Jump to content
acc

V-STROM

Recommended Posts

Σήμερα μέτρησα κατανάλωση για καθημερινές μετακινήσεις και όχι για ταξίδια. Αποτέλεσμα 4.45λίτρα/100χιλιόμετρα. Νομίζω απίστευτα καλή κατανάλωση για 650 κυβικά ;)
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

γεια σου ρε γιωργο ;)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
VSTROM απλά τέλειο, εγω δεν το βρίσκω καθόλου μέτριο δηλ. τι είναι το κορυφαίο, αυτό που μπορεί να με πάει με 250 χλμ? για την χρήση που το πήρα, δηλ. ταξίδια και καθημερινή μετακίνηση είναι απλά super κι αν θα ξανάπερνα μοτοσυκλέτα πάλι stromara θα έπαιρνα.

ΤΕΛΟΣ

ειχα γραψει σε αλλα ποστ οτι τα σπορ τουρινκ μηχανακια ειναι πραγματικα απολαυση για γρηγορα ταξιδακια μονοκαβαλος για καφε στην πυλο ας πουμε και πισω, αλλα σε καμια περιπτωση δεν ειναι τοσο χρηστικα οπως τα ον οφ και ειδικα το v storm θεωρο οτι ειναι πραγματικα ενα μεγαλω παπι που τα κανει ολα και συμφερει.. και καθημερινη μετακινηση μεσα στην πολη, και εκδρομες δικαβαλος, και απο τον χωματοδρομο θα περασει ανετα, και για της διακοπες σου στα νησακια ειναι πρωτο (τι να τα κανεις τα θηρια τον 1300 1400 cc στην μυλο ας πουμε) οποτε οπως καταλαβατε ψηφιζω στρωμα με 1300 ;)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

γεια σου ρε γιωργο ;)

Πλάκα κάνεις!!! Εμένα το GSR μου καταναλώνει περί τα 10lt/100km μέσα στην πόλη... Είναι φαγανό το άτιμο!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγω μαγκεσ δεν εχω αποψη για το 650 τωρα για το 1000 ολα καλα εκτοσ απο την μπεεεεενζινα...... καταπινει σαν τρελο..

καλο κγαζι - στριβει σχεδον σαν στρετ - ανετο -παει παντου......

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

:shock: Μάγκες μου είπε ο Πρεβέδουρας ότι βγαίνει το κ8 το 1000 με abs και βλέπω να με κυνηγάει η γυναίκα... πάει το 650 ακι μου, θα το θυσιάσω για την αγορά της stromaraaas 1000 cc.

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΜΟΥ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Για στρωμα καλο ειναι αλλα για να φτασει το TRANSALP καλυνηχτα :devil:

ωωωωωω κοντρα,κοντρα!!! :popcorn:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Θα συμφωνήσω ότι ούτε και εμένα μου αρέσει αν και οι κριτικές είναι αρκετά καλές. Πάντως το ότι έχει βρωμίσει ο τόπος V-strom είναι μεν καλό γιατί δείχνει ότι είναι καλή μοτο, από την άλλη είναι λίγο βαρετό να την βλέπεις παντού!

Είναι υποκειμενικό... B)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το transalp καλύτερο απο το strom χαχαχαχαχαχαχα...

να σαι καλά που με έκανες και γέλασα τόοοσο.

Ξέρω κι ένα άλλο με τον τοτο να στο γράψω αν θές.

:lol:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Ειναι πολλα τα v-strom λεμε μην την ψαχνετε

Δεν ειναι μόνο πολλά. Είναι και καλά :_rock-on: :_rock-on:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

καλο το v-strom δε λεω αλλα απο περιφεριακα πολυ τσιγκουνια η suzuki!ειπαμε να κρατηθει η τιμη χαμηλα αλλα..

οσο για την εξατμιση τι αχαρο κατασκευασμα ειναι αυτο?το πρωτο πραγμα που θ'αλλαζα απο πανω.ενα αλλο μειονεκτημα ειναι αυτος ο ενοχλητικος γδουπος που κανει το μπροστινο αμα πεσεις σε μικρολακουβες,σαν να εχει ξεβιδωθει το ντεποζιτο,απο οτι ξερω το κανει σε ολους τους φιλους μου που το εχουν.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Όσα δε φτάνει η αλεπού....η συνέχεια γνωστή.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

χαχαχαχααχαχ ε τι αλλο θα διαβασουμε!!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
τι να πω γιαυτο το οχημα... γεμισε ο τοπος. βασικα εμενα δεν μουαρεσει απο ομορφια και οτι οπου και να στριψεις σε περιμενει ενα... κατα τα αλλα ειναι απο τα καλυτερα που κυκλοφορουν (τιμη, καταναλωση κτλ) και ειναι και on-off... αυτο τα λεει ολα

Που να δείς και το VERSYS που είναι και πιο οικονομικό και με πολύ καλύτερο στήσιμο στα ίδια λεφτά και εαν του βάλεις λίγο μεγαλύτερη ζελατίνα δεν έχεις κανένα απολύτως πρόβλημα. Πάντως συμφωνώ με τα παραπάνω για το V STROM.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ ρε παιδιά, καταλαβαίνω πολύ καλά εκείνους που δεν καταλαβαίνουν τι βρίσκω στα SS και την βρίσκω μαζί τους, οπότε μπορώ να καταλάβω και το ότι παρά το ότι δεν καταλαβαίνω τι βρίσκουν οι άλλοι στα Megaonoffηοπωςθεςπεστα εκείνοι την βρίσκουν μαζί τους, ακριβώς όπως κι εγώ την βρίσκω με τα SS χωρίς εκείνοι να καταλαβαίνουν τι τους βρίσκω.

Εγώ μια απορία έχω μόνο....

Αφού οι διάφορες εταιρείες φτιάχνουν που φτιάχνουν τόσες βαλίτσες γι αυτά τα μηχανάκια, γιατί δεν φτιάχνουν και μιά βαλίτσα ψυγείο να βάζουμε κι εμείς οι SSδες τις ρημάδες τις μπυρίτσες μας όταν σας κάνουμε την χάρη να σας πάρουμε μαζί για βόλτα??????

:lol: :lol: :lol:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Εγώ ρε παιδιά, καταλαβαίνω πολύ καλά εκείνους που δεν καταλαβαίνουν τι βρίσκω στα SS και την βρίσκω μαζί τους, οπότε μπορώ να καταλάβω και το ότι παρά το ότι δεν καταλαβαίνω τι βρίσκουν οι άλλοι στα Megaonoffηοπωςθεςπεστα εκείνοι την βρίσκουν μαζί τους, ακριβώς όπως κι εγώ την βρίσκω με τα SS χωρίς εκείνοι να καταλαβαίνουν τι τους βρίσκω.

Εγώ μια απορία έχω μόνο....

Αφού οι διάφορες εταιρείες φτιάχνουν που φτιάχνουν τόσες βαλίτσες γι αυτά τα μηχανάκια, γιατί δεν φτιάχνουν και μιά βαλίτσα ψυγείο να βάζουμε κι εμείς οι SSδες τις ρημάδες τις μπυρίτσες μας όταν σας κάνουμε την χάρη να σας πάρουμε μαζί για βόλτα??????

:lol: :lol: :lol:

Δεν βγαζω νοημα <_<

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σωστα ειναι τοσο καλο το στρωμα που σε λιγο μαζι με μια εφημεριδα θα σου δινουν και ενα στρωμααα τοσο πολυ η εταιρεια υπολογιζει(αν δειτε ποσο εχουν πεσει οι τιμες θα δειτε γιατι το γραφω) τους πελατες και παιδακια με τα στρωματακια ας φτασει πρωτα την ποιοτητα της ΗΟNDA και συγκεκριμενα του TRANSALP και μετα τα λεμε αντε γεια ;) :D :devil::blush:

Τροποποιήθηκε από τον sefis

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Σωστα ειναι τοσο καλο το στρωμα που σε λιγο μαζι με μια εφημεριδα θα σου δινουν και ενα στρωμααα τοσο πολυ η εταιρεια υπολογιζει(αν δειτε ποσο εχουν πεσει οι τιμες θα δειτε γιατι το γραφω) τους πελατες και παιδακια με τα στρωματακια ας φτασει πρωτα την ποιοτητα της ΗΟNDA και συγκεκριμενα του TRANSALP και μετα τα λεμε αντε γεια ;) :D :devil::blush:

Το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις? :lol:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

τελικα ζουμι δε βγαινει με τιποτα!το παν ειναι να αγοραζει κανεις κατι που να το γουσταρει πραγματικα οποιο μηχανακι κι αν ειναι αυτο και να χαιρεται να το πληρωνει.αμα ακους πολλες γνωμες θα καταληξουμε ολοι να καθομαστε σπιτια μας!το χειροτερο για μενα ειναι να πληρωνεις κατι που ''σου παν'' οτι ειναι καλο και εσενα να σου αρεσει κατα βαθος κατι αλλο που ''σου παν μη το παρεις''.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

φίλε δεν έχεις δίκιο ως προς την ποιότητα..το τελευταίο τρανσάλπ κάνει εκπτώσεις σε ποιότητα, ποιο συγκεκριμένα αν πετύχεις πουθενά το τελευταίο μότο της 15-5-08 κάνει συγκριτικό transalp, versys , gs650 και v-strom και αν και σε γενικές γραμμές επιτίθεται στο v-strom εξυμνώντας transalp και versys σαν ροπάτα όταν πάει σε ποιότητα υλικών φινίρισμα και συναρμογή λέει ότι το v-strom μόνο το BMW το πλησιάζει και ότι στο συγκεκριμένο τομέα οι σχεδιαστές του transalp προσπάθησαν να περιορίσουν το κόστος με ποιοτικός δυσμενή αποτελέσματα.. τώρα για την τιμή που την έριξαν στο v-strom εγώ πιστεύω ότι η αντιπροσωπεία το έκανε γιατί έχει μαμηθεί με τους παραεισαγωγείς που φέρναν το ίδιο μηχανάκι 1000ευρώ ποιο κάτω οπότε προκειμένου να μην πουλάει καθόλου περιόρισε το κέρδος της...και εγώ που έψαχνα να το πάρω από παραεισαγωγέα αύριο πάω να το κλείσω από γενικό αντιπρόσωπο.. :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αληθεια το θεμα με την θερμοκρασια που βγαζει το Transalp απο τις εξατμισεις το εχεις λυσει???

Εβαλες αλουμινοχαρτο?????

Μηπως ειδες τον νεο καταλογο της Honda για το transalp??πτωση τιμων ελεγε!!

Μηπως εχεις να πεις κατι για την τιμη του χωρις abs??

Μηπως αυτο που πουλαει τωρα η Honda (transalp) ειναι μια μλκ και μιση?

Ειναι ιδεα μου η το νεο ΤΡΑΝΣΑΛΠ ειναι ηδη παλιο?????????? :P :lol: ;)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα