r2d2 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22 , 2008 Το μηχανακι ,ενω παει με σταθερο γκαζι και 3000-4000 rpm ,μολις το ανοιγω για να προσπερασω πχ ,κοβει σαν να μενει απο βενζινη και μετα αρπαζει σαν να μην τρεχει τιποτ.(σημ.οχι παντα) <_< Μπαταρια καινουργια,ανορθωτης οκ,καρμπυρατερ οκ,φιλτρα καινουργια.Φυσικα τα μαστορια, εξουσιοδοτημενα και μη,το μονο που δεν θελουν να αλλαξουν ειναι τον αριστερο καθρεφτη.Εμενα καπου παει το μυαλο μου,αλλα δεν θελω να σας επηρεασω Καθε βοηθεια σας πολυτιμη... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22 , 2008 Εμενα γιατι αυτο το "ξαφνικο παφ" μού ακουγεται για ανορθωτης στα τελευταια του;... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r2d2 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22 , 2008 Εμενα γιατι αυτο το "ξαφνικο παφ" μού ακουγεται για ανορθωτης στα τελευταια του;... Μηπως το "ξαφνικο παφ" το ειδες σε αλλο post ?γιατι εμενα κανει σαν να μενει απο καυσιμο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
IoannisPanagiotidis 2.125 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22 , 2008 .....συμπτωματα ....καρμπιρατέρ ή έλλειψη ρευματος !!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22 , 2008 Το μηχανακι ,ενω παει με σταθερο γκαζι και 3000-4000 rpm ,μολις το ανοιγω για να προσπερασω πχ ,κοβει σαν να μενει απο βενζινη και μετα αρπαζει σαν να μην τρεχει τιποτ Εμενα γιατι αυτο το "ξαφνικο παφ" μού ακουγεται για ανορθωτης στα τελευταια του;... Αν νομιζεις οτι πόσταρες κατι άλλο απο αυτο που εννοεις και γραφεις ...παω ΠΑΣΟ φιλε και σορυ που σε μπερδεψα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r2d2 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22 , 2008 .....συμπτωματα ....καρμπιρατέρ ή έλλειψη ρευματος !!! Πως θα σου ακουγοταν αδυναμια αποσυμπιεσης του αερα απο το ρεζερβουαρ?βουλωμενο σωληνακι ,η ταπα βενζινης με αποτελεσμα να μην κατεβαινει καυσιμο... :o μαλλον εκει εχω καταληξει.Καμια ιδεα πως να βαλω χερι.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22 , 2008 Όταν λες ΟΚ όλα τα άλλα...τα έχει τσεκάρει μηχανικός? Γιατί τα έχεις αποκλείσει να φταίνε αυτά? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r2d2 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22 , 2008 Αν νομιζεις οτι πόσταρες κατι άλλο απο αυτο που εννοεις και γραφεις ...παω ΠΑΣΟ φιλε και σορυ που σε μπερδεψα... mAthos μην παρεξηγεις καποιον που ζηταει βοηθεια....στο κατω κατω ειμαι καινουργιος στη παρεα και δεν γνωριζω τις συχνοτητες σας ^_^ ηθελα να πω, οτι δεν κανει κατι σαν σκασιμο.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
IoannisPanagiotidis 2.125 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22 , 2008 Πως θα σου ακουγοταν αδυναμια αποσυμπιεσης του αερα απο το ρεζερβουαρ?βουλωμενο σωληνακι ,η ταπα βενζινης με αποτελεσμα να μην κατεβαινει καυσιμο... :o μαλλον εκει εχω καταληξει.Καμια ιδεα πως να βαλω χερι.... "...αδυναμια αποσυμπιεσης του αερα απο το ρεζερβουαρ?"... χμμ ..καθοτι δεν μου αρεσει να το παιζω οτι τα ξερω ολα (...γιατι απλα δεν τα ξερω!)...θα σου πω οτι μου φαινεται λιγο ..καπως ...χμμμ ...η αληθεια ειναι δεν το ξερω το φαινομενο! ...τωρα για το βουλωμένο σωληνακι !..αυτο μου ακουγετε πιο λογικο !..ισως το φιλτρο βενζινης ...απλα ειπες οτι ειναι ΟΚ και δεν το αναφερα!!! ...πεσ μας λιγα ακομα απ την ιστορια της μηχανης ! ..μεχρι τωρα ξερουμε οτι ειναι καρπυλατερισια και 97 μοντελο!... ...ποσα χιλιομετρα εχει πανω στα 10 χρονια της ?....εκατσε τελευταια καιρο στο γκαραζ παροπλισμενη? και τετοια.... ......... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r2d2 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22 , 2008 Όταν λες ΟΚ όλα τα άλλα...τα έχει τσεκάρει μηχανικός? Γιατί τα έχεις αποκλείσει να φταίνε αυτά? Τα εχουν τσεκαρει τεσσερις διαφορετικοι μαστορες.Την δικη μου ερμηνεια πως την ακους? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r2d2 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22 , 2008 "...αδυναμια αποσυμπιεσης του αερα απο το ρεζερβουαρ?"... χμμ ..καθοτι δεν μου αρεσει να το παιζω οτι τα ξερω ολα (...γιατι απλα δεν τα ξερω!)...θα σου πω οτι μου φαινεται λιγο ..καπως ...χμμμ ...η αληθεια ειναι δεν το ξερω το φαινομενο! ...τωρα για το βουλωμένο σωληνακι !..αυτο μου ακουγετε πιο λογικο !..ισως το φιλτρο βενζινης ...απλα ειπες οτι ειναι ΟΚ και δεν το αναφερα!!! ...πεσ μας λιγα ακομα απ την ιστορια της μηχανης ! ..μεχρι τωρα ξερουμε οτι ειναι καρπυλατερισια και 97 μοντελο!... ...ποσα χιλιομετρα εχει πανω στα 10 χρονια της ?....εκατσε τελευταια καιρο στο γκαραζ παροπλισμενη? και τετοια.... ......... Εχεις προσεξει πως οταν βυθιζεις ενα καλαμακι μεσα σε ενα ποτηρι νερο και το σηκωσεις (το καλαμακι) κρατωντας με το δαχτυλο χωρις να περναει αερας το νερο δεν πεφτει?ετσι και το ρεζερβουαρ δεν πρεπει να ειναι τελειως αεροστεγες αλλα να εχει εξοδους αερα ειτε απο την ταπα ειτε απο σωληνακι για να πεφτει η βενζινη στο καρπυρατερ.Εχει 49500 χλμ και δεν εκατσε ποτε σε ακινησια.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
johnnyestia 118 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22 , 2008 Σε ηλεκτρολόγο και όχι all-around μαστορα το έχεις πάει? Αν στο κάνει και με νεκρά είναι εύκολο πιστεύω να τσεκάρει πως τα ρεύματα είναι εντάξει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r2d2 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22 , 2008 Σε ηλεκτρολόγο και όχι all-around μαστορα το έχεις πάει? Αν στο κάνει και με νεκρά είναι εύκολο πιστεύω να τσεκάρει πως τα ρεύματα είναι εντάξει. Δυστυχως εχει περασει απο ολους τους εξουσιοδοτημενους Σε ηλεκτρολόγο και όχι all-around μαστορα το έχεις πάει? Αν στο κάνει και με νεκρά είναι εύκολο πιστεύω να τσεκάρει πως τα ρεύματα είναι εντάξει. Δυστυχως εχει περασει απο ολους τους εξουσιοδοτημενους Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DOCORTHO 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22 , 2008 i ta swlinakia theloun ksevoulwma i o dianomeas rithmisi den ine o anorthwtis afto afta pou les ehoun na kanoun me tin trofodosia me kafsimo Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22 , 2008 Τα εχουν τσεκαρει τεσσερις διαφορετικοι μαστορες.Την δικη μου ερμηνεια πως την ακους? H δικιά σου ερμηνεία περί αποσυμπίεσης του ρεζερβουάρ δεν στέκει. Τα καρμπυρατέρ έχουν πάντα βενζίνη μέσα και δεν περιμένουν εσένα να ανοίξεις το γκάζι για να κατέβει η βενζίνη από το ρεζερβουάρ σε real time χρόνο. Δεν δοκιμάζεις να κλείσεις λίγο την ακίδα του μπουζί? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Darkkon 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2008 Φίλε R2D2 αν δεν έχεις ήδη βρες το service manual για τη μηχανή σου, πιθανότατα στο διαδίκτυο. Εκεί για να ελέγξεις αν αποσυμπιέζει σωστά το ρεζερβουάρ φύσα με κάτι στην τρύπα της τάπας που βρίσκεται στο κάτω μέρος της και δες αν βγαίνει ο αέρας από μία άλλη τρύπα που βρίσκεται στην τάπα επίσης αλλά μένει έξω όταν είναι κλειστή. Ακόμη μπορεί να υπάρχει και ένα σωληνάκι στο κάτω μέρος του ρεζερβουάρ, δες αν είναι βουλωμένο και αυτό. Όπως προανάφερε και κάποιος το καρμπιρατέρ όντως έχει πάντα καύσιμο μέσα. Το ρουμπινέ (petcock) του καυσίμου τι θέσεις έχει; Έχει ON-RESERVE-PRI ή έχει και OFF; Αν δεν έχει OFF τότε η βενζίνη δεν πρέπει να τρέχει στο ΟΝ αν αποσυνδέσεις το σωληνάκι του καυσίμου και θα υπάρχει και ένα δεύτερο και μικρότερο σωληνάκι που ξεκινάει από το ρουμπινέ και φτάνει στο καρμπιρατέρ. Έλεγξε το για τυχόν φθορές ή τρυπιτσες γιατί αν είναι τρύπιο δεν θα δημιουργείται κενό αέρος όταν δουλεύει η μηχανή για να πέσει η βενζίνη από το ρεζερβουάρ. Πριν από όλα βέβαια καλό θα ήταν να εξετάσεις μήπως έβαλες πρόσφατα βενζίνη γιατί υπάρχει η πιθανότητα να ήταν βρωμικη και να έχει πρόβλημα το καρμπυρατέρ...βάλε και ένα προσθετικό για καθάρισμα στη βενζίνη να δεις τι θα γίνει, εμένα με είχε βοηθήσει σε παρόμοιο πρόβλημα χωρίς να χρειαστεί καθάρισμα του καρμπυρατέρ. Αντώνης. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r2d2 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2008 Φίλε R2D2 αν δεν έχεις ήδη βρες το service manual για τη μηχανή σου, πιθανότατα στο διαδίκτυο. Εκεί για να ελέγξεις αν αποσυμπιέζει σωστά το ρεζερβουάρ φύσα με κάτι στην τρύπα της τάπας που βρίσκεται στο κάτω μέρος της και δες αν βγαίνει ο αέρας από μία άλλη τρύπα που βρίσκεται στην τάπα επίσης αλλά μένει έξω όταν είναι κλειστή. Ακόμη μπορεί να υπάρχει και ένα σωληνάκι στο κάτω μέρος του ρεζερβουάρ, δες αν είναι βουλωμένο και αυτό. Όπως προανάφερε και κάποιος το καρμπιρατέρ όντως έχει πάντα καύσιμο μέσα. Το ρουμπινέ (petcock) του καυσίμου τι θέσεις έχει; Έχει ON-RESERVE-PRI ή έχει και OFF; Αν δεν έχει OFF τότε η βενζίνη δεν πρέπει να τρέχει στο ΟΝ αν αποσυνδέσεις το σωληνάκι του καυσίμου και θα υπάρχει και ένα δεύτερο και μικρότερο σωληνάκι που ξεκινάει από το ρουμπινέ και φτάνει στο καρμπιρατέρ. Έλεγξε το για τυχόν φθορές ή τρυπιτσες γιατί αν είναι τρύπιο δεν θα δημιουργείται κενό αέρος όταν δουλεύει η μηχανή για να πέσει η βενζίνη από το ρεζερβουάρ. Πριν από όλα βέβαια καλό θα ήταν να εξετάσεις μήπως έβαλες πρόσφατα βενζίνη γιατί υπάρχει η πιθανότητα να ήταν βρωμικη και να έχει πρόβλημα το καρμπυρατέρ...βάλε και ένα προσθετικό για καθάρισμα στη βενζίνη να δεις τι θα γίνει, εμένα με είχε βοηθήσει σε παρόμοιο πρόβλημα χωρίς να χρειαστεί καθάρισμα του καρμπυρατέρ. Αντώνης. Την ταπα την ελυσα(ειναι περιπου 8 κομματια)και την καθαρισα.Ειχε οντως πολλη μουργα επανω της.Η κατασταση εχει βελτιωθει αρκετα ;) Το petcock εχει ON-RES-OFF και το εχω παντα RES.Στο σωληνακι δεν μπορεσα να βαλω χερι και θα το αφησω να το αναλαβει το συνεργειο που θα παει την Τεταρτη για λαδια/φιλτρα.Προσθετικο εχω βαλει, αλλα δεν ειναι απο βενζινη γιατι το κανει πανω απο ενα μηνα.Ευχαριστω για την βοηθεια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2008 Εγώ θα έκανα δύο κινήσεις: -Άνοιξε το λεκανάκι του καρμπιρατέρ (λογικά θα έχει και βίδα για να χύνεται βενζίνη) για να φύγουν πιθανές βρομιές από την βενζίνη (ή και νερό....). Αν δεν δεις λύση πάμε παρακάτω.... -Υπάρχει περίπτωση σε κάποιο συνεργείο να σου πείραξαν το λαμάκι που ρυθμίζει την κλίση στο φλοτέρ του καρμπιρατέρ?? Αν ναι, υπάρχει πιθανότητα το λεκανάκι να μη γεμίζει στο σωστό ύψος και στο απότομο άνοιγμα γκαζιού να ξεμένεις στιγμιαία. Όπως δηλαδή το περιγράφεις!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
George_® 3.317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2008 Την ταπα την ελυσα(ειναι περιπου 8 κομματια)και την καθαρισα.Ειχε οντως πολλη μουργα επανω της.Η κατασταση εχει βελτιωθει αρκετα ;) Το petcock εχει ON-RES-OFF και το εχω παντα RES.Στο σωληνακι δεν μπορεσα να βαλω χερι και θα το αφησω να το αναλαβει το συνεργειο που θα παει την Τεταρτη για λαδια/φιλτρα.Προσθετικο εχω βαλει, αλλα δεν ειναι απο βενζινη γιατι το κανει πανω απο ενα μηνα.Ευχαριστω για την βοηθεια ρε παιδια ο ανθρωπος το λεει κ μονος του.εχει μονιμα RES τι ψαχνουμε να βρουμε?γυρισε το στο ΟΝ φιλε μου να δεις γιατρεια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
helonaracer 21 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2008 Δε θυμάμαι τι καρμπυρατέρ έχει το F650, αλλά αν έχει υποπιέσεως, τότε άλλαξε την μεμβράνη της υποπίεσης και μάλιστα με κλειστά μάτια. 1000% από εκεί είναι το πρόβλημα. Ελαφρά σκασμένη μεμβράνη που όταν ανοίγεις απότομα το γκάζι, δεν προλαβαίνει να ανταποκριθεί και να ανεβάσει άμεσα το σλάιντ. Πάντως σίγουρα δεν έχει να κάνει με την εξαέρωση του ντεπόζιτου γιατί όπως πολύ σωστά είπε ο Αλεξ, το λεκανάκι οφείλει να είναι συνεχώς γεμάτο. Αν είχες προβληματική εξαέρωση στο ντεπόζιτο, τότε αυτό θα σου έβγαινε σαν πρόβλημα σε σταθερή ταχύτητα, όπου αφού το καρμπυρατέρ σου θα άδειαζε το λεκανάκι, θα ξέμενε από βενζίνη. Επίσης δεν μπορεί να είναι από ανορθωτή εκτός κι αν έχεις τελείως άδεια μπαταρία (συν το ότι θα στην άδειαζε) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2008 Δε θυμάμαι τι καρμπυρατέρ έχει το F650, αλλά αν έχει υποπιέσεως, τότε άλλαξε την μεμβράνη της υποπίεσης και μάλιστα με κλειστά μάτια. 1000% από εκεί είναι το πρόβλημα. Ελαφρά σκασμένη μεμβράνη που όταν ανοίγεις απότομα το γκάζι, δεν προλαβαίνει να ανταποκριθεί και να ανεβάσει άμεσα το σλάιντ. Πάντως σίγουρα δεν έχει να κάνει με την εξαέρωση του ντεπόζιτου γιατί όπως πολύ σωστά είπε ο Αλεξ, το λεκανάκι οφείλει να είναι συνεχώς γεμάτο. Αν είχες προβληματική εξαέρωση στο ντεπόζιτο, τότε αυτό θα σου έβγαινε σαν πρόβλημα σε σταθερή ταχύτητα, όπου αφού το καρμπυρατέρ σου θα άδειαζε το λεκανάκι, θα ξέμενε από βενζίνη. Επίσης δεν μπορεί να είναι από ανορθωτή εκτός κι αν έχεις τελείως άδεια μπαταρία (συν το ότι θα στην άδειαζε) Aυτό είναι το πιθανότερο σενάριο.Το είχα πάθει στο ΧΤ και δεν θυμόμουνα πότε το είχα πάθει και σε ποιο μηχανάκι :P Eίχα ακριβώς τα ίδια συμπτώματα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
helonaracer 21 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2008 αχα, βλέπω δεν είμαι πιά μόνος στον μαγικό κόσμο του αλτσχάιμερ! :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2008 αχα, βλέπω δεν είμαι πιά μόνος στον μαγικό κόσμο του αλτσχάιμερ! :P Aυτό είναι παραπάνω από σίγουρο :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r2d2 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2008 ρε παιδια ο ανθρωπος το λεει κ μονος του.εχει μονιμα RES τι ψαχνουμε να βρουμε?γυρισε το στο ΟΝ φιλε μου να δεις γιατρεια Γιατι ρε TRANTEN?Εξηγησε το μου αυτο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2008 Aν το έχεις συνεχώς στην ρεζέρβα είναι πιθανό να έχει πάρει σκουπίδια,γιατί η ρεζέρβα τραβάει από τον πάτο του ρεζερβουάρ. Αυτό εννοεί ο ποιητής. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες