NIKOLAS L 509 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2008 :D Επιτελους προχθες αγορασα μια μοτοσυκλετα πραγματικα ξεχωριστη.Δειτε για να καταλαβαιτε Δεν ειναι κουκλα??Και που να δειτε τι της ετοιμαζω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lord_dimos 107 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2008 ΜΠΡΑΒΟ!να τη χαιρεσαι φιλε!οι ξεχωριστες μηχανες ειναι αυτες που κανουν τη διαφορα. και μια και λεμε για ξεχωριστες μοτ/τες,προσφατα ενας φιλος πηρε αυτο!απιστευτη μηχανη! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Captain Slow 987 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2008 φιλεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε...........................ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
EKEINOS 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2008 Ειναι το τουμπανο του παλικαριου απο το μοτο? Καλοριζικη και ορθια εκτος στροφων Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2008 Πολυ ομορφη.Σε κοκκινο κιολας λεει πολυ!Καλοταξιδη και να γουσταρεις :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
^tasoulis^ 152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2008 Ωραιος και καλοριζικο και παντα με προσοχη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
snatch 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2008 Πραγματικά πολύ όμορφο!!! Καλορίζικό,καλοτάξιδο και απροβλημάτιστο!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
andrewts 29 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2008 Καλοταξιδο φιλε και παντα ορθιος,πραγματικα ξεχωριστο μηχανακι!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NIKOLAS L 509 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2008 :D Σας ευχαριστω παρα πολυ παιδια,για τα καλα σας λογια. :D Ειναι το τουμπανο του παλικαριου απο το μοτο? Καλοριζικη και ορθια εκτος στροφων Οχι δεν ειναι το τουμπανο του παιδιου απο το μοτο,αλλα μιλησα μαζι του και με παιδια απο φορουμ του εξωτερικου και το εχω βαλει στο συνεργειο,ε απο εκει θα βγει τουμπανο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Miyu 21 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2008 Καλοταξιδο το κουκλι σου!!!!!!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
man 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2008 Ωχ! τουμπανο η μηχανη... Η πρωτη ΤL1000S που εχω δει, για να πω την αμαρτια μου. Ισως να την ηξερα με κανα αλλο ονομα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Multijohn 880 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2008 Εργαλείο πίστας αλλά με προσοχή γιατί είναι λίγο δύστροπο και δεν του αρέσουν ιδιαίτερα τα άτσαλα ανοίγματα υπό κλίση!ΠΟΟΟΟΛΎ ωραίο μοτοσακό φίλε μου!Καλοτάξιδο και πάντα όρθιος! υ.γ.Η δυστροπία με ένα καλό Ohlins πίσω και ένα σταμπιλιζατέρ θα αποτελεί παρελθόν! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
RIDERGr 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2008 Καλορίζικο και καλοτάξιδο ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
acc 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2008 Μπράβο .Φοβερή επιλογή..Από τις αγαπημένες μου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
themata 2.570 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2008 είναι πανέμορφη...καλοτάξιδη... ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Zookeeper 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2008 Ξεχωριστο μοτο με ξεχωριστη οδικη συμπεριφορα Καλοταξιδη και καλο"πιστη" Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Θάνος 157 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2008 Καλοριζικοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NIKOLAS L 509 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2008 Εργαλείο πίστας αλλά με προσοχή γιατί είναι λίγο δύστροπο και δεν του αρέσουν ιδιαίτερα τα άτσαλα ανοίγματα υπό κλίση!ΠΟΟΟΟΛΎ ωραίο μοτοσακό φίλε μου!Καλοτάξιδο και πάντα όρθιος! υ.γ.Η δυστροπία με ένα καλό Ohlins πίσω και ένα σταμπιλιζατέρ θα αποτελεί παρελθόν! Αυριο πρωι,πρωι παιρνω τηλ. στη μοτοδυναμικη για παραγκελια,αν και μου ειπαν οτι σταματησε να βγαζει πλεον η ohlins και μονο bitubo μπορω να βρω.Εχετε το νου σας παντως και εσυς.Και μεταχειρησμενη μου κανει. :D Ευχαριστω πολυ για τις ευχες :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DrDoom 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2008 ΟυοΟΥ. Ιτ κικσ ασσσσσσσσσσσσ Καλοτάξιδο!!!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
contes di Zante 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2008 (τροποποιήθηκε) Εγώ, άν δεν ανεβάσεις βίντεο με ΗΧΟ από V2 δεν σου εύχομαι τίποτα....τεσπα. Να το χαίρεσαι το τέρας V2 Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 24 , 2008 από τον contes di Zante Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
IoannisPanagiotidis 2.125 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2008 ....τι άγριο κουκλι ειναι αυτο ρε φιλε? καλοριζικο και καλογκαζωτο!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NIKOLAS L 509 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2008 Εγώ, άν δεν ανεβάσεις βίντεο με ΗΧΟ από V2 δεν σου εύχομαι τίποτα....τεσπα. Να το χαίρεσαι το τέρας V2 :D Δοκιμασε εδω,πιστευω να σε καλυπτει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2008 Kαλοριζικο! Καλοταξιδος! (Το ειχα οδηγησει, πριν πολυ καιρο, και ομολογουμενως με ειχε τρομαξει! :D ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fosmaniak 16 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2008 μεγια. να και κατι το διαφορετικο.ωραιος!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zorz 42 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2008 Οχι δεν ειναι το τουμπανο του παιδιου απο το μοτο,αλλα μιλησα μαζι του και με παιδια απο φορουμ του εξωτερικου και το εχω βαλει στο συνεργειο,ε απο εκει θα βγει τουμπανο. Ο οποίος BTW το έχει ρίξει στις 3000 γιατί δεν το παίρνει κανείς... Να τον χαίρεσαι το "μπαμπά" των SV! Εργαλείο πίστας αλλά με προσοχή γιατί είναι λίγο δύστροπο και δεν του αρέσουν ιδιαίτερα τα άτσαλα ανοίγματα υπό κλίση!ΠΟΟΟΟΛΎ ωραίο μοτοσακό φίλε μου!Καλοτάξιδο και πάντα όρθιος! Κακές και ανυπόστατες φήμες! Πιο φιλικό μηχανάκι δεν υπάρχει! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες