black sheep 565 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2011 5 πόντοι μικρότερες διαδρομες σημαίνει πολύ πιο ασφάλτινο... δυστυχως ετσι ειναι, χανει αρκετα τον χωματινο χαρακτηρα του που το εκανε να ξεχωριζει λιγο απο τον ανταγωνισμο. για εμενα επρεπε να μεινει οπως ειναι και με διακοπτη στο abs. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
LeonTheProf 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2011 http://www.bikez.com/motorcycles/yamaha_xt660z_tenere_2008.php http://www.bikez.com/motorcycles/yamaha_xt660r_2011.php Ρε παιδια κοιταξτε λιγο τις διαδρομες στις αναρτησεις, του Τενερε ειναι λαθος να υποθεσω ε? Στο official site της Yamaha ομως το δινει 210mm! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black sheep 565 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2011 http://www.bikez.com/motorcycles/yamaha_xt660z_tenere_2008.php http://www.bikez.com/motorcycles/yamaha_xt660r_2011.php Ρε παιδια κοιταξτε λιγο τις διαδρομες στις αναρτησεις, του Τενερε ειναι λαθος να υποθεσω ε? Στο official site της Yamaha ομως το δινει 210mm! ειναι λαθος. το σαιτ αυτο γενικα εχει λαθη σε αρκετα μηχανακια που εχω κοιταξει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2011 ειναι λαθος. το σαιτ αυτο γενικα εχει λαθη σε αρκετα μηχανακια που εχω κοιταξει + 900 Εχει διαφορα κουλα εκει μεσα ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
LeonTheProf 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2011 Smias ειχες DR-Z??? Ειχα το DR-Z του 2004, θα μπορουσες να μου κανεις μια συγριση σε γκαζι, "νευρο" κτλ κτλ με το Tenere? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2011 Smias ειχες DR-Z??? Ειχα το DR-Z του 2004, θα μπορουσες να μου κανεις μια συγριση σε γκαζι, "νευρο" κτλ κτλ με το Tenere? Ακομα εχω , δεν εχω παρει βολτα το Tenere ουτε εχω κανει καποια "δυναμομετρηση" στο δρομο με καποιο . Δεν ειναι και πολυ μαμα παντως το DRZ μου.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
LeonTheProf 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2011 Χμμ..γραψε λαθος, νομιζα οτι εχεις το Tenere..το εχεις οδηγησει τουλαχιστον να μας κανεις μια συγριση.Οκ...σορρυ...γραφουμε μαζι και δε προλαβαινω να διαβασω τα posts σου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
billismatador 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2011 (τροποποιήθηκε) Ακομα εχω , δεν εχω παρει βολτα το Tenere ουτε εχω κανει καποια "δυναμομετρηση" στο δρομο με καποιο . Δεν ειναι και πολυ μαμα παντως το DRZ μου.. ειναι ο σκελετοσ και η σελα...:rotfl: Τροποποιήθηκε Μάιος 27 , 2011 από τον billismatador Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black sheep 565 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2011 δεν εχουν και τρελλες διαφορες στο γκαζι. λιγοτερα αλογα το drz αλλα πιο ελαφρυ. η πιο αισθητη διαφορα ειναι στη θεση οδηγησης και στη σελα, στο ενα μπορεις να ταξιδεψεις και στο αλλο εισαι επιθετικα πανω στο τιμονι, αμα δει χωματοδρομο μπαινει απο μονο του δε σε ρωταει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tzoutz 3.515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2011 Αν μιλάμε για το DRZ400S τότε... 140 γεμάτο το Suzuki 190 γεμάτο το Yamaha 35 άλογα ρόδα το Suzuki 45 άλογα ρόδα το Yamaha 30 πόντους αναρτήσεις το Suzuki 15 πόντους αναρτήσεις το Yamaha Όσον αφορά το χώμα είναι απλώς σε άλλο πλανήτη οι δύο κατασκευές, εξαρτάται τι θέλεις να κάνεις. Αν μιλάμε για το DRZ400E έχεις 10 κιλά λιγότερα και 10 άλογα περισσότερα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
LeonTheProf 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2011 Όσον αφορά το χώμα είναι απλώς σε άλλο πλανήτη οι δύο κατασκευές, εξαρτάται τι θέλεις να κάνεις. Καλα σιγουρα, κανεις δε περιμενει να εχουν την ιδια συμπεριφορα στο χωμα οι 2 μηχανες, απλα το DR-Z ηταν η μονη χωματινη μηχανη που ειχα και ετσι θα μπορω να κανω μια "επιφανειακη" συγριση. Παντως με το DR-Z επαιζα πολυ ευκολα στο χωμα χωρις να εχω προηγουμενη εμπειρια (Αρχαρια βεβαια πραγματα, μη φανταστειτε τπτ τρελο) και ετσι εχω μια απορια αν και το ΤΕΝΕΡΕ θα με βολευει να παιζω λιγο μαζι του. Πηγα σημερα σε μια YAMAHA μπας και βρω κανενα για test ride αλλα δεν ειχαν και μου ειπαν να επικοινωνησω με τα κεντρικα τη Δευτερα μηπως υπαρχει σε αλλο καταστημα..Οτι και να λεμε τωρα αμα δε το οδηγησει κανεις συμερασμα δε βγαζει τον κ_λο του να χτυπαει κατω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black sheep 565 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2011 (τροποποιήθηκε) απλα θα συναντησεις τα ορια πιο πριν, τα δικα σου ή της μηχανης λογω βαρους. το τενερε μου φανηκε ευκολο να μπω χωμα και να το κουμανταρω, αλλα αν ειχα μπροστα μου καμια κατηφορα με κροκαλα δε θα πηγαινα με 206 κιλα. επιλεγεις τη διαδρομη σου πιο προσεκτικα, γιατι αν χρειαστει να γυρισεις πισω μπορει να τα βρεις σκουρα. απο την αλλη πιο μηχανακι εχει τοσο "ταξιδιαρικο" χαρακτηρα, μπορει να σε βαλει σε ολα τα δαση και ποταμια της ελλαδας και δε κοστιζει μια περιουσια η αγορα και η συντηρηση του; Τροποποιήθηκε Μάιος 29 , 2011 από τον vasilisk Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
daz 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2011 (τροποποιήθηκε) Το μηχανάκι σε ξεγελά και σε ωθεί να μπεις σε όλο και πιο δύσκολα μονοπάτια. Χωρίς τα σωστά λάστιχα όμως κάποια στιγμή θα τα βρεις σκούρα λόγο βάρους. Θα υπάρξουν περιπτώσεις που θα χρειαστεί να ανοίξεις το γκάζι για να αποφύγεις τα δύσκολα. Στα χέρια έμπειρων μπορεί να κάνει σχεδόν τα πάντα, σε όσους έχουν μικρή εμπειρία από κάποιο ελαφρύ εντουράκι θα φανεί (και είναι) πιο δύσκολο να κάνεις κάποια πράγματα. Σε απότομες κατηφόρες με σαθρή κροκάλα το βάρος του γίνεται αισθητό. Αν όμως δεν το φοβηθείς θα δεις ότι τα καταφέρνει μια χαρά. Θέλουν θάρρος και θράσος τα βαριά στο χώμα. Τροποποιήθηκε Μάιος 29 , 2011 από τον daz Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
LeonTheProf 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2011 Πηγα σημερα απο μερικες αντιπροσωπειες μηπως εχουν κανενα TENERE για test ride αλλα δεν ειχε καμια, μονο για το 1200 ειχαν. Οποιος εχει ΤΕΝΕΡΕ και εχει την περιεργεια να οδηγησει το Versys ας μου πει να παμε μια βολτιτσα μπας και το ογηγησω λιγο να αποφασισω τελικα αν μου κανει η οχι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μενιδιάτης 518 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2011 Πάρε τηλέφωνο τα κεντρικά της YAMAHA στον Ασπρόπυργο (θέση Κύριλλος). Ζήτα την κυρία Μακρίδου. Είναι υπεύθυνη για τον Τύπο και τα test. Αν μένεις Αττική θα κάνεις test ride εκεί, αν μένεις αλλού, θα σου πουν αν υπάρχει διαθεσιμότητα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
LeonTheProf 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2011 Πηρα τηλεφωνο στα κεντρικα και μου ειπαν να παω σε 2 καταστηματα, στα οποια και πηγα αλλα κανενα δεν ειχε test ride για το 600, μονο για το 1200. Τεσπα, μπορει να καταλαβαν λαθος, επειτα ξαναπηρα τηλ και τους ειπα οτι δεν υπαρχει σε αυτα τα κατστηματα, κρατησαν το τηλ μου και μου ειπαν οτι θα το ψαξουν και θα με ενημερωσουν. Αττικη μενω. Thanks παντως. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μενιδιάτης 518 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2011 Μετά από καμιά βδομάδα ξαναπάρε -σαν να είσαι καινούργιος ενδιαφερόμενος- και ζήτα την κ.Μακρίδου. (ίσως και να μίλησες ήδη μαζί της, δεν ξέρω... ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 29 , 2017 Αλλος ενας κατοχος xt660z εδω! Απο προχθες! Του 2009 σε πααααρα πολυ καλη κατασταση, ενα διπλο σταντ εχει απο εξτρα, μια βαση μπαγκαζιερας που θα την ξηλωσω για να του βαλω σχαρα να δενω οτι θελω πανω της σαν ανθρωπος! Η αποφαση, το xt660z Tenere μου εκανε κλικ απο το καλοκαιρι του 2007 που το πρωτοειδα σε φωτογραφιες, γενικα με το ονομα Τενερε ειχα παιδικο ερωτα απο μικρο παιδι στις αρχες των 90's. Για "δοκιμη" ειχα ενα xtz660 '91 συγγενη μου που μου το εδινε συχνα πυκνα μεχρι και το Πασχα φετος και σχεδον το ειχα 3-4 μηνες, ειδα οτι με βολευε και με καλυπτε στα εκτος Αττικης. Με καλυπτε επισης και μεσα στο βαρβαρο κεντρο της Αθηνας, οκ καμια επαφη με τα μηχανακια που ειχα μαθει αλλα μια χαρα με εβγαζε. Σε βολτα 2καβαλος με πραγματα προς Κορινθια τελη Οκτωβριου ενω πηγαιναμε απο εθνικη ξαφνικα καταλαβα οτι μαλλον βρεχει.. Αν ειχε η "γρια"(xtz660 1991) μεγαλυτερη ζελατινα +10εκ δεν θα ειχα ουτε εκεινα τα ελαχιστα σταγονιδια βροσχης στο κρανος μου, χερια -ποδια στεγνα, οποτε εκει βγηκε απο τη μεση ο αλλος υποψηφιος που ηταν το Ktm 690sm και το παιχνιδι κερδισε η ομαδα των "μαχητων" η οποια ηταν το xt660z Tenere! Το ειχε ενας φιλος-συνεργατης το xt660z, του 2008 στο υπεροχο χακι/ερημι χρωμα, του το εκανα "τρακα" καποιες φορες για να δω πως ειναι, μεσα στο κεντρο μονο μιας και δεν ηταν τοσο κολλητος μου ωστε να εχουμε την ανεση να του πω δωσ'το μου για ΠΣΚ να βγω παραεξω. Μια χαρα με βολευε-μου φανηκε οποτε..! Επωληθη το drz465sm και ηρθε το Τενερε!!! Δεν προκειται να του κανω τιποτα, η εξατμιση του μου αρεσει και αισθητικα και ειναι ησυχη κατι που χρειαζεται σε μεγαλες διαδρομες. Μαλλον τον καταλυτη θα τον βγαλω απο μεσα της γιατι ειναι φουρνος για τον συνεπιβατη, δεν αυξανεται ο θουρβος ομως ευτυχως, συγγνωμη GreenPeace. Μια λιιγο ψηλοτερη ζελατινα λεω να του βαλω γιατι αυτη που εχει και χαλια ειναι λογο πολυκαιριας και νομιζω οτι δεν μου επαρκει στις εξορμησεις εκτος πολης, περιμενω βεβαια να βγω και καμια βολτα ωστε να δω πως ειναι γιατι μονο στη θεωρια ειμαι ακομα. Τεραστιο ρεζερβουαρ, πραγματικα τεραστιο, το πηρα και εδειχνε μια μπαρα, θα το γεμισω ειπα, μπηκαν 15 λιτρα, αρα ειχε περιπου 8 λιτρα μεσα του μιας και ειναι 23 λιτρα η συνολικη χωρητικοτητα του!!! Διαβαζω για αυτονομιες τυπου 460-500χλμ!!! Αν δεν βγαινω απο Αθηνα θα κανω ενα γεμισμα μια φορα τον μηνα κι αμα Φωτορεπορταζ δε νομιζω να κανω, πλεον θελω να ειμαι πιο "διακρητικος"/απαρατηρητος κτλ, να με συμπαθατε, απο κοντα σε καφε βολτα ή οτι μια χαρα φαινεται και τα συζηταμε Πρωτη μου μηχανη που εχει κεντρικη κλειδαρια, αλαρμ, πολιτισμος βρε παιδι μου! Ακομα ειμαι συνηθισμενος απο τις "17'αρες και τα 140κιλα και την σπιρτάδα σε γκαζι και συμπεριφορα του drz, μου, καμια επαφη με οτι ηεξρα, μου φαινεται περιεργο οτι "αργει" να ακουσει σε αλλαγη κατευθυνσης και ακομα παλευω να το βαζω στο διπλο σταντ.. Αυτα! 14 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 29 , 2017 Καλορίζικος και καλές εξορμήσεις Βασίλη! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorStrat 5.541 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 29 , 2017 Καλοταξιδο και να το ευχαριστηθεις Μπιλ!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 29 , 2017 Ψηλό φτερό να βάλεις. Καλό ταξίδι Μπιλακο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 29 , 2017 πριν 5 ώρες, το μέλος Smias έγραψε: ....... καμια επαφη με οτι ηεξρα, μου φαινεται περιεργο οτι "αργει" να ακουσει σε αλλαγη κατευθυνσης και ακομα παλευω να το βαζω στο διπλο σταντ.. Αυτα! χμ... Νεανία, καλως ηρθες στο μαγικο κόσμο των 650 με τροχό - ανεμόμυλο.... 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 29 , 2017 Αστα Θαναση..! 10 χρονια με 17άρια τα ξεχασα τα του klx. Ευτυχως καβαλησα για αρκετο διαστημα την γρια του ξαδερφου και ξαναειχα επαφη μετα απο πολυ καιρο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 29 , 2017 πριν 9 ώρες, το μέλος Smias έγραψε: Τεραστιο ρεζερβουαρ, πραγματικα τεραστιο, το πηρα και εδειχνε μια μπαρα, θα το γεμισω ειπα, μπηκαν 15 λιτρα, αρα ειχε περιπου 8 λιτρα μεσα του μιας και ειναι 23 λιτρα η συνολικη χωρητικοτητα του!!! Διαβαζω για αυτονομιες τυπου 460-500χλμ!!! Αν δεν βγαινω απο Αθηνα θα κανω ενα γεμισμα μια φορα τον μηνα κι αμα Φούλαρε το μιά φορά, και θα δείς αμέσως οτι ''όλα γίνονται πιο αργά''. Επιτάχυνση / επιβράδυνση, αλλαγή κλίσης, μεγαλώνει ΠΟΛΥ ο ''δισταγμός/άρνηση'' στην είσοδο της στροφής, και ολα τα κακά που επιφέρει η αύξηση 23 λίτρων ψηλά.. Τα 12-13 λίτρα ειναι μια χαρά, για την πόλη. Η αυτονομία του πρέπει να'ναι παραπανω απο 500χλμ. Στο DR με 21 λίτρα, έβγαζα συνεχως σε ταξίδια, 390- 410 χλμ με ΜΩΤ 120-130. Αυτό ειναι και ψεκαστό, αλλά βλέπω ειναι και βαρίδι... Τα 1505 χλστ μεταξόνιο, ειναι ο βασικός λόγος που νιωθεις οτι αργεί να ακούσει. Άμα το συνηθίσεις + βρείς τα πατήματα του, στρίβει απίθανα. Απο την άλλη το μακρυ μεταξόνιο, του δίνει ευστάθεια στα πολλά. Καλορίζικο Μπίλ. Θέλω βόλτα, οταν ερθω. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 29 , 2017 Το διπλό σταντ είναι πανεύκολο. Απλά πατάς πάνω του όλο το βάρος σου και τραβάς ελαφρά την μηχανή πίσω. Στο 990adv έτσι το έκανα και ήταν πανεύκολο. Το άλλο tip για το κατέβασμα είναι ΠΑΝΤΑ να έχεις ταχύτητα μέσα στο σασμαν. Με το που το κατεβάσεις απλά μπλοκάρει το μηχανάκι και δεν έχεις τον φόβο να σου φύγει. Ωραίο το 660. Το χαζεύω και εγώ. Αλλά με χαλάει που είναι 1κ. Πιστεύω κάνει φοβερές ονοφαδες μαχιμες και μη 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες