Jump to content
Vezouvios

Βόρειος Κανκουρογκαϊφές (τσικνοπεμπτης)

Recommended Posts

Θα παμε για καφε καγκουρες μου η θα παμε για μασα???

Παντως επειδη η μερα ειναι της τσικνας και καποιοι ισως να προτιμουν να παμε για φαι!!!

Παντως εαν ειναι μασα day,εχω να προτινω ενα μαγαζι το οποιο μπορουμε να το κλεισουμε μονο για την παρτυ μας,και γενικως να κανουμε οτι θελουμε εκει μιας και ανηκει σε εναν μηχανοβιο (πατσανακης μου),καποιοι το γνωριζουν και εχουν ερθει για φαι,ειναι 5 λεπτα απο το borone!!

Τροποποιήθηκε από τον Vezouvios

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Νομίζω οτι καλό θα ήταν να κάναμε την καγκουροκατάσταση ή Τετάρτη ή ακόμα καλύτερα Παρασκευή μιας και την Πέμπτη είναι πιο ειδική μέρα....

Πώς θα ανέβω στη μηχανή ντυμένος Βασίλισα της Νυχτας :rotfl::burn::tease: :tease:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Νομίζω οτι καλό θα ήταν να κάναμε την καγκουροκατάσταση ή Τετάρτη ή ακόμα καλύτερα Παρασκευή μιας και την Πέμπτη είναι πιο ειδική μέρα....

Πώς θα ανέβω στη μηχανή ντυμένος Βασίλισα της Νυχτας :rotfl::burn::tease: :tease:

EΔΩ για να κατασταλαξουμε ημερα πεμπτη εχει γινει ολοκληρο μεσανατολικο.και εσυ μου λες για τεταρτη?κατσε να δουμε τι θα πουν και οι υπολοιποι!!!

Παντως δεν μας χαλαει να σε δουμε βασιλισα της νυχτας,εγω σκεφτομαι μαζι με τον ntom Να ντυθουμε χορευτριες κλασικου μπαλετου!!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ωχ αμαν σωστα, ειναι τσικνοπεμπτη! Εγω ειμαι μεσα για ολα, να ντυθω παρολαυτα, ειναι ολιγον τι χλωμο. Ασε που απο μονος μου ειμαι καρναβαλι...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Ωχ αμαν σωστα, ειναι τσικνοπεμπτη! Εγω ειμαι μεσα για ολα, να ντυθω παρολαυτα, ειναι ολιγον τι χλωμο. Ασε που απο μονος μου ειμαι καρναβαλι...

ΜΙΑ ζωη να μοιυ δινεις τροφη,,,μηπως να ντυθεις ΕΜΟ????

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Βασικά μια ταβερνούλα θα ήταν καλή φάση... και μετά έρχεται και ο χωνευτικός καφές... :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε φιλε για να ντυθω ΕΜΟ πρεπει να σκασω χοντρα λεφτα... Ντυνονται και ακριβα τα καθυστερημενα...

Εγω ειπα ηδη... Ειμαι μεσα για οτι αποφασισετε.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αντε μιας και το προστάζει η μέρα........πάμε για μάσες?

Τι λέτε?

Αν συμφωνείτε και οι υπόλοιποι,όσοι ξέρουν και κανα καλό ταβερνάκι(που θα μπορέσουμε να βρούμε και κανα τραπέζι) ας το προτείνουν!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μαμωτό δεν βλέπω να μπορώ να έρθω γιατί μετά από την βόλτα της Κυριακής τα μούτρα της κυράς είναι ακόμα στο πάτωμα οπότε πρέπει να αφήσουμε να περάσει λίγος καιρός να καλμάρει. Σας τα λέω για να τα ξέρετε βρε για όταν παντευτείτε χα χα χα χα :) :D

Τροποποιήθηκε από τον Lazaros32

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Ρε φιλε για να ντυθω ΕΜΟ πρεπει να σκασω χοντρα λεφτα... Ντυνονται και ακριβα τα καθυστερημενα...

Ελα τώρα..................αφου ξέρουμε οτι δεν έχεις τέτοιας φύσης προβλήματα!!! :lol: :lol: :P

Ντύσου ΕΜΟ ,αλλα φόρα και καμια μάσκα για αν σε πάρει χαμπάρι ο Dom......................κάηκες!!! :D :D

Όσο για το φαί, δε χρειάζεται να μιλήσω...

Ωωωωωωωωωωωχ........................νηστικοί θα μείνουμε!!!!!!!! :o

Τσίμπα κατι στο σπίτι πριν έρθεις!!!! :lol: :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και εγω μέσα....

Αν έρθει πάντως κανένας ντυμένος emo, θα τον κάνω να νιώσει και original emo αφου με τα σουτια που θα φάει θα είναι θλυμμένος κανα τρίμηνο...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εγω παντως το ανεφερα και στο 1ο ποστ.,..μαγαζι για μασα εχουμε,και μαλιστα ολο δικο μας,,,(απο εκει και περα εαν καποιος ριξει ιδεα για ενα μαγαζακι να μας κανει ολα τα γουστα και να μας χωραει, ας το ριξει στο τραπεζι..μην ξεχνιομαστε ειναι τσικνοπεμπτη και δυσκολα να βρουμε μαγαζι ελευθερο!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγω προτιμω τον καφε και Παρασκευη καλυτερα.Την Τσικνοπεμτη ολοι

βγαινουν εξω και υπαρχουν και υποχρεωσεις

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Eφοσον εγγυασαι προσωπικα, εγω ειμαι μεσα για το μαγαζι που λες, και για μασα.

Το ναπάρει προμήθεια ο πρόεδρΑς απο τον μπατζανάκη του το καταλαβαίνω....

Εσύ απο που θα τα κονομίσεις πάλι και ψήνεσαι???

:lol: :lol: :P :lol: :lol:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Εγω προτιμω τον καφε και Παρασκευη καλυτερα.Την Τσικνοπεμτη ολοι

βγαινουν εξω και υπαρχουν και υποχρεωσεις

Εγώ το πρότεινα.......αλλα ο Ηλίας μονο που δε μου εκανε Burn out στη μουρη :oops:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Εγώ το πρότεινα.......αλλα ο Ηλίας μονο που δε μου εκανε Burn out στη μουρη :oops:

χαχααααα

τι λες ρε καραμητρο.....

Μαγκες οτι θελετε οπωτε θελετε.....

Δημοκρατικα πραγματα...αλλα εγω δεν βλεπω προτασεις!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παρασκευη βολευει και μενα παιδια!!!! να παμε οπου γουσταρετε!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κανουμε και Πεμπτη και Παρασκευη ? Γιατι παρασκευη μεσημέρι φεύγω για Αθηνα και από εκει πίσω Κέρκυρα ( 3 φορές έχω έρθει για λιγο Θεσσαλονίκη μόνο σε μια συνάντηση βόλεψε να έρθω :/ )

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παρασκευή για καφέ δεν θα είχα πρόβλημα αν και αρχίζω να ψήνομαι και για καφέ μόνο την Πέμπτη για να σας δω παιδιά γιατί πολύ γούσταρα την παρέα την Κυριακή

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα