Jump to content
Αιγαιοπλόος

Μερικές συμβουλές για το Yamaha XT 660

Recommended Posts

Το πλάτος του είναι 1 εκατοστό μικρότερο,δεν είναι καμμιά τρελή διαφορά στο κράτημα,ειδικά στο χωμάτινο Pirelli.

Κάποτε είχα βάλει 150/70-17 αντί 160/60-17 στο ΧΤΧ και δεν είχα πρόβλημα.

Σαν επιλογή το συγκεκριμένο δεν ξέρω από ον οφ να σου πω.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Ξερει κανεις που μπορω να βρω φτηνες aftermarket Τσιμουχες και Ξυστρες μπροστινου???

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλησπέρα παιδιά, ενδιαφέρομαι να αγοράσω ένα xt660 αλλα λογω διπλώματος α2 πρέπει η άδεια να γράφει 35kw, καπου ειχα διαβασει οτι σε κάποιες αδειες γράφουνε 35,3, σε άλλες 35  και σε άλλες δεν γράφουν καθόλου. Αν δεν σας είναι κόπος μπορείτε να μου πείτε τι γράφουν οι δικές σας άδειες ? Ευχαριστώ εκ των προτέρων. 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τα τελευταία 1-2 χρόνια οι άδειες μας γράφουν 35 και παλιότερα γινόταν αυτό,άπλώς τύχαιναν και μερικές 35,2 Kw.

Αν το πάρεις μεταχειρισμένο κοίτα τι αναγράφει η άδεια.Αν καινούργιο είναι θέμα του υπαλλήλου στο Υπουργείο τι θα πληκτρολογήσει. 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σε εμένα είναι γραμμένο 35.3 στην άδεια...P2 ΜΕΓ.ΩΦ.ΙΣΧ

XTR 2004

Τροποποιήθηκε από τον GkS

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κοιταω για μεταχειρισμενο, το ιδανικο θα ηταν μετα το 08 πιο πολυ λογο μασκας και αν θυμαμαι καλα ψαλιδι αλουμινιου(?) αν και το ψαλιδι δεν ξερω τι θα προσφερει. Αν βρω καμια ευκαιρια και λιγο πιο παλιο ισως το παρω. Δηλαδη μετα του 15 γραφουν 35 kw ? αν ισχυει αυτο τοτε παω για κατι αλλο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τα μετά 08 είναι πιο σουλουπωμένα,έχουν λύσει το πρόβλημα του tps και έχουν μεγαλύτερη αξία μεταπώλησης.

Το δικό μου 09 έγραφε 35,θα βρεις μην απογοητεύεσαι εύκολα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

γεια σας ξερει καποιος να μου πει αν γινεται να τυπωσω τα δυο στρογγυλα αυτοκολητα gel η που μπορω να τα αγορασω στη yamaha εδω επαρχια μου ζητισανε 14 euro το ενα μπορω να τα βρω καπου πιο φθηνα αξιζει η θα ξεκολησουνε αμεσως επειδη δεν ειναι γνησια και αν ξερετε τι διαμετρο εχουνε ευχαριστω

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

γεια σας ξερει καποιος να μου πει αν γινεται να τυπωσω τα δυο στρογγυλα αυτοκολητα gel η που μπορω να τα αγορασω στη yamaha εδω επαρχια μου ζητισανε 14 euro το ενα μπορω να τα βρω καπου πιο φθηνα αξιζει η θα ξεκολησουνε αμεσως επειδη δεν ειναι γνησια και αν ξερετε τι διαμετρο εχουνε ευχαριστω

Νομιζω αυτο πρεπει να ειναι, τσεκαρε

http://www.ebay.com/itm/1-80-inch-4-5cm-x-1-pieces-Black-Genuine-YAMAHA-resin-Gel-sticker-logo-decal-/182489166135?hash=item2a7d33b137:g:IN4AAOSwEzxYY2rQ&vxp=mtr

Edit τωρα το ειδα, εχει 2.80 μεταφορικα αλλα και παλι 2 αυτοκολητα θα σου βγουν κατω απο 5 ευρω

Τροποποιήθηκε από τον -Giorgos-

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

giorgo  σε ευχαριστω για το λινκ ειδα πως ειναι 50μμ τελικα και με τα μεταφορικα θα βγουνε πιο ακριβα απο εδω !

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Την 1/24/2017 at 5:58 ΜΜ, το μέλος -Giorgos- έγραψε:

Κοιταω για μεταχειρισμενο, το ιδανικο θα ηταν μετα το 08 πιο πολυ λογο μασκας και αν θυμαμαι καλα ψαλιδι αλουμινιου(?) αν και το ψαλιδι δεν ξερω τι θα προσφερει. Αν βρω καμια ευκαιρια και λιγο πιο παλιο ισως το παρω. Δηλαδη μετα του 15 γραφουν 35 kw ? αν ισχυει αυτο τοτε παω για κατι αλλο

Επειδή ειμαι και εγω τωρα στην αναζήτηση, καποια συμβουλη? ειδα μερικά, σε αρκετα ειχε βρωμοσκουρια στο σιδερακι κατω μπροστα απο το μοτερ ενα αλλο ειχε μεχρι και στη κορνα σκουρια.... τα χιλιομετρα που γυρνανε υπαρχει τροπος να δεις αν οντως εχουν πειραχτει γενικα? Γενικα οι τιμες ειναι λιγο εξωφρενικες... διαβαζω ποστ απο το '11 και λενε για 2-3 χιλιαρικα και τωρα τα χτχ του 8 και πανω που κοιταω κανουν 2.5-3.5.....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλησπερα. Ψηνω μια χτχ του 2006 με 70κ χιλιομετρα. 

Θαθελα να ρωτησω, θα αντεξει ή θα αρχισει να μου βγαζει ζημιες λογω ηλικιας (12 χρονια μηχανη)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

.ενικά είναι σκυλιά αυτά τα μοτέρ, επειδή αποδίδουν λίγα άλογα για τα κυβικά τους, αλλά το θέμα είναι το πώς τα έχει κάνει αυτά τα χλμ, εάν γίνονταν οι αλλαγές λαδιού στην ώρα τους κοκ.

Φίλος έχει xt660r του '03-'04 με παραπάνω από 100.000χλμ, δουλεύει μια χαρά, αλλά δεν υπέστει ποτέ κακομεταχείριση (σούζες, κανίβαλος πρώην ιδιοκτήτης κτλ).

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα