Jump to content
Vezouvios

Βόρειος Κανκουρογκαϊφές (τσικνοπεμπτης)

Recommended Posts

Εγω προτιμω τον καφε και Παρασκευη καλυτερα.Την Τσικνοπεμτη ολοι

βγαινουν εξω και υπαρχουν και υποχρεωσεις

Συμφωνώ, οι περισσότεροι έχουμε άλλα πλάνα για την Πέμπτη.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Μάγκες την Πέμπτη όσοι γουστάρουν πάνε στο μαγαζάκι που πρότεινε ο Ηλίας και την Παρασκευή μαζευόμαστε για το καθιερωμένο καφεδάκι!!!

Δεν υπάρχει πρόβλημα νομίζω να το μοιράσουμε έτσι!

Να μην μείνει κανείς παραπονεμένος που λέει ο λόγος!!! :D

Εγώ πάντως είμαι μέσα και για μασα την Πέμπτη!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Λοιπον προταση. Αφου ο καθενας εχει τα δικα του για την τσικνοπεμπτη, ειτε με τις παρεες του, ειτε με την οικογενεια του, θελετε να το κανουμε παρασκευη, και να εμπεριεχει μασα μπυρες ρετσινες και ουζα? Μη σας πω να το κανουμε και μεσημερακι, πριν να δυσει ο ηλιος.... Επιφυλασσομαι για την ωρα βεβαια, αλλα πεστε για μερα καταρχην...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε παιδια ???

Ελεος τελικα ποτε και που θα βρεθουμε?????//

χαχαχαχαχαχαχ

Εχασα τη μπαλα ολιγον.... :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Ρε παιδια ???

Ελεος τελικα ποτε και που θα βρεθουμε?????//

χαχαχαχαχαχαχ

Εχασα τη μπαλα ολιγον.... :P

Τι δεν καταλαβες? Την Πεμπτη θα βρεθουμε για καφε...μαλλον οχι...επειδη ειναι τσικνοπεμπτη θα παμε για μασα...λαθος...επειδη ειναι τσικνοπεμπτη και ο κοσμος εχει υποχρεωσεις θα το κανονισουμε για Παρασκευη...τον καφε...ή μηπως το φαγητο??? Λοιπον θα κανουμε και τα 2 και οποιος θελει παει οπου θελει...χεσε την Πεμπτη το κανονιζουμε για μασα Παρασκευη μεσημερι... :D

Αυτα ειναι σε μια συνοψη τα οσα γραφτηκαν...συγκεκριμενα πραγματα...απορω που κολλας :P

Υ.Γ. Οπως και να χει θα κανονιστει μια συναντηση (ή μηπως 2???) αρα μην σκας, ασε το πραγμα να ρολαρει και βλεπουμε...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εγώ λεω να βρεθούμε χθες lol πλακα πλακα δεν με βλεπω για καφεδες ετουτη τη βδομαδα :P Τζονυ πρεπει να ερθεις και να σε δω by the way

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οτι κ αν παιξει πιστευω θα ερθω να σας δω εστω και λιγο...γιατι καλυπτω για μια ωριτσα ενα παιδι στην δουλεια και μου χαλαει ολο το βραδυ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Όποιος ντυθεί εμο, θα φάει ξύλο.

:(

Και εγω μέσα....

Αν έρθει πάντως κανένας ντυμένος emo, θα τον κάνω να νιώσει και original emo αφου με τα σουτια που θα φάει θα είναι θλυμμένος κανα τρίμηνο...

:(

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Όποιος έρθει ΕΜΟ θα φάει κράξΕΜΟ :P

πάντως τελικά για να καταλάβω... που έχουμε μείνει; θα γίνει τελικά ο καφές αύριο ή όχι και μεταφέρεται για παρασκευή; Και αν μεταφέρεται τι ώρα και που;

Πάρτε μια απόφαση ρε παιδιά!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

για να μπαινουν τα πραγματα στην θεση τους..

1)Αυριο πεμπτη οσοι θελουν για καφε στο borome απο τις 19:00 και μετα!!

2)Οσοι θελουν μασα και μπορουν να ερθουν στον αυλογυρο (εκει θα ειμαι εγω μεχρι αργα το βραδυ) (στην τουμπα)

3)Οσοι θελουν ο καφες να γινει και την παρασκευη μπορει καποιος να ανοιξει thread καφεδοσυναντηση βορειων παρασκευης!

Τροποποιήθηκε από τον Vezouvios

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
για να μπαινουν τα πραγματα στην θεση τους..

1)Αυριο πεμπτη οσοι θελουν για καφε στο borome απο τις 19:00 και μετα!!

2)Οσοι θελουν μασα και μπορουν να ερθουν στον αυλογυρο (εκει θα ειμαι εγω μεχρι αργα το βραδυ) (στην τουμπα)

3)Οσοι θελουν ο καφες να γινει και την παρασκευη μπορει καποιος να ανοιξει thread καφεδοσυναντηση βορειων παρασκευης!

Ok ας το πάμε έτσι τότε!

Κλασικά την Πέμπτη μετά τις 7 ο καφές στο Borome!Όποιος θέλει μετά πετάγεται και μια βόλτα απο το ταβερνάκι να τσικνιστεί!

Μια διευκρινιση που είναι το borome ? παιρνω την Αγ.Δημητριου και ...?

Όπως προχωράς στην Αγιου Δημητρίου απο Κέντρο προς Τριανδρία,μόλις περάσεις την 3ης Σεπτεμβρίου,στα 10 μέτρα στο αριστερο σου χέρι!Αν έρθεις και λίγο αργότερα θα δεις τις μηχανές απο κάτω και θα το καταλάβεις με την μια!

Τροποποιήθηκε από τον snatch

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Όπως προχωράς στην Αγιου Δημητρίου απο Κέντρο προς Τριανδρία,μόλις περάσεις την 3ης Σεπτεμβρίου,στα 10 μέτρα στο αριστερο σου χέρι!Αν έρθεις και λίγο αργότερα θα δεις τις μηχανές απο κάτω και θα το καταλάβεις με την μια!

EYXAPISTW

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Τι δεν καταλαβες? Την Πεμπτη θα βρεθουμε για καφε...μαλλον οχι...επειδη ειναι τσικνοπεμπτη θα παμε για μασα...λαθος...επειδη ειναι τσικνοπεμπτη και ο κοσμος εχει υποχρεωσεις θα το κανονισουμε για Παρασκευη...τον καφε...ή μηπως το φαγητο??? Λοιπον θα κανουμε και τα 2 και οποιος θελει παει οπου θελει...χεσε την Πεμπτη το κανονιζουμε για μασα Παρασκευη μεσημερι... :D

Αυτα ειναι σε μια συνοψη τα οσα γραφτηκαν...συγκεκριμενα πραγματα...απορω που κολλας :P

Υ.Γ. Οπως και να χει θα κανονιστει μια συναντηση (ή μηπως 2???) αρα μην σκας, ασε το πραγμα να ρολαρει και βλεπουμε...

Συμφωνώ με τον Αλέξανδρο... :D :D

Υ.Γ. Όποιος δεν κατάλαβε,να ξαναδιαβάσει 3-4 φορές το θέμα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγω δεν ερχομαι γιατι θα χορεψω σε'να μπαρτσελορ κοριτσιων!!!

Οι φημες οτι δεν με αφηνει η γυναικα μου ειναι εντελως αβασιμες!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και για μένα το ίδιο. Είναι απλές διαδώσεις όσων με ζηλεύουν. Άντε καλά να περάσετε και άμα έχει αύριο καφέ το΄τε πέστε για να έρθω οποσδήποτε

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

:rolleyes: ...και τι λεει "βορειόπουλα"; ...τσικνίσατε;;

.......... grillen.gif

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εφαγα ήττα μέχρι τις 22:00 χτιζαμε τον φουρνο (τον μεταφέραμε στο αλλο μαγαζι μου και ειναι κτιστος με πυρότουβλα :/ ) .

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα