EKEINOS 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2007 Μαλλον μεσα και εγω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xampos 4.554 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2007 Θα δεις κάτι σημαίες.. ή τα κοντάρια τουλάχιστον. θα πας κι εσει? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Multijohn 880 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2007 Δεν με νοιαζει,εγω λεω στον ανθρωπο που το εχει τι μπορει να βρει στο εμπόριο και ποσο κοστίζει, το αν θα το βαλει ειναι δικο του θεμα. Εγω πιστευω οτι δεν ειναι καγκουρια να αντικαταστασεις τον λασπωτηρα,ειναι πανεμορφη η ουρά του CBR και αμα βγαλεις τον λασπωτηρα θα φανει ακομα πιο πολυ η μοτοσυκλετα. Καγκουρας για μενα ειναι πχ τυπος με παπακι με εξατμιση φρατζόλα που κανει σουζες και μαλακιες στο δρομο. Ελα περαν της πλακας τωρα,αφου ξερεις ρε μαστορα οτι με το 1000 σε εχω χαλλλλλλαρα,γιατι δεν το παραδεχεσε??ελα τσοπα τσοπα θα στο δωσω βολτα να δεις πως ειναι να εχεις γρηγορο ον-οφφ!! Το ντενεκες κλουμπ εφοσων κανενας δεν ασχολειτε εγω μ@λ@κ@ς ειμαι να τρεχω μεσα στο κρυο? Ωστε αυτός ειναι ο λόγος που έδωσες το 650 και πήρες 1000??? Ας μου το έλεγες ρε συ να σε άφηνα να με περάσεις με το 650, να μην έμπαινες σε έξοδα.... Απορώ γιατί μαλώνεται ρε παιδιά!Και των δύο οι τελικές είναι μια καλή 3η μου! :vv: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lamoun 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2007 (τροποποιήθηκε) θα πας κι εσει? Δε ξέρω ρε.. άν και παίζει να έχω "δουλειές"... ξέρεις εσύ.. παντόφλα Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 11 , 2007 από τον lamoun Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vezouvios 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2007 Απορώ γιατί μαλώνεται ρε παιδιά!Και των δύο οι τελικές είναι μια καλή 3η μου! :vv: αλλος απο εδω!!!! Θα θελες ε?? Ποιος μαλωνει??Εμεις ζωντανευουμαι το φορουμ,,λεμε και καμια μαμακια να περασει η ωρα..!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MotoGamoto 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2007 Ρε μην συμφωνειτε ολοι με το μερος!Το εχετε κανει πολυ ευκολο!Λοιπον να πουμε κατα τις 6 ρεμετζο.Απλα εγω λογω προπονησης θα ερθω κατα τις 10 Αντε καλα....εγω παιδια αν ειναι για ρεμετσο δεν ερχομαι...Προτεινω Mond... :lol: Sorry κι'ολας, αλλά είναι βροχή μετεώρων.. Άν το "αντικείμενο" είναι αρκετά μεγάλο ώστε να φτάσει στην επιφάνεια της Γης (να μην καεί κατά τη διέλευση του από την ατμόσφαιρα δλδ) τότε ονομάζεται μετεωρίτης. Νταξ μωρε μην κολλας στις λεξεις...καταλαβαινομαστε, αλλιως καθε φορα που λεμε "θα ριχνει καρεκλες αυριο" δεν θα βγαινε κανεις απο το σπιτι του :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xampos 4.554 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2007 Δε ξέρω ρε.. άν και παίζει να έχω "δουλειές"... ξέρεις εσύ.. παντόφλα ξερω ξερω ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
animehia 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2007 μέσα κι εγώ αλλα θα ρθω μετά την δουλειά κατα τις 8 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mikele 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2007 να ερθω απο εκει να φυγουμε παρεα...??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nick833 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2007 Ωραία αλλά δύσκολα για με ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
V-PAKETAS 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2007 (τροποποιήθηκε) Sorry κι'ολας, αλλά είναι βροχή μετεώρων.. Άν το "αντικείμενο" είναι αρκετά μεγάλο ώστε να φτάσει στην επιφάνεια της Γης (να μην καεί κατά τη διέλευση του από την ατμόσφαιρα δλδ) τότε ονομάζεται μετεωρίτης. ΑΝ ΕΣΥ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΤΟ ΔΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΗ ΘΑ ΔΕΙΣ ΒΡΟΧΗ ΜΕΤΕΩΡΙΤΩΝ. ΤΩΡΑ ΑΝ ΕΣΥ ΠΕΤΑΞΕΙΣ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΚΑΙ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ Υ.Γ. αυτο που θα βλεπεις απο την γη το πολυ να εχει το μεγεθος κοκκου ζαχαρης. Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 12 , 2007 από τον V-PAKETAS Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lamoun 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2007 ΑΝ ΕΣΥ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΤΟ ΔΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΗ ΘΑ ΔΕΙΣ ΒΡΟΧΗ ΜΕΤΕΩΡΙΤΩΝ. ΤΩΡΑ ΑΝ ΕΣΥ ΠΕΤΑΞΕΙΣ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΚΑΙ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ Υ.Γ. αυτο που θα βλεπεις απο την γη το πολυ να εχει το μεγεθος κοκκου ζαχαρης. Wiki Διάβασε τα definitions... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
qazeroti 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2007 ΑΝ ΕΣΥ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΤΟ ΔΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΗ ΘΑ ΔΕΙΣ ΒΡΟΧΗ ΜΕΤΕΩΡΙΤΩΝ. ΤΩΡΑ ΑΝ ΕΣΥ ΠΕΤΑΞΕΙΣ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΚΑΙ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ Υ.Γ. αυτο που θα βλεπεις απο την γη το πολυ να εχει το μεγεθος κοκκου ζαχαρης. Wiki Διάβασε τα definitions... Καλα ρε σπαμαρετε το ποστ του Νοε???? :D :D Δεν ντρεπεστε καθολου?? :P :P Ομπρελα τελικα να παρω??? :lol: :lol: :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TheDentist 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2007 Μαγκες εγώ θα είμαι στη γύρα με μια παρέα ... Δεν ξερω τι ώρα θα ξεμπλέξω παιζει κανενα τηλεφωνακι απο κανένα που θα παει αργά να τηλ οταν ξεμπερδεψω να μαθω το κλίμα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
EKEINOS 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2007 Ωραία αλλά δύσκολα για με ! Ελα απο εδω και θα παμε με το αμαξι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
animehia 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2007 να ερθω απο εκει να φυγουμε παρεα...??? 7 στα web Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kleanthis 923 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2007 Ωραία μέσα και εγω!!!Ειναι και δίπλα απ΄τη δουλειά :D :D Απλά θα την κάνω νωρις γιατι στις 9 εχω :punk: Μετά(κατά τις 12) ψηνεται κανένας για καμιά Rock μπύρα? Κανα Αrk,Dizzy.......???? :_thumbsup: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lena 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2007 Λείπει ο Μάρτης από τη Σαρακοστή? + 2 Ο motogamoto θα έρθει ...... αλλιώς και αυτός παντόφλα…. :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GrigorisK7 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2007 Απορώ γιατί μαλώνεται ρε παιδιά!Και των δύο οι τελικές είναι μια καλή 3η μου! :vv: εγω με μια 2αρα B) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nadware 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2007 Μέσα κ εγώ, γιατί έχασα ΠΟΛΛΑ επεισόδια. Άσε που «χρωστάω» σε κάποιον "κάτι" από F-16 block 52+ !!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
V-PAKETAS 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2007 Wiki Διάβασε τα definitions... ενταξει το παιρνω πισω και sorry. πρεπει ο καθηγητης του αριστοτελειου που ειχαν στο ραδιο θεσσαλονικη να μπερδευτικε και να τα ειπε αναποδα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zorz 42 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2007 μέσα κι εγώ αλλα θα ρθω μετά την δουλειά κατα τις 8 7 στα web 1 ώρα για έρθεις από κέντρο-Αρετσού; Σ'έχω ακόμα και με το ποδήλατο, κουλή! :P :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lamoun 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2007 ενταξει το παιρνω πισω και sorry. πρεπει ο καθηγητης του αριστοτελειου που ειχαν στο ραδιο θεσσαλονικη να μπερδευτικε και να τα ειπε αναποδα. No harm done!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mikele 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2007 χεχεχε μπαρουτι μπαρουτι μυριζει παλι....... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ISIGONIS 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13 , 2007 ΤΕΛΙΚΑ ΕΚΛΕΙΣΕ ΓΙΑ ΑΡΕΤΣΟΥ??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες