Jump to content
Sign in to follow this  
madwolf

Επιλογη πρωτης μηχανης.

Recommended Posts

Κατ'αρχην χαιρετω το φορουμ.Το θεμα ειναι πολυ συνηθισμενο αλλα ο καθενας εχει τα κριτηρια του οποτε ακουστε τα δικα μου και πειτε γνωμες

ειμαι 19 δεν εχω ασχολιθει σχεδον καθολου με μηχανες μεχρι τωρα.Παρ'ολα αυτα λεω να τσιμπησω διπλωμα και να αγορασω :D

καπου στο site διαβασα πως μπορω να οδηγησω μεχρι 33-34ps και δεν ξερω που ακριβως διαβασα πως η αναλογια kw/βαρος δεν πρεπει να υπερβαινει το 0.16.

ετσι ψαχνοντας λιγο πετυχα το kawasaki ninja 250r που μ αρεσε ιδιαιτερα οπως και η τιμη του που απο οτι ειδα κυμαινεται στα 4 χιλιαρικα.

αρχικα κοιτουσα για το cbr 125 αλλα δεν νομιζω οτι θα με ικανοποιησει.Επισης ειδα το aprilia αλλα επειδη θελω να παρω καινουργια και οχι μεταχειρισμενη δεν γουσταρω να δωσω τοσα λεφτα σε τοσο λιγα κυβικα.

οποτε ακουω προτασεις για να τσεκαρω να δω και τι μ αρεσει και τι θα ειναι καλο για εναν πρωταρη :rolleyes:

(κατι ασχετο στο site της honda.gr το cbr ειναι το μοντελο του 2006 σωστα?)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

to cbr 125 νομιζω θα βγει με ψεκασμο το καινουργιο αλλα και παλι δε θα στο συνηστουσα, θα το βαρεθεις πολυ πολυ γρηγορα ,

καλυτερα να κοιταξεις κατι σε 250 και πιστευω πως το νιντζα 250 ρ ειναι το καταληλλο :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ναι και μενα μου φανηκε απο τις καλυτερες επιλογες....εχετε μηπως να προτεινετε κατι σε αλλο στυλ αν και νομιζω πως ολο και περισσοτερο πηγαινω προς kawasaki.

Τροποποιήθηκε από τον madwolf

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

σε μεταχειρες honda fmx πολυ με αρεσει και το σκευτομαι και για μενα..(3-4 παραπανω ειναι..στα @@ σου)

ομοιος και το drz 400...

σε καινουρια και πιο cool ιπποδυναμεις(22) ybr 250/cbf 250

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

σκεφτηκα και το xt125 αλλα δεν παιζει να ειναι οσο δυνατο ειναι το kawasaki??ειναι βεβαια αλλο στυλ αλλα μπορω να πω οτι μ αρεσε λιγο...απο τιμη για το xt ξερει κανενας(καινουργιο παντα)?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

οχι αν το μυαλο ειναι μεσα στο κεφαλι σου τα 30+++αλογα δεν ειναι και καμια κτηνωδη ιπποδυναμη

και να ξερεις οτι αμα παρεις καποιο 125 τετιου τυπου θα το βαρεθεις πολυ συντομα...

ετσι επαθα και γω με το ybr με τα 12 αλογα...απο τον πρωτο μηνα μου φενοταν θεοαργο!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

προφανως φιλε τασο λες για το 125αρι....εχω να πω οτι και το cbf 250 δεν ειν κακο...αναμεσα τελικα σ αυτο και το kawasaki ειμαι..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγω παντως φιλε θα σου προτεινα το aprilia...Γιατι ειναι καταρχας 2χρονο(για να ακους και καμια μελωδια) ,εχει πιο φτηνα service σαν 2χρονο που ειναι ,και οτι εισαι καργα νομιμος με τα 125cc και τους 28hp που βγαζει..

Tωρα αμα το ninja ειναι πιο φτηνο απο το aprilia παρε το.....Το θεμα ειναι οτι και οι δυο μηχανες ειναι intro-bikes οποτε ειναι η καλυτερη επιλογη για πρωτη μηχανη....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

παιδες ξαναφερνω το θεμα στη δημοσιοτητα γιατι μου ετυχαν καποιες δουλειες και δεν πολυασχολιθηκα τοσο καιρο..μηπως υπαρχει καμια εξελιξη σε 250 street που να παιζει στα 4.000(+-)??

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αναμασα σε αυτα που εισουν παντος δεν ειπαρχει συκγριση!!! kawa!!!

το μονο που θα επρεπε να σε ανησυχει ειναι πως οπως και να χει ολοκαινουριος οδηγος εισαι...

ητε σου πεσει το μιχανακι απτα χερια ητε φας μια γλυστρα χυμα...μεσα στο προγραμμα ειναι...(χτυπα ξυλο)

και με τα πλαστικα της kawa θα πονεσει οικονομικος λιγο παραπανω...

αν εισαι αποφασισμενος οτι θα το σεβεσαι τους πρωτους 1-2 μηνες για να αποκτυσεις λιγο εμπειρια!!

και δε θα ξυπνισει ο καγκουρας μεσα σου!!βουρ για το kawa!!

αν τελικα αποριψεις το kawa εχε υποψειν οτι η γιαμαχα(ybr 250)ειχει τα ανταλακτικα 3 φορες φτηνοτερα!!

+το οτι το ybr ειναι 2 χρονια νεοτερο μιχανακι απο το cbf...

για ψαξε λιγο στα θεματα του φορουμ να δεις ποσο πληρωσε ενα αλλο παλικαρακι για τακακια στο cbf...

ελπιζω να σε βοηθεισα και οχι να σε μπερδεψα!!! :D :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
οχι αν το μυαλο ειναι μεσα στο κεφαλι σου τα 30+++αλογα δεν ειναι και καμια κτηνωδη ιπποδυναμη

και να ξερεις οτι αμα παρεις καποιο 125 τετιου τυπου θα το βαρεθεις πολυ συντομα...

+651 ;)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γιατί σου φαίνεται δύσκολο? Η μόνη διαφορά από τα 125 είναι στον κινητήρα. Πιστεύω ότι πλαίσο αναρτήσεις και φρένα θα κυμαίνονται στα ίδια επίπεδα. Δεν πρόκειται για ένα supersport μηχανάκι αλλά για ένα ΣΑΝ supersport. Εξάλλου το ER-6 με 6000 μετρητοίς το αγοράζεις. Πόσο να βάλει το 250?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μου φαίνεται δύσκολο το επερχόμενο ninja 250 να κοστίζει μόνο 4000 ευρώ... ^_^

μη το λες...δεν ειναι και κανα τερας ποιοτιτας...βασικα πραγματα!!!

back to the basics!!!

return to the roots!!!

απο ποιοτιτα ειναι old school!

μονο το μοτερ πληρωνεις!!

αλλα στην τελικη αξιζει πολυ περισσοτερο απο το cbf250 το οποιο ειναι μετριο απο πανω μεχρι κατω...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μάλλον δεν έχεις καταλήξει το είδος που σε βολεύει. Αν όμως ανάμεσα στις επιλογές σου είναι και το cbf250 τότε οποσδήποτε τσέκαρε για λίγο και το ybr250. Σίγουρα διαφορετικό από το Kawasaki αλλά ίδιο με το cbf250 + ψεκαστό.

Διάβασα γι αυτό στο προυγούμενο 0300 και έσταζαν μέλι για αυτό(ανάλογα με την χρήση)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

δεν θα κάνει κάτω απο 5000 γιατί απλά κανενα 250 καβασάκι δεν εχει κάτω απο 5000! ;)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
μη το λες...δεν ειναι και κανα τερας ποιοτιτας...βασικα πραγματα!!!

back to the basics!!!

return to the roots!!!

απο ποιοτιτα ειναι old school!

μονο το μοτερ πληρωνεις!!

αλλα στην τελικη αξιζει πολυ περισσοτερο απο το cbf250 το οποιο ειναι μετριο απο πανω μεχρι κατω...

Το λέω γιατι βλέπω πως αν κάνει 4000 ευρώ στοιχίζει μόλις 850 ευρώ περισσότερα από το νέο ψεκαστό cbr 125.

Kάπως παράξενο δε θα είναι; :o

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα