spypetr 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2007 Ο όλος προβληματισμός μου ξεκινάει από μία συζήτηση με ειδήμονες των δύο τροχών, που υποστήριζαν ότι η κατηγορία SS 1000 απευθύνεται μόνο σε αγοραστές που θα μπουν σε πίστα. Οποιαδήποτε άλλη χρήση των εν λόγω δικύκλων, είναι απογοητευτική και ουδεμία απόλαυση χαρίζουν, παρά μόνο ταλαιπωρία, κούραση και στεναχώρια, γιατί σε ενδεχόμενο στροφιλίκι, θα πιουν τσάγια, από μηχανόβιους με μηχανάκια κατηγορίας ON Off, ή Street. Οι εν λόγω γκουρού του μοτοσικλετισμού, ισχυρίζονται πως μια ενδεχόμενη τέτοια αγορά θα μ' απογοήτευε και θα μετάνιωνα την ώρα και τη στιγμή που θα αποχωριζόμουν το TIGER. Εσείς τι λέτε, αντικειμενικά πάντα και όχι με βάση τη μηχανή που έχετε. Μία τέτοια μηχανή κατηγορίας SS. -Ταξιδεύει? -Μπορεί να πάει άνετα και διασκεδαστικά, όσο ένα On Off, σε δημόσιο στροφιλίκι? -Είναι μηχανάκι που μπορεί να σου προσφέρει την απόλαυση στην οδήγηση, όταν αυτή γίνεται σε δημόσιο δρόμο? -Τελικά πρέπει να καταργηθεί αυτή η κατηγορία και να κυκλοφοράν στον δημόσιο δρόμο, μόνο street και on off, ή ακόμα και SΤ? Για πείτε καμιά γνώμη. Σε δουλειά να βρισκόμαστε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BUSA MAKIS 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2007 -Δεν πας μακρινά ταξίδια άνετα. -Προστασία από τον αέρα σχεδόν 0. -Για δεύτερο άτομο, ούτε κουβέντα. -Αποσκευές?? Τι είναι αυτό?? +Στροφές, γουστάρω. +Πίστα, με προσοχή, θέλει εμπειρία. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GFiotakis 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2007 -Δεν πας μακρινά ταξίδια άνετα. -Προστασία από τον αέρα σχεδόν 0. -Για δεύτερο άτομο, ούτε κουβέντα. -Αποσκευές?? Τι είναι αυτό?? +Στροφές, γουστάρω. +Πίστα, με προσοχή, θέλει εμπειρία. + + ΠΟΥΛΑΣ ΜΟΥΡΗ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
alexandros 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2007 Απαγορευτικό δεν είναι τίποτα. Εδώ υπάρχουν άνθρωποι που κυκλοφορούν με τζιπ πεντέμισι μέτρα στο κέντρο της Αθήνας. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GFiotakis 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2007 Απαγορευτικό δεν είναι τίποτα. Εδώ υπάρχουν άνθρωποι που κυκλοφορούν με τζιπ πεντέμισι μέτρα στο κέντρο της Αθήνας. ΣΟΦΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2007 Απαγορευτικό δεν είναι τίποτα. Aκριβως! ;) Εαν ο επιδοξος αναβατης-αγοραστης γνωριζει και ειναι διατεθειμενος να αποδεχτει τα (-) τής συγκεκριμενης κατηγοριας για κίνηση στην Ελλαδα,τότε μπορει να συμβιωσει με ενα SS και να ειναι και τρισευτυχισμενος! :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
thunderosaurus 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2007 Ο όλος προβληματισμός μου ξεκινάει από μία συζήτηση με ειδήμονες των δύο τροχών, που υποστήριζαν ότι η κατηγορία SS 1000 απευθύνεται μόνο σε αγοραστές που θα μπουν σε πίστα. Οποιαδήποτε άλλη χρήση των εν λόγω δικύκλων, είναι απογοητευτική και ουδεμία απόλαυση χαρίζουν, παρά μόνο ταλαιπωρία, κούραση και στεναχώρια, γιατί σε ενδεχόμενο στροφιλίκι, θα πιουν τσάγια, από μηχανόβιους με μηχανάκια κατηγορίας ON Off, ή Street. Οι εν λόγω γκουρού του μοτοσικλετισμού, ισχυρίζονται πως μια ενδεχόμενη τέτοια αγορά θα μ' απογοήτευε και θα μετάνιωνα την ώρα και τη στιγμή που θα αποχωριζόμουν το TIGER. Εσείς τι λέτε, αντικειμενικά πάντα και όχι με βάση τη μηχανή που έχετε. Μία τέτοια μηχανή κατηγορίας SS. -Ταξιδεύει? -Μπορεί να πάει άνετα και διασκεδαστικά, όσο ένα On Off, σε δημόσιο στροφιλίκι? -Είναι μηχανάκι που μπορεί να σου προσφέρει την απόλαυση στην οδήγηση, όταν αυτή γίνεται σε δημόσιο δρόμο? -Τελικά πρέπει να καταργηθεί αυτή η κατηγορία και να κυκλοφοράν στον δημόσιο δρόμο, μόνο street και on off, ή ακόμα και SΤ? Για πείτε καμιά γνώμη. Σε δουλειά να βρισκόμαστε Μην τον ακούτε! Είναι υπερβολικός! Εμείς καλοπροαίρετα θέλαμε να τον παρηγορήσουμε για τη μπουρούχα του. Ποσο καλή, πόσο χρυσή, πόσο ταξιδιάρα είναι, πόσο γρήγορος είναι ο Σπύπετρος μ' αυτήν... Μια χαρά είναι τα SS με τους ανάλογους συμβιβασμούς από τη μια και παθιασμένη συμμετιχή του αναβάτη από την άλλη. Εγώ, προσωπικά θα έμενα σε ST - τουρλοκώλικα χωρίς δισταγμό. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
themata 2.570 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2007 -Μπορεί να πάει άνετα και διασκεδαστικά, όσο ένα On Off, σε δημόσιο στροφιλίκι? -Είναι μηχανάκι που μπορεί να σου προσφέρει την απόλαυση στην οδήγηση, όταν αυτή γίνεται σε δημόσιο δρόμο? Ναι και Ναι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
cineboy 166 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2007 Το σίγουρο είναι πως θα αδικήσεις το ss κάνοντας μόνο με αυτο τις καθημερινές μετακινήσεις ρουτίνας στο κέντρο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vassilis88 34 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2007 Οποιαδήποτε άλλη χρήση των εν λόγω δικύκλων, είναι απογοητευτική και ουδεμία απόλαυση χαρίζουν, παρά μόνο ταλαιπωρία, κούραση και στεναχώρια, γιατί σε ενδεχόμενο στροφιλίκι, θα πιουν τσάγια, από μηχανόβιους με μηχανάκια κατηγορίας ON Off, ή Street. ειναι δυνατον ον οφφ κ στρητ να ειναι καλυτερα σε οποιοδηποτε στροφιλικι απο ςς? σε κλειστο, ναι, υπαρχουν κ τα σουπερμοτο.. γιατι να μην ταξιδευουν τα ςς? πιο ανετα σιγουρα απο γυμνα που τρως τον αερα στη μαπα. οσο για ανεσεις κλπ, θα κοιταξω οταν παω 50 χρονων. κ βαλε.. κ φυσικα αν κατι σου αρεσει, θα θες να το οδηγεις συνεχεια, παντα κ παντου! κ σε ταξιδια κ σε βολτες κ σε πιστα κ στην πολη! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Multijohn 880 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2007 Ολα τα μοτοσακά κάνουν όλες τις δουλειές.Το θέμα είναι τι προταιρεότητες έχει ο καθένας.Βάζεις κάτω τα κριτήρια και επιλέγεις!Απλό! Εμπειρικά μιλώντας πάντως,προσωπικά κάνωντας ταξιδάκι με ss όσο βρισκόμουξν πάνω απο 140 με στήριζε ο αέρας και δεν κουραζόμουν καθόλου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Nikker 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2007 Για εμένα: Αυτή η κατηγορία δεν ανταποκρίνεται στα Ελληνικά πρότυπα. Άμα έχεις την άσφαλτο για να βγαίνεις να ξεδίνεις και να εκτονώνεσαι ... καλύτερα να πάρεις Hyundai. Δεν θα σου βγει σε καλό όσο ωραίο και αν είναι να 250ρίζεις και να στριμώχνεσαι ανάμεσα στα αυτοκίνητα. Είναι καλά για ένα μόνο πράγμα αποκλειστικά. Να πηγαίνουν σφαίρα. Μικρό μεταξόνιο πλαίσιο και πλαστικά, άβολη θέση οδήγησης, αεροδυναμικό design που τα κάνει όλα να μοιάζουνε ίδια κινητήρας που αποδίδει ψηλά και περιορίζεται απο τους κανονισμούς των MotoGP ή των Superbikes. Για εμένα αυτές οι μηχανές είναι παιχνίδια. Να τις βάζεις σε πίστα και να παίζεις. Ιδίως τα 600άρια δεν τα γουστάρω με τίποτα. Όχι δεν τους λείπει το γκάζι, αλλά 135 άλογα στις 14.500 στροφές δεν μου κάνουνε καμμία εντύπωση. Να το πάρω να πηγαίνω που? Ταξίδι? λολ... Αθήνα - Γλυφάδα? Και πάλι λολ... Μέγαρα? Έπειτα απο ορισμένες πρόσφατες φωτογραφίες λολ και εδώ πέρα. Καλύτερα να πάω λιμανάκια να μπαίνω ντριφταριστός Παρασκευή βράδυ με τα Saxoralla...καλύτερη άσφαλτο έχει και εδώ που τα λέμε..λιγότερο κουλάδια είναι απο αυτούς που συχνάζουνε στις πίστες. Άμα το αεροδρόμιο Γλυφάδας είχε πίστα μία Tuono θα ήτανε ότι πρέπει. Πίστα όμως δεν έχουμε. Επομένως που θα ξεδώσεις? Στο χώμα. Θέλεις ανδρεναλίνη, καγκουριές, οχταράκια κτλ κτλ? Βγες στο χώμα. Εκεί δεν χρειάζεται να στρίψεις με 170 για να χτυπήσει λίγο γρήγορα η καρδιά. Και μόνο μία βουτιά σε γκρεμό αρκεί. Πάρε και τον master Fiotakker μαζί να σε ρεζιλέψει με τον Πήγασο του. Πολλά κουλάδια πάνε και σκάνε λεφτά για μία SS γιατί δεν έχουνε τα λεφτά να πάρουνε Ferrari. Όμως δεν είναι κάθε άνθρωπος φτιαγμένος για να 100ρίζει σε 3 seconds. Τρεις φορές το βάρος του σώματος, κίνδυνος καπακίου και προσπάθεια να το κρατάς ίσιο, το αίμα φεύγει κανονικά απο το κεφάλι και η όραση κυριολεκτικά θολώνει σε 10 δευτερόλεπτα είσαι 400 μέτρα μακριά. Ακούγεται λίγο αλλά είναι μεγάλη απόσταση για να την διανύσεις σε 10seconds. Kαι πάει ο κάθε Μητσάρας, παίρνει ένα SS και το στήνει στα φανάρια με τα scooterάκια μέχρι να γίνει η μαλακία (η οποία έχει την τάση να γίνεται...κάνω λάθος?). Ο δε Μητσάρας άμα την γλυτώσει μετά απο μερικούς μήνες ανάρωσης..πάλι τις ίδιες μαλακίες θα κάνει. Γνώρισα έναν τυπά με μία CBR1000... ο τύπος είχε αντανακλαστικά ντομάτας. Τον τσιμπάς σήμερα και αντιδράει μεθαύριο. Όλο κάτι αστειάκια έλεγε αλλά δυστυχώς δεν μπορούσα να γελάσω γιατί με έπιανε κατάθλιψη ξέροντας ότι μιλάω με έναν άνθρωπο ο οποίος...χωρίς πλάκα, του χρόνου δεν θα υπάρχει. Θεσσαλονικιός, με ενδιαφέρουσες απόψεις για τους Αθηναίους... "Στο @#$% μας σας γράφουμε εσάς του @#$% Αθηναίους, @#$ την !@#$ μάνα σας παλιο!@#$ " κουτουλού κουτουλού ΥΓ:κουτουλού=κτλ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stojohn 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2007 Οι συμβιβασμοί είναι αρκετοί, εγω θα εστιαζα στα ακριβά σέρβις/επισκευές/συντηρηση/λάστιχα,απουσία δεύτερου ατόμου,δυσκολίες στην καθημερινή μετακινηση(με σειρά προτεραιότητα τα παραπάνω). Αλλά στο κάτω-κάτω με ποιο μηχανάκι δεν κάνεις συμβιβασμούς. Εγώ πάντως δεν θα το επικέντρωνα στην πίστα. Μέσα στις Σέρρες, αν δεν σΕ ενδιαφέρουν τα χρονόμετρα, περνάς καλά και με Freewind(ρώτα τον Σταυρή να σε πει...) Ένα μονοκάβαλο ταξίδι με SS, 20 βαθμούς, λιακάδα και ολόσωμα δερματα είναι για μένα προσωπικά η επιτομή της οδηγικής απόλαυσης. Εϊτε είναι 600 είτε είναι 1000. Υ.Γ. Αν σΕ είπε ο δάσκαλος να μην πάρεις SS μην τον ακούσεις. Εγώ που τον ακουγα κατέληξα στο ...Πανεπιστήμιο. Μπλεξιμο σΕ λέω.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DOCORTHO 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2007 Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα αν γουστάρω εγω να παρω ss σιγά να μην τα σκεφτώ αυτά ασε που προσφέρουν συγκινήσεις ατελοίωτες τωρα αν το παρεις για ταξίδια με βαλίτσες κ.λ.π μάλλον δεν ξέρεις για πιο λογο το πήρες Αλλά γκάζι εχουν πανέμορφα είναι τεχνολογία του κερατά εχουν μονοκάβαλα πανε και ταξίδι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2007 To ερώτημα είναι κατά πόσο η κατηγορία SS στην Ελλάδα μπορεί να θεωρηθεί καλή επιλογή προς αγορά,......αν δεν απατώμαι. Δεν λέει ποιες οι δυνατότητες των SS σε σχέση με άλλα μηχανάκια. Έτσι λοιπόν,για μένα η αγορά SS δεν είναι καλή επιλογή προς αγορά για την Ελλάδα,γιατί το μεγαλύτερο μέρος του οδικού μας δικτύου είναι για ον οφ και νορμάλ στρητ μηχανάκια. Όχι ότι δεν μπορείς να έχεις SS ή ST απλά δεν μπορείς να ευχαριστηθείς με ασφάλεια της δυνατότητές τους εκτός από κάποια λίγα σημεία. Δρόμους δεν έχουμε,πίστες δεν έχουμε (ή βρίσκονται πολλάαααα χιλιόμετρα μακριά μας) άρα το SS το αγοράζεις μόνο γιατί απλά το γουστάρεις κι όχι γιατί μπορεί να σου προσφέρει αυτά που θα σου πρόσφερε αν ζούσες στην Ιταλία ας πούμε. Τώρα αν αναρωτιέσαι αν ταξιδεύει....θα σου έλεγα πως....ναι,ταξιδεύει,όχι όμως άνετα. Αν αναρωτιέσαι αν φορτώνεται,θα σου έλεγα πως ναι,φορτώνεται,αλλά όχι με ασφάλεια. Αν αναρωτιέσαι αν παίρνει δέυτερο άτομο,θα σου έλεγα,ναι παίρνει δεύτερο άτομα,αλλά εντελώς κουραστικά γι αυτό. Κι αν αναρωτιέσαι αν μπορεί να τα κάνει αυτά στην Ελλάδα,θα σου έλεγα πως είσαι μαζόχα κι απ τις μεγάλες μάλιστα! :lol: Σκέψου φορτωμένο δικάβαλο SS να σκάει στις λακκούβες και στις εγκάρσιες ανωμαλίες της Ελληνικής ασφάλτου! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KARAFLODAIMON 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2007 Δεν είναι καθόλου καλή επιλογή but who gives a f@ck ?????? B) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GLYSTRAS 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2007 -Ταξιδεύει? Ταξιδεύει μια χαρά το μόνο ενοχλητικό θα είναι το πιάσιμο στα πόδια μιας και οι γωνίες πλέον είναι πιο μικρές και στα πολύ κλειστά θα πονάνε καρποί και ώμοι αλλά στην αρχή και αυτά συνηθίζονται. -Μπορεί να πάει άνετα και διασκεδαστικά, όσο ένα On Off, σε δημόσιο στροφιλίκι? Μπορεί να πάει και πιο διασκεδαστικά και πιο γρήγορα αρκεί να είσαι διατεθειμένος να ασχοληθείς μαζί του και να το μάθεις. Θα είναι μεγάλη αλλαγή στον τρόπο οδήγησης που έχεις μάθει και θα θες δουλεία. Αν το μάθεις δεν ξαναγυρνάς πίσω…. -Είναι μηχανάκι που μπορεί να σου προσφέρει την απόλαυση στην οδήγηση, όταν αυτή γίνεται σε δημόσιο δρόμο? Όταν το μάθεις το χαμόγελο και το υπεροπτικό βλέμμα σε κάθε μπάσταρδο θα είναι μόνιμο σου το εγγυώμαι. -Τελικά πρέπει να καταργηθεί αυτή η κατηγορία και να κυκλοφοράν στον δημόσιο δρόμο, μόνο street και on off, ή ακόμα και SΤ? Τόσοι χιλιάδες που πωρώνονται με την εν λόγο κατηγορία ρώτα. Για πείτε καμιά γνώμη. Σε δουλειά να βρισκόμαστε ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΗΝ ΚΡΥΜΜΕΝΗ ΣΟΥ ΑΔΡΕΝΑΛΙΝΗ. ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
thunderosaurus 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2007 Οι συμβιβασμοί είναι αρκετοί, εγω θα εστιαζα στα ακριβά σέρβις/επισκευές/συντηρηση/λάστιχα,απουσία δεύτερου ατόμου,δυσκολίες στην καθημερινή μετακινηση(με σειρά προτεραιότητα τα παραπάνω). Αλλά στο κάτω-κάτω με ποιο μηχανάκι δεν κάνεις συμβιβασμούς. Ένα μονοκάβαλο ταξίδι με SS, 20 βαθμούς, λιακάδα και ολόσωμα δερματα είναι για μένα προσωπικά η επιτομή της οδηγικής απόλαυσης. Εϊτε είναι 600 είτε είναι 1000. ΥΓ Κι εδώ ωρέ ξεφύτρωσες; Ελλάδα και πάλι; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
thunderosaurus 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2007 (τροποποιήθηκε) Είναι καλά για ένα μόνο πράγμα αποκλειστικά. Να πηγαίνουν σφαίρα. Υπερβολή! 'Οτι πάει γρήγορα, πάει και αργά Μικρό μεταξόνιο πλαίσιο και πλαστικά, άβολη θέση οδήγησης, αεροδυναμικό design που τα κάνει όλα να μοιάζουνε ίδια κινητήρας που αποδίδει ψηλά και περιορίζεται απο τους κανονισμούς των MotoGP ή των Superbikes. Προσωπικά βολεύομαι μια χαρά. Και είμαι 46, ζωή νάχω. 'Οποιος ζορίζεται στα χέρια εκτός πόλης, χρειάζεται απλά βελτίωση τεχνικής και τρία σετάκια κάμψεις ημερησίως. Για εμένα αυτές οι μηχανές είναι παιχνίδια. Να τις βάζεις σε πίστα και να παίζεις. και να μετατρέπεις τη συνηθισμένη μηχανάδα σε διασκέδαση. 'Οπως πιθανότατα και με τις άλλες μοτοσικλέτες. Η αλήθεια βέβαια είναι ότι η πόλη είναι στενόχωρη σε ένα SS Ιδίως τα 600άρια δεν τα γουστάρω με τίποτα. Όχι δεν τους λείπει το γκάζι, αλλά 135 άλογα στις 14.500 στροφές δεν μου κάνουνε καμμία εντύπωση. Να το πάρω να πηγαίνω που? Ταξίδι? λολ... Ε, όχι και λολ! Συμβιβασμός, ίσως. Προσωπικά, μισώ τους αυτοκινητόδρομους και χαίρομαι ιδιαίτεραι στα κλειστά στροφιλίκια. Χθές επιλέξαμε να γυρίσουμε από την Κατσανιά και όχι από Εγνατία. Μπορεί να κουράστηκα περισσότερο από τον Βιττόριο που με το δικό του ήταν στο στοιχείο του, αλλά το χάρηκα πολύ κι ας ίδρωσα. Πολλά κουλάδια πάνε και σκάνε λεφτά για μία SS γιατί δεν έχουνε τα λεφτά να πάρουνε Ferrari. Όμως δεν είναι κάθε άνθρωπος φτιαγμένος για να 100ρίζει σε 3 seconds. Τρεις φορές το βάρος του σώματος, κίνδυνος καπακίου και προσπάθεια να το κρατάς ίσιο, το αίμα φεύγει κανονικά απο το κεφάλι και η όραση κυριολεκτικά θολώνει σε 10 δευτερόλεπτα είσαι 400 μέτρα μακριά. Ακούγεται λίγο αλλά είναι μεγάλη απόσταση για να την διανύσεις σε 10seconds. Kαι πάει ο κάθε Μητσάρας, παίρνει ένα SS και το στήνει στα φανάρια με τα scooterάκια μέχρι να γίνει η μαλακία (η οποία έχει την τάση να γίνεται...κάνω λάθος?). Κάπως υπερβολικά δεν είναι όλα αυτά; Δεν είμαστε όλοι πιλότοι μαχητικών, αλλά και δεν τα οδηγούμε σαν μαχητικά. Ο καθένας βάζει τα όρια του εκεί που μπορεί και πρέπει. Ο "Μητσάρας" θα έκανε τα δικά του και με μοτοποδήλατο Ηθικόν δίδαγμα: Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα! :) (Μπαρδόν, αυτό ήδη ειπώθηκε, αλλά που να κάθομαι νασ βρίσκω κάτι πρωτότυπο τώρα...) ΥΓ. Εγώ οδηγώ ST και όχι SS. Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 3 , 2007 από τον thunderosaurus Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
janabetis 764 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2007 Καλά μην το κάνετε και προσωπική διαμάχη.. μια ερώτηση έκανε ο κουλός! :P Έτσι όπως το βλέπω εγώ, τα SS είναι μια "καθαρόαιμη" κατηγορία. Φτιαγμένα κυρίως για πίστα, μπορούν - με αρκετούς συμβιβασμούς - να συγκινήσουν και εκτός. Από την άλλη τα ON-OFF (όπως ο Τίγρης σου Σπύρο) ανήκουν σε μια - επιτρέψτε μου - ποιο "μπάσταρδη" κατηγορία... κάτι μάλλον καλό. Είναι κατασκευασμένα εξ'αρχής για γενική χρήση. Θα σε πάει αξιοπρεπώς και στην άσφαλτο και στο χώμα.. χωρίς βέβαια να διεκδικεί πρωτεία. Αν λάβουμε υπόψη και την κατάσταση του μεγαλύτερου μέρους του ελληνικού δικτύου.. που να απλώσεις 140 άλογα; Το ζητούμενο είναι η διασκέδαση.. η απόλαυση. Όσο και αν τρελαίνομαι για SS και ST.. το μικρό διάστημα που είχα ένα on-off στα χέρια μου δεν αισθάνθηκα ότι μου λείπει κάτι. Το κατα-ευχαριστήθηκα και για όσα ξεσπάματα του γκαζιού έχασα, συμπλήρωσα με παρακάμψεις σε δασικούς δρόμους και χωράφια. Το επόμενο μηχανάκι πραγματικά θα με προβληματίσει πολύ.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spypetr 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2007 (τροποποιήθηκε) Πολύτιμες και σοφές κουβέντες. Ο κάθε ένας βέβαια απ' τη σκοπιά του. Εγώ το μηχανάκι δε το θέλω για τη χρηστικότητα του. Για αυτόν το λόγο, προτιμώ παπί για την πόλη, αυτοκίνητο για όλα τα άλλα. Με το παπάκι γίνονται όλα ευχάριστα, φθηνα και λειτουργικά, εντός πόλης. Με το αυτοκίνητο, φορτώνεις τα ψώνια (παντρεμένος ντε), πας ξεκούραστα ταξίδια και πας στο χώμα πολύ πιο σίγουρα, άνετα και καθαρότερα από όλα τα MEGA On-off της αγοράς. Επίσης, δεν πιάνεσαι, δεν έχεις γκρίνια συνεπιβάτη, δεν κρυώνεις, κοιμάσαι άμα λάχει, αλλά και άλλα πράματα που δε με παίρνει να τα γράψω γιατί θα κοπούν από τα άγρυπνα μάτια των συντονιστών..... Άρα, η μηχανή για μένα τουλάχιστον είναι μια διασκέδαση. Μία μαζοχιστική διασκέδαση. Ένα χόμπυ. Και όπως όλα τα χόμπυ, το κάνεις για να διασκεδάσεις και όχι για να εξυπηρετηθείς. Όπως πχ η ορειβασία, η αναρρίχηση, το ψάρεμα και πολλά άλλα.... Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 3 , 2007 από τον spypetr Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
thunderosaurus 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2007 Άρα, η μηχανή για μένα τουλάχιστον είναι μια διασκέδαση. Μία μαζοχιστική διασκέδαση. Ένα χόμπυ. Και όπως όλα τα χόμπυ, το κάνεις για να διασκεδάσεις και όχι για να εξυπηρετηθείς. Όπως πχ η ορειβασία, η αναρρίχηση, το ψάρεμα και πολλά άλλα.... Συμπεράσματα: 1. Βγάλε απ' το σεντούκι τον τραπεζικό σου λογαριασμό! Δεν μπορούσα να φανταστώ πόσο επίκαιρο ήταν το γράμμα στον Αη Βασίλη. Βλέπε:http://www.mybike.gr/index.php?showtopic=12252&st=15&start=15 2. Εναλλακτικό συμπέρασμα: Κρατάς το Tiger και πας για...ψάρεμα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GFiotakis 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2007 Ωραια ειναι τα super sport και εγω θα γουσταρα να εχω ενα να κανω τα κεφια μου αλλα δεν μπορω :/ Αν εχεις μια κοιλουμπα σαν την δικια μου και οταν καβαλας πανω σου ανεβαινει στο στομα ξεχνατο. εσυ μια χαρα εισαι …αν δεν κινησε και μες την πολη ακομα καλυτερα …ετσι και αλλιως μονος σου ταξιδευεις συνηθως. και επειδη ειναι ποιο ευκολο απο το να κανω διαιτα ...απλα δεν περνω ss :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
veligekas 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2007 (τροποποιήθηκε) Φίλε Σπύρο τελικά σε βλέπω με την GSXR 1000 που θες. Άποψη μου στην έχω πει . Αν θεωρείς τα ST περιορισμένης χρήσης πόσο μάλλον τα SS. Άποψη μου κ΄ρατα τον Τίγρη και ασε τα άλλα. Όχι γιατι δεν μπορείς να το οδηγήσεις αφού έχεις εμπειρία απο το VFR αλλα επείδη σε ξ'ερω πως το θές και για βόλτα και για χωματάκη. Αν θες να πάρεις SS πάρε ενα ST μια ζουζουρα (να το δω αυτο και μετα ας .....) μια χάγια που είναι πιο προσιτή στα λεφτά που διαθέτεις και σε δίνει τον καλύτερο μέσο όρο. Αλλα επιμένω τον τίγρη μην τον δώσεις και άσε τα SS , ST κ.τ.λ. Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 3 , 2007 από τον veligekas Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stojohn 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2007 ΥΓ Κι εδώ ωρέ ξεφύτρωσες; Ελλάδα και πάλι; Και μια που το συνεχίζουμε, εάν είναι να πάρεις, θα πάρεις και το GSXR-750 για να κάνεις σωστή δουλεία... Είναι το κάτι άλλο, πως θα γίνει... Και η χρυσή λύση ανάμεσα στα 600-1000 και υπέροχη εμφάνιση και διαμάντι μηχανακι απο περιφερειακά και υπάρχει και καλό συνεργείο στην Σαλονίκη και θα μΕ το δώσεις και βόλτα λέει... Υ.Γ. Εδώ από το καλοκαίρι, πότε θα ξαναφύγουμε ειναι το θέμα.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες