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Θα το πω για αλλη μια φορα. Οταν το οδηγησα στο event της μοτοδυναμικης το πρωτο πραγμα που ειπα στους υπολοιπους ειναι οτι το παιρνω αυτην την στιγμη και παω θεσσαλονικη για καφε.Μερικοι γελασαν και μαλιστα ενας με ρωτησε νομιζεις οτι θα βγαλεις ευκολα τα 500χιλ? Με αυτο ΝΑΙ! ενω με το φειζερ φανταζομαι θα εχω ενα προβληματακι.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αυτό μου αρέσει και εμένα: Με πείθει μηχανολογικά για σοβαρή χρήση.

Απλά, αν μπλέξω σε κάνα πιο στριμόκ@λο μέρος και χάσω την φόρα μου θα με νικήσει το βάρος.

Όπως και να το κάνουμε, είναι κοντά 50 κιλά βαρύτερο από το Έλεφαντ που έκανα κάποτε μια χαλαρή Πίνδο.

Από την άλλη, ξέρω πλέον πόσο γυρεύωντας να πηγαίνω με τέτοια μηχανάκια οπότε το που βρίσκεταο η προσοδοφόρα εργασία για να το πάρω, το μόνο πρόβλημα αν ήθελα τέτοιο μηχανάκι.

Όλα τα άλλα της κατηγορίας με εξαίρεση το ΚαΤεΜι, με διάφορους τρόπους, με φαίνονται πιο "σοφτ" και ας φαίνονται ωραία στα βιντεοαλματάκια κλπ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το οτι εχεις μια μοτοσυκλετα δεν αναιρει φιλε Ηλια το αισθημα του θαυμασμου για τις υπολοιπες.Κατι δλδ αναλογο που ισχυει και για τις γυναικες.Αυτο ειναι υγιες .Ο οπαδος ειναι μια αλλη αντιληψη που εχει να κανει με την προσηλωση σε ενα brand και εδω η ευχαριστηση δεν αντλειται απο την μοτοσυκλετα αυτο καθ,αυτο , αλλα απο την ομαδοποιηση και την διαφορετικοτητα σε σχεση με αλλες ομαδες και συμβολα.Αυτο σε κανει φτωχο σε εμπειριες και πραγματικη διασκεδαση Οταν αγορασα το μηχανακι μου δεν ειχε βγει το Γιαμαχα ,αλλα και παλι το μουλτι θα επαιρνα ,οχι γιατι ειναι συνολικα πιο καλο απο το Tenere,αλλα γιατι οι 17 ιντσες ειναι ο τωρινος προσανατολισμος μου.

Eισ ωραιος :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εδώ "κάποιοι" θα έκλαιγαν περιμένοντας τον ... γερανό! :crazy:(photos taken from tdmhellas)

20120901124441226.jpg

20120901124454789.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

"Φωτογραφίζετε" κάποιο μηχανάκι; :lipssealed:

Είστε πολύ κακός κύριε............ :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εδώ "κάποιοι" θα έκλαιγαν περιμένοντας τον ... γερανό! :crazy:(photos taken from tdmhellas)

"Φωτογραφίζετε" κάποιο μηχανάκι; :lipssealed:

Είστε πολύ κακός κύριε............ :P

Οργωνει το Βαραντερο στην ευθεια...................................

:hunter: :hunter: :hunter:

Τροποποιήθηκε από τον manosamos

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Άσχετο...........

Boxer "φωτογραφίζει" Μάνο......

Και δεν φταίνε τα μηχανάκια αν τα οδηγάνε κουλοί.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Άσχετο...........

Ναι, αλλα οποιος καει με τον χυλο, φυσαει και το γιαουρτι που λεει ο σοφος λαος!! :lol:

Και του Μανου, απο ο,τι λεει, εχει καει η γουνα του!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Άσχετο...........

Πλακα κανουμε ρε Παναγιωτη..........................και ενταξει οσο δυσκολο ειναι να περασει η GS απο αυτο το αυλάκι,αλλο τοσο δυσκολο ειναι να σουζαρεις το Βαραντερο και να μην ξαπλωθεις..................οπως ο τυπος στυο βιντεο.

Ναι, αλλα οποιος καει με τον χυλο, φυσαει και το γιαουρτι που λεει ο σοφος λαος!! :lol:

Και του Μανου, απο ο,τι λεει, εχει καει η γουνα του!!

Αστα να πανε...........μονο εγω ξερω τι λουκι περναω............. :secret:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Tα σπαει στο νεο Racing Blu χρωματισμο!!!

2013-Yamaha-Super-Tenere-World-Crosser-EU-Yamaha-Blue-Static-001.jpg

2013-Yamaha-Super-Tenere-World-Crosser-EU-Yamaha-Blue-Studio-002.jpg

Και το απλο του 2013

2013-Yamaha-XT1200Z-Super-Tenere-EU-Competition-White-Studio-001.jpg

2013-Yamaha-XT1200Z-Super-Tenere-EU-Yamaha-Blue-Studio-001.jpg

2013-Yamaha-XT1200Z-Super-Tenere-EU-Matt-Grey-Studio-001.jpg

Τροποποιήθηκε από τον Γιαμαχάκιας ΧΞΣ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

2013-Yamaha-Super-Tenere-World-Crosser-EU-Yamaha-Blue-Studio-002.jpg

Και το απλο του 2013

2013-Yamaha-XT1200Z-Super-Tenere-EU-Competition-White-Studio-001.jpg

2013-Yamaha-XT1200Z-Super-Tenere-EU-Yamaha-Blue-Studio-001.jpg

2013-Yamaha-XT1200Z-Super-Tenere-EU-Matt-Grey-Studio-001.jpg

Αυτη η σελα πρεπει να ειναι ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥ βολικη :peep:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τα χει γ@μησει τα τακουνια στο πισω λαστιχο...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα