Jump to content
mitsos84

ΕΡΕΥΝΑ ΣΟΚ!!!

ΕΡΕΥΝΑ ΣΟΚ!!!  

122 ψήφοι

1. 1.

• ???
      95
    • ???(??? ??? ??? ?? ??? ?????)
      15
  2. 2.

• ??????(??? ??????? ??????? ??? ???? ??? ????????????)
      38
    • ???/?????????(?? ?? ??????? ??? ????? ??? ?????? ??????? ????????????)
      72

Recommended Posts

Με την πρωτη και αμαξιου και μηχανης, και εννοειται με καινουριο συστημα.

Λαδι δεν εριξα, αλλα η αληθεια ειναι οτι στου αυτοκινητου, ο πατερας ενος φιλου ηταν στο υπουργειο συγκοινωνιων, και εριξε ενα τηλεφωνο.

Το αστειο ειναι ομως οτι αντι να με ωφελησει, μου κανε κακο, εκτος του οτι ηταν ειρωνικοι οι εξεταστες (Και ιδιως μια κακομουτσουνη, αμαμητη, τριχωτη 50αρα) στο πρωτο μετρο που πηγα να κανω και να βγω απο το παρκαρισμενο σποτ, μου ειπαν

"ΣΤΟΠ, δεν γυρισες κεφαλι! - Μα πως γυρισα δεν με ειδατε? - Δηλαδη μας λες ψευτες? - Δεν σας λεω ψευτες αλλα εγω μια φορα γυρισα και το κεφαλι και τον κορμο μου - Να 'ναι καλα ο κ. ΚαραΧΧΧΧΧΧΧ, στην χαριζουμε αυτη την φορα, στην επομενη ομως κοβεσαι."

Ασταδιαλα... Ηθελα να πεταχτω στα πισω καθισματα αλα ΖανΚλωντΒανΝταμ και να τις ριξω καρατια στην μυτη της μαλακισμενης.

Αυτα :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Με τη μία! Με το παλιό, ανεξάρτητα κυβικών, το 1970 :_innocent:

Και........ συνεχίζω :_zeppelin:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το '90 πήρα του αυτοκινήτου με την πρώτη και το 2005 για τη μηχανή πάλι με την πρώτη...

Σε μηχανή δεν είχα ανέβει ξανά, πήγα σε ένα γνωστό με σχολή οδηγών αλλά καλό άτομο όχι νεο-έλληνας και μου πρότεινε να δώσω στη Χαλκιδική (έχω εξοχικό εκεί) που και πιο φτηνά ήταν και πιο εύκολα, έκανα μόνο 2 οκτάρια με φλας, πήγα 100 μ. ευθεία και γύρισα και σταμάτησα με δεξί φλας, αυτό ήταν όλο!

Έκανα μόνο 1 μάθημα για να εξοικοιωθώ με τη μηχανή (Eliminator) και ότι πρόλαβα την ημέρα της εξέτασης...

Το αστείο ήταν που έρχεται ο εξεταστής με αυτοκίνητο και ήμουν εγώ και 2 τσινάρια ντόπιοι από άλλη σχολή και λέει:"Ποιοι είναι από τη σχολή του Τάδε;" λέω "Εγώ", μου λέει:"Κάνε..." και κάνω εγώ χωρίς να έχει βγει αυτός καθόλου από το αυτοκίνητο όλη την ώρα!!! Με το που τελειώνω φεύγει χωρίς να πει τίποταααααααααα!!!

Παίρνω το γνωστό και του λέω το και το...και μου λέει:" Μην ανησυχείς, αφού δεν είπε τίποτα πέρασες..." χααχχαχαχα...

Η επόμενη φορά που ανέβηκα σε μηχανή ήταν μερικές εβδομάδες αργότερα όταν πήγα και έφερα αυτή που έχω τώρα 80 χλμ μακριά χωρίς κανένα πρόβλημα αν και είχα συνοδεία αυτοκινήτου...οπότε μάλλον έχω έφεση στα μηχανοκίνητα γενικώς...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το 1996 που εδωσα για μηχανη εδωσα με παλια βεσπα. Εγω δεν ημουν μαθημενος να ανοιγω τα ποδια μου στις στροφες σαν @@@τανα οποτε με κοψανε. Πηρα τοτε τη βεσπα ενος φιλου εκανα δοκιμαστικα αλα Νουρεγεφ εμαθα πως πονανε οι προσαγωγοι/απαγωγοι οταν ανοιγεις τα ποδια σου τερμα αριστερα η τερμα δεξια και την επομενη φορα περασα.

Τη δευτερη φορα ομως που εδωσα πριν απο μενα κοπηκε ενα παληκαρι γιατι δεν μπορεσε να στριψει (οπως εγω την πρωτη φορα). Ε μολις κοβεται αρχιζει κατι :ranting3: :ranting3: :ranting3: :ranting3: :ranting3: και κανει να φυγει. Ανεβαινει πανω σε ενα ZZR 1100 και αρχιζει κατι μπαντηλικια αλλο πραγμα. Το σκισε το μηχανακι Ανεβηκε μεχρι το φαναρι, κανει αναστροφη και ξαναπερναει με μπαντες προς τα κατω. Ολη την Κλεανθους μεχρι Παπαφη ετσι την εβγαλε. Κοιτουνται οι δυο εξεταστες μεταξυ τους και λεει ο ενας ο πιο νεος στον αλλο: Αυτος ηξερε ρε να οδηγαει Και ο αλλος κουνησε συγκαταβατικα το κεφαλι.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κι εγώ βέβαια με το παλιό σύστημα έδωσα και το πήρα με την πρώτη. Σε πρώτη φάση έδωσα για δίπλωμα 50cc μετά έδωσα για αυτοκινήτου (μόνο οδήγηση) και τελευταία για μοτοσυκλέτας ανεξάρτητων κυβικών (μόνο οδήγηση). Όλα τα πέρασα με την πρώτη.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Eγω το διπλωμα για 50αρι το πηρα με τη δευτερη.Τη πρώτη φορα κόπηκα στα σηματα σε 3 ερωτησεις.Δεν ειχα διαβασει απο το βιβλιο σηματων την τελευταια ενοτητα που αναφερετε σε συντηρηση αυτοκινητου και σε διαφορα αλλα οπως ζυγοσταθμηση ευθυγραμμηση πολλαπλασιαστες και αλλα μηχανολογικα.Δε τα διαβασα επειδη νομισα οτι αφου απευθυνεται σε αυτοκινητα δεν ειναι στην υλη μου.Εκανα λαθος και τελικα μου μπηκαν 3 απο κει.Την δευτερη φορα δεν εκανα κανενα λαθος.Το ωχταρακι το περασα με τη πρωτη και να φανταστειτε πρωτη φορα που οδηγησα μηχανακι ηταν 20 λεπτα πριν δωσω ωχταρακι.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

με την πρώτη και τα δυο ;) πριν πολλά χρόνια

Τροποποιήθηκε από τον gregKozani

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Στην μηχανή το πήρα με την πρώτη,με το καινούργιο σύστημα.

Στο αυτοκίνητο με την δεύτερη

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Κι εγώ βέβαια με το παλιό σύστημα έδωσα και το πήρα με την πρώτη. Σε πρώτη φάση έδωσα για δίπλωμα 50cc μετά έδωσα για αυτοκινήτου (μόνο οδήγηση) και τελευταία για μοτοσυκλέτας ανεξάρτητων κυβικών (μόνο οδήγηση). Όλα τα πέρασα με την πρώτη.

Ακολουθησα την ιδια ακριβως διαδρομη με την μονη διαφορα οτι καθε φορα ξαναεδινα ΚΑΙ σηματα...δεν ξερω γιατι. Και αντε μοτοσυκλετα εδωσα με το καινουργιο συστημα που εχει διαφορετικο βιβλιο σηματων....το 50αρι ομως και το αυτοκινητο ειχαν ακριβως τις ιδιες ερωτησεις... :what:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

με το παλιο και με την πρωτη

πλακα ειχαν τα μουτρα τους οταν τους ειπα πως θα δωσω με ενα xlr250 που ειχα τοτε

και οχι με βεσπα..μιλαμε για ισοροποια ο π_υστης.. :lol:

στο αμαξι με τη δευτερη αφου απεσα στην περιπτωση εξεταστων που δουλευαν αποκλειστικα με λαδι ..ελλαδαρα

Ο εξεταστης - φιλος με προειδοποιησε αλλα εγω επεμενα, τεσπα με τη δευτερη το πηρα

ανευ ελεου με αλλους εξεταστες..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

στα 18 πηρα το Α1 με την δευτερη φορα γιατι κοπηκα στα σηματα με 2-3 λαθη (ενα παραπανω απο το επιτρεπτο)

στα 19 πηρα του αυτοκινητου με την πρωτη και μονο εξεταση στον δρομο και στα 20 εκανα αναβαθμιση του διπλωματος της μηχανης

:vv:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ολα με την πρωτη. Τωρα πως γινεται να παιρνω το διπλωμα τις μικρης κατηγοριας στα 18 μου, οδηγωντας ενα 90cc παπι της κακιας ωρας και μετα απο 8 χρονια να παιρνω της μεγαλης, οδηγωντας ΠΑΛΙ εκεινο το παπι της κακιας ωρας?!!!! :kill::surrender:

Υ.Γ. 8 χρονια ειχα να οδηγησω παπι σε σημειο που οι εξεταστες με περασαν για αρχαριο. απαπα :blink:

τελος καλο ολα καλα :clapping2:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

πηρα ολα τα διπλωματα (αμαξιου,αυτοκινητου,μηχανης,μοτοσυκλετας,κουτιου και μοτοριου) με την πρωτη γιατι εδωσα στη λαμια οπου εκει δεν λαδωνες για να περασεις... ;)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πηρα ολα τα διπλωματα (αμαξιου,αυτοκινητου,μηχανης,μοτοσυκλετας,κουτιου και μοτοριου) με την πρωτη γιατι εδωσα στη λαμια οπου εκει δεν λαδωνες για να περασεις... ;)

Οντως σε καποιες περιοχες δεν παιζει λαδωμα. Θεσσαλονικη που εδωσα μηχανη και αυτοκινητο εβλεπα γυρω μου πολυ γυαλαδα απο λαδι που ερεε αφθονο αλλα μετα Κατερινη που εδωσα φορτηγο, λεωφορειο, νταλικα τιποτα.

Μαλιστα επειδη της νταλικας το βιαζομουν εκανα μια ερωτηση ετσι απ'εξω απ'εξω τον εκπαιδευτη μηπως δωσουμε κατι για να μη με κοψουν για καμια λεπτομερεια και παω πισω 15 ημερες και μου απαντησε οτι αυτα δεν γινονται εδω και ουτως ή αλλως ειναι σχετικα ευκολα.

Ετσι πηρα και το Ε χωρις φουστια και εντος των χρονικων οριων που ηθελα. B)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Οντως σε καποιες περιοχες δεν παιζει λαδωμα. Θεσσαλονικη που εδωσα μηχανη και αυτοκινητο εβλεπα γυρω μου πολυ γυαλαδα απο λαδι που ερεε αφθονο αλλα μετα Κατερινη που εδωσα φορτηγο, λεωφορειο, νταλικα τιποτα.

Μαλιστα επειδη της νταλικας το βιαζομουν εκανα μια ερωτηση ετσι απ'εξω απ'εξω τον εκπαιδευτη μηπως δωσουμε κατι για να μη με κοψουν για καμια λεπτομερεια και παω πισω 15 ημερες και μου απαντησε οτι αυτα δεν γινονται εδω και ουτως ή αλλως ειναι σχετικα ευκολα.

Ετσι πηρα και το Ε χωρις φουστια και εντος των χρονικων οριων που ηθελα. B)

αν λαδωσεις στην επαρχια θα γινει χαμος.επειδη ειναι κλειστη κοινωνια αν ενας εξεταστης παρει λεφτα απο υποψηφιο θα το μαθει ολο το χωριο,ολη η πολη.και δεν μπορεις να τα περνεις απο τους συγχωριανους σου ή απο τους συμπολιτες σου χωρις επιπτωσεις.μετα ο ιδιος θα στην κανει στο καφενειο για παραδειγμα. :D

για αυτο συνιστω ανεπιφυλακτα σε ολους τους φοιτητες να δωσουν στην επαρχια. ;)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
για αυτο συνιστω ανεπιφυλακτα σε ολους τους φοιτητες να δωσουν στην επαρχια. ;)

+1

Μια απλη υπευθυνη δηλωση οτι κατοικουν στην πολη που τους ενδιαφερει αρκει (χωρις πολλα πολλα)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ειχα παρει πρωτα για 50αρακι το 1995.

Μετα οταν εκανα για αυτοκινητο το 96 εδωσα και για μηχανη ,το ενιαιο,τοτε δεν ειχε μικρο μεσαιο μεγαλο η πως το διαλο το εχουν τωρα!

Βεσπα+Μια λευκη γραμμη και 8αρακια Τελος

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα