fasarias 1.769 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2012 Ετυχε φιλαρακι το μηχανακι δεν πουλαει. Εδω ολοκληρη Θεσσαλονικη ενα εχω δει, τι Δολομιτες και κλαην μαην! γιατι ψεματα ειναι?αφου στην ελλαδα πηγε απατος ο μαντρακας Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29 , 2012 Τελικα οι πωλησεις του νεου S10 πανε πολυ καλα στο εξωτερικο. Στους δομομιτες καθε μερα εβλεπα 2-3 ενω μια μερα μετρησα τουλαχιστον 7!!!! Μου εκανε θετικη εντυπωση που ειδα τοσα πολλα σε τοσες λιγες μερες και τα περισσοτερα δικαβαλα και με η χωρις τριβαλιτσα. Τί ξέρουν ρε οι κουτόφραγκοι από μηχανάκια. Καφετέριες και πλατείες δεν έχουν, να 'ουμ......... 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29 , 2012 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xampos 4.554 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29 , 2012 ποσο κανει αυτο το χαρχαλο καινουργιο στην Ελλαδα ? το δινει κανενας τεστ drive?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gilles 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2012 BEST ADVENTURE BIKE: YAMAHA SUPER TÉNÉRÉ http://www.cycleworld.com/2012/08/31/best-adventure-bike-yamaha-super-tenere/ 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tsak8 237 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2012 Εγώ σήμερα είδα 4! Ωραία μηχανή, αν είχα τα λεφτά θα την έπαιρνα αντί για το gs που τελικά κατέληξα να έχω..Αξιοπιστία Yamaha δεν συγκρίνεται 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
themata 2.570 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1 , 2012 το ότι δεν πουλαει στην Ελλάδα δεν είναι κριτήριο επιτυχίας...σιγά την αγορά και σιγά τα κριτήρια που έχει... 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fasarias 1.769 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2 , 2012 το ότι δεν πουλαει στην Ελλάδα δεν είναι κριτήριο επιτυχίας...σιγά την αγορά και σιγά τα κριτήρια που έχει... ειμαι ελληνας,ζω στην ελλαδα και παρακολουθω την ελληνικη αγορα και τα μηχανακια που κυκλοφορουν στους ελληνικους δρομους.τι αλλα κριτηρια δηλαδη θα επρεπε να θεσω δεν καταλαβαινω,φυσικα και ειναι κριτηριο επιτυχιας ή αποτυχιας.ποτε δεν ειναι αργα να μετακομισετε καποιοι στους δολομιτες και στις αλπεις. :greece: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΩΡΙΩΝ 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2 , 2012 τετοια μηχανακια δεν βγαινουν στην παραγωγη χωρις να εχει επεξεργαστει η αγορα και οι πελατες στοχος.Αυτοι που καταβαλουν ενα τοσο μεγαλο ποσο χρηματων δεν ειδαν ανοιχτη την πορτα και μπηκαν ξαφνικα και το αγορασαν.Η μηχανη για να χαρακτηριστει εμπορικη αποτυχια θα πρεπει ο ρυθμος παραγωγης της να ειναι αναντιστοιχος απο τον ρυθμο στοχου πωλησεων.Κατι τετοιο δεν φαινεται να συμβαινει (και γιατι να συμβει αλλωστε) δεδομενων των πολλων << σκαλισμενων >> εκδοσεων που βγαινουν στην αγορα. Εγω προσωπικα απο κοντα το θαυμασα γιατι ειναι απλα πανεμορφο.Μιλαει το σχεδιο του και αυτα περι βαρους και ογκου ειναι δικαιολογιες καφενειου.Το μηχανακι ,το επαιρνα ΧΤΕΣ ,εαν ψαχνωμουν για αγορα.Ειναι ποιοτικο και σου εμπνεει εμπιστοσυνη για μεγαλα ταξιδια.Ειναι μηχαναρα ΤΕΛΟΣ 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
themata 2.570 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2 , 2012 ειμαι ελληνας,ζω στην ελλαδα και παρακολουθω την ελληνικη αγορα και τα μηχανακια που κυκλοφορουν στους ελληνικους δρομους.τι αλλα κριτηρια δηλαδη θα επρεπε να θεσω δεν καταλαβαινω,φυσικα και ειναι κριτηριο επιτυχιας ή αποτυχιας.ποτε δεν ειναι αργα να μετακομισετε καποιοι στους δολομιτες και στις αλπεις. :greece: μαλλον δεν καταλαβες το νοημα του ποστ μου. Στην Ελλάδα της ΠΕΙΝΑΣ και των ΑΠΟΛΥΣΕΩΝ, ποιος κοιταζει αγορα μοτοσυκλετας? δεν είμαστε εμείς σημείο αναφοράς, υ.γ. Στις Αλπεις και στους Δολομίτες ή αλλού μετακόμιζα ευχαρίστως. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2 , 2012 .Το μηχανακι ,το επαιρνα ΧΤΕΣ ,εαν ψαχνωμουν για αγορα.Ειναι ποιοτικο και σου εμπνεει εμπιστοσυνη για μεγαλα ταξιδια.Ειναι μηχαναρα ΤΕΛΟΣ Οταν πηγες να αγορασεις το μουλτι το 1200, αυτο ειχε βγει? Αν ναι, πηγες να το κοιταξεις? Μου κανει μεγαλη εντυπωση αυτα τα λογια, να ειναι λογια κατοχου Ducati Multi 1200 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΩΡΙΩΝ 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2 , 2012 Οταν πηγες να αγορασεις το μουλτι το 1200, αυτο ειχε βγει? Αν ναι, πηγες να το κοιταξεις? Μου κανει μεγαλη εντυπωση αυτα τα λογια, να ειναι λογια κατοχου Ducati Multi 1200 Το οτι εχεις μια μοτοσυκλετα δεν αναιρει φιλε Ηλια το αισθημα του θαυμασμου για τις υπολοιπες.Κατι δλδ αναλογο που ισχυει και για τις γυναικες.Αυτο ειναι υγιες .Ο οπαδος ειναι μια αλλη αντιληψη που εχει να κανει με την προσηλωση σε ενα brand και εδω η ευχαριστηση δεν αντλειται απο την μοτοσυκλετα αυτο καθ,αυτο , αλλα απο την ομαδοποιηση και την διαφορετικοτητα σε σχεση με αλλες ομαδες και συμβολα.Αυτο σε κανει φτωχο σε εμπειριες και πραγματικη διασκεδαση Οταν αγορασα το μηχανακι μου δεν ειχε βγει το Γιαμαχα ,αλλα και παλι το μουλτι θα επαιρνα ,οχι γιατι ειναι συνολικα πιο καλο απο το Tenere,αλλα γιατι οι 17 ιντσες ειναι ο τωρινος προσανατολισμος μου. 7 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Peiraiwths 2.344 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2 , 2012 Θα το πω για αλλη μια φορα. Οταν το οδηγησα στο event της μοτοδυναμικης το πρωτο πραγμα που ειπα στους υπολοιπους ειναι οτι το παιρνω αυτην την στιγμη και παω θεσσαλονικη για καφε.Μερικοι γελασαν και μαλιστα ενας με ρωτησε νομιζεις οτι θα βγαλεις ευκολα τα 500χιλ? Με αυτο ΝΑΙ! ενω με το φειζερ φανταζομαι θα εχω ενα προβληματακι. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mi_ka 2.388 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2 , 2012 Αυτό μου αρέσει και εμένα: Με πείθει μηχανολογικά για σοβαρή χρήση. Απλά, αν μπλέξω σε κάνα πιο στριμόκ@λο μέρος και χάσω την φόρα μου θα με νικήσει το βάρος. Όπως και να το κάνουμε, είναι κοντά 50 κιλά βαρύτερο από το Έλεφαντ που έκανα κάποτε μια χαλαρή Πίνδο. Από την άλλη, ξέρω πλέον πόσο γυρεύωντας να πηγαίνω με τέτοια μηχανάκια οπότε το που βρίσκεταο η προσοδοφόρα εργασία για να το πάρω, το μόνο πρόβλημα αν ήθελα τέτοιο μηχανάκι. Όλα τα άλλα της κατηγορίας με εξαίρεση το ΚαΤεΜι, με διάφορους τρόπους, με φαίνονται πιο "σοφτ" και ας φαίνονται ωραία στα βιντεοαλματάκια κλπ 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2 , 2012 http://www.youtube.com/watch?v=KC1ZclS4pQc&feature=player_embedded 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 3 , 2012 Το οτι εχεις μια μοτοσυκλετα δεν αναιρει φιλε Ηλια το αισθημα του θαυμασμου για τις υπολοιπες.Κατι δλδ αναλογο που ισχυει και για τις γυναικες.Αυτο ειναι υγιες .Ο οπαδος ειναι μια αλλη αντιληψη που εχει να κανει με την προσηλωση σε ενα brand και εδω η ευχαριστηση δεν αντλειται απο την μοτοσυκλετα αυτο καθ,αυτο , αλλα απο την ομαδοποιηση και την διαφορετικοτητα σε σχεση με αλλες ομαδες και συμβολα.Αυτο σε κανει φτωχο σε εμπειριες και πραγματικη διασκεδαση Οταν αγορασα το μηχανακι μου δεν ειχε βγει το Γιαμαχα ,αλλα και παλι το μουλτι θα επαιρνα ,οχι γιατι ειναι συνολικα πιο καλο απο το Tenere,αλλα γιατι οι 17 ιντσες ειναι ο τωρινος προσανατολισμος μου. Eισ ωραιος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
themata 2.570 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2012 εδώ "κάποιοι" θα έκλαιγαν περιμένοντας τον ... γερανό! (photos taken from tdmhellas) 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2012 "Φωτογραφίζετε" κάποιο μηχανάκι; Είστε πολύ κακός κύριε............ :P 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ironMANos® 1.794 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2012 (τροποποιήθηκε) εδώ "κάποιοι" θα έκλαιγαν περιμένοντας τον ... γερανό! (photos taken from tdmhellas) "Φωτογραφίζετε" κάποιο μηχανάκι; Είστε πολύ κακός κύριε............ :P Οργωνει το Βαραντερο στην ευθεια................................... :hunter: Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 9 , 2012 από τον manosamos Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2012 Άσχετο........... Boxer "φωτογραφίζει" Μάνο......Και δεν φταίνε τα μηχανάκια αν τα οδηγάνε κουλοί. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2012 Άσχετο........... Boxer "φωτογραφίζει" Μάνο...... Και δεν φταίνε τα μηχανάκια αν τα οδηγάνε κουλοί. Ναι, αλλα οποιος καει με τον χυλο, φυσαει και το γιαουρτι που λεει ο σοφος λαος!! :lol: Και του Μανου, απο ο,τι λεει, εχει καει η γουνα του!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ironMANos® 1.794 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2012 Άσχετο........... Boxer "φωτογραφίζει" Μάνο...... Και δεν φταίνε τα μηχανάκια αν τα οδηγάνε κουλοί. Πλακα κανουμε ρε Παναγιωτη..........................και ενταξει οσο δυσκολο ειναι να περασει η GS απο αυτο το αυλάκι,αλλο τοσο δυσκολο ειναι να σουζαρεις το Βαραντερο και να μην ξαπλωθεις..................οπως ο τυπος στυο βιντεο. Ναι, αλλα οποιος καει με τον χυλο, φυσαει και το γιαουρτι που λεει ο σοφος λαος!! :lol: Και του Μανου, απο ο,τι λεει, εχει καει η γουνα του!! Αστα να πανε...........μονο εγω ξερω τι λουκι περναω............. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13 , 2012 (τροποποιήθηκε) Tα σπαει στο νεο Racing Blu χρωματισμο!!! Και το απλο του 2013 Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 13 , 2012 από τον Γιαμαχάκιας ΧΞΣ 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sotos_STIGMA69 161 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13 , 2012 Tα σπαει στο νεο Racing Blu χρωματισμο!!! Και το απλο του 2013 Αυτη η σελα πρεπει να ειναι ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥ βολικη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16 , 2012 Tα σπαει στο νεο Racing Blu χρωματισμο!!! Τα χει γ@μησει τα τακουνια στο πισω λαστιχο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες