Billanti 931 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23 , 2012 '94, Κως. Το μόνο που μου'μεινε απο τότε, είναι ο κουμπάρος μου. Διακρίνεται στη φωτό να με ξεκεφαλιάζει πάνω απο το md 26... Το στρατόπεδο ήταν φιλικότατο στα μοτό ! Ποιο στρατόπεδο είναι αυτό στην Κω;Κάτι μου θυμίζει................. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23 , 2012 306 σειρά, πυροβολικό, αρχηγός στοιχείου πυροβόλου μάχης. Θήβα, Ρόδος 115ΜΕ, ΣΕΑΠ Σειρούλα; Ήμασταν και μαζί στη Θήβα τον Φεβρουάριου του 2009; :P Κι εγώ παρουσιάστηκα Θήβα. Μετά πήγα Πύργο για ειδικότητα όπου έκατσα 2 μήνες. Μετά Λαγκαδά Θεσσαλονίκης στην 194 ΜΠΕΜ MLRS και τέλος απολύθηκα από Αλεξανδρούπολη. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23 , 2012 83 και σήμερα... Ωχ θα σε προλάβει ο χειμώνας εκεί. Έχω βαρέσει σκοπιά με -14. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
johnjohn2 749 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23 , 2012 Α΄ 2012, 318 Σειρά, Πολεμική Αεροπορία, Σμηνίας (Αμύνης Αεροδρομίων) Παρουσιάστηκα 14 Φεβρουαρίου στην Τρίπολη και έκτοτε: 15 Φεβρουαρίου έως 2 Μαρτίου: Βασική (4 μέρες άδεια ορκομωσίας :( ) 6 Μαρτίου έως 28: Σ.Π.Ε.Ν.+ ένα τμήμα της βασικής 29 Μαρτίου έως 9 Μαΐου: Μ.Ε.Τ.Α. 10 Μαΐου έως 12 Νοεμβρίου: 135 Σμηναρχία Μάχης, Σκύρος (διακοπές) 13 Νοεμβρίου έως ότου απολυθώ λογικά: 124 ΠΒΕ/ απόσπαση στο Πολεμικό Μουσείο, Τρίπολη Αν ήταν βιβλίο, θα λεγόταν "Η Πολυτάραχη Ζωή του Έλληνα Αεροπόρου" 83 και σήμερα... Αν και είσαι μέσα στο κέντρο και περνάς ζωάρα στα σίγουρα, ότι θες μίλα φίλος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23 , 2012 Ωχ θα σε προλάβει ο χειμώνας εκεί. Έχω βαρέσει σκοπιά με -14. -17 στο φυλάκιο στον Άβαντα Έβρου. :P Σε έχω! :P :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23 , 2012 Σειρούλα; Ήμασταν και μαζί στη Θήβα τον Φεβρουάριου του 2009; :P Κι εγώ παρουσιάστηκα Θήβα. Μετά πήγα Πύργο για ειδικότητα όπου έκατσα 2 μήνες. Μετά Λαγκαδά Θεσσαλονίκης στην 194 ΜΠΕΜ MLRS και τέλος απολύθηκα από Αλεξανδρούπολη. Ακριβως! 4 Μοιρα, Α πυρ/χια Βρωμοκρυο στη Θηβα.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23 , 2012 Πλάκα με κάνεις τώρα έτσι; Με λοχαγό Μαντέ και υπολοχαγό Χατζηδούκα (ή κάπως έτσι νομίζω τον έλεγαν... :P ) χαχχαχαχαχχααχχαχαχαχα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23 , 2012 Αυτον τον τρελαρα ειχα υπολοχαγο που μας ζεσταινε με καμψεις.... Βρωμοκρυο.... . 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stantonop 3.474 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23 , 2012 -17 στο φυλάκιο στον Άβαντα Έβρου. :P Σε έχω! :P :P Σας έφαγα, Διδυμότειχο.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23 , 2012 Αυτον τον τρελαρα ειχα υπολοχαγο που μας ζεσταινε με καμψεις.... Βρωμοκρυο.... . Στη Θήβα είχα πάθει πνευμονία και ήμουν στο 424 μία βδομάδα. Αν ήμασταν και στο ίδιο θάλαμο, πόσο μικρός ο κόσμος δηλαδή...; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23 , 2012 Σας έφαγα, Διδυμότειχο.... Δε μπάτε καλά ρε. Δεν τα ξέρουμε εμείς αυτά τα νούμερα εδώ κάτου... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23 , 2012 Εκεί ΧΑΜΟΥ θες να πεις. :P Κάτου απ' τα αυλάκ κάτω από 10 δεν πέφτετε ρε :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GhostBoy 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23 , 2012 Τεθωρακισμενα με ειδικοτητα μαγειρα...ακουγεται αστειο,αλλα ημουν ο μονος που πηγαινα σε ολες τις ασκησεις και εκπαιδευσεις παιρνοντας κανονικα μερος σε ολα... Νο1 εμπειρια για μενα στο στρατο ηταν οι βολες με leopard στην Ξανθη. Και με πολλες μεταθεσεις...Αυλωνα-Γυθιο-Σπαρτη-Κυπρο-Λαγο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23 , 2012 Στη Θήβα είχα πάθει πνευμονία και ήμουν στο 424 μία βδομάδα. Αν ήμασταν και στο ίδιο θάλαμο, πόσο μικρός ο κόσμος δηλαδή...; Πρέπει να ήμουν 6ος ουλαμός. Το όργανο ήμουν που σας πήγαινε για μάσα ρε... Το τελευταίο όργανο που πέρασε. Όχι ο πρώτος ο πολύ ψηλός. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23 , 2012 Εγώ θυμάμαι έναν πολύ ψηλό και έναν κοντό. Αλλά αποκλείεται να είσαι ο κοντός που θυμάμαι γιατί αυτός είναι Θεσσαλονικιός.Ουλαμός ήμουν ή 1ος ή 2ος. Δεν ενθυμούμαι. :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23 , 2012 Όχι ο πρώτος ο ξανθός ο 195. Εγώ (γεροδεμένος, 190 κοντά)πήγα μετά από αυτόν και έκατσα κάνα 15ήμερο (το τελευταίο). Ένα βράδυ που φεύγατε όλοι από το φαγητό ένας ένας σας είχα κάνει καψόνι το βράδυ στην αναφορά και σας καθυστέρησα. Φώναζα αργά τα ονόματα.... Στις αρχές έπαιρνα σβάρνα τους θαλάμους και έπαιρνα ελλείψεις από ρουχισμό ώστε να κάνουμε τράμπες μεταξύ μας κλπ.... Δεν με θυμάσαι? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23 , 2012 90Ε (208 σειρά εξ αναβολής) Θήβα 4 μήνες Σεπτ 1990 έως Ιαν 1991 (Πυροβολικό - Οδηγός αυτοκινήτου) (2 μήνες βασική εκπαίδευση και 2 ως Παραμένοντας στην 5η Μοίρα) Ρόδος (Παστίδα) 95ΜΕΑ (αντιαεροπορική μοίρα) 8 μήνες Ιαν 1991 έως Σεπτ 1991 (Οδηγός για όλες τις δουλειές) Ριτσώνα - Όρος Χτυπάς 4η Μοίρα HAWK 8 μήνες (οι 2 ήταν φυλακή) Σεπτ 1991 έως Μάιος 1992 (Οδηγός για δύσκολες αποστολές. Χιόνια στο βουνό κιετσ) Τα 'χω ξαναπεί αλλά πολύ παλιά μέσα στο τόπικ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23 , 2012 Όχι. :P Πάντως το 2ο ζευγάρι άρβυλα στη Θήβα μου τα είχαν κλέψει. Εσύ ήσουν παλιοτεντυμπόυ;;; :P :P :P χαχαχααχαχχααχχα Anyway, το τελευταίο 15ήμερο έγινε ότι έγινε με την πνευμονία και τα νοσοκομεία για μένα. Γύρισα τις τελευταίες 4 μέρες και φύγαμε... :P Οπότε για αυτό δεν σε θυμάμαι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Billanti 931 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23 , 2012 89A ΕΣΣΟ,198 σειρά ΠΖ Οδηγός Α/Τ,επέκταση 3,5 τ. Τρίπολη,Νέα Σάντα,543 ΤΕΑ Αντιμάχεια Κως,647 ΜΤΠ Λιτόχωρο,Καλπάκι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23 , 2012 Κοντοσείρια ήμασταν :) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Billanti 931 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23 , 2012 Κοντοσείρια ήμασταν :) Μου έφερες το απολυτήριο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stathismalossi 199 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23 , 2012 (τροποποιήθηκε) . Δε μπάτε καλά ρε. Δεν τα ξέρουμε εμείς αυτά τα νούμερα εδώ κάτου... και εμεις στον εβρο μαρτιο μηνα καπου εκει ειχαμε..ψιλοχιονιζε κιολας,στασημοτιτα,βραδυ.καλα που καπνιζαμε κιολας και ειχαμε μια παρηγορια. Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 23 , 2012 από τον stathismalossi Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23 , 2012 Α΄ 2012, 318 Σειρά, Πολεμική Αεροπορία, Σμηνίας (Αμύνης Αεροδρομίων) Παρουσιάστηκα 14 Φεβρουαρίου στην Τρίπολη και έκτοτε: 15 Φεβρουαρίου έως 2 Μαρτίου: Βασική (4 μέρες άδεια ορκομωσίας :( ) 6 Μαρτίου έως 28: Σ.Π.Ε.Ν.+ ένα τμήμα της βασικής 29 Μαρτίου έως 9 Μαΐου: Μ.Ε.Τ.Α. 10 Μαΐου έως 12 Νοεμβρίου: 135 Σμηναρχία Μάχης, Σκύρος (διακοπές) 13 Νοεμβρίου έως ότου απολυθώ λογικά: 124 ΠΒΕ/ απόσπαση στο Πολεμικό Μουσείο, Τρίπολη Αν ήταν βιβλίο, θα λεγόταν "Η Πολυτάραχη Ζωή του Έλληνα Αεροπόρου" 83 και σήμερα... Είσαι κατηγορία ΑΣΥΠ τώρα με 83+Σ ! Τροπική 3πολη , θυμάμαι βραδινές υπηρεσίες Ιουλίου & Αυγούστου και είμαστε με μπουφάν , ευτυχώς έφυγα πριν πιάσει χειμώνας..! Ο "Σομαλίας" είναι ακόμα εκεί ; ΥΓ. Τι ωραία μονάδα η 124! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Evan_Tz 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23 , 2012 08Δ Πολεμικό Ναυτικό, Β'ΝΟΣ που πρακτικά στη θητεία έγινε βοηθός στο ιατρείο και διασώστης-οδηγός ασθενοφόρου...του μόνου ασθενοφόρου στο Σκαραμαγκά. Αναγκαστικά αμετάθετος, οπότε 4-5 φορές τη μέρα έκανα τη διαδρομή Σκαραμαγκά-ΝΝΑ στο κέντρο με σειρήνα και τύμπανα (όταν χαλούσε η σειρήνα). Απαίσιοι οδηγοί στην Αθήνα (συγνώμη κιόλας), αλλά με ασθενή πολυτραυματία από ατύχημα ή με έμφραγμα οι αναίσθητοι με γράφανε στα παπάκια τους (με ΙΧ) ή μου κάνανε σφήνες με μηχανάκια! ΔΕ ΣΑΣ ΒΛΕΠΩ, ΔΕ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΤΕ! Μετά έμαθα όλα τα κόλπα...πολλές διαδρομές ανάποδο ρεύμα και ο συνοδηγός να κρατά πινακίδες από όλους τους κάφρους! Ελπίζω α)κάποιοι να την φάγανε και β)αν χρειαστούν ασθενοφόρο να μην πετύχουν τέτοιους μπροστά τους, όταν κάθε λεπτό μετράει. Μετά από μερική ρήξη μηνίσκου σε απεγκλωβισμό τροχαίου και λόγω "ιδιαίτερου ζήλου κατά το σύνολο της θητείας και κατά τη διάρκεια πυρόσβεσης (Ξενοκράτη) ενόσω ήτο ελεύθερος υπηρεσιών λόγω ατυχήματος" με στείλανε να "συνταξιοδοτηθώ" σαν διασώστης πισίνας στα θέρετρα ένα μηνάκι, βέβαια! :D Καλό το φίδιασμα, αλλά αν τα στελέχη είναι σοβαρά και η δουλειά ανταμοίβεται! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagelis- 3.122 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23 , 2012 (τροποποιήθηκε) 89A ΕΣΣΟ,198 σειρά ΠΖ Οδηγός Α/Τ,επέκταση 3,5 τ. Τρίπολη,Νέα Σάντα,543 ΤΕΑ Αντιμάχεια Κως,647 ΜΤΠ Λιτόχωρο,Καλπάκι. ψαρουκλα Μπιλαρα :P!!!! 87Δ ΕΣΣΟ 189 σειρα και 141 ΑΣΜ.... 180 ΜΚΒ ΧΩΚ... Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 23 , 2012 από τον vagelis- Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες