faif 22 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2011 Εγώ έχω βάλει την DID - προτεινόμενη και από τον Αιγαιοπλόο :) - η οποία πλέον είναι αυτή που προτείνει και η Yamaha. Γενικά είμαι αρκετά ικανοποιημένος. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Thetreeoflife 423 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2011 (τροποποιήθηκε) και επειδή χρώσταγα και μερικές φωτό από την σέλα, για πάμε... Τροποποιήθηκε Απρίλιος 14 , 2011 από τον Thetreeoflife Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αιγαιοπλόος 1.661 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2011 Από την όψη, μου φαίνεται καλή. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mitsaras 335 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2011 και επειδή χρώσταγα και μερικές φωτό από την σέλα, για πάμε... φαινεται πολυ καλη δουλεια και πρεπει να ειναι ανετη εκ πρωτης οψεως....ευχαριστω φιλε μου... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
takos 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2011 H μάσκα http://www.moto24.de/images/product_images/popup_images/4466_0.jpg την φέρνει η YAMAHA Εγω την έχω πάρει εδώ και 2 1/2 χρόνια από την YAMAHA Αγίας Παρασκευής. Η διαδρομή μου αυτά τα χρόνια ειναι Αθήνα - Λαμια 200 Khm μπορώ να πώ ότι κάνει απίστευτη δουλεια. και εγω την ειχα πάρει στην αρχη με επιφυλαξη διότι μου έλεγαν οτι δεν θα έχω αέρα αλλά θα κουνάει. Μετα από 2 1/2 χρόνια μπορω να πω ότι και αέρα κόβει και δεν κουναει (τρεμει) κανεις ταξίδη με 150 Κhm άνετα την συνηστώ ανεπιφυλακτα.... θα προσπαθησω να στείλω και φωτο να την δεις ... Αυτη ειχα και εγω αλλα την αλαξα με GIVI η οποια ειναι πιο ομορφη και πιο αεροδυναμικη. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Robirob 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2011 (τροποποιήθηκε) φαινεται πολυ καλη δουλεια και πρεπει να ειναι ανετη εκ πρωτης οψεως....ευχαριστω φιλε μου... Λοιπον παιδια καλως σας βρηκα!! εδο και 2,5 εβδομαδες αγορασα το χτχ660 μου καινουργιο, μοντ, 08 (Εκθεσιακό, ειχε μεινει Stock και το βρηκα μεσω γνωστου γι'αυτο 2008) σε χρωμα πορτοκαλι (το αγαπημενο μου!!) πριν το αγορασω εκανα πολυ καλη ερευνα και γενικα διαβασα τα παντα οσο αναφορα το χτχ, η αληθεια ειναι οτι το ειχα ερωτευτη το μηχανακι εξ'αρχης. λοιπον μερικα απο τα πρωτα πραγματα που παρατηρησα στα πρωτα μου ταξιδακια ειναι: 1ον η ζελατινα για τα μακρυνα ταξιδια (πραγμα το οποιο δεν μπορω να βαλω λογο του οτι ειναι μοντ. 08) πηστευω θα με βολευε διοτι μου αρεσει να κανω μακρινες βολτουλες. 2ον δεν παρεχει καθολου προστασια απο νερο (λιγο υγρος να ειναι ο δρομος ολα τα νερα θα τα πεταξει στα παπουτσια μου) μπορει να γινει τπτ με αυτο? 3ον μου καταναλωνει μεριπου 8 λιτρα τα 100χλμ. εντοσ πολης και πηγαινοντας χαλαρα, απο οτι εχω διαβασει δεν ειναι λογικο ε? πεζει ρολο οτι ειμαι ακομα στα πρωτα του 600 χιλιομετρα? μηπως και καλα δεν το εχω στρωση το μηχανακι? 4ον την σελα που ειδα απο το φιλο Thetreeoflife ειναι ΤΕΛΕΙΑ!! πως μπορω να την ψαξω? ποσο πηγε το μαλι? κατα τα'αλλα ειναι super το χτ μου!! και πηστευω πως εκανα την καλητερη επιλογη!! Τροποποιήθηκε Μάιος 9 , 2011 από τον Robirob Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
yamahito 515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2011 (τροποποιήθηκε) καλορίζικη.[πορτοκαλι βγηκε το 07] 1 δεν ξερω αν γινεται. αν γινεται πρεπει πρωτα ν αλλαξεις μασκα για να βαλεις αλλο ανεμωθωρακα. και εγω ειχα ρωτησει σε συνεργεια, μοτοδυναμικη και δεν ήξεραν. λογικα θα γινεται . 2 οχι , δε νομιζω να μπορεις να κανεις κατι. ισως αν μπαινει μεγαλυτερος λασπωτηρας, αντι του μισου που εχει μπροστα. 3 η καταναλωση του ειναι 6.3λιτρα τα 100 χιλιομετρα. λογικα σου καιει τοσο επειδη ειναι αστρωτο. δε θυμαμαι ποσο μου εκαιγε στο στρωσιμο αλλα νομιζω πιο λιγο. ελπιζω να μην κανεις βλακειες και του ριχνεις τρελες γκαζιες. 4 τη σελα τη φτιάχνεις σε οποιοδηποτε σελά οπως θες. εγω την εφτιαξα εδω http://starsel.weebly.com/photo-gallery.html για θεμα σχετικα με σελες δες εδω. Τροποποιήθηκε Μάιος 9 , 2011 από τον yamahito Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Robirob 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2011 εχω την εντυπωση πως μου ειπε 08, τεσπα δεν εχει σημασια αυτο, και δεν το εψαξα καν να σου πω την αληθεια.. αληθεια δεν ηξερα οτι στο στρωσημο η καταναλωση ειναι διαφορετικη, ευχαριστω για την πληροφορια, μαλλον αυτο θα φταιει τοτε οσο για το πιτσιλισμα που ελεγα, σκευτικα πως ισως το προστατευτικο μεταλο που μπαινει κατω απο την μηχανη για να την προστατευει θα μπορουσε να βοηθήσει.. ισως να λεω μεγαλη κοτσανα, αλλα θα μπορουσε να εμποδιση το νερο στο να φτασει στα ποδια μου με τον ογκο του.. τελος, δεν κανω γκαζιες και γενικα καποιου τυπου μαμακιες στον δρομο, γενικα δεν την ζοριζω την μηχανη (χωρις αυτο να σημαινει οτι δεν διασκεδαζω ) , ξερω πολυ καλα ποσο επικινδυνος μπορει να γινει ο δρομος.. αλλωστε η υπογραφη μου τα λεει ολα : DRIVING WITH CONSCIOUSNESS! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
yamahito 515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2011 (τροποποιήθηκε) δεν αναφερθηκα στις γκαζιες λογω δρομου, αλλα λογω στρωσιματος του κινητηρα. αν και οι τρελες γκαζιες σιγουρα αυξανουν την καταναλωση. [ριξε κι ενα ελεγχο στην πιεση των ελαστικων] επειδη δε γνωριζω, ας απαντησει αλλος ποτε μπαινουν τα λαδια, υγρα κλπ στις καινουριες μηχανες; δηλαδη αν τα βαζει η αντιπροσωπεια, αν τα βαζει το καταστημα οταν παραλαβει τη μηχανη, ή αν τα βαζει λιγο πριν πουληθει η μηχανη. Τροποποιήθηκε Μάιος 9 , 2011 από τον yamahito Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ERRAGON 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2011 Αν τελικά αποφασίσω να κρατήσω το ΧΤάκι για χρόνια, ίσως αξίζει να του βάλω αμορτισέρ και ελατήρια μπροστινού της Ohlins. Το γράφει και ο συνάδελφος ΧΤάκιας Παναγιώτης Καναρέλλης στο εξαιρετικό οδοιπορικό του (δημοσιευμένο στο ΜΟΤΟ πριν κάμποσους μήνες) στην Αρμενία και τη Γεωργία (όσοι δεν το έχετε διαβάσει, διαβάστε το). Η συμπεριφορά της μηχανής με τις Ohlins είναι εντυπωσιακά καλύτερη και σίγουρα είναι μια επένδυση για όσους κάνουμε μεγάλα ταξίδια (με συνεπιβάτη και πράγματα). Αν κάποιος από σας που διαβάζετε αυτήν την ενότητα έχει προσωπική εμπειρία (στο ΧΤ του ή και σε άλλη μοτο) με αναρτήσεις Ohlins, θα ήθελα τη γνώμη του. και πόσο πάνε αυτά τα αμορτισέρ και τα ελατήρια; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ERRAGON 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2011 παιδιά έκανα σέρβις στα 10000χλμ και τώρα είμαι στα 15000χλμ. κάθε πόσα χλμ πρέπει να κάνω μικρό σέρβις στην μηχανή και κάθε πότε το μεγάλο; τι περιλαμβάνει το μικρό και τι το μεγάλο; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
yamahito 515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 10 , 2011 (τροποποιήθηκε) robirob υπαρχει πιθανοτητα το ρελαντι σου να εχει περισσοτερες στροφες. πηγαινε σε ενα εξουσιοδοτημενο συνεργειο να δουν αν θελει ρυθμιση το tps. erragon καθε 10.000 ειναι το μεγαλο καθε 5.000 αν θες του αλλαζεις λαδια Τροποποιήθηκε Μάιος 10 , 2011 από τον yamahito Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ERRAGON 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 10 , 2011 πάντος τα λάδια που τα κοίταξα δεν είναι μαύρα ακόμα.τα βλέπω καλά ακόμα.οπότε καλύτερα δεν είναι να τα αλάξω στο μεγάλο σέρβις όλα μαζί; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Iraklis Krhth 99 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2011 Με ενδιαφερει η αγορα αυτης της μηχανης οποτε το συγκεκριμενο θεμα μου ειναι πολυ χρησιμο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Robirob 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2011 Φιλε yamahito δεν ξερω, παντος στο πρωτο μου σερβης που ειναι στα 1000 χλμ θα του κανω μια ερωτηση να δω τη θα μου πει.. α, μιας και το ανεφερα, ξερει κανεις εαν το πρωτο σερβης της μηχανης το προσφερη η yamaha? η θα πληρωσω κανονικα; παντος αυτη την εβδομαδα πηγε καπως καλυτερα το θεμα της καταναλωσης, βεβαια εκανα και ενα μικρο ταξιδακι δεν ειμουνα μονο στην πολη αυτη την φορα. με γεματο ρεζερβουαρ το λαμπακι αναψε στα 165χλμ Ηρακλη κρητη, αμα αποφασησεις να την αγορασεις σιγουρα δεν θα προδοση τις προσδοκιες σου!! πριν ομως κανεις οποιαδηποτε αγορα σκεψου τι θελεις απο την μηχανη σου.. :_stinker: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bobkteakis 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2011 Φιλε yamahito δεν ξερω, παντος στο πρωτο μου σερβης που ειναι στα 1000 χλμ θα του κανω μια ερωτηση να δω τη θα μου πει.. α, μιας και το ανεφερα, ξερει κανεις εαν το πρωτο σερβης της μηχανης το προσφερη η yamaha? η θα πληρωσω κανονικα; παντος αυτη την εβδομαδα πηγε καπως καλυτερα το θεμα της καταναλωσης, βεβαια εκανα και ενα μικρο ταξιδακι δεν ειμουνα μονο στην πολη αυτη την φορα. με γεματο ρεζερβουαρ το λαμπακι αναψε στα 165χλμ Ηρακλη κρητη, αμα αποφασησεις να την αγορασεις σιγουρα δεν θα προδοση τις προσδοκιες σου!! πριν ομως κανεις οποιαδηποτε αγορα σκεψου τι θελεις απο την μηχανη σου.. :_stinker: Εκει αναβει κι εμενα,με λαμπάκι εχω φτάσει να κανω +50χλμ(μετα το γεμίζω για τον φοβο μη μείνω),εχω γραψει 14200χλμ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Robirob 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2011 (τροποποιήθηκε) http://imageshack.us/photo/my-images/707/xtxcover2.jpg/ http://imageshack.us/photo/my-images/689/xtxcover.jpg/ Μπορει κανεις να μου πει που μπορω να βρω αυτα, η τελωσπαντων πως μπορω να τα ζητησω? Ευχαριστωωωω.... Τροποποιήθηκε Μάιος 14 , 2011 από τον Robirob Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bobkteakis 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2011 Ρε παιδια,κανα φτερακι για τον μπροστα τροχο να μην πεταγονται τα νερα υπαρχει; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
INVICTA 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2011 http://imageshack.us/photo/my-images/707/xtxcover2.jpg/ http://imageshack.us/photo/my-images/689/xtxcover.jpg/ Μπορει κανεις να μου πει που μπορω να βρω αυτα, η τελωσπαντων πως μπορω να τα ζητησω? Ευχαριστωωωω.... Η δευτερη φοτο ειναι ''καρινα'' η ''ποδια'' η σιγκεκριμενη νομιζω πως ειναι πατεντα επειδη το εχω ψαξει και σαν aftermarket υπαρχρουν μια σιδερενια ποδια προστασιας και μια καρινα πλαστικη της puig προσφατα ειδα μια μιση σιδερο μιση πλαστικο πιο καλι απο τις υπολοιπες..δυστιχως δεν θυμαμαι το που.. οσο για το προστατευτικο της αλυσιδας και το ομορφο λαμακι που εχει και το πισω φτερο νομιζω πως ειναι μαμα σε πιο μεταγενεστερα xtx (εγω εχω xtr 04) Κανε μια επισκεψη στο otr.com (off the road )κανε αναζητηση σε google... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Robirob 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2011 Φιλε μου και εγω την ιδια απορια εχω για τον λασποτηρα. απο οσο εχω ψαξει δεν βρησκω κατι συγκεκριμενο.. Οσο για τις φωτογραφιες, οντος πατεντα πρεπει να ειναι, δεν υπαρχει πουθενα, (εκανα μετα μια αναζητηση στο ιντερνετ) ενω την καινουργια καρινα που περηγραψες την βρηκα και εγω σε πολλα sites. Ρε παιδια,κανα φτερακι για τον μπροστα τροχο να μην πεταγονται τα νερα υπαρχει; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2011 Η δευτερη φοτο ειναι ''καρινα'' η ''ποδια'' η σιγκεκριμενη νομιζω πως ειναι πατεντα επειδη το εχω ψαξει και σαν aftermarket υπαρχρουν μια σιδερενια ποδια προστασιας και μια καρινα πλαστικη της puig προσφατα ειδα μια μιση σιδερο μιση πλαστικο πιο καλι απο τις υπολοιπες..δυστιχως δεν θυμαμαι το που.. οσο για το προστατευτικο της αλυσιδας και το ομορφο λαμακι που εχει και το πισω φτερο νομιζω πως ειναι μαμα σε πιο μεταγενεστερα xtx (εγω εχω xtr 04) Κανε μια επισκεψη στο otr.com (off the road )κανε αναζητηση σε google... Είναι της Barracuda.Προστατευτικό λαιμών και καρίνα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Robirob 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 17 , 2011 Ευχαριστω φιλε! πολυ ωραία η μηχανη! μηπως εχεις link προτεινεις για την καρινα? Είναι της Barracuda.Προστατευτικό λαιμών και καρίνα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
INVICTA 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 17 , 2011 (τροποποιήθηκε) Είναι της Barracuda.Προστατευτικό λαιμών και καρίνα. με μια προχειρη αναζητηση την βρηκα εδω.. και εδω απο Ελλαδα .. http://www.motorcycle-art.gr/portal/index.php?page=shop.browse&category_id=22&option=com_virtuemart&Itemid=40&lang=el&vmcchk=1&Itemid=40 http://barracudamoto.es/en/shop/category/accesorios-moto-naked-espejos-moto-cupulas-moto-ducati-honda-kaw/yamaha/xt-660-x/ Τροποποιήθηκε Μάιος 17 , 2011 από τον INVICTA Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 17 , 2011 Όντως αυτά είναι που φαίνονται στο Ελληνικό site.Αλουμινένια,γερά και όμορφα,θα δώσουν άλλο αέρα στο ΧΤ σου.Μόνο μη πάρεις καθρέφτες,είναι μάπα - τρέμουν! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓΙΩΡΓΟΣ ΞΥΣΤΡΟΣ 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 17 , 2011 Για σας παιδια. ειμαι ο Γιωργος ξυστρακης η ξυστρος ειμαι κατοχος σε χτ 660 απο 2004 ηταν το πρωτο που αγοραστηκε στο Ηρακλειο. το μονο ελατομα για μενα δεν ξερω για το καινουριο μοντελο ειναι το χρωμα που ξεθοριζου .εγω τα αλαξα δυο φορες στην εγγυηση. τελικα τα εβαψα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες