commandersotos 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18 , 2010 Ειναι μοντελο 09/06 σε πορτοκαλι-μαυρο και εχει 18900 με εξατμησεις termignoni carbon χειρολαβες harris performans και ολα τα υπολοιπα μαμα...ααα!εχει και συναγερμο...! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
yamahito 515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18 , 2010 Ειναι μοντελο 09/06 σε πορτοκαλι-μαυρο και εχει 18900 με εξατμησεις termignoni carbon χειρολαβες harris performans και ολα τα υπολοιπα μαμα...ααα!εχει και συναγερμο...! σε τι τιμη στο δινει; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Στησίλαος 236 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18 , 2010 (τροποποιήθηκε) Τα σβησίματα έχουν εξαληφθεί πλέον. Για μηχανή αν μου έλεγες ότι ψάχνεις για XTR θα σου έλεγα για του αδερφού μου (ίδιο με το δικό μου σε γκρι-μαύρο 03/08), ο οποίος ετοίμάζεται να το πουλήσει λόγω γάμου. Κάποια στιγμή θα βάλω φώτο στην ιστοσελίδα (αρκεί να το πλύνει ) Τροποποιήθηκε Μάρτιος 18 , 2010 από τον MANOLITO Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
yamahito 515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18 , 2010 (τροποποιήθηκε) αυτος εδω εχει βαλει ζελατινα σε μοντελο του 07.. για κοιταχτε http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/567142/ τι πατεντα λετε να εκανε; Τροποποιήθηκε Μάρτιος 18 , 2010 από τον yamahito Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
commandersotos 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2010 σε τι τιμη στο δινει; 3900 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
belvedere 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29 , 2010 αν δεν το πηρες ακομα ξανασκεψου για μοντελο από 07 και περα όπως σου έγραψε ενας προηγουμενος. Μερικα του 04-06 ότι και να κανεις δεν ξεμπερδευεις απο τα θεματακια τις τροφοδοσίας εκτος αμα βάλεις power commander και το ρυθμισεις τέλεια. Άσε που το 07 έχει γαματο ψαλίδι, καμια σχέση με αυτό το χάρχαλο του πρωτου 660 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
2lo2co 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 23 , 2010 (τροποποιήθηκε) καλησπερα σε ολους. μια ερώτηση να κάνω και εγω σαν αρχαριος κατοχοσ yamaha χτ660χ. πως μπορω να τεντωσω (σφιξω) λιγο την αλυσιδα γιατι χαλαρωσε και κοπαναει? ευχαριστω Τροποποιήθηκε Ιούνιος 23 , 2010 από τον 2lo2co Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
npistiolis 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 22 , 2010 καλησπερα σε ολους. μια ερώτηση να κάνω και εγω σαν αρχαριος κατοχοσ yamaha χτ660χ. πως μπορω να τεντωσω (σφιξω) λιγο την αλυσιδα γιατι χαλαρωσε και κοπαναει? ευχαριστω Για αρχή, κοίτα στο manual! Βρές τρόπο να στηρίξεις τη μηχανή ούτως ώστε να στέκεται με ασφάλεια στον αέρα ο πίσω τροχός. Κατόπιν χαλάρωσε τους τεντωτήρες της καδένας, λύσε το κεντρικό πίρο (άξονα) του πίσω τροχού, τράβηξε την ρόδα προς τα πίσω ή σφίξε τους τεντωτήρες κοιτάζοντας τα σημάδια (γραμμές - δείκτες) ώστε να είναι στο ίδιο σημείο δεξιά αριστερά, και κατόπιν σφίξε τον άξονα του τροχού. Κατόπιν τσέκαρε να μην είναι υπερβολικά σφιγμένη (ή χαλαρή) η αλυσίδα σου, και με συνεπιβάτη. Αν αυτά σου φαίνονται δύσκολα, πήγαινέ το σε μάστορα σιγά μην πάρει λεφτά!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1 , 2010 Καλησπέρα σε όλους και καλώς σας βρήκα.Έχω ένα XTX 660 '09 και αντιμετωπίζω ένα προβληματάκι:Όταν κινούμαι με χαμηλές στροφές (2500-3000 υπολογίζω)και με 2α ή 3η τότε το μοτέρ πηγαίνει σκορτσαριστά-ξέρετε,σκοντάφτοντας και αναγκάζομαι να βάλω μεγαλύτερη ταχύτητα για να ηρεμήσει.Τι λέτε να είναι;Μήπως θέλει ρύθμιση η τροφοδοσία; Ευχαριστώ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
yamahito 515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1 , 2010 (τροποποιήθηκε) τιποτα δεν ειναι. ετσι κανει σε πρωτη/δευτερα οταν εισαι χαμηλοστροφα αυτο που κανεις ειναι ενα απο αυτα ν ανοιξεις το γκαζι πιο πολυ... ή κρατας λιγο συμπλεκτη ενα ποντο μεσα βεβαια ειναι φορες που πρεπει η ταχυτητα να μενει χαμηλη κι οι στροφες κι οντως εκει ειναι σπαστικο. γενικα παντως ν αφηνεις να ανεβουν οι στροφες, πριν ανεβασεις ταχυτητα δεν ανεβαζεις δηλ ταχυτητα, οταν σκορτσαρει η μηχανη. ουσιαστικα το προβλημα που αναφερεις, δε λυνεται τελειως[και δεν ειναι προβλημα της μηχανης] μονο του οδηγου πανω ειπες οτι στο κανει και στην τριτη..πραγμα σπανιο προφανως ανεβαζεις ταχυτητα πριν ανεβασει στροφες ο κινητηρας[κακως] οι στροφες θ ανεβουν ,οταν πχ εχεις δευτερα και πανε τα χλμ ας πουμε 50 ή οταν εισαι ας πουμε με 42 αλλα τα αφησεις περισσοτερη ωρα ελπιζω να στα ειπα απλα ενδεικτικα αλλαγη κανεις οταν πρωτη 20 χλμ δευτερα 42 και.. τριτη 60 και μεχρι οσο θες..90 πχ το προβλημα με την τριτη που σκορτσαρει ειναι καθαρα δικο σου σφαλμα καλοριζικη κιολας, τι χρωμα την πηρες; Τροποποιήθηκε Αύγουστος 1 , 2010 από τον yamahito Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αιγαιοπλόος 1.661 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2 , 2010 Όταν κινούμαι με χαμηλές στροφές (2500-3000 υπολογίζω)και με 2α ή 3η τότε το μοτέρ πηγαίνει σκορτσαριστά-ξέρετε,σκοντάφτοντας και αναγκάζομαι να βάλω μεγαλύτερη ταχύτητα για να ηρεμήσει. Μικρότερη θέλεις να πεις. Δηλ. αν π.χ. κινείσαι με 3η και σκορτσάρει, αναγκάζεσαι να βάλεις 2α. Δεν υπάρχει κάτι που μπορείς να κάνεις. Ετσι λειτουργεί το μηχανάκι. Θα αλλάζεις ταχύτητες πιο συχνά και θα δουλεύεις τον συμπλέκτη περισσότερο, ανακγκαστικά. Αν δε σου σβήνει, δεν υπάρχει θέμα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2 , 2010 Μικρότερη θέλεις να πεις. Δηλ. αν π.χ. κινείσαι με 3η και σκορτσάρει, αναγκάζεσαι να βάλεις 2α. Yamahito ήσουν σαφέστατος,ευχαριστώ.Χρώμα μαύρο με κόκκινες πινελιές. Κώστα δεν με κατάλαβες καλά.Εννοούσα όταν ανεβαίνουν αρκετά οι στροφές (π.χ. με 2α)όχι όμως τόσο ώστε να θέλει αλλαγή σε 3η.Κάπου στο ενδιάμεσο,όπου οι στροφές του κινητήρα είναι υποφερτές.Για παράδειγμα είσαι στην πόλη με αρκετή κίνηση και κινείσαι με μια δευτέρα (ούτε πρώτη μπορείς να βάλεις αλλά ούτε και τρίτη) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αιγαιοπλόος 1.661 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 3 , 2010 .Για παράδειγμα είσαι στην πόλη με αρκετή κίνηση και κινείσαι με μια δευτέρα (ούτε πρώτη μπορείς να βάλεις αλλά ούτε και τρίτη) Ναι, είναι αυτό που λέμε "μικρό εύρος απόδοσης". Ετσι είναι ο κινητήρας του ΧΤ 660 πάντως. Και γενικά σχεδόν όλοι οι ψεκαστοί μονοκύλινδροι αυτού του κυβισμού. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 3 , 2010 Ναι, είναι αυτό που λέμε "μικρό εύρος απόδοσης". Ετσι είναι ο κινητήρας του ΧΤ 660 πάντως. Και γενικά σχεδόν όλοι οι ψεκαστοί μονοκύλινδροι αυτού του κυβισμού. O.K. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Palaviarakos 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 3 , 2010 Γεια σας μαγκες.Διαβασα και τις 16 σελιδες και ειναι πραγματικα πολυ χρησιμες οι συμβουλες,μαλιστα κρατησα και σημειωσεις.Προγραμματιζω να παρω και εγω ενα xtaki και κατα προτιμηση το motard.Εχω πολλες αποριες βεβαια αλλα ο χρονος και το ψαξιμο θα τις λυσουν.Αυτο που με προβληματιζει κυριως ειναι καινουρια η καλη μεταχειρισμενη?Εχω βρει καινουρια με 6500 και μαλιστα σε επισημο αντιπροσωπο ειναι δυνατον?Και αν την παρω μεταχειρισμενη πως μπορ να διαπιστωσω αν ειναι απο επισημη αντιπροσωπεια?Η επιλογη στοκ πως σας φαινεται (μοντελο 07 και μετα)? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Στησίλαος 236 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 3 , 2010 (τροποποιήθηκε) Αντε με το καλό κορώνι μου (-άκος;;; ), να την πάρεις και να την ευχαριστηθείς. Με τον αριθμό πλαισίου πας σε μια αντιπροσωπεία και σου λέει τα πάντα. Αν εννοείς 6500 € το Motard ίσως είναι από stock. Την δικιά μου την είχα πάρει 5700 € πριν 2 1/2 χρόνια λόγω ότι ήταν stock ενώ η καινούργια είχε 6600 €. Μόνη διαφορά (μάλλον) τα χρώματα. Πάντως και από stock να είναι ισχύουν τα πάντα όπως στις καινούργιες. (εγγυήσεις κ.α.). Αφού αναφέρεις ότι την έχει επίσημος αντιπρόσωπος, πιθανών να "παίζει" stock. Άντε με το καλό, και εδώ είμαστε πάλι για ότι θες. Σημ. Γράψε και καμιά περιοχή, να δούμε που παίζεις μπάλα. :D Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 3 , 2010 από τον MANOLITO Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Palaviarakos 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 3 , 2010 Ευχαριστω φιλε.Π.χ αυτο http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/698884/ δεν ειναι στοκ και το εχει 6600.Μπορεις να μου πεις ποια η διαφορα αν το παρεις απο επισημη αντιπροσωπεια η οχι? Σημ. Μαρουσι φιλε αλλα παω παντου με το μηχανακι μου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Στησίλαος 236 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 3 , 2010 Εν Πειραιεί είμαι εγώ. Αν μου έλεγες ότι το μηχανάκι το έχει ένα απλό κατάστημα εμπορίας μοτ-των, θα σου έλεγα ότι είναι παραεισαγωγής. Αλλά από την στιγμή που μου λες ότι είναι επίσημη αντιπροσωπεία, πέρα από το stock δεν μου έρχεται κάτι άλλο. Κάνε ένα τηλέφωνο στην ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ χωρίς να τους αναφέρεις όνομα αντιπροσώπου, και κάν'τους μιαν ερώτηξη, για το τι μπορεί να παίζει. Δεν χάνεις τίποτις. Μια σκέψη που μου έρχεται, μπορεί να είναι και βλακεία, ίσως να είναι ακύρωση τελευταίας στιγμής από κάποιον πελάτη, αφού είχαν παραγγελθεί πινακίδα και άδεια κυκλοφορίας, (ίσως να μην στο ανέφεραν και να μην στα παρουσίασαν, με αποτέλεσμα όταν το "κλείσεις" να τα πάρεις έτοιμα "πακέτο"). Αυτά προς το παρών, ελπίζω να σε βοήθησα. Αναμένουμε τις εξελίξεις. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Palaviarakos 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 3 , 2010 (τροποποιήθηκε) Ποια η διαφορα στο μηχανακι παραεισαγωγης με το μηχανακι επισημης αντιπροσωπειας? Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 3 , 2010 από τον Palaviarakos Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Στησίλαος 236 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 3 , 2010 Αν κάνω κάπου λάθος, ας με διορθώσουν οι συμφορουμίτες. Θεωρητικά καμία. Απλώς σε κάποιες μοτ-τες, υπήρχαν κόφτες (παλιά) πάνω από 100hp. Στο XT δεν υφίσταται τέτοιο θέμα. Ίσως παίζει μια μικρή διαφορά στην ιπποδύναμη, στα καυσαέρια. Το θέμα είναι από που έχει γίνει εισαγωγή της μοτ-τας, ποια χώρα, και τι νόμοι ισχύουν εκεί για τις μοτ-τες. Με τον αριθμό πλαισίου, αν πας στην Μοτοδυναμική θα σου πουν αν είναι παραεισαγωγής, και σε ποια χώρα ήταν (Μάλλον). Πιθανολογώ όμως ότι αν είναι παραεισαγωγής από Ευρωπαϊκη χώρα, δεν έχουν διαφορές με τις εδώ κυκλοφορούντες μοτ-τες. Το μόνο όμως (που δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα) είναι όταν πας να πάρεις αντ/κα από την αντιπροσωπεία, και σου πουν ότι δεν είναι επίσης αντιπροσωπείας, να σου κάνουν λίγο "νερά". That's all folks. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Palaviarakos 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 3 , 2010 Ευχαριστω για τη βοηθεια φιλε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αιγαιοπλόος 1.661 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 3 , 2010 Αυτο που με προβληματιζει κυριως ειναι καινουρια η καλη μεταχειρισμενη? ..... Η επιλογη στοκ πως σας φαινεται (μοντελο 07 και μετα)? Καλύτερα καινούρια, αν σε φτάνουν τα λεφτά. Ξέρεις τί παίρνεις. Το μεταχειρισμένο μπορεί να είναι "λουλούδι" αλλά μπορεί και να έχει φάει κανένα τουμπίδι ή να το δούλευε ο άλλος συνέχεια στον κόφτη. Και στα μηχανάκια supermoto δε συνηθίζεται η ... αβρότητα στους τρόπους. Να μου έλεγες για κανένα FJR 1300, εκεί μάλιστα. Η επιλογή στοκ είναι μια χαρά. Καινούριο μηχανάκι παίρνεις που απλά δεν "έφυγε" τη χρονιά που παρήχθη και έμεινε απλώς στην αποθήκη. Εγγύηση στο ακέραιο και όλα ωραία. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Palaviarakos 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4 , 2010 Ευχαριστω για τις συμβουλες.Το κατεχεις πολυ το αθλημα απο οτι φαινεται σε ολες τις σελιδες.Κανα καταστημα που να διαθετει στοκ ξερουμε? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kostas'82 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2010 Ρε παλικάρια καλησπέρα....Και εγω για το xtx ενδιαφερομαι αλλά επίσης μου έχουν πει για το aprilia...έχουν όντως τον ίδιο κινητήρα;;;και η διαφορά του ποιά είναι;;;μόνο σε ότι έχει αν κάνει τα ταξίδια;;;σε άνεση δηλαδή; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αιγαιοπλόος 1.661 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11 , 2010 Το Yamaha XT660 (R και Χ) έχει τον ίδιο ακριβώς κινητήρα με το Aprilia Pegaso (Trail και Stada). 660 κυβικά, μονοκύλινδρος, 4 βαλβίδες, 1 εκκεντροφόρος και κατασκευή από την ιταλική Minarelli. Το ποιό μηχανάκι θα επιλέξεις είναι θέμα γούστου αλλά και εμπιστοσύνης στην επιλογή των περιφερειακών (φρένα, αναρτήσεις, ηλεκτρικά κλπ.), όπου κάθε εταιρία έχει κάνει τις δικές της επιλογές και έχει τους δικούς της προμηθευτές. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες