Πόρθος 159 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2007 Αυτό να είσαι σίγουρος δε πρόκειται να γίνει, θα έχεις τόση κάψα να μπεις, οπότε μη το σκέπτεσαι καν. Στην τελική θα γίνονται και ανακοινώσεις από τα μεγάφωνα. B) Δεν με έπιασες στο πνεύμα. Δεν το έγραψα απο την κάψα μου να μπω πίστα, αλλά από την κάψα μου να δω τον μάστερ στην πίστα! B) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MonteXristos 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2007 Δεν με έπιασες στο πνεύμα. Δεν το έγραψα απο την κάψα μου να μπω πίστα, αλλά από την κάψα μου να δω τον μάστερ στην πίστα! B) για σου αλεκο καψαρη αντρα :lol: :lol: :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
apostat 40 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2007 Συμφωνώ...ιδίως όταν από τα 40 άτομα οι 39 έχουν ξαναμπεί πίστα και είναι και πρωταθλητές στο μπούρου-μπούρου.... γιατί βρε Στάθη...στον δρόμο δεν με περνάν με 150++++...δεν χρειάστηκα μέχρι ώρας σημαία για να με περάσουν..... Ναι ρε Αλέκο, αλλά η πίστα έχει το κακό ότι είναι στρόγγυλη. Θα έρχονται ξανά και ξανά, στις ευθείες, στις στροφές, παντού. Νομίζω ότι μπορούμε να ζήσουμε με τρεις ομάδες, ανά 20 λεπτά. Δεν είναι λίγο, και είναι ένα 40λεπτο για να χαλαρώσεις μέχρι την επόμενη φάση. Σκέψου ακόμα ότι από τους 40 ούτε 10 δεν έχουν μπεί πίστα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TC-drift 3.473 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2007 Ενα 20λεπτο σημαίνει 10+ γύρους στην πίστα.. Όχι μόνο θα ναι αρκετά για πολλούς δυο-τρία 20λεπτα αλλά θα τα χουν φτύσει κιόλας Θέλει και καλή φυσική κατάσταση το άθλημα (λέμε να προσπαθήσεις και λίγο, όχι τελείως κρουαζιέρα) Άλλοι θα αρχίσουν να κλαίνε τη μηχανούλα τους που ΄΄μουγκρίζει΄΄ εδώ και μια ώρα, άλλοι θα βλέπουν να φεύγει πέλμα απο το καινούργιο λαστιχάκι τους και παθαίνουν αμόκ, ΄΄αλλοι θα έχουν Aprilia και δεν θα τους βγάλει ούτε 20λεπτο :P Θέτω το θέμα απο την πλευρά του καθαρά ερασιτέχνη και χαβαλεδιάρη που θα μπει στην πίστα (δηλαδή το 80% αυτών που έχουν δηλώσει συμμετοχή) για να τονίσω οτι ο χρόνος συμμετοχής θα είναι το λιγότερο που θα μας χάλαγε Το σημαντικό είναι πως θα προφυλαχτούμε να μην γίνει κάποιο ατύχημα και αν υπάρξει κάποια πτώση αυτός που έπεσε να φοράει πλήρη εξοπλισμό. Γι αυτό το ξαναλέω δεν ξέρω αν είναι καλή ιδέα να μπει κάποιος στην πίστα με κορντούρες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
deusXT 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2007 on-off γρηγοροι on-off αργοι ss γρηγοροι ss αργοι sp γρηγοροι sp αργοιkatalava....to on off argoi group tha ehi 40 atoma mesa. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
rspanos 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2007 Είμαι μέσα και εγώ και ελπίζω να είναι μια συνάντηση που θα έχει σκοπό να περάσουμε όσο το δυνατόν καλύτερα, να μπούμε στην πίστα για να δούμε πως συμπεριφέρεται το μοτόρι μας (προσωπικά θα είναι και η πρώτη φορά που θα μπω πίστα) κάτι που είναι προτιμότερο μέσα σε μια πίστα παρά στον δημόσιο δρόμο και βέβαια χωρίς να τίθεται θέμα συναγωνισμού. Όσο αφορά τους γρήγορους, πιστεύω ότι θα υπάρχει χρόνος για να τους θαυμάσουμε. Όσο αφορά τις ημερομηνίες όποτε κανονιστεί, δεν έχω κανένα πρόβλημα. 1) Multijohn 2) Ασωτος 3) yiagt 4) Domus 5) EKEINOS 6) skianik 7)Thunderosaurus 8)Aragorn 9)Stomu Yamashta 10) GFiotakis 11) BUSA MAKIS 12)immunity20 13)Black hornet 14) spypetr 15) GSR600 16)GLYSTRAS 17)Ouzopower 18) DeusXt 19)leopsomo 20)gmeles 21)PREDATOR 22)AngelsGR 23)Πόρθος 24) stoui (Χρίστος) 25)ducpilot 26)Yotis 27)μοντεχρηστος 28)Marc Coma... εεεε stzog εννοω... 29)apostat 30)SEPULTURA 31)chriko 32)alex-k7 33)sfairas 34)NikosCB 35)rspanos Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
capo998 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2007 Μουλτι εφ'οσον καποιος οριστει υπευθυνος (εσυ??) ολοι οι υπολοιποι οφειλουμε να τον σεβαστουμε και να σεβαστουμε την κριση του (σου??). Οποιος δεν το σεβαστει θα βρεθει απεναντι ΣΕ ΟΛΟΥΣ τους υπολοιπους, απλα..... Τωρα για την κατηγοριοποιηση αποψη μου (χωρις να εχω μπει ποτε σε πιστα, οποτε μπορει να λεω και μ@λ@κιες) ειναι οτι πρεπει να παει πρωτα με ειδος μοτοσυκλετας (οn-off, ss, sp) και μετα σε κατηγοριοποιηση οδηγικων ικανοτητων ετσι θα εχουμε: on-off γρηγοροι on-off αργοι ss γρηγοροι ss αργοι sp γρηγοροι sp αργοι Mipos einai XP? :D kai an einai SP poio akrivws einai? to 1, to 2......... Paides se genikes grammes eimai poli tou anorganwtou.....Den me aresoun ta klise. Gia auto to logo kai den mou arese olo auto to tzertzelo me tis simaies, tous krites kai tin astinomia. Safws na xwristoume se group analoga me tin empeiria, safws na iparxei ena geniko plaisio kanonwn asfaleias, alla oxi na to kanoume kai "agwnistiki" imera. Paw stin pista na mathw pente pragmata apo pente filous....oxi gia na patisw ton Master me taxirithmi ekpaideusi......megala paidia eimaste ola......thelw na nomizw kai krisi exoume....... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
alexandros 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2007 @Capo Γιώργο συμφωνώ μαζί σου ως προς τα κλισέ. Έλα όμως που στη συγκεκριμένη περίπτωση θα δημιουργηθούν "εγωισμοί". Υπάρχουν άνθρωποι που πιθανόν να προσπαθήσουν να πάνε πιο γρήγορα από ότι μπορούν. Ή να κάνουν επίδειξη των ικανοτήτων τους- καγκουριές κλπ. Έτσι θα δημιουργηθούν κίνδυνοι και για πολλούς άλλους. Πρέπει να υπάρχουν κάποιοι στοιχειώδης κανόνες. Αλλοιώς υπάρχει περίπτωση να εκνευριστείς από την ενδεχόμενη αντισυναδελφική συμπεριφορά κάποιων. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GFiotakis 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2007 Mipos einai XP? :D kai an einai SP poio akrivws einai? to 1, to 2......... Paides se genikes grammes eimai poli tou anorganwtou.....Den me aresoun ta klise. Gia auto to logo kai den mou arese olo auto to tzertzelo me tis simaies, tous krites kai tin astinomia. Safws na xwristoume se group analoga me tin empeiria, safws na iparxei ena geniko plaisio kanonwn asfaleias, alla oxi na to kanoume kai "agwnistiki" imera. Paw stin pista na mathw pente pragmata apo pente filous....oxi gia na patisw ton Master me taxirithmi ekpaideusi......megala paidia eimaste ola......thelw na nomizw kai krisi exoume....... ρε καπο η θα γραφεις με πολυτονικο η με γκρηκλις ??? μεση οδο δεν εχει ??? πολυ αγχος ρε παιδες για το τιποτα παντως ο Μουλτι θα τα κανονισει ολα ....χαλαρωστε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NikosCB 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2007 (τροποποιήθηκε) πολυ αγχος ρε παιδες για το τιποτα παντως ο Μουλτι θα τα κανονισει ολα ....χαλαρωστε +10000000000069 Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 14 , 2007 από τον NikosCB Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Drakos 67 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2007 Ρε δεν πα να κάνετε και 5ήμερη κατασκήνωση μέσα στην πίστα. Πάλι από πάνω σας θα περνάω.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
EKEINOS 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2007 Εγω πηρα την πρωτοβουλια να δηλωσω συμμετοχη γιατι πιστευα οτι μπορουν να ερθουν οσοι εχουν γραφτει στο mybike. Αν πρεπει να εχουμε πιει μαζι καφε για να ερθουμε καποιοι καινουργιοι στην πιστα τοτε παω πασο και δεν ερχομαι. Παντως κι αυτη ηταν μια ευκαιρια να πιουμε και καφε και να γνωριστουμε.. Καθε μερα γραφονται 5 ατομα και αν εσυ η εγω ειμαστε οι τρομπες απο τα Μεγαρα η απο καπου αλλου? (και δεν αναφερωμαι προσωπικα σε εσενα) δεν ειναι αναγκη να το μαθουμε στην πιστα με κανενα τραυματισμο ή 2-3 χιλιαρικα ζημια και με ευθυνη αλλου (Μουλτι) Χωρια που αν μαζευτουμε 70 ατομα πρεπει να κλεισουμε μαγαζι για γαμους Επισεις Αλεξανδρε νομιζω οτι μισοι θα γυρνανε μισοι θα βλεπουνε και θα δαγκωσουμε τους παραξενους αν και νομιζω οτι πολυ το τραβαμε κατι σαν το ανεκδοτο με τον γρυλο και θα χαλαση το κλιμα του χαβαλε Τωρα ας μιλησει ο Μαστερ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ducpilot 42 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2007 Σεβασμιε Γεροντα ....... :D :D .... θα προσπαθησω να απαντησω στα ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ερωτηματα και ανησυχιες σου ....... 1) Απ' οτι ρωτησα και εμαθα το περιοδικο 0300 δεν εχει προγραμματισει για το 2008 track-day στας Σερρας .... αν μαθω κατι θα το γραψω ........ Ετσι γλυτωνουμε την "ευθυνη" της διοργανωσης αλλα οχι τους "παρισακτους" ....... εχουν ομως γκρουπ για αρχαριους οποτε δεν υπαρχει προβλημα ........... 2) Σαν 1ο my bike track-day θα κανουμε και μεις το ιδιο ..... ενα γκρουπ για αυτους που δεν εχουν ξαναμπει ποτε ...... και εδω ειναι γνωστοι αυτοι που ΕΧΟΥΝ ΞΑΝΑΜΠΕΙ ....... δεν υπαρχει καμμια αμφιβολια περι αυτου ...... εδω ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ να συνετισω οσους δεν υπακουσουν ....... ........ 3) Και εδω μπορουμε να χωρισουμε τα on-off απο τα SS ...... δεν θελει και δευτερη σκεψη ....... αρα εχουμε προς το παρον δυο γκρουπ ......... ...... και εδω ειναι που οι απ" εξω θα δουν ποιοι ειναι οι γρηγοροι και θα τους μεταφερουν στο τριτο γκρουπ αυτων που εχουν ξαναμπει σε πιστα ......... και αυτο δεν ειναι δυσκολο .... αρκει καποιος να μετρησει μερικους γυρους ........ :D 4) Σε ολα τα γκρουπ ΘΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΗΣ ΣΤΡΟΦΗΣ ....... ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΦΡΕΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΙ ΓΡΗΓΟΡΟΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ....... πριν δηλαδη αρχισει ο προπορευομενος να πλαγιαζει ....... ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΤΡΟΦΗΣ ....... αν τηρηθουν ΟΛΑ ΑΥΤΑ να εισαι σιγουρος οτι ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΑΨΟΓΑ ...... και ειμαι σιγουρος οτι θα τηρηθουν ............. ......... τι στα διαλα ....... ΜΕΓΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ειμαστε ........ Αντωνη μαζι σου ,εγω δεν συμφωνω με οργανωση τυπου 0300 αν θελω τετοια παω ,οπως εχω παει σε ετοιμη. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
capo998 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2007 Paidakia proswpika den prokeite na erthw eite eimai eite den eimai Ellada..... Kala na perasete Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
chriko 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2007 Πολλα ατομα, διαφορετικες μοτοσυκλετες, διαφορετικα ζητουμενα, διαφορετικες εμπειριες, ΚΑΙ! σε δρομο, ΚΑΙ! σε πιστα!(Εως μηδενικες, στο τελευταιο, οπως εγω π.χ.!) Noμιζω οτι, περαν της μεγαλης προσοχης απο τον καθενα, θελει καλο προγραμματισμο και ελεγχο!! (Το περισσοτερο δυνατο, θα ελεγα, για να περασουμε ολοι καλα, και χωρις απροοπτα..Σκεφτειτε, με ολη την καλη διαθεση, 5 on-off διαφορων κυβισμων, με αλλα πεντε SS και αλλα δεκα ST 'η "γυμνα" και με διαφορετικη εμπειρια ο καθενας!, να κυκλοφορανε συγχρονως ολοι μαζι! Θαναση ετσι ακριβως θα εμπαινες ακομα και αν πηγαινες στα μαθηματα ας πουμε του 0-300 , το οτι καποιοι ας πουμε ειχαν δηλωση στο αργο group δεν σημαινει οτι πηγαιναν βολτα μεσα στην πιστα ουτε οτι πολλυ δυνατοτερες μηχανες απο την δικη σου , δεν σε περναγαν μαλια κουβαρια στην εξοδο , παρ ολα τ αυτα ολα γινονταν με προσοχη ! Γιατι τοσο αγχος δεν παμε να τσακιστουμε , πεντε πραγματα , θα τα ακουσουνε ολοι για την συμπεριφορα μεσα στην πιστα ! Σεβασμιε Γεροντα ....... :D :D .... θα προσπαθησω να απαντησω στα ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ερωτηματα και ανησυχιες σου ....... 1) Απ' οτι ρωτησα και εμαθα το περιοδικο 0300 δεν εχει προγραμματισει για το 2008 track-day στας Σερρας .... αν μαθω κατι θα το γραψω ........ Ετσι γλυτωνουμε την "ευθυνη" της διοργανωσης αλλα οχι τους "παρισακτους" ....... εχουν ομως γκρουπ για αρχαριους οποτε δεν υπαρχει προβλημα ........... 2) Σαν 1ο my bike track-day θα κανουμε και μεις το ιδιο ..... ενα γκρουπ για αυτους που δεν εχουν ξαναμπει ποτε ...... και εδω ειναι γνωστοι αυτοι που ΕΧΟΥΝ ΞΑΝΑΜΠΕΙ ....... δεν υπαρχει καμμια αμφιβολια περι αυτου ...... εδω ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ να συνετισω οσους δεν υπακουσουν ....... ........ 3) Και εδω μπορουμε να χωρισουμε τα on-off απο τα SS ...... δεν θελει και δευτερη σκεψη ....... αρα εχουμε προς το παρον δυο γκρουπ ......... ...... και εδω ειναι που οι απ" εξω θα δουν ποιοι ειναι οι γρηγοροι και θα τους μεταφερουν στο τριτο γκρουπ αυτων που εχουν ξαναμπει σε πιστα ......... και αυτο δεν ειναι δυσκολο .... αρκει καποιος να μετρησει μερικους γυρους ........ :D 4) Σε ολα τα γκρουπ ΘΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΗΣ ΣΤΡΟΦΗΣ ....... ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΦΡΕΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΙ ΓΡΗΓΟΡΟΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ....... πριν δηλαδη αρχισει ο προπορευομενος να πλαγιαζει ....... ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΤΡΟΦΗΣ ....... αν τηρηθουν ΟΛΑ ΑΥΤΑ να εισαι σιγουρος οτι ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΑΨΟΓΑ ...... και ειμαι σιγουρος οτι θα τηρηθουν ............. ......... τι στα διαλα ....... ΜΕΓΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ειμαστε ........ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ouzo Power 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2007 Εχει μερες που θελω να το πω αυτο... Με προλαβε ο Moultijohn Δεν ξερω ρε παιδια.. Κανονιζουμε παρεα να κανουμε μια ωραια μερα στην πίστα. Ολα καλα μεχρυ εδω. Προσωπικα σε track day ποτε δεν πηγα οπου γινετε ο χαμος με διαφορα ειδη αναβατων. Φοβαμαι. Οσες φορες πηγα πηγα καθημερινες με παρεα που ξερω και στην πιστα ειμασταν πολυ λιγα ατομα.Αν εκρινα οτι καποιο αναβατες ηταν ας πουμε ΄΄επικυνδυνοι΄΄ απλα δεν εμπαινα οταν ηταν αυτοι μεσα.. Τωρα εδω στο Mybike αφου κανονιζουμε να παμε δεν υπαρχει προβλημα!Οσα ατομα και να ειμαστε! Για ποιο λογο? Τους περισσοτερους τους εχω γνωρισει και τους υπολοιπους εχω σχηματισει μια γνωμη απο τα γραφομενα.Το τι σοι χαρακτηρες ειναι. Και με αυτους που ανταλλασουμε καθημερινα κουβεντες εδωμεσα που δεν εχω γνωρισει ποτε,και επισεις με αυτους που μοιρασαμε προβατινες,και με αυτους που εκανα Km μαζυ τους δεν εχω προβλημα να μπω μαζι τους μεσα. Δεν θελω τους μισους εκει στην πιστα να μην τους εχω ακουστα καν! Να μην εχουμε ανταλλαξει μια κουβεντα. Δηλαδη πιστευω προσωπικα μην το κανουμε ανοιχτο track day!να βαλουμε και ανακοινωσεις σε αλλα φορουμ να μαζεψουμε κοσμο. Δεν θελω(προσωπικα)ατομα εκει που ΟΥΤΕ ΚΑΝ ξερω ή αλλαξαμε 1-2 κουβεντες. Ατομα τα οποια γραφτικαν ή ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΑΝ τον λογαριασμο τους στο φορουμ η ακουσαν οτι διοραγανωνετε track day απο εμας, ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ δεν τους θελω. ΣΥγνωμη παιδια αλλα η φαση με αυτο το track day ειναι ΠΑΡΕΑ.Και εδωμεσα ειμστε μια ωραια παρεα. Δεν θελω 'ξενους΄ μαζι μου στην ιδια στροφη.. Δεν ξερω αν με καταλαβαινετε.. Δεν ειναι ανοιχττη προσκληση αυτη για πιστα σε οποιον γουσταρει να μπει πιστα.. ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ για εμας. Αν καποιος θελει να φερει ενα φιλο του ΠΙΣΤΕΥΩ μπορει να κρινει μονος του αν κανει να ερθει ή οχι.Ειμαστε σοβαρα ατομα εδωμεσα.Δεν νομιζω να το προτεινει σε μια καφετερια μαζεμενοι πολλοι εκει αλλα προσωπικα να το κανει σε 1 ατομο ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ Ξεκαρφωτους με 1-2 ΜΥΝΗΜΑΤΑ και ΑΥΤΑ για συμμετοχη σε αυτο το ποστ ΔΕΝ ΘΕΛΩ. Πιστευω πολλοι απο εσας μοιραζεστε την σκεψη μου. Και μην ξεχναμε ο Τζωνης δεν εινναι κανενας μαλακας να παρει την ευθυνη πανω του για ατομα που δεν γνωρισε η δεν γνωρισε μεσω του φορουμ ΑΣΧΕΤΑ αν δεν τους ειδε. Ολοι μας εδωμεσα εχουμε δωσει το στιγμα μας για το τι στυλ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ειμαστε και κατα συνεπεια και ΟΔΗΓΩΝ Αυτα απο εμενα, Τζωνη μαζι σου! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ducpilot 42 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2007 Εχει μερες που θελω να το πω αυτο... Με προλαβε ο Moultijohn Δεν ξερω ρε παιδια.. Κανονιζουμε παρεα να κανουμε μια ωραια μερα στην πίστα. Ολα καλα μεχρυ εδω. Προσωπικα σε track day ποτε δεν πηγα οπου γινετε ο χαμος με διαφορα ειδη αναβατων. Φοβαμαι. Οσες φορες πηγα πηγα καθημερινες με παρεα που ξερω και στην πιστα ειμασταν πολυ λιγα ατομα.Αν εκρινα οτι καποιο αναβατες ηταν ας πουμε ΄΄επικυνδυνοι΄΄ απλα δεν εμπαινα οταν ηταν αυτοι μεσα.. Τωρα εδω στο Mybike αφου κανονιζουμε να παμε δεν υπαρχει προβλημα!Οσα ατομα και να ειμαστε! Για ποιο λογο? Τους περισσοτερους τους εχω γνωρισει και τους υπολοιπους εχω σχηματισει μια γνωμη απο τα γραφομενα.Το τι σοι χαρακτηρες ειναι. Και με αυτους που ανταλλασουμε καθημερινα κουβεντες εδωμεσα που δεν εχω γνωρισει ποτε,και επισεις με αυτους που μοιρασαμε προβατινες,και με αυτους που εκανα Km μαζυ τους δεν εχω προβλημα να μπω μαζι τους μεσα. Δεν θελω τους μισους εκει στην πιστα να μην τους εχω ακουστα καν! Να μην εχουμε ανταλλαξει μια κουβεντα. Δηλαδη πιστευω προσωπικα μην το κανουμε ανοιχτο track day!να βαλουμε και ανακοινωσεις σε αλλα φορουμ να μαζεψουμε κοσμο. Δεν θελω(προσωπικα)ατομα εκει που ΟΥΤΕ ΚΑΝ ξερω ή αλλαξαμε 1-2 κουβεντες. Ατομα τα οποια γραφτικαν ή ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΑΝ τον λογαριασμο τους στο φορουμ η ακουσαν οτι διοραγανωνετε track day απο εμας, ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ δεν τους θελω. ΣΥγνωμη παιδια αλλα η φαση με αυτο το track day ειναι ΠΑΡΕΑ.Και εδωμεσα ειμστε μια ωραια παρεα. Δεν θελω 'ξενους΄ μαζι μου στην ιδια στροφη.. Δεν ξερω αν με καταλαβαινετε.. Δεν ειναι ανοιχττη προσκληση αυτη για πιστα σε οποιον γουσταρει να μπει πιστα.. ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ για εμας. Αν καποιος θελει να φερει ενα φιλο του ΠΙΣΤΕΥΩ μπορει να κρινει μονος του αν κανει να ερθει ή οχι.Ειμαστε σοβαρα ατομα εδωμεσα.Δεν νομιζω να το προτεινει σε μια καφετερια μαζεμενοι πολλοι εκει αλλα προσωπικα να το κανει σε 1 ατομο ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ Ξεκαρφωτους με 1-2 ΜΥΝΗΜΑΤΑ και ΑΥΤΑ για συμμετοχη σε αυτο το ποστ ΔΕΝ ΘΕΛΩ. Πιστευω πολλοι απο εσας μοιραζεστε την σκεψη μου. Και μην ξεχναμε ο Τζωνης δεν εινναι κανενας μαλακας να παρει την ευθυνη πανω του για ατομα που δεν γνωρισε η δεν γνωρισε μεσω του φορουμ ΑΣΧΕΤΑ αν δεν τους ειδε. Ολοι μας εδωμεσα εχουμε δωσει το στιγμα μας για το τι στυλ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ειμαστε και κατα συνεπεια και ΟΔΗΓΩΝ Αυτα απο εμενα, Τζωνη μαζι σου! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
EKEINOS 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2007 (τροποποιήθηκε) Capo εισαι λιγο υπερβολικος νομιζω.Γιατι δεν το βλεπεις σαν εκδρομη? Οσοι ρθουν θα μπουνε ολοι? Θα ξοδεψουμε 5 ωρες στην πιστα και 40 σε παρεα,εκτος αν φοβασε την κοντρα στα παίδια αν σε χαλανε οι σημαιες θα βαζουμε αμφισες του PLAYBOY και για μαυρη σημαια θα εχω αμφισα με τα λαχανι δερματινα εσωρουχα μου Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 14 , 2007 από τον EKEINOS Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BUSA MAKIS 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2007 Συμφωνώ με τον Ouzo power. Εγώ το βλέπω ως Πανελλήνια mybike.gr, όπου μαζευόμαστε και κάνουμε το χαβαλέ μας. Ε, τώρα θα κάνουμε και καμιά γύρα στην πίστα. :lol: Νομίζω πως θα πρέπει να μπει κι ένα dead line για τις συμμετοχές για την χρήση της πίστας. Από εκεί και πέρα όποιος θέλει να έρθει για την παρέα ας έρθει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
capo998 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2007 Basika opos to vlepw na ginete......mallon den tha mou aresei kai prokeimenou na xalastw tha paw kapoia stigmi stin pista monos mou i me alla dio tria atoma parea... Allwste exw mia eleytheria kinisewn ws pros tin xrisi tis kai den trelenomai kiolas. Opos eipa kai pio panw kala na perasete Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kleanthis 923 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2007 Ωραία ιδέα!!Να είμαστε καλα πρωτα απ'όλα και θα ήθελα και εγώ να συμμετέχω σ'αυτή την ωραία συνάντηση!!!Να μάθουμε και μερικά πράγματα ο ένας απ΄τον άλλον!Σέρρες μπορώ να φυλοξενήσω γυρω στα 5 άτομα και καμιά 6-7 σκηνες :thumbsup1: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alex-k7 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2007 1) Multijohn 2) Ασωτος 3) yiagt 4) Domus 5) EKEINOS 6) skianik 7)Thunderosaurus 8)Aragorn 9)Stomu Yamashta 10) GFiotakis 11) BUSA MAKIS 12)immunity20 13)Black hornet 14) spypetr 15) GSR600 16)GLYSTRAS 17)Ouzopower 18) DeusXt 19)leopsomo 20)gmeles 21)PREDATOR 22)AngelsGR 23)Πόρθος 24) stoui (Χρίστος) 25)ducpilot 26)Yotis 27)μοντεχρηστος 28)Marc Coma... εεεε stzog εννοω... 29)apostat 30)SEPULTURA 31)chriko 32)NikosCB 33)rspanos Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MotoGamoto 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2007 Σε οσα ανεφερε ο Αλβινος παραπανω συμφωνω απολυτα αλλα παραλληλα νιωθω και λιγο ασχημα με την εννοια οτι ισως θα ηταν προτιμοτερο να το οργανωσουμε τηλεφωνικως ή σε προσωπικο επιπεδο τελοσπαντων. Οταν δημοσιοποιειται το θεμα στο φορουμ ειναι αναποφευκτο η κατασταση να ξεφυγει λιγο απο τα στενα ορια της παρεας και να εχουμε φαινομενα "πορτας" που νομιζω οτι περα απο τους 30-40 ανθρωπους που γνωριζουν την κατασταση, οι υπολοιποι δεν μπορουν να κατανοησουν και εν τελει θα παρεξηγηθουν. Εννοειται οτι η ευθυνη που αναλαμβανει ο Τζωνης ειναι σοβαρη και οτι συμφωνω απολυτα με ολα αυτα που ζηταει απο τους υπολοιπους. Απλως ηθελα να προσθεσω οτι απο την στιγμη που το ολο θεμα παει για Απριλη, οποιοσδηποτε ενδιαφερεται, εχει πολλλλυυυυ χρονο μπροστα του για να γινει μελος της παρεας...(αν βεβαια θελει...πλεον...) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BUSA MAKIS 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2007 Απλως ηθελα να προσθεσω οτι απο την στιγμη που το ολο θεμα παει για Απριλη, οποιοσδηποτε ενδιαφερεται, εχει πολλλλυυυυ χρονο μπροστα του για να γινει μελος της παρεας...(αν βεβαια θελει...πλεον...) Χρόνος δεν υπάρχει πολύς γιατί πρέπει ο Τζώνη να κλείσει την πίστα και να δώσει και προκαταβολή για την οποία θα πρέπει να καταβληθεί από τους συμμετέχοντες. Βέβαια όποιος θα θέλει να έρθει στην πίστα μόνο για τα εξωπιστικά έρχεται όπως και να έχει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
chriko 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2007 Εχει μερες που θελω να το πω αυτο... Με προλαβε ο Moultijohn Δεν ξερω ρε παιδια.. Κανονιζουμε παρεα να κανουμε μια ωραια μερα στην πίστα. Ολα καλα μεχρυ εδω. Προσωπικα σε track day ποτε δεν πηγα οπου γινετε ο χαμος με διαφορα ειδη αναβατων. Φοβαμαι. Οσες φορες πηγα πηγα καθημερινες με παρεα που ξερω και στην πιστα ειμασταν πολυ λιγα ατομα.Αν εκρινα οτι καποιο αναβατες ηταν ας πουμε ΄΄επικυνδυνοι΄΄ απλα δεν εμπαινα οταν ηταν αυτοι μεσα.. Τωρα εδω στο Mybike αφου κανονιζουμε να παμε δεν υπαρχει προβλημα!Οσα ατομα και να ειμαστε! Για ποιο λογο? Τους περισσοτερους τους εχω γνωρισει και τους υπολοιπους εχω σχηματισει μια γνωμη απο τα γραφομενα.Το τι σοι χαρακτηρες ειναι. Και με αυτους που ανταλλασουμε καθημερινα κουβεντες εδωμεσα που δεν εχω γνωρισει ποτε,και επισεις με αυτους που μοιρασαμε προβατινες,και με αυτους που εκανα Km μαζυ τους δεν εχω προβλημα να μπω μαζι τους μεσα. Δεν θελω τους μισους εκει στην πιστα να μην τους εχω ακουστα καν! Να μην εχουμε ανταλλαξει μια κουβεντα. Δηλαδη πιστευω προσωπικα μην το κανουμε ανοιχτο track day!να βαλουμε και ανακοινωσεις σε αλλα φορουμ να μαζεψουμε κοσμο. Δεν θελω(προσωπικα)ατομα εκει που ΟΥΤΕ ΚΑΝ ξερω ή αλλαξαμε 1-2 κουβεντες. Ατομα τα οποια γραφτικαν ή ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΑΝ τον λογαριασμο τους στο φορουμ η ακουσαν οτι διοραγανωνετε track day απο εμας, ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ δεν τους θελω. ΣΥγνωμη παιδια αλλα η φαση με αυτο το track day ειναι ΠΑΡΕΑ.Και εδωμεσα ειμστε μια ωραια παρεα. Δεν θελω 'ξενους΄ μαζι μου στην ιδια στροφη.. Δεν ξερω αν με καταλαβαινετε.. Δεν ειναι ανοιχττη προσκληση αυτη για πιστα σε οποιον γουσταρει να μπει πιστα.. ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ για εμας. Αν καποιος θελει να φερει ενα φιλο του ΠΙΣΤΕΥΩ μπορει να κρινει μονος του αν κανει να ερθει ή οχι.Ειμαστε σοβαρα ατομα εδωμεσα.Δεν νομιζω να το προτεινει σε μια καφετερια μαζεμενοι πολλοι εκει αλλα προσωπικα να το κανει σε 1 ατομο ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ Ξεκαρφωτους με 1-2 ΜΥΝΗΜΑΤΑ και ΑΥΤΑ για συμμετοχη σε αυτο το ποστ ΔΕΝ ΘΕΛΩ. Πιστευω πολλοι απο εσας μοιραζεστε την σκεψη μου. Και μην ξεχναμε ο Τζωνης δεν εινναι κανενας μαλακας να παρει την ευθυνη πανω του για ατομα που δεν γνωρισε η δεν γνωρισε μεσω του φορουμ ΑΣΧΕΤΑ αν δεν τους ειδε. Ολοι μας εδωμεσα εχουμε δωσει το στιγμα μας για το τι στυλ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ειμαστε και κατα συνεπεια και ΟΔΗΓΩΝ Αυτα απο εμενα, Τζωνη μαζι σου! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες