Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2008 Πολύ όμορφη φίλε! Καλοτάξιδη να είναι και πάντα με ασφάλεια! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
honda55551 442 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2008 Θα σου δείξω εγω απο V2 όταν έρθω........ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2008 Mετά το "όνομα" που είχε βγάλει το πρώτο TL, εγώ θα το σκεφτόμουνα να το αγοράσω Είχε "στείλει" πολύ κόσμο. Το S όμως το διόρθωσαν τα Γιαπάνια. Μου αρέσει πολύ ο ήχος της. Καλοτάξιδο και απροβλημάτιστο να είναι λοιπόν :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KARAFLODAIMON 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2008 Γλύκισμα το μωρό σου μάν!!!!! Με γειές! Να κάνετε πολλά χιλιόμετρα παρέα! Να την προσέχεις και να σε προσέχει! Πάντα αγρατσούνιστη και απροβλημάτιστη!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NIKOLAS L 509 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2008 Θα σου δείξω εγω απο V2 όταν έρθω........ :D Εμεις ελπιζω να τα πουμε συντομα και να μου δειξεις,αυτο που θες. Ευχαριστω παρα πολυ για της ευχες σας,οσο για τη δυστροπια του εργαλειου,ψαχνω ιδη αναρτηση πισω,γιατι εκει ηταν ολο το προβλημα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
honda55551 442 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2008 Θα τα πούμε σύντομα,αλλά ξέρεις,θα με πιάσει εκείνη την στιγμή και θα κατέβω.Εμένα σήμερα άρχησε ο μ.....ς να βάφει το φαίρινγκ.Ενοείτε πως θα τον πλήρωσω με τον ίδιο χρόνο καθυστέρησης Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NIKOLAS L 509 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2008 Θα τα πούμε σύντομα,αλλά ξέρεις,θα με πιάσει εκείνη την στιγμή και θα κατέβω.Εμένα σήμερα άρχησε ο μ.....ς να βάφει το φαίρινγκ.Ενοείτε πως θα τον πλήρωσω με τον ίδιο χρόνο καθυστέρησης Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2008 :D Εμεις ελπιζω να τα πουμε συντομα και να μου δειξεις,αυτο που θες. Ευχαριστω παρα πολυ για της ευχες σας,οσο για τη δυστροπια του εργαλειου,ψαχνω ιδη αναρτηση πισω,γιατι εκει ηταν ολο το προβλημα Καλορίζικη!! Την θεωρώ μια από τις ομορφότερες Suzuki ever. Η TL-R δε μου άρεσε καθόλου (κυρίως λόγω της ουράς) (ποτέ δε μου άρεσαν αυτές οι ουρές. Ομοίως και για το Hayabusa) Αλλά η δική σου (TL-1000S) είναι πανέμορφη και με πολλές όμορφες λεπτομέριες (πχ πλαίσιο κλπ) Θα σου έλεγα να μην αλλάξεις το "περιστροφικό αμορτισέρ" πίσω μέχρι να το οδηγήσεις. Τουλάχιστον για να έχεις την εμπειρία.... Δες ΕΔΩ για το πίσω αμορτισέρ!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2008 Επίσης πολύ καλό site είναι αυτό. Έχει modification του αμορτισέρ βήμα βήμα και φωτός Και εδώ το αμορτισέρ που ψάχνεις!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NIKOLAS L 509 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2008 Επίσης πολύ καλό site είναι αυτό. Έχει modification του αμορτισέρ βήμα βήμα και φωτός Και εδώ το αμορτισέρ που ψάχνεις!! :D Παρα πολυ καλο ευχαριστω,αλλα δεν καταλαβα και καλα καλα τι κανουν??Του ανοιξαν τρυπα για να εχει καλυτερη επαναφορα??? Αφου το πραγματικο του προβλημα ειναι οτι χανει τις ιδιοτητες του το λαδι που εχει μεσα το αμορτησερ απο τη ζεστη που βγαζει ο πισω κυλινδρος. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NIKOLAS L 509 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27 , 2008 Κακές και ανυπόστατες φήμες! Πιο φιλικό μηχανάκι δεν υπάρχει! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27 , 2008 Αλεξ,εχει βγει και αλλο TL πριν απο το S? ..Ενας "φονιάς"... (Το πρωτο.. Αυτο που ειχα οδηγησει..Το "S", ειναι η "βελτιωση" του..) ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
honda55551 442 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3 , 2008 Όταν έρθω,την άλλη εβδομάδα ελπίζω,λέω να στο γρατσουνίσω και λίγο,να είναι διαφορετικό και από τα άλλα TL. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NIKOLAS L 509 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3 , 2008 Όταν έρθω,την άλλη εβδομάδα ελπίζω,λέω να στο γρατσουνίσω και λίγο,να είναι διαφορετικό και από τα άλλα TL. :lol: :lol: :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FZMAN 1.693 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3 , 2008 Καλορίζικο, πολύ καλό. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NIKOLAS L 509 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2008 Thanks Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
astore 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2008 καλοριζικο το εργαλειο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
maniki 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 6 , 2008 Μαγκα να το χαιρεσαι το μοτορι ! ! Κι εκτος απο ηχο που ανασταινει και Λαζαρους , το μηχανακι σου ειδικα με αυτο το καρινακι απο κατω ειναι Κ@ΥΛ@@@@@ ! ! ! :vv: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xourafis 758 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 6 , 2008 παλαιοτερα ειχα και εγω την ΤουLα μου αλλα προκυψαν προβληματα γραφειοκρατικα κατα την μεταβιβαση οποτε την εδωσα πισω και πηρα r6. την κρατησα ομως με ΔΟΚ πινακιδες για κανενα 3μηνο.μιλαμε για ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ μηχανη!!!!! ΤΡΕΛΟ ΓΚΑΖΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΦΑΣΜΑ ΤΩΝ ΣΤΡΟΦΩΝ!!! ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΟΡΘΙΑ ΧΛΜ!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NIKOLAS L 509 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 6 , 2008 Μαγκα να το χαιρεσαι το μοτορι ! ! Κι εκτος απο ηχο που ανασταινει και Λαζαρους , το μηχανακι σου ειδικα με αυτο το καρινακι απο κατω ειναι Κ@ΥΛ@@@@@ ! ! ! :vv: Ευχαριστω φιλε.Ετοιμαζω κατι εξατμησακια δικιας μου εμπνευσης που δεν εχουν ξαναφορεθει σε μοτο με πινακιδα(βλεπε τελικα M1) παλαιοτερα ειχα και εγω την ΤουLα μου αλλα προκυψαν προβληματα γραφειοκρατικα κατα την μεταβιβαση οποτε την εδωσα πισω και πηρα r6. την κρατησα ομως με ΔΟΚ πινακιδες για κανενα 3μηνο.μιλαμε για ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ μηχανη!!!!! ΤΡΕΛΟ ΓΚΑΖΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΦΑΣΜΑ ΤΩΝ ΣΤΡΟΦΩΝ!!! ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΟΡΘΙΑ ΧΛΜ!!!!! Ευχαριστω,λες να βαφτησω και τη δικια μου ετσι??????Χμμμμμ.Καλο ακουγετε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
arkas 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 6 , 2008 ....Καλορίζικη , ανέκαθεν μου άρεσε . Πολύ ωραία αγορά , να είσαι πάντα καλά να την χαρείς. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kiriakos 46 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 6 , 2008 καλοταξιδο, οντος μια ξεχωριστη παρουσια. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NIKOLAS L 509 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 , 2009 (τροποποιήθηκε) B) Μετα απο ενα χρονο και κατι που τη χρησιμοποιησα,δεν μου εχει βγαλει τιποτα,αλλα την εχω βαρεθει λιγο μιας και δεν μπορει να μου δωσει τιποτα αλλο πια στην πιστα.. Οποτε,αποφασησα να την πουλησω και να αγορασω κατι πιο καινουργιο για πιστα.. Συνεπως οσοι ενδιαφερομενοι προσελθετε. Το μηχανακι,εχει 30.000χλμ ειναι μοντελο 2000 και απο εξτρα εχει Καινουργια γραναζια αλυσιδα Φρεσκα λαστιχακια Ακτινικη τρομπα φρενου 19αρα Σωληνακια υψηλης After market βασεις μασπιε οδηγου Αναρτηση Bitubo Eλατηρια Ohlins στο μπροστινο με φρεσκα λαδακια Εξατμησεις Race Tech Κλιπ-ονς τα μαμα,αλλα και τουριστικα Κοκκοβιος Ντιζα συμπλεκτη καινουργια Καινουργια μπαταρια Yuasa Ψηλη φιμε ζελατινα +μαμα ζελατινα διαφανες Ισως να ξεχναω κατι... Σε γενικες γραμμες το μηχανακι ειναι πανεμορφο και δυνατο(125hp-115hp τροχο)και ειναι ιδανικο για να ξεκινησεις πιστα αλλα και για να κανεις οσο μακρυνες βολτες θες μονος σου η και δικαβαλος.. Η τιμη πωλησης ειναι 4300ευρο και θα δωθει εγγυηση καλης λειτουργιας για 12 μηνες Οποιος ενδιαφερετε ας επικοινωνησει μαζι μου με πμ. Ευχαριστω Τροποποιήθηκε Απρίλιος 8 , 2009 από τον 888HAYABUSA Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xourafis 758 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 , 2009 αχ και να τα ειχα τα λεφτα!!!μιλαμε για ερωτα το TL!!!οποιος το παρει θα νιωσει δυναμη!!! ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NIKOLAS L 509 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 , 2009 Οπως τα λες ειναι και μου αρεσει ακομα παρα πολυ,αλλα εχω αλλα δυο αλλες δυο μοτοσυκλετες οπως ξερεις..Αν αγορασω κι'αλλη,θα με πεταξει εξω απο το σπιτι η γυναικα -_- Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες